Hop til indhold
Rejsenetværk

Os på godt og mindre godt

Recommended Posts

Kære brugere

Det er jo ingen hemmelighed at vi er nogle brugere, der over år på forskellige boards er kendt for hver vores særkender.

Vi har stærke og svage sider, jeg i blandt, nogle vil nok mene jeg i særdeleshed.

Forståeligt ønsker administrationen at forebygge at tidligere tiders mindre heldige forløb på andre sites går igen her på Eroguide.dk, med de selvsamme personers deltagelse.

Ønsket er naturligt at vores styrker kommer sitet til gavn, at vores svagheder ikke overskygger vores styrker. I den forbindelse har administrationen tilkendegivet dens forventninger til mig, og jeg har da også i henhold hertil forbedret mig betragteligt, men desværre ikke nok hele tiden.

Jeg har det nok lidt som ham eller hende bag rattet, med trangen til at køre lidt stærkere end man må, hvor så foden på speederen umærkeligt slækkes en anelse, den røde linje overskrides, hammeren falder jo.

Det er netop sket for mig igen, nu sidder foden fastere på speederen igen.

Indrømmet, er det et spørgsmål om kontekts, står jobbet eller kørekortet på spil, noget andet virkeligt alvorligt, eller er det, forstå mig ret kun en cyberververden, ja det tror jeg nok lidt det er ?

De fleste mennesker der godt både kan lide en tår over tørsten, og styre hvornår de gør det, kan godt lade være med det onsdag aften før de skal på job torsdag morgen, vente til fredag aften hvis det endelig skal være, eller vente med at køre lidt for stærkt til de har sat firmabilen, turen går ud på motorvejen i egen bil.

Sådan har jeg det nok også lidt? Jeg har forbedret mig, også varigt er jeg overbevist om, men det er stadig ikke godt nok hele tiden. Det skal ikke forstås sådan at jeg bevidst prøver grænser af, tværtimod er det mere et udtryk for en lejlighedsvis manglende fokus på foden på speederen.

Med inspiration i det udmærkede system med klip i kørekortet, hvor kørekortet både kan mistes, og genvindes på ny, vil jeg foreslå en offentlig liste på dette board, hvor administrationen kan give brugerne det gulekort i form af at de oprettes synligt på listen med en begrundelse for hvorfor.

Her står man så i 30 dage, og hvis man ikke har forbrudt sig i den tid, kan man komme af listen igen, genvinde det grønne kort indtil man eventuelt ryger ind på listen igen. Om gentagne gange på listen skal føre til et rødt kort, ja det er jo helt og fuldt op til administrationen.

Måske et lyserødt kort der kun giver skrive karantæne i en periode :)

Skulle man vælge at indføre denne liste, kan man jo starte med at sætte mig på som den første.

I mens vil jeg arbejde på at genvinde lidt mistet goodwill med min kommende beretning fra min kommende tur til Berlin. Turen er næsten lige så meget et skriveprojekt, som det er et købesex projekt, hvilket måske også bør give anledning til nogle personlige overvejelser om eget forhold til det at købe sex, og hvorfor jeg gør det.

Det er for mærkeligt, men jeg ville være mindre motiveret til og opsat på at købe sex, rejse for at gøre det, hvis ikke det var for ens interesserede engagerede publikum til mine beretninger i forum, som når vi hygger os i chatten.

Ville dog - forhåbentlig da, købe sex uanset, men et site som dette er nu prikken over iet, når man har denne hobby, samtidig lysten og evnen til at skrive om den.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Tja RN

Nu har jeg altså et liv udenfor dette forum, så fordi jeg ikke lige skriver hver dag

eller måske ikke i en måned, så har det ingen betydning, jeg lever jo stadig

Jeg behøver jo faktisk ikke engang kigge ind hver dag, og skulle jeg få en næse

af Admin, så vil det kun ske den ene gang, fodi de gange jeg har fået det er

jeg pronto den der er skredet..

Lige for tiden synes jeg faktisk ikke der er ret meget interessant på sider

faktisk kun en masse ævl om en masse ting, så jeg har idag læst et par indlæg

og derefter som jeg altid gør afmærket alle fora som læste..

Og Chatten, kan jeg ikke bruge til en skid, mit liv er for kort til at sidde

og bruge den form for tidsfordriv..

Ja jeg køber sex og elsker GB men jeg behøver sgu ikke også at socialisere

med andre der køber sex..

Så god tur til Berlin :-)

Jeg var til et lækkert GB på Valhalla, i Onsdags men jeg gider ikke engang skrive om det

så det overlader jeg lige PT til andre..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Luke

Hej Rejse. Jeg synes ikke der er et behov for det du foreslår. Det hele kører jo pt. fint herinde uden de store problemer. Stemningen er god, der er mange gode debatter og anmeldelser. Det er fint at du er aktiv på boardet synes jeg, men husk at det kun er et internetboard og der er jo andet i livet end bare dette internetboard, selvom det er et godt board.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Co-Admin

Kære Rejsenetværk.

Efter nogle forsøg, er det lykkedes mig at komme igennem dit indlæg og jeg har formentlig forstået, hvor du vil hen med det. Det siger nok mere om mig end om dig, at jeg skulle bruge nogle forsøg på at forstå det, man bliver jo ikke yngre med årene, vel? :)

Vi har stærke og svage sider, jeg i blandt, nogle vil nok mene jeg i særdeleshed.

Ja, det har du ret i. Dine stærke sider er din evne til at formulere dig og din lyst til at formidle budskaber. Dine svage sider er, at du gør det alt for ofte, gerne mange gange dagligt, og du gør det i alt for lange epistler. Det pisser nogle af, og så er det op til os, i administrationen, at genoprette god ro og orden. Men ok, det er jo en del af jobbeskrivelsen, og "bestemmergøjen" på EroGuide har givet Moderator og undertegnede Carte Blance til at holde dig i kort snor, hvilket vi også forsøger på. Nogle gange med større held end andre gange. :)

Det skal ikke forstås sådan at jeg bevidst prøver grænser af, tværtimod er det mere et udtryk for en lejlighedsvis manglende fokus på foden på speederen.

Det kan, på nogle elementer, godt virke som om du virkelig prøver grænser af. Men du og jeg har jo en historik, der går mange år tilbage, under andre handle's. Jeg kender til dine behov for at skrive, at formidle budskaber. Det har du gjort i mange år, på forskellige fora. Du kan simpelthen ikke lade være, specielt når du holder fri. :)

Med inspiration i det udmærkede system med klip i kørekortet, hvor kørekortet både kan mistes, og genvindes på ny, vil jeg foreslå en offentlig liste på dette board, hvor administrationen kan give brugerne det gule kort i form af at de oprettes synligt på listen med en begrundelse for hvorfor.

Dette er ikke nogen god idé, i min verden. Det er jo en offentlig gabestok du foreslår, og det hører ingen steder hjemme på et offentligt board, hvor alle kan se alt. Det gælder også, og måske især, de gæster vi har på EroGuide, som ikke har oprettet sig som brugere herinde, og som heller ikke har planer om at gøre det.

Noget andet var, hvis EroGuide var et delvist lukket forum a'la Venuslogen, hvor man skal betale for at se det samme, som du kan se ganske gratis på EroGuide. Dér kunne man måske oprette en form for gabestok i ét af de lukkede rum. Jeg føler mig overbevist om, at de to øvrige administratorer vil være enige med mig i det.

Skulle man vælge at indføre denne liste, kan man jo starte med at sætte mig på som den første.

Sidder du i dybeste alvor og foreslår, at jeg skal udelukke dig i en periode på 30 dage??? :lol:

Jeg er sikker på, at det ville glæde en del brugere herinde, men du har ikke forbrudt dig mod nogle af EroGuide's regler, så jeg har ikke nogen begrundelse for at udelukke dig. Men hvis du direkte forlanger at blive udelukket i 30 dage, skal jeg da gerne efterkomme dit ønske. ;)

Det er for mærkeligt, men jeg ville være mindre motiveret til og opsat på at købe sex, rejse for at gøre det, hvis ikke det var for ens interesserede engagerede publikum til mine beretninger i forum, som når vi hygger os i chatten.

Ingen tvivl om, at du har et interesseret og engageret publikum til dine beretninger i forum, dog vil jeg mene, at dette interesserede og engagerede publikum, som jeg, ville ønske at du ville holde dig, primært, til dine beretninger om dine besøg, syd for grænsen.

Dermed ikke sagt, at du udelukkende skal skrive om dine besøg, slet ikke. Men måske begrænse dig yderligere i de andre fora. Her tænker jeg bl.a. på Lange's glimrende anmeldelse som du forsøgte at hijacke... Ikke smart, Rejsenetværk.

Med venlig hilsen

Co Admin :ugeek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu skulle denne foreslåede liste ikke opfattes som en udelukkelse i 30 dage, men som det gule kort, der er det første skridt før det lyserøde kort, der så sidder lidt løsere i de 30 dage man står på listen.

Jeg tror nu ikke at en synlig observationsliste vil gøre noget negativt indtryk på nye besøgende.

Anarki og en utilstrækkelig moderering er velkendt på mangfoldige fora om alt mellem himmel og jord, og jeg tror faktisk at mange nye besøgende ville nikke anerkendende til en sådan praksis, netop fordi de selv har oplevet så mange andre steder hvor galt det kan gå, når der lades stå til.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Co-Admin

Måske lidt off-topic ift Rejsenetværket, men jeg er simpelthen nødt til at kommentere lidt på nedenstående sure opstød... :)

Jeg behøver jo faktisk ikke engang kigge ind hver dag, og skulle jeg få en næse

af Admin, så vil det kun ske den ene gang, fodi de gange jeg har fået det er

jeg pronto den der er skredet..

Det er jo almindeligt kendt, at du har en kort lunte, i forhold til kritik. Det sås både på VL og Hedomax. ;) Så det vil sige, at vi bare skal sige BØØØØH til dig, så er du historie herinde??? Come on Knajt... :D

Jeg var til et lækkert GB på Valhalla, i Onsdags men jeg gider ikke engang skrive om det

så det overlader jeg lige PT til andre..

Jeg synes, helt ærligt, at du har fået en pusseløjerlig tilgang til EroGuide, på det seneste. Så vidt jeg husker vandt du en konkurrence tidligere på året, da du i en periode var utrolig hjælpsom på siden. Personligt savner jeg din hjælpsomhed i de forskellige fora, og JEG vil i hvert fald gerne læse om dine oplevelser på Valhalla.

Kom ind i kampen Knajt. Livet er sgu for kort til tudekiks... :)

Med venlig hilsen

Co Admin :ugeek:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Co-Admin

Jeg tror nu ikke at en synlig observationsliste vil gøre noget negativt indtryk på nye besøgende.

Jeg er ikke enig med dig. Personligt ville jeg ikke bryde mig om, som ny bruger, at se et forum, som hænger folk (handle's] til tørre, offentligt... :(

Anarki og en utilstrækkelig moderering er velkendt på mangfoldige fora om alt mellem himmel og jord, og jeg tror faktisk at mange nye besøgende ville nikke anerkendende til en sådan praksis, netop fordi de selv har oplevet så mange andre steder hvor galt det kan gå, når der lades stå til.

Altså Rejse. Du trænger i den grad til en tur syd for grænsen. :lol:

Jeg håber sandt for dyden ikke at du mener vi har anarki og utilstrækkelig moderering på EroGuide... Nogle vil garanteret påstå, at her er ALT for meget moderering, og at disse nævenyttige moderatorer egentlig bare burde holde kæft og kigge den anden vej. Fred være med det.

Moderator og jeg gør, som vi gør, og sålænge vi har "Bestemmergøjen's" opbakning til vores moderering, så bliver vi nok ved i samme stil som nu.

Slå nu den tanke ud af hovedet, Rejse. Jeg vil IKKE være med til offentlig udstilling af handle's på EroGuide. Man skulle fandme tro, at du er masochist. :lol:

MVH

Co Admin :ugeek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg mener ikke at der er anarki og utilstrækkelig moderering på Eroguide.dk, tværtimod er der en fin balance som jeg ser det.

Min pointe er at det oplever mange at der ikke er andre steder, og som med Eroguide ubekendte nye besøgende, vil de som det første se at der er lagt en klar linje her - hverken for lidt eller for meget.

Men vores uenighed består vel i hvordan vi tror et sådant tiltag vil blive opfattet.

Jeg tror at det blot vil blive opfattet som trafiklyset i fodgængerfeltet, hvad de færreste dog helst ville undvære.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Luke

Altså Rejse. Der er jo ikke behov for det du foreslår sådan som det kører her på boardet. Og jeg er enig i at man ikke skal hænge folk offentligt ud på den måde. I stedet for stædigt at holde ved din idé så må vi jo alle acceptere hvis administrationen har en anden opfattelse. Gå nu en tur ud i byen og tænk på noget andet end dette board i bare et par timer.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vi har allerede et system, hvor vi har mulighed for at give brugere der overtræder reglerne en advarsel. Samler man for mange af disse advarsler, får man ganske automatisk en skrivepause.

Som Co-Admin også skriver, har vi ingen som helst interesse i at hænge brugere ud herinde, derfor er det kun os i administrationen og brugeren selv der ved antallet af advarsler.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jøsses, jeg føler mig helt hensat til Kulturrevolutionen, hvor kineserne havde pligt til at udøve offentlig selvkritik.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kunne man så ikke få den røde lampe til at blinke i MEGET lang tid over for RN. Igen igen et total ligegyldig indlæg fra hans side. Det er ved at være trættende.

En indlægsprocent på 5,24 på hele boardet siger alt for meget om at RN poster for mange indlæg generel.

Ikke engang co-admin kommer i nærhedden af denne % sats.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Co-Admin

Ikke engang co-admin kommer i nærhedden af denne % sats.

Hov hov du... Bestemmergøjen har altså skrevet flere indlæg end jeg har! :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kunne man så ikke få den røde lampe til at blinke i MEGET lang tid over for RN. Igen igen et total ligegyldig indlæg fra hans side. Det er ved at være trættende.

Gør som jeg, spring hans indlæg over :lol: :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest LuckyLuke

Kunne man så ikke få den røde lampe til at blinke i MEGET lang tid over for RN. Igen igen et total ligegyldig indlæg fra hans side. Det er ved at være trættende.

En indlægsprocent på 5,24 på hele boardet siger alt for meget om at RN poster for mange indlæg generel.

Ikke engang co-admin kommer i nærhedden af denne % sats.

Det er ren navlepilleri fra Rejses side. Samt et desperat opråb om hjælp, som han alligevel ikke vil tage imod. Trist :roll:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Denne tråd er lukket for yderligere kommentarer.

×
×
  • Create New...