Hop til indhold
Rejsenetværk

Massageklinikker med jacuzzi

Recommended Posts

Det er med vilje at jeg ikke opretter denne tråd under efterlysninger, under Sjælland København.

Jeg efterlyser en liste med massageklinikker, danske piger såvel som ikke danske, der tilbyder Jacuzzi.

Det er mit indtryk, med rette eller urette at der er så få klinikker i Danmark som tilbyder Jacuzzi, at vi lige så godt kan tage en tråd, hvor det efterlyses samlet for hele landet.

Så vær så god at byde ind med links til klinikker over hele landet, der har et spa bad.

Ikke helt traditionelle Wellness klinikker, men kun klinikker der enten reklamerer med at der sælges sex, eller hvor der er skrevet anmeldelser af at der kan købes sex.

Jeg lægger ud:

Copenhagen Sauna Club
https://www.eroguide.dk/massageklinikker/copenhagensaunaclub/ 

Cassiopeia Stars
https://www.eroguide.dk/massageklinikker/Cassiopeia/ 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest BM29

http://www.dokkun-massage.dk/#/Spa

 

 

 

Spa og sportmassage
Sportsbehandlingen starter med varm sauna i 15min, hvorefter du vil opleve vores dejlige varme olie spotmassage (1 time) der afsluttes med servering af frisk frugt og dufte af aroma i vores spa. (30min)
 
1 time 45 min  1 persone                               650 kr.
2 personner                                                   1200 kr.

 

 

Redigeret af BM29

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu har Copenhagen Sauna Club godt nok både en sauna og jacuzzi, hvor man kan få lov til at forlyste sig - hvis der ikke er optaget. Men hvis det er en jacuzzi-oplevelse, som man går efter, så ved jeg ikke om jeg synes at dette sted kan være på listen. 

Det går ud på at man sætter sig i jacuzzien (som regel tændes mortoren), og så sætter pigen sig på dine ben og masserer eller nusser dig lidt på brystkassen og nakken. Sådan et par minutter, det har været standard alle de gange jeg har besøgt stedet, og det er ret mange. En enkelt gang har det udviklet sig til lidt mere. Jeg har også oplevet at der var optaget, og at vi fik "selskab" af en anden pige og en gæst, dog i den anden ende af jacuzzien, men så stor er den heller ikke.  Ved ikke om det er er standard på stedet, har kun oplevet andre gæster én gang, men jeg har flere gange besøgt stedet, hvor jacuzzi og sauna har været optaget. 

Redigeret af Finn1101

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest BM29

Jeg har været ved Dokkun flere gange og deres sportsmassage til 650 er alle pengene værd, ogs selv om du ret hurtigt efterlades alene i spabadet . Måske hvis man smed en hund eller to, man kunne få pigen til at give lidt massage i hovedbund og nakke, og for lidt mere kunne hun nok gå med i karet ? 

 

Det må jeg da spørge om næste gang ? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis man kører ud mod vest her i det jyske, findes der ret tæt på motorvejen dette sted:

https://annoncelight.dk/showad/242821

https://annoncelight.dk/showad/244183

eller rettere; det er blot annoncer for 2 forskellige piger, som lige pt er på stedet. Om de kan anbefales ved jeg ikke. Jeg tvivler faktisk. 

Men for et par år siden, var det udelukkende danske kizzer (tror jeg hun hed) der var på stedet. Hende og jeg havde et par frække spa-oplevelser sammen i den fine trekantede spa. :) Sidenhen også med en anden moden dansk pige med et par gode sili-babser. 

De er dog begge over alle bjerge nu. Men selve stedet er enormt diskret. Der bliver ofte brugt "glejbjerg/holsted" i annoncen. Langt til naboer osv. Du kan komme nærmest uset dertil og fra, samt meget diskret parkering og indgang. Og haven er helt lukket, så man bare kan knalde igennem derude med lyd og det hele på uden at blive opdaget. Meget frækt efter min smag :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...