Hop til indhold
Guest handyman

Pattaya, Thailand

Recommended Posts

Guest handyman

Som de fleste ved, er der jo mange muligheder i denne by. Da jeg foretrækker kombinationen massage + ekstra, er det det, det følgende vil handle om. Jeg har dog også oplevet andet, hvis nogen vil vide mere...

Hvis man vil have ekstra ydelser, skal man ikke vælge de større klinikker i området Beach Road /Walking Street (der kan dog være undtagelser). Jeg har derfor koncentreret min søgning omkring 2nd Road (men den er også lang). De fleste kvinder her er ca. 30 og opefter. Prisen for et HJ er som udgangspunkt 1000 baht (ca. 190 kr.), hvilket den gradvist er steget til i løbet af de sidste 2-3 år. Massagen koster ca. 400 baht for 1 time. De fleste steder er massagen udmærket til virkelig god. Hvis man har et trænet øje (det har jeg), kan man godt udskille de kvinder, der yder ekstra, fra dem, der ikke gør.

Jeg har lige været derude igen, og denne gang fandt jeg et nyt område, dvs. jeg har været der før, men det ser ud som om der er dukket adskellige nye butikker op: Soi Buakow (liggende parallelt bag 2nd Road). Og pris niveauet er simpelthen det halve..! Ca. 200 baht for massage 1 time, som udgangspunkt 500 baht for et HJ, 800 baht for BJ - og mange af kvinderne er yngre, ja jeg vil kalde dem piger...ca. 21 og opefter. Der er også flere steder, der har direkte karakter af bordeller, og der bliver ikke sparet på opmuntrende tilråb mens man passerer forbi..

En dag fandt jeg 'Lucy's Massage' på S.B. Der sad et par flotte ca. 30 årige kvinder udenfor, og jeg tænkte, 'det må være et sted for mig'. Jeg gik indenfor, og til min overraskelse var det en ganske ung pige, der fulgte mig ovenpå.

Nu må man ikke misforstå mig - det er ikke sådan, at jeg tænker 'jo yngre, jo bedre' - modne kvinder kan også være særdeles tiltrækkende...men når en ung flot pige byder sig til, er det jo svært at sige nej (specielt i Thailand)... :mrgreen:

Massagen begyndte, og den var rigtig god, på grænsen til hård. Det første jeg lagde mærke til, var håndklædet, der blev flyttet strategisk rundt, fra den ene side til den anden. Det er næsten altid et tegn på, at der ikke bliver tilbudt ekstra ydelser - og det blev der heller ikke her. Jeg spurgte heller ikke, da det forekom mig, at pigens attitude udstrålede et 'nej'. Fint nok, tænkte jeg, der er masser af andre tilbud her, så ikke noget problem. Og når man så tænker på, at det kostede 200 baht for en times virkelig god massage...

Næste dag fandt jeg igen mig selv på Soi Buakow. Hvilken nydelse det er at gå roligt rundt og fjernstudere de forskellige steder (kommer man for tæt på, hiver de næsten een ind i butikken...)...man har tid til det, og forventningen stiger hele tiden.

Jeg spottede igen et par flotte kvinder på et nyt sted, der blev ivrige så snart jeg nærmede mig. Jeg gjorde tegn til at acceptere tilbuddet og straks følte jeg mig meget velkommen. Indenfor dukkede der igen en ganske ung pige op, med sexede stramme, korte bukser. Wow, tænkte jeg, så bliver der heller ikke noget ekstra her. Men fint nok, det er da en nydelse i sig selv at blive nusset om af sådan en dejlig ung pige (da jeg senere spurgte til hendes alder var svaret 22).

Igen var massagen ekstremt god. Af en slank ung pige at være, må jeg sige at hun var stærk og virkelig vidste, hvad hun gjorde. Først ryggen. Jeg kan godt lide de begynder på ryggen, så kan man ligge og underholde sig selv med, hvad det mon ender med...

Da turen kom til benene, mærkede jeg de første strejf, og jeg blev øjeblikkeligt stenhård...men det var kun 'strejf', og jeg var ikke 100% sikker på, at det ville blive til mere...havde stadig gårsdagens oplevelse i mente. Senere begyndet hun på armene, og den lagde sig lidt igen. Jeg fik besked på at vende mig, og han ligger altid over på højre side når jeg ligger på ryggen. Hun begyndte på mit venstre ben...hmmmm...da turen kom til højre, begyndte 'strejfene' igen, indtil de ikke længere strejfede, men mit lem indgik helt i massagen og stod strunk igen.

Forstå mig, jeg er 61, og har sjældent været så opstemt i den sidste lange tid...

Men så begyndte hun på min nakke, og pludselig sagde hun 'finish!'..til min store overraskelse. Nu kunne jeg ikke dy mig, jeg måtte spørge efter 'ekstra'.

'OK!' sagde hun, og jeg fik et uendeligt dejligt, liderligt HJ, hvor hun hele tiden kiggede på mig med sine smukke øjne, og smilede da spermen væltede ud over hendes slanke fingre..

Totalt afslappet, på grænsen til at være udmattet, spurgte jeg hende, om hun også tilbød blowjob, hvis jeg kunne finde på at komme tilbage. 'OK!' svarede hun igen...og jeg garantere, at hun også havde sagt 'OK!' til sex...

Tænk en gang, 700 baht for den tur. Men så fik hun også 300 baht i drikkepenge :P

Et par dage senere var jeg der igen og spurgte efter hende - men hun var der ikke...og så mistede jeg koncentrationen midt i alle de andre tilbud...

Handyman

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for den beretning handyman

Personligt kan jeg godt lide når anmeldere involverer læseren i hvilke tanker denne gør sig omkring de valg denne foretager sig, det der gør at han netop vælger den pige/de ydelser.

Du får levende indført læseren i en eksotisk verden, der er meget anderledes målt på egen præference, det være sig egen for Tyskland, andre der foretrækker det hjemlige marked.

I det hele taget udgør det for mig at se et særligt aktiv, hver gang vi får en beretning, der omhandler oplevelsen i fjernere lande og andre kulturer, end flertallet af beretninger om oplevelser i Danmark, eller Tyskland.

Enhver der kan bidrage under "Øvrige udland", er med til at bidrage til at fokus i forum er mindre ensidigt :)

Priserne i Thailand er godt nok favorable, ja i en dansk optik rørende billigt, men alt er jo relativt - købekraften lokalt er selvfølgelig en ganske anden, end vi er vant til hjemmefra.

Alligevel synes jeg, at det i den grad er et sympatisk træk at du gav 300 Baht i drikkepenge, for det er jo også et land med stor ulighed.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kender en del Thailændere privat. De er som udgangspunkt utroligt selskabelige og venlige. De gør hvad de kan for at hjælpe hinanden, og gøre sine medmennesker tilfredse. Sådan er det også min fornemmelse at det er, inden for "massagebrancen", uanset hvad der bliver tilbudt. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en smuk, ja næsten poetisk beretning, Handyman.

Jeg kender odt den med, at man ligger på maven og lurer på, hvilket udspil, der kommer. Det har sin egen spænding.

Og Netværket har helt ret i, at det er spændende, ja næsten befriende, at høre fra andre kulturer.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest handyman

Tak for de venlige ord. Jeg føler mig straks inspireret til at berette om en anden oplevelse, som er markant forskellig fra den foregående. Og jeg skal lige understrege, at hvert et ord er sandt - der er ikke broderet noget 'ekstra' på, hver en beskrevet detalje er præcis hvad der skete.

Som tidligere anført, jeg har også bedrevet andet end massage + ekstra i denne herlige by. Det drejer sig f.eks. om at gå på go-go bar, score en pige og tage hende med hjem på hotellet. Grunden til, at jeg på det senere er blevet mere til 'massage varianten' er, at jeg efterhånden føler det lidt anstrengende at komme ind på baren, prøve at finde den type, der passer mig bedst muligt, bugsere hende hjem på hotellet og endelig stole på at værktøjet fungerer lige når man har brug for det, i min alder. Men det er selvfølgelig også pikant. Og det kræver lidt mod - jeg har set unge mennesker sidde og tøve, selvom man kan se at de godt kunne tænke sig en oplevelse...

Nå, for år tilbage befandt jeg mig en aften på 'The Carousel' (nu lukket) i Soi Diamond. Det var den sædvanlige type go-go bar - pigerne danser på en scene, iført næsten ingenting, nogle gange nøgne, og det mandlige publikum sidder rundt omkring med tungen ud af halsen. Hver pige har et nummer, så en måde at få kontakt på er at sige til en af tjenerne, at man gerne vil give pige nr. xx en drink. Man kan selvfølgelig også bare få øjenkontakt og smile, det plejer at virke.

Med det samme spottede jeg en meget, meget sexet ung tøs. Det første man så var hendes bryster. Jeg føler jeg kunne skrive en hel bog om dem. De var STORE, men også FASTE. Og de var vidunderligt kurvede. Tilmed var hendes krop slank og atletisk. Hendes ansigt var forholdsvis almindeligt, men dog også sexet. Jeg følte en øjeblikkelig trang til at få hende og jeg blev MEGET opstemt...tilkastede hende nogle indbydende blikke mens hun snoede sin lækre krop rundt på dansegulvet. Og så skete det...hun kom hen og satte sig ved siden af mig...! Jeg må tilstå, jeg at jeg blev noget forfjamsket, nu var godten pludelig indenfor fysiske rækkevidde. Vi snakkede lidt og kom ind på det uundgåelige: lad os tage hjem til mit hotel! Hun indvilgede og forsvandt for at klæde om. På dette tidspunkt skulle jeg styre mig selv for ikke at få stådreng der midt i baren...nå, der gik nogle minutter og så fik jeg øje på hende igen. Hun kom ud fra baglokalet...men gik ikke hen mod mig! Derimod fulgtes hun med nogle andre tøser og nogle mænd ud af døren, væk var hun. Der var selvfølgelig sket det, at en eller anden rig stodder havde fået øje på hende og havde smidt en ordentlig stak baht på bordet...

...

Som I kan forstå, kære læsere, var jeg uendelig skuffet. Hele sværmen af dårlige oplevelser fra ungsdomsårene kom op i mig igen...og det var en af de sidste aftener, inden jeg skulle rejse hjem igen. Selvfølgelig prøvede jeg at kigge derhen næste aften...men hun var der ikke. Og så måtte jeg tage hjem.

...

Men historien er ikke slut!

Et halvt år senere tog jeg derud igen. Og hvem kunne forhindre mig i at tage hen på 'The Carousel' for at se om denne svigefulde kvinde skulle være der? Hun var der selvfølgelig ikke, og jeg fandt andre muligheder for adspredelse...

Et par dage efter var jeg ude med snøren igen og gik hen på en af mine yndlingsbarer: 'Happy-A-Gogo' i Soi Happy, på Walking Street. På denne bar har jeg gennem tiden scoret stribevis af stunners...

Jeg så hende med det samme. Pigen fra Carousel. Hun dansede også ligeså forførende som sidst. Det er som regel sådan, at pigerne går op på scenen fra den ene ende, bevæger sig langsomt gennem den, mens der hele tiden kommer nye til, for til slut at gå ud af den anden ende. Ved udgangen af scenen så jeg en hel flok mandfolk, alle sammen røde i hovederne, godt liderlige, mens de kastede vittige bemærkninger efter hende, da hun steg ned fra scenen. Men jeg lagde også mærke til noget andet: de så allesammen bange ud...der var ingen af dem, der turde at tage skridtet! Så hun gik roligt tilbage i lokalet og satte sig alene på en stol.

Jeg susede efter hende...jeg vidste at det drejede sig om at slå til! Så jeg hilste og inviterede på en drink. Hun kunne godt huske mig, men selvfølgelig ikke den pinlige (for mig) episode (sagde hun). Ligemeget, efter kort tid blev vi enige om at tage hjem til mit hotel. Så det gjorde vi.

Til specielle lejligheder (og go-go bar besøg er en af dem) har jeg indkøbt nogle Kamagra tabletter, som er en kopi af Viagra - 500 baht for 2 pakker af 4 stk. Det skal simpelthen fungere som et sikkerhedsnet, plus evt. give et ekstra pift (jeg er sikker på at flere af læserne er bekendte med tricket). Så jeg havde selvfølgelig indtaget en tablet, inden vi tog fra baren (diskret). Og inden hun fik skiftet tøj, vi kom ud af baren, kørte til hotellet og begge to kom i bad, skulle det nok virke..

Jeg tror I ved hvad der skete, allerede nu. Da vi endelig lå nøgne i sengen, og jeg for alvor kunne nulre hendes STORE bryster - jeg har store hænder, og de kunne langtfra dække disse vidunderlige kasser - var der ligesom ikke liv forneden (på mig). Jeg prøvede at stoppe den ind, men ak - den bøjede af og ville ingenting. Og så blev det først VIRKELIG galt. Hvis nogen har set Woody Allen's 'Everything You Always Wanted To Know About Sex' - så ved I hvad jeg mener. Rejseholdet holdt fagligt møde! Hjernen gav ordrer, men intet skete...

Jeg beklagede mig i høje udbrud, og hun var meget medfølende. Bagefter kan man se det komiske, men i selve situationen var det meget værre end surt...vi prøvede at holde pause, gøre nyt forsøg osv. - men nej ,nej, nej. I desparation slugte jeg endnu en Kamagra (hvad man ellers skal være meget forsigtig med). Hun prøvede også at sutte uden gummi, hvad hun ellers på forhånd havde afvist (det er aldrig til at vide hvad de accepterer inden), men han var slatten som en regnorm...

Tiden gik, og jeg var ved at tænke om hun mon snart skred. En sådan aftale hedder 'short time' - dvs. indtil man er færdig, indenfor rimelighedens grænse, og den tid var ihvertfald gået. Hun havde på forhånd afvist 'long time' (natten over), da hun skulle noget næste dag.

Netop som jeg troede, at jeg skulle have endnu en fiasko med hende - næsten ikke til at bære - begyndte noget at røre på sig. Og så kom der pludselig liv i bæstet. Og jeg fik meget travlt med at få dutten på. Pludelig var den hård som granit! Og jeg trængte op i hende (jeg takkede Gud i det øjeblik). Da vidste jeg allerede, at det ville ende med et drøn af de helt store, så nu tog jeg det helt roligt...men hun bevægede hofterne på en fantastisk måde og så på samme tide meget genert og uskyldig ud, lidt som en ung pige, der havde sin sex debut...og ikke noget med kunstige pornostøn, men ægte stakåndethed og hvad jeg slet ikke var i tvivl om, nydelse. Så det endte med hele fyrværkeriet, og pludelig var jeg meget, meget selvtilfreds...og afslappet. Sikken en kontrast! Prisen var 600 baht til baren, 2000 til pigen. Jeg gav hende 3000 baht, og hun takkede mig inderligt. Hun var bare så sød! og hendes navn var...Bam. 24 år.

Jeg så hende ikke igen. De par gange, jeg gik hen i baren, var hun der ikke, og jeg har ikke set hende siden. Hun talte også om at nu havde hun snart sparet nok sammen til at indstille karrieren og tage hjem. Så i mine tanker og mit sind forbliver hun en legende. En af dem, man tænker på, når man er sammen med en kvinde og man ikke rigtig kan få den til at yde...

handyman

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sikke en vedholdenhed, efter den første nedtur - det kan åbenbart betale sig at prøve på ny, og så endda en rum tid efter :)

God facetteret fortælling, om hvordan du prøver at sikre dig med din pille, og det så er lige ved at gå galt alligvel, men hun var jo super i situationen.

Oplevede lidt af det samme sidst til sexparty hos Seduction Girls fornylig, det at min lægeordinerede Livitra pludselig ingen effekt havde, så jeg måtte doble hurtigt op med 2 x 10 mg igen, hvorefter det med hiv og sving lykkedes for mig at få tilstrækkelig rejsning.

Pigerne var der ikke noget galt med, men noget mirakel middel er piller ikke, hvis et eller andet udefinerbart, for en selv uforståeligt pludseligt kommer i vejen?

Men overordnet har jeg haft stor glæde af Livitra, og kan varmt anbefale at have potenspiller i baghånden i forbindelse med købesex, men vil dog kun selv købe på recept hos apoteket.

Føler mig selv hæmmet af min konsekvente fokus på sikker sex, hvor jeg ikke selv vil modtage oral uden kondom, men det alt sammen gjorde efterhånden at jeg næmest ikke kunne præstere når jeg købte sex.

Føler selv at Livitra har gjort det nemmere at få det til at fungere, med et ellers uønsket gummi på når en dejlig pige mund omslutter den.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Flot beretning, Handyman.

".. og endelig stole på at værktøjet fungerer lige når man har brug for det, i min alder". Dette nikker jeg genkendende til. Jeg er heller ingen vårhare længere.

Derfor er jeg i de senere år begyndt at hælde mere til thaimassage, for her er der ikke helt de samme forventninger, som hvis man går til en "ægte fræk" pige (læs iøvrigt min "lidt snydt" under hyggesnak).

Det giver en anderledes ro, når massagen (officielt) er ydelsen, for mærker man, at værktøjet ikke helt vil makke ret, kan man altid sige fra eller nøjes med en svensker.

Jeg har iøvrigt lige postet en beretning om et vellykket besøg på Sawadee i dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest handyman

@Rejsenetværk: som du siger, medicinen er ikke noget mirakelmiddel - hvis man er knap så ung, skal der ikke så meget til, før værktøjet svigter. Det kan være stress, præstationsangst eller simpelthen manglende kemi med pigen. Jeg har prøvet det hele! Og i Thailand specielt, mener jeg også, at jeg til tider simpelthen bliver overstimuleret, eller man kan sige forvirret over alle de tilbud, der konstant bliver stukket i ansigtet på een. Men situationen med Bam viser også, at pigerne har en helt andet indstilling til 'jobbet' derude - det er bl.a. det, jeg er så facineret af. I øvrigt rammer det også unge mennesker, det skal man ikke glemme! De er bare knapt så ivrige til at indrømme det...

Mht. til blowjob uden gummi mener jeg, at risikoen er så minimal, som den kan blive - hvis man ellers holder sig fra gadepiger mm. Men lad os endelig ikke gøre det til en religionskrig...

@Borende X: jeg er helt enig, som jeg også anfører, er det gået over til at blive min yndlings disciplin. Det er rart stille og roligt at blive varmet op, i stedet for at skulle præstere 'her og nu'. Jeg vil læse om dit besøg på Sawadee med interesse..

Del dette indlæg


Link til indlæg

øv øv og endnu engang øv jeg er netop selv hjemvendt fra denne dejlige by for ikke mindre en 14 gang ,og har lige siddet og brugt 2 timer på at skrive om nogle af mine erfaringer i byen som et supplement til Handymans fortræffelige beretninger fra Pattaya ,men lige som sidste gang hvor jeg brugte 3 timer på en beretning fra erlebningwohnung i Berlin forsvant hele indlægget ud i den blå luft i samme øjeblik jeg trykkede på udfør ,så nu er jeg ved at opgive at lave lange beretninger og må indse at jeg nok kun kan lave korte kommentarer og inglæg på nogle få linier ,for det er surt at bruge så meget tid forgæves ,men det er trist da jeg har været i Pattaya 14 gange og kender byen ud og ind og har oceaner af oplevelser i byen jeg kunne fortælle om ,men jeg ved ikke hvordan jeg skal få dem skrevet så de kommer ud på forum Hilsen Thaifreak

Del dette indlæg


Link til indlæg

øv øv og endnu engang øv jeg er netop selv hjemvendt fra denne dejlige by for ikke mindre en 14 gang ,og har lige siddet og brugt 2 timer på at skrive om nogle af mine erfaringer i byen som et supplement til Handymans fortræffelige beretninger fra Pattaya ,men lige som sidste gang hvor jeg brugte 3 timer på en beretning fra erlebningwohnung i Berlin forsvant hele indlægget ud i den blå luft i samme øjeblik jeg trykkede på udfør ,så nu er jeg ved at opgive at lave lange beretninger og må indse at jeg nok kun kan lave korte kommentarer og inglæg på nogle få linier ,for det er surt at bruge så meget tid forgæves ,men det er trist da jeg har været i Pattaya 14 gange og kender byen ud og ind og har oceaner af oplevelser i byen jeg kunne fortælle om ,men jeg ved ikke hvordan jeg skal få dem skrevet så de kommer ud på forum Hilsen Thaifreak

Skriv dem på din computer og så kopier dem over.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Co-Admin

Thaifreak...

Jeg forstår din frustration. Jeg tager den lige op med Administratoren, og så ser vi om det kan laves om.

Grunden er tilsyneladende, at systemet automatisk logger dig af efter et antal minutter, hvis du ikke har trykket enter eller skiftet side. Systemet opfatter det som om du ikke laver en fis, selvom du sidder og skribler og skribler. Derfor bliver du logget af...

Håber, at det kan ændres, ellers må du benytte copy/paste fra et tekstbehandlingsprogram...

MVH

Co Admin :ugeek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

ja admin ,der er ingen tvivl om at det er det der er sket ,for jeg røg fuldstændig ud af siden i samme øjeblik jeg trykkede udfør ,men tusind tak for forklaringen ,nu kender jeg jo årsagen ,men desværre er jeg ikke nogen ørn på en computer ,det indrømmer jeg gerne ,så det med at kopiere indlægget ind fra et tekstbehandlingsprogram som koontz skriver ,ja det ved jeg desværre ikke hvordan man gør ,så jeg må nok desværre indstille mig på kun at skrive korte indlæg som kan skrives på nogle minutter ,og holde mig fra lange rejseberetninger ,medmindre du kan få det ændret admin,for jeg vil gerne dele ,mine ferieoplevelser fra Thailand ,og ja også fra Berlin som jeg også har besøgt 2 gange ,og er blevet vild med efter Rejsenetværkets ,beretninger derfra ,jeg er fuldstændig overbevist om at disse rejseberetninger ,fra forskellige lande ,kan give en masse inspiration til andre ,som kan få lyst til at tage i fodsporene ,og selv efterprøve beretningerne ,jeg læser i hvertfald selv ,disse rejseberetninger med stor interesse ,og vil gerne selv bidrage ,så jeg håber på en løsning engang ,så jeg kan få lov til at blande mig i disse beretninger også Hilsen THAIFREAK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er ret enkelt at gøre.

Brug "notesblok" som ligger på alle windows PC'ere til at skrive og gemme din tekst i.

Når du er færdig markere du al teksten, "højre klik", "kopier" og gå til Eroguide og "højre klik" og "sæt ind"

der hvor du ellers ville har skrevet dit indlæg.

wupti, nu ligger teksten klar.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Co-Admin

Thaifreak...

Jeg forstår din frustration. Jeg tager den lige op med Administratoren, og så ser vi om det kan laves om.

Der er nu lavet en ændring i systemet, således at Thaifreak og andre gerne skulle ha' væsentlig længere tid til at lave nogle gode og interessante indlæg, uden at blive hældt ud af systemet.

Skulle det mod forventning ikke fungere efter hensigten, så råb endelig op, gerne via PM. :)

MVH

Co Admin :ugeek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

tak til admin for at have gjort noget for at løse problemet ,og ellers lyder yellow fevers forslag også enkelt så det vil jeg prøve næste gang ,så tak til yellow fever også Hilsen Thaifreak

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er ked af det Rotte. Men det er ikke den Handy du kender fra VL. Det ved jeg helt bestemt. ;)

ok, mystisk at du ved det helt bestemt... ;) Men denne Handy er nu også udrustet med end spændende pen. :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump

øv øv og endnu engang øv jeg er netop selv hjemvendt fra denne dejlige by for ikke mindre en 14 gang ,og har lige siddet og brugt 2 timer på at skrive om nogle af mine erfaringer i byen som et supplement til Handymans fortræffelige beretninger fra Pattaya ,men lige som sidste gang hvor jeg brugte 3 timer på en beretning fra erlebningwohnung i Berlin forsvant hele indlægget ud i den blå luft i samme øjeblik jeg trykkede på udfør ,så nu er jeg ved at opgive at lave lange beretninger og må indse at jeg nok kun kan lave korte kommentarer og inglæg på nogle få linier ,for det er surt at bruge så meget tid forgæves ,men det er trist da jeg har været i Pattaya 14 gange og kender byen ud og ind og har oceaner af oplevelser i byen jeg kunne fortælle om ,men jeg ved ikke hvordan jeg skal få dem skrevet så de kommer ud på forum Hilsen Thaifreak

Skriv dine tekster ind som kladde på din email, eller som dokument, først. Så slipper du for den utroligt ærgelige oplevelse at se "det hele" forsvinde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har gået lidt og leget med tanken om at tage til Thailand, men det er desværre kun blevet ved det indtil nu. Men efter at have læst dette må jeg simpelthen besøge på et tidspunkt.

Hvis man sammenligner Pattaya med Phuket og Bangkok, er det ligesom at sammenligne Premier League med Superligaen eller hvordan? Har nemlig ikke helt besluttet mig på destinationen endnu.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump

Har gået lidt og leget med tanken om at tage til Thailand, men det er desværre kun blevet ved det indtil nu. Men efter at have læst dette må jeg simpelthen besøge på et tidspunkt.

Hvis man sammenligner Pattaya med Phuket og Bangkok, er det ligesom at sammenligne Premier League med Superligaen eller hvordan? Har nemlig ikke helt besluttet mig på destinationen endnu.

Pattaya er billigere end både Bangkok og Phuket, Phuket er det dyreste sted i Thailand. På nogle områder, blandt andet barpiger osv, er prisen det dobbelte af Pattaya. Og der er mere råt i Phuket. Taxi tuk tuk problemet bliver aldrig løst, selv om de endelig prøver at gøre noget mod de vanvittige priser de tager.

I Pattaya er det meste jo meget nemt at komme til. De blå grisebiler, pickups med to bænke, Song Kaew, kører rundt og rundt, og eferhånden ud i mange hjørner af stor Pattaya, til 10 bath, de ture ville i Phuket koste mindst 300 bath.

Gågaden er for turister efter min mening, men den er da et besøg værd.

Metro og Soi Bou Khao er nye spændende områder, og værelser, ja det meste, er meget billigere. bangkok er ikke et sted, efter min mening, hvor man bliver mere end et par dag, med mindre man helt bogstaveligt bare vil knalde der ud af i hele ferien.

Hvad synes I andre, som også har været i de nævnte tre byer?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest handyman

Er netop kommet hjem fra Thailand, var mest i Pattaya. Det lignede sig selv, men der er altid nye forretninger og gamle, der er lukkede. Tingene går stærkt i den del af verden. Jeg tænkte at videreføre min gamle tråd.


Prøvede et par gange at tage en pige med hjem på hotellet, men det fungerede ikke rigtigt. Jeg havde ikke det store held på denne tur, men da jeg er ved at være oppe i alderen, bliver det også mere og mere kritisk at opnå den gode oplevelse.


Må nok erkende, at det, som fungere bedst for mig er en god massage, hvor der bliver liret lidt undervejs så udstyret langsomt kan vågne op i takt med forventningernes drømme - og for mig er det de ældre piger (30 - 50), som er bedst til at trykke på de rigtige knapper. Men selvfølgelig skal man ikke generalisere.

For det meste planlagde jeg en rute i eftermiddagstimerne, hvor jeg håbede på at støde på lige den rigtige type. Men det var ikke altid nemt.
Sådan for at hjælpe lidt på sagen, indkøbte jeg straks en portion Kamagra gel - de fås på størstedelen af apotekerne, sådan uofficielt. En pakke med 50 breve for 1500 baht (300 kr.). Så fås det ikke billigere. Opløses i vand og drikkes, ca. 20 min. efter indtræffer virkningen. Og de holder i mindst 10-15 timer for mig, jeg har yderst let ved at 'vågne op', selv næste dag.


De fleste af massage butikkerne på 2nd Road, tilbyder et HJ, uofficielt, også selv om de har fine ens kjoler på. Standard prisen er 1000 baht, oven i prisen for massage - og det er sgu lidt for dyrt, men sådan er det blevet. Bevæger man sig lidt længere ned mod Central Festival og Central Pattaya Road, falder prisen, så man slipper med 1000 baht inkl. massage.

En dag kom jeg gående på 2nd Road med retning mod Central Pattaya Road, højre side. Jeg spottede en lille smuk kvinde i traditionel thai kjole (Dada var hendes navn) og slog straks til. Massagen var desværre uden 'opvarmning', først da jeg vendte mig om skete der noget. Da hun mærkede, at jeg havde svært ved at komme, trak hun på yndigste vis sin kjole ned over skulderen i den ene side, så jeg kunne liste en hånd ind under BHen og beføle det lille faste silkebløde bryst. Det hjalp. 1000 baht alt inkl. Da jeg spurgte til bumbum, svarede hun at det kostede 3000 baht, hvilker er uhørt på de kanter. Så jeg gjorde ikke mere ved det. Men hvem ved, måske kunne det forhandles ved gentagne besøg.


Bevæger man sig mod Soi Buakhao (ligger parallelt med 2nd Road, modsat retning af Beach Road), skifter miljøet karakter. Soi Buakhao hedder også 'Soi Pattaya Klang 13' på et iPad kort, hvor den starter fra Central Pattaya Road. Senere skifter den navn til 'Pattayatai 22' hvor den munder ud i South Pattaya Road.

HELLOOO WELCOOOME! HELLO MASAAAD! Tilråbene bliver stærkere, når man går ned af Soi Diana (Soi 13 på iPad). Lige om hjørnet fra 2nd Road ligger restaurent Beefeater på højre side, kan anbefales, hvis man vil have en stor velsmagende bøf.

På en af mine gåture havde jeg kun observeret gamle halvfede kvinder, og de kan for så vidt være flinke nok, men når det nu skal være, foretrækker jeg en smuk 30-40 årig. Da jeg kom ned ad Soi Diana, drejede jeg til venstre ad Soi Buakhao og fortsatte ca. 10-20 meter, så fik jeg pludselig øje på en lille soi på højre side (Chaloem Phrakiat 25 Alley på kortet), hvor der stod en flok piger i ensartet beklædning, sort T shirt og røde hotpants var det vist den dag. Jeg tænkte, hvorfor ikke, og drejede der ned. Der går en anden soi til venstre lidt nede, på hjørnet ligge Triangle Bar. Lidt efter baren ligger der nogle små 'massage' bikse på højre side (stadig på 25 Alley). Tilråbene blev stærkere, og de unge piger løb hen til mig og skreg MASSAAAAD! Det er her, at forvirringen opstår. Mit modtageapparat kan ikke håndtere smukke sexede piger i det antal, især ikke mens de skruer op for salgsfremstødet. Jeg fik øje på en ung slank tøs, skød hende til ca. 20 år. Perlehvide tænder og sorte gnistrende øjne, sort og glat, silkeblødt langt hår. Veldrejede ben og hofter, små faste bryster - alt i alt en fuldkommen uimodståelig pakke. Jeg skulle bare se på hende, så trak hun mig ind i 'forretningen'. Stedet var nogenlunde pænt, ikke lurvet, men heller ikke prangende. Rent var der i hvertfald. Hun gennede mig ind i et massagerum og spurgte straks 'blowjob or bumbum?'. Øko BJ 700 baht, bumbum (inkl. øko BJ) 1000 baht. Jeg startede med at bestille BJ og lagde mig på maven. Massagen bestod af 2 x stryg på ryggen, så skulle jeg vende mig om. Hun gik straks til vaflerne, og vedhænget prøvede fortvivlet at vågne op (ja det er ikke let, når man er kommet op i alderen). Det lykkedes dog, men efter lidt tid besluttede jeg mig til at opgradere til bumbum. NO PROMBLEM (sådan hedder det på thai), trusserne røg og hun steg op på på raketten, som nu havde sin fulde størrelse og hårdhed. Ikke så lidt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg tvivlede ikke på, at den unge tøs nød det, hun gryntede ihverfald tungt og liderligt og hendes hofter bevægede sig med stor smidighed, som sådanne unge piger kan det. Efter dyb koncentration lykkedes det mig at komme. Men hele forløbet var ikke ideelt for mig, det skal foregå på en helt anden måde. Pigen var fantastisk sød og tjenstivrig, men kunne ca. så meget engelsk som der kunne ligge på hjørnet af et lille frimærke. Hun kunne dog sige sin alder, hvilken viste sig at være 25. Men det er praktisk talt umuligt at vurdere. For hendes søde væsen og indstilling gav jeg hende 1500 baht, hvilket hun blev vildt glad for, Jeg antager, at de 1000 baht havde været OK for hende.


På vej tilbage til hotellet så jeg pludselig stribevis af kønne 30-40 årige kvinder, som kiggede smægtende og kaldte efter mig. Især nede bag Beefeater restaurenten, der er en gyde med andre restaurenter og en større massagebiks, hvor pigerne er ensklædte i flotte dragter. Tag ikke fejl, det ser seriøst ud, men når man vender sig om, kommer tilbuddet, 1000 baht for et HJ. Men desværre, der er max til een gang pr. dag i tanken.


Det er det samme som at være ledsaget af en kvinde, så kommer der forførende blikke fra den ene stramme sag efter den anden (øh ja, i min ungdom). Men når man er alene og kigger sig om, er der INTET at få øje på. Underligt, det er lige før konspirationsteorierne kommer væltende.

Senere var jeg i Bangkok, boede i soi 4 (Nana). GPerne traver frem og tilbage i en uendelighed. Når klokken nærmer sig midnat, samler der sig en masse purunge piger på fortovet foran Nana hotellet. Der er også begyndt at dukke afrikanske GPer op, flere end jeg har observeret tidligere. Nogle af dem er virkelig skønheder: dådyrøjne, slanke med yppige former, virkelig model emner. En aften spottede jeg 3-4 stykker af denne klasse, men den omtalte tank var desværre tom. Jeg spurgte dog en, hvor meget hun tog for shorttime. 2000 baht lød svaret, og ST var een time, ikke mere. Til gengæld er der ikke barfine. Den gængse pris for freelance thai pigerne er 1500 baht, og der kan ST godt være 2-3 timer, afhængig af pigen og kemien. Jeg besluttede mig for at holde mig på dydens smalle sti indtil næste aften, for så at få fat i en af disse dejligheder. Men da var de bare væk, og jeg endte med en delvis fiasko i stedet. Ak ja, sådan kan det gå.

Og så var de 3 uger gået...

handyman

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et godt råd er at tage lidt "viagra" med hjemmefra, ned til lægen og sig sjoveren ikke gider at vågne, så skriver han ud til dig. hvis ud har en god læge får du dem bare i 100mg knækker dem så er der 24 stks. i en pakke til 40 kroner.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...