Hop til indhold
Guest fickenstein

er eroguide og hedomax slået sammen

Recommended Posts

Inden Eroguide fik sit nuværende navn, så hed det jo hedomax.net, så mon ikke det har noget med det at gøre.

Del dette indlæg


Link til indlæg

når man søger efter hedomax,kommer eroguide nu frem,er de to slået sammen?

viewtopic.php?f=4&t=253

Heraf fremgår det at hedomax.net har skiftet navn til EroGuide.dk.

Hedomax.net blev ligesom hedox.dk stiftet som alternativ da Hedomax.com på daværende tidspunkt var nede i en længere periode og ingen rigtigt vidste om siden kom op at køre igen. Det gjorde den så dog for en periode, men der var en del af brugerne allerede smuttet til de nye sider - især EroGuide.dk og Hedomax.com nåede aldrig rigtigt helt op i gear igen før siden igen for nyligt gik ned igen og udsigterne for sidens fremtid igen er usikker ...

At Eroguide.dk dukker op når du bare søger på hedomax er egentlig ganske logisk. Dels så fordi siden jo tidligere har hedt Hedomax.net og at man stadig kan tilgå siden ved at skrive hedomax.net (man bliver så videredirigeret til Eroguide.dk) og dels fordi at der jo her på siden er flere tråde omhandlende Hedomax.com. Og ved almindelig søgning så vil de mest populære resultater blive vist først - altså dem der får flest hits, og eftersom sider der er nede ikke får hits, så vil en side som EroGuide.dk hvor Hedomax er omtalt både i .net og .com formen jo ryge til tops i søgningen da der er en del trafik her på siden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...