Hop til indhold
EnFyrFraKBH

Threesome with sisters - en skuffelse... desværre

Recommended Posts

Det skal siges at dette er min første anmeldelse. Jeg har været i "gamet" 1 år efterhånden,  men har aldrig følt pligt til at skrive en anmeldelse før nu. 

Så vores historie starter  her:

På trods af de dårlige til blandede anmeldelser, som jeg har set herinde, besluttede jeg mig alligevel for at give denne duo et skud. Det var jo simpelthen en for fristende mulighed til at gå glip af. Det skulle sidenhen vise sig, at jeg ville tage fejl mht. det.

Aftenen før (i forgårs) skrev jeg til dem, for at aftale en tid. Jeg fik at vide at de havde tid dagen efter (igår) kl. 22. Det passede mig fint. Efter lidt forvirring over mail, fik jeg også adressen. 

Jeg lægger mig til at sove, velvidende at jeg nok går en ordentlig fuser imøde.

Jeg bruger hele søndagen på at afklare med mig selv, at det er ok hvis jeg går, efter at have hilst på dem i døren. Jeg øver mig på ikke at lade lidderligheden tage over, skulle jeg befinde mig i en situation, hvor det klogeste ville være at gå.

Men tiden oprinder ihvertfald, og efter at have bekræftet aftalen begiver jeg mig afsted mod Islands Brygge. Under busturen, understreger jeg igen, i mit indre, hvordan jeg også har ret til at sige fra.

Jeg tjekker min mail undervejs, og ser at de har sendt endnu en mail; hvori de spørger om jeg vil komme kl. 21:45 istedet for. Jeg var i forvejen tidligt på den, så det vil jeg gerne.

Jeg står af bussen og går til den givne adresse. Da de ikke har oplyst etage eller leglighedsnummer, kan jeg ikke gøre så meget. Kl. 21:43 skriver jeg at jeg er ankommet, og spørger efter hvilken leglighed jeg skal gå op til. Intet svar...

Jeg blev træt af at stå foran opgangen og ligne en anden idiot, så jeg begav mig over til den nærliggende legeplads, hvor der var en bænk. Kl. 21:51 skrev jeg at jeg ventede ved legepladsen. Intet svar...

Kl. 22:01 skrev jeg igen til dem: "Are you there?" Igen intet svar. 

Min tolmodighed var ved at løbe op, dog havde jeg været 30 min. undervejs, så jeg gav den et sidste skud. Kl. 22:04 "I'm leaving in 10 minutes"

Kl. 22:06 svarer de endelig tilbage. "Ring the bell". Fedt, men besvarer stadigvæk ikke mit spørgsmål om hvor jeg skulle ringe på henne, eller hvilken dør jeg skulle gå op til.

Jeg svarer hurtigt tilbage, at jeg ikke ved hvilken etage det er. 

Kl. 22:10 tikker der ind mail ind, der indeholder etage-og dørnummer. 

Her skulle jeg bare have taget hjem. (Jeg ser efter besøget, at de i den sidste mail har skrevet: "U are late")

Med usikre tanker går jeg op af trappen. (Elevatorer er for tabere). Jeg ringer på dørklokken, og efter et øjeblik bliver døren lukket op af to meget smukke piger.

Vi hilser på hinanden, og jeg synes egentlig kontakten er fin nok. Som jeg også havde læst, virkede den ældre søster lidt tilbageholdende, men slet ikke lige så slemt som jeg havde forestillet mig. Hørt i mine tanker: "Det kan jo gå hen og blive en helt god oplevelse!"... Hvis bare man havde evig adgang til bagklogskabens lys.

De spørger om jeg vil have et hurtigt bad. Jeg har badet forholdsvist sent, så jeg siger at jeg ikke behøver et bad, medmindre de gerne vil have, at jeg tager et. Det vil de gerne.

Jeg går ind på badeværelset, lukker døren og tager tøjet af. Jeg tænker et øjeblik, og stikker derefter hovedet ud af døren. "Vil i med?" Jeg får at vide at de allerede har været i bad. Okay, fair nok. Det er jo ikke alle der gør det.

Jeg bliver færdig og fortæller dem at jeg er klar. Vi går ind i soveværelset, og jeg kysser  med dem på skift. Det er egentlig godt nok, selvom man kan mærke at de ikke er helt gode til det. 

Lad os få den ged barberet: Vi får tøjet af dem og hopper over i sengen, hvor vi igen kysser lidt, hvorefter de begynder at tage sig af lillemanden. Det går meget hurtigt for dem begge to, og blowjobbet føles måske en smule mekanisk. Men det er ok, for jeg er forholdvis følsom.Derfor fortæller jeg dem også undervejs at de skal "go easy".  Dette gør de da også, indtil st de 15 sekunder efter sætter farten op til maks igen. Dette ender med at jeg 4. gang (eller lignede) beder dem sætte farten ned, men den ældre søster reagerer ikke i tide og nogle dråber sniger sig ud. Søstrene ser det, en af dem siger "Oh, you are cumming" (duh, tydeligvis). Hvorefter, Marianne slutter mig af med hånden. Vi er nu maksimalt 5 minutter inde.

Jeg bliver tørret af, og får at vide at de helst gerne vil have at jeg skylder mig igen. Fint nok, det gør jeg så.

Efter et øjeblik (og et bad) er vi ved at være klar igen. Jeg slikker dem, først Franciss og derefter Marianne. De ser begge to ud til at kunne lide det, dog Franciss mere end Marriane. Det er også derfor jeg vælger, at slikke Franciss mens Marriane rider mig, da de spørger om jeg er klar igen.

Her bemærker jeg at der er noget galt. Det går egentlig fint nok med Franciss (synes jeg), men Marianne rykker hurtigt op og ned uden nogen form for indlevelse. Det gør det ikke for mig, og efter noget tid spørger jeg om vi kan rokere. 

Franciss rider mig, mens Marianne ligger ved siden af og kysser lidt. Det passer mig umiddelbart fint, jeg tænder alligevel mest på Franciss. Men det er ikke meget bedre. Franciss har lige som sin søster ikke rigtig nogen teknik. Ligesom før (og også da Marianne red mig), beder jeg dem sætte farten ned, nogle gange. Ind imellem griner de lidt, fniser og snakker tjekkisk til hinanden. (Bagefter spurgte jeg hvad de snakkede om, og fik at vide at det handlede om den pizza, de skulle have efter)

Igen efter noget tid siger jeg at det ikke helt virker for mig, så de foreslår at vi prøver noget andet, hvad det så er skal jeg selv finde på, der er ikke rigtigt nogen ledende hånd her.

Jeg prøver at kneppe Franciss fra nogle forskellige vinkler, missionær, og doggy, hvor hun gerne vil have benene mellem mine, da hun åbenbart ikke er særligt smidig. Det gør det bare ikke nemt at komme til. Efter noget tid giver jeg op, de spørger om jeg vil have en pause. Det vil jeg gerne. 

I en rum tid ligger vi og snakker. Pigerne er rigtigt søde, og de spørger ind til mig og livet i København. Vi snakker lidt om det danske natteliv, men det virker ikke som om de rigtigt har set sig omkring i København. Jeg spørger også lidt ind til deres liv i Prag.

Vi begynder igen, og de skiftes til at ride mig. Jeg beder dem igen mange gange gange om at sætte farten ned. De begynder meget hurtigt at fnise og grine højlydt af hvad jeg kun kan formode må være mig. Det dræber al myst i mig med et fingerknips.

Jeg får at vide at tiden er ved at løbe ud. Det hjælper ikke at få det at vide. Jeg spørger om de ikke kan slutte mig af med fransk...

Jeg vil spare jer for de sidste detaljer, men jeg kom ikke, og deres grin havde vist sat sig fast i både min hjerne og min pik. Det skal siges at jeg i starten også prøvede at grine lidt med, selvom jeg jo af gode grunde ikke forstod, hvad de sagde til hinanden. Men som tiden skred frem kunne jeg mærke at jeg blev mere og mere generet af det, samtidigt med at jeg blev mere og mere usikker. Ikke noget der ligefrem tændte op i mig.

Tiden "var gået", jeg havde givet op og måtte tage mit tøj på. Inden jeg gik snakkede vi lidt mere sammen, de fortalte mig mere om hvad de læste, og var egentlig søde nok. Vi sagde farvel og jeg gik ud i trappeopgangen med en underlig følelse i kroppen, lidt mindre end en time efter at jeg var blevet lukket ind, ikke at det spillede eller ville have spillet nogen rolle. 

Pigerne var utroligt søde og smukke, men leverede bare overhovedet ikke rent fysisk, samt at de gjorde mig enormt usikker på mig selv og situationen. (Legligheden var derudover helt mørklagt, intet lys tændt, og det gjorde heller ikke rigtigt noget for stemningen, snarere det modsatte)

Min vurdering er at det ikke var 2500 værd (også selvom det er billigt for en time med to smukke piger- relativt set. Det er mange penge for mig) og at det, for det meste, har været spild af tid, hvilket er ærgeligt da pigerne i sig selv var rare. Intimitet var der ikke, og GFE ville jeg nok ikke kalde det. (At jeg skulle vente så lang tid på at blive lukket ind er, når jeg ser tilbage på det nu, utilgiveligt)

Jeg skulle have holdt mig til mit første instinkt.

https://annoncelight.dk/showad/249646

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
EnFyrFraKBH skrev, for 5 timer siden:

På trods af de dårlige til blandede anmeldelser, som jeg har set herinde, besluttede jeg mig alligevel for at give denne duo et skud. Det var jo simpelthen en for fristende mulighed til at gå glip af. Det skulle sidenhen vise sig, at jeg ville tage fejl mht. det.

......

Jeg skulle have holdt mig til mit første instinkt.

Tak for at dele en trist oplevelse.

Det er pudsigt at anmeldelserne af de 2 søstre kan være så forskellige og svinge fra det ene yderpunkt til det andet, men op på hesten igen og så håber jeg du ikke helt har tabt modet mht. anmeldelser af dine oplevelser ;)

God dag

DK fyr

Del dette indlæg


Link til indlæg

@EnFyrFraKBH

 

Thank you  for the review.

We didn't expect that you are so kind. :-)

May I remind you that you wrote us " I would also like to add that I am largely inexperienced,"

We could see that.....

You also forgot to mention in your review that you are only 18 years old.

Funny to be evaluated from you :)

sorry you had to wait longer time. we were waiting you. We thought you had the full address, but you didn't have the floor, apartment nr. and you didn't ask.

I think we gave you nice time, fun, and as good sex / intimacy as you could manage.

Take care of yourself and with experience you will have more self confidence and better technique.

"Min vurdering er at det ikke var 2500 værd (også selvom det er billigt for en time med to smukke piger- relativt set. Det er mange penge for mig)"

yes, lots of money for an 18 years old boy, but nothing can live up to your expectations if you already feel bad about paying this much.
Take care.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for din anmeldelse. 

For det første tror jeg, at hvis man har det negative i underbevidstheden, da anmeldelserne har været blandet, så kan det godt have indflydelse på selve oplevelsen. 

For det andet, så tror jeg at man skal være forberedt på at kunne håndtere 2 skønheder på en gang. Og især når det er et par fnisende ungmøer, som måske ikke lige har den rette empati i livet endnu. 

For det tredje, så er de nok mættet af oplevelser kl. 22, hvis de har haft den kørende hele dagen. Alene det at de snakker om hvad der skal på pizzaen, vidner måske om det er lukketid. 

Op på hesten igen... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin anmeldelse. Jeg har selv overvejet dem, men det der afskrækker mig er, at de gentagne gange svarer SÅ arrogant her i forum - og udleverer deres kunder og dermed deres eget levebrød. Den indstilling forstår jeg simpelthen ikke - sorry to say. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Threesome with sisters :) skrev, for 3 minutter siden:

@EnFyrFraKBH

 

Thank you  for the review.

We didn't expect that you are so kind. :-)

May I remind you that you wrote us " I would also like to add that I am largely inexperienced,"

We could see that.....

You also forgot to mention in your review that you are only 18 years old.

Funny to be evaluated from you :)

sorry you had to wait longer time. we were waiting you. We thought you had the full address, but you didn't have the floor, apartment nr. and you didn't ask.

I think we gave you nice time, fun, and as good sex / intimacy as you could manage.

Take care of yourself and with experience you will have more self confidence and better technique.

"Min vurdering er at det ikke var 2500 værd (også selvom det er billigt for en time med to smukke piger- relativt set. Det er mange penge for mig)"

yes, lots of money for an 18 years old boy, but nothing can live up to your expectations if you already feel bad about paying this much.
Take care.

Hi Threesome with Sisters.

Just a question. When you are 18, then you are not fit to play with you. Maybe you should put an age-limit on your customer? 

Wish you the best 

WtL 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Den var sgu god WtL tro du selv på, at de ikke fremover vil tage en ung, uerfaren og lidt usikker ung mand på 18 år, som er villige til at betale 2500 kr. ?

Men alle som besøger disse to tjekkiske søstre er allerede advaret her i forum. Så i min verden, hvis man alligevel vælger at besøge dem og er villige til at betale 2500 kr. Så skal man være foreberedt på en mindre god oplevelse eller en super-surprise positiv oplevelse.

Bare at korrespondancen skal foregå via mail og, at man ikke kan træffe dem på et anonymt “Lycamobile” tlf. nr. virker suspekt, utroværdigt og slet ikke et besøg værd.

Redigeret af asianman

Del dette indlæg


Link til indlæg

Synes også deres svar er lidt kedelige, men come on vi taler om urutinerede unge piger her. Jeg synes dog ikke de kan blame kunden for ikke at have den fulde adresse, det er altså også pigernes ansvar. Personligt ville jeg aldrig møde kvinder klokken 22, dels er jeg selv flad dér og hvis de har serviceret mænd hele dagen må man formode at de ikke performer i toppen. Der er noget særlig ved to piger, men man skal også være klar på at det er en mundfuld som mand at servicere 2. Men uanset om man er er 18 eller 38 kan man sagtens være uerfaren eller erfaren, så lad os ikke alders diskriminere. Personligt havde jeg debut som 13 årig så da jeg nåede de 18 havde jeg da prøvet lidt af hvert. 

Back to the point, jeg har oplevet både GP'er der var i deres es, og desværre også dem der gjorde det alene for pengene. Seneste pige jeg var hos, var fraværende og havde tydelige smerter fra tidligere herrer da jeg ankom klokken 15, hun skulle have sagt nej til at modtage mig. Vi blev efter kort tids frem/tilbage enige om en oral afslutning og at jeg kun betalte for en halv time fremfor den hele time jeg havde booket. Andre havde nok tacklet det anderledes, men sådan er vi forskellige. Omvendt har jeg også prøvet at få besked i god tid(aftenen før en morgendate) om at pigen ikke kunne alligevel, da hun var blevet booket til en hel nat hos en anden gentleman. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Threesome with sisters :) skrev, for 1 time siden:

@EnFyrFraKBH

 

Thank you  for the review.

We didn't expect that you are so kind. :-)

May I remind you that you wrote us " I would also like to add that I am largely inexperienced,"

We could see that.....

You also forgot to mention in your review that you are only 18 years old.

Funny to be evaluated from you :)

sorry you had to wait longer time. we were waiting you. We thought you had the full address, but you didn't have the floor, apartment nr. and you didn't ask.

I think we gave you nice time, fun, and as good sex / intimacy as you could manage.

Take care of yourself and with experience you will have more self confidence and better technique.

"Min vurdering er at det ikke var 2500 værd (også selvom det er billigt for en time med to smukke piger- relativt set. Det er mange penge for mig)"

yes, lots of money for an 18 years old boy, but nothing can live up to your expectations if you already feel bad about paying this much.
Take care.

Hi. 

First of all. I would appreciate it very much, if you didn't disclose any personal information about me (my age being an example) on what is a public forum for people wishing to remain anonymous. That crosses a line for me. 

Sex and intimacy is a two way street, and to be honest I don't think you can blame it all on me. You are after all selling a service, which means that you as a provider generally is expected to deliver. Which means that you must be doing some of the work, not just expect the customer to. (Especially when offering GFE)

It is hard to "perform" when you are seemingly, laughing/mocking me, or whatever you were doing. If you wanna keep doing this I suggest you change your tactics. 

Just to clarify, I don't feel bad about paying 2500 for a service, I just expect to get my money's worth

Del dette indlæg


Link til indlæg
asianman skrev, for 1 time siden:

Bare at korrespondancen skal foregå via mail og, at man ikke kan træffe dem på et anonymt “Lycamobile” tlf. nr. virker suspekt, utroværdigt og slet ikke et besøg værd.

Korrespondancen med Alexandra, Red Lilly, Serena, Kate, Bambi m.fl. er også på mail - og de er alle kendt for at leverer varen.... Just saying

Dressmann

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan sq ikke blive klog på de to piger. Anmeldelserne er fra højre til  venstre. Men kaster ikke terningerne for 2500. My loss eller omvendt....det må være som det  er. Men guderne skal vide at det kribler i mig :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Prøv at læse Findus beretning fra besøg hos de to. Den findes i en anden tråd. 

Findus er et gammelt troværdigt medlem, som har lavet en del anmeldelser. 

Han var meget glad for sit besøg. 

Jeg tror det handler om at man gør sig helt klart hvad man går ind til. 

Når man skal være sammen med to piger, kræver det modenhed og lidt forabejde med at planlægge hvad man vil, og hvordan det skal foregå. Ellers ender det bare i noger forvirret snask. 

https://www.eroguide.dk/forum/topic/88872-to-mod én-på-islands-brygge/?tab=comments#comment-803636

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kribler overhovedet ikke i mig..., men sådan er vi jo heldigvis så forskellige...Risk Reward med disse 2 synes alt alt for lav... Måske simpelthen bare fordi de er så unge og uafklarede med dem selv i denne branche og branchen som helhed.

Når det er sagt så er det bare op på hesten igen @EnFyrFraKBH, respekt for at du forsøger dig med en double af udenlandske tøser i en alder af ca. 18 - Det er godt gået, og jeg tror ikke der er mange, der har nappet sådan en tur med fuld succes i så ung en alder - På den igen!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dressmann skrev, for 33 minutter siden:

Korrespondancen med Alexandra, Red Lilly, Serena, Kate, Bambi m.fl. er også på mail - og de er alle kendt for at leverer varen.... Just saying

Dressmann

Enig i at det åbenbart godt kan fungerer for nogle gp` er, men du må da indrømme, at når the sisters ikke engang kan overholde en aftale til tiden og, EnFyrFraKøbenhavn skulle stå og vente ved en tilstødende legeplads, at det er uprofessionelt. At de andre gp` er Red Lilly, Serena osv kan få det til at fungerer udelukkende via mail er jo fint.

Ikke at et tlf. nr. altid er garanti for succes. Jeg husker selv en klar aftale med den lækre Barbara, som brændte mig af, selvom jeg var der præcis på klokkeslettet ved et kollegie ved Rødovre Station, hvor jeg forsøgte at ringe til hende af flere omgange. :huh:

Redigeret af asianman

Del dette indlæg


Link til indlæg
underdog40 skrev, for 3 timer siden:

Jeg kan sq ikke blive klog på de to piger. Anmeldelserne er fra højre til  venstre. Men kaster ikke terningerne for 2500. My loss eller omvendt....det må være som det  er. Men guderne skal vide at det kribler i mig :) 

Jeg tror man som udgangspunkt  bare skal holde sig til sin mavefornemmelse, god såvel som dårlig. Denne oplevelse har ihvertfald understreget dette for mig. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
riberhus skrev, for 2 timer siden:

Kribler overhovedet ikke i mig..., men sådan er vi jo heldigvis så forskellige...Risk Reward med disse 2 synes alt alt for lav... Måske simpelthen bare fordi de er så unge og uafklarede med dem selv i denne branche og branchen som helhed.

Når det er sagt så er det bare op på hesten igen @EnFyrFraKBH, respekt for at du forsøger dig med en double af udenlandske tøser i en alder af ca. 18 - Det er godt gået, og jeg tror ikke der er mange, der har nappet sådan en tur med fuld succes i så ung en alder - På den igen!

Jeg kunne ikke være mere enig med dig. Tak for dine ord ;-)

Tror måske egentlig også bare de skulle have holdt sig til sugardating

Del dette indlæg


Link til indlæg

@EnFyrFraKBH

Respekt for, som 18 årige, at have store boller nok til at tage en threesome med to GP’er du ikke kender. Jeg ville tvivle på mine evner til at holde styr på sådan en pakke.

Mindre respekt for at disse pigerne uden at reflektere det mindste over om du måske har bidt i mere end du kunne gabe over. Du var ikke klar og de var ikke erfarene nok til at kompencere.

 

(hvorfor fanden virker stavekontrol ikke på min telefon på det her forum!)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som 18 årig kunne jeg knalde alt med en puls. Selv  to lækre grævlinge kunne ikke vide sig sikre hvis jeg var i kommunen :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
EnFyrFraKBH skrev, for 17 timer siden:

Kl. 22:01 skrev jeg igen til dem: "Are you there?" Igen intet svar

Min tolmodighed var ved at løbe op, dog havde jeg været 30 min. undervejs, så jeg gav den et sidste skud. Kl. 22:04 "I'm leaving in 10 minutes"

Thumbs up för ditt tålamod.. 22:04 hade inte jag sagt ”leaving in 10” ...

Del dette indlæg


Link til indlæg
slip skrev, for 18 minutter siden:

Fra annoncen:

We prefer gentlemen from the age of 30 to 50. Thanks

 

Jeg er overbevist om at det er blevet sat ind i annoncen efter denne tråd.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sutteålen skrev, for 2 timer siden:

Jeg er overbevist om at det er blevet sat ind i annoncen efter denne tråd.

Det har ikke stået der før....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har så mange gange været lige ved at fyre 2.500 kr. af og sætte kryds ved søstre på bucket listen. Men de er desværre strøget for mig efter at have fulgt debatten på EG - og det er af få simple grunde:

1) De tager ingen kritik til sig, men affejer alt med, at er kundens skyld. Pigerne har ikke givet adressen - det er kunden skyld..... WTF? 

2) De udleverer personlige oplysninger herinde såsom alder. Piger der ikke forstår, at diskretion er en af de væsentligste karakterer ved hendes fag kan man ikke stole på.

3) Det er VILDT dårlig service at tale lokalt sprog sammen internt. Når kunden er der taler man de sprog som man talte da aftalen blev indgået. Manglende forståelse for den usikkerhed alt andet kan medføre indikerer for mig en dårlig service og en ligegyldighed.

Derfor kommer jeg der desværre ikke - en skam for jeg gav gerne 2.500 kr. for en tur, og også mere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er egentlig underligt at den tråd der omtaler pigerne negativt får meget opmærksomhed, hvor i mod den tråd hvor gæsten er begejstret stort set ignoreres? 

Der er lidt Extra Blad over det :ph34r:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Aarhuselsker skrev, for 57 minutter siden:

Det er egentlig underligt at den tråd der omtaler pigerne negativt får meget opmærksomhed, hvor i mod den tråd hvor gæsten er begejstret stort set ignoreres? 

Der er lidt Extra Blad over det :ph34r:

Den er ret klassisk... Hvis du generalt ser de negative anmeldelser, så hitter de langt bedre.  Og når så pigerne svarer på deres måde, så er der også en skydeskive. 

Jeg skal ikke forsvare pigerne, da jeg synes at de er ret uerfaren i deres måde at håndtere det på. Men jeg læser altid gode og dårlige anmeldelser og så drager jeg min egen konklusion. Vi er jo forskellige i meninger og smag. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...