Hop til indhold
mikkelsen

Private 'områder' på forum

Recommended Posts

Synes dette tegner til at blive en godt forum.

Men som med så mange andre forum'er gætter jeg på der er en masse nydere og færre der yder.

Kunne det være en ide, at man som gæst kun havde begrænset adgang til de forskellige debatter. Og nogle af den måske var helt lukket for den, som 'bare kikke' og ikke deltager

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Ikke nogen god ide

Det kan jeg absolut ikke tilslutte mig

Så blir vi til a og b brugere

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har egentlig intet imod, hvis der var A og B brugere, men Eroguide.dk befinder sig, trods støt stigende popularitet, endnu ikke i en fase af sin udvikling, hvor der i praksis kan differentieres som her foreslået.

Sitet har først og fremmest behov for at opnå flest mulige aktive brugere hurtigst muligt, det være sig som oprettede brugere, der genererer trafik, der læser med og som skriver, sådan at der er noget for de mere passive at læse.

I en senere fase kunne det være en mulighed at dele stoffet op i begrænset tilgængelighed for gratister, fuld tilgængelighed for betalingsprofiler, måske med særlige fordele til graduerede priser.

Om admin ønsker noget sådant hvis udviklingen kan bære det, er straks en anden sag.

En ting er sikkert, folk reagerer massivt imod, såsnart der bare pippes om brugerbetaling, om så i et nok så begrænset omfang - det finder admin hurtigt ud af, hvis han prøver.

I grunden mærkeligt når man betænker at mange af brugerne bruger tusindvis af kroner hvert år på købesex?

Men det skal blive interessant, at følge hvilket spor admin vælger, hvis version 2 om 1 - 2 år har vokset sig så stor på nettet at der opstår mulighed for indtægstgivende virksomhed.

I min optik skal det være velkomment, hvis vi på en eller anden måde kommer til at bidrage til driften - det er vel kun rimeligt, hvis vi en dag bliver bruger af et community, der har så stor værdi for både piger og mænd, at vi får mere end vi ret beset kan forvente som gratister.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ikke nogen god ide

Det kan jeg absolut ikke tilslutte mig

Så blir vi til a og b brugere

Set med mine øje er der allerede a og b brugere. Der er over 600 tilmeldte bruger (så vidt jeg kan se). 228 af dem har endnu ikke skrevet et indlæg; så er man i mine øjne lidt en b bruger. Og så er der alle den der sidder og kikker, uden af være tilmeldt forum, dem kan vi så kalde c brugere ;) (pt er der 24 på forum, 4 tilmeldte og 20 gæster, som altså ikke bidrager med noget)

Men det var jo også bare et forslag, tror vi alle er interesseret at forum fungerer bedst muligt :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Enig med knejten.

Dem der ikke ønsker at ytre sig har selv valgt det, og er måske blot med på en kigger, og kommer måske senere med deres besyv med.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hejsa.

Hele formålet med siden er vel at så mange som muligt skriver på siden, og så kan man jo tænke dybe tanker om hvordan man gør det.

For nogle år siden var jeg moderator på et lignende udenlansk forum som dette og der havde vi en lidt teknisk løsning.

Besøgende der ikke havde en profil, og derfor ikke var logget ind på siden kunne kun læse tre eller fire tråde.

Derefter kunne de ikke læse mere, før de lavede en profil og loggede ind.

Det smarte var at når først folk har taget skridtet og lavet en profil, så er de også mere tilbøjelige til at skrive indlæg og anmeldelser.

Med andre ord man gør en masse lurere uden profil, til potentielle skribenter med profil.

Jeg ved ikke om der er en mulighed for dette i software pakken for dette forums bbs, men det findes i pakken fra Jelsoft. (dette er et teknisk hint til admin, i andre er nok ligeglade. :lol: )

Hilsen sejanus.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Enig med knejten.

Dem der ikke ønsker at ytre sig har selv valgt det, og er måske blot med på en kigger, og kommer måske senere med deres besyv med.

Hvad er problemet venner, vi lever da stadig, forhåbentlig i et frit land

m.v.h

skjold

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Som jeg ser det, så er der vel ikke meget ved et forum

hvor alle skriver og ingen læser, jeg læser da mange

steder på nettet, og er der begrænsninger et sted, tja

så surfer man da bare et nyt sted hen og kommer ikke

tilbage.

Som jeg ser dette sted så fungerer det da faktisk optimalt

jeg vil tro i samme øjeblik det bliver bare lidt kommercielt

så begynder det at gå galt, som vi har set det andre steder.

Ingen nævnt ingen glemt.. :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nody

Jeg tilslutter mig ikke Knajtens fanklub ;) , men jeg er da enig med ham så langt, at det ikke er en god idé at opdele læse/skrive mulighederne, lad det være så åbent som muligt.

Nu ved jeg ikke helt præcist hvor Knajten ser den kommercielle grænse, i min verden er den grænse allerede brudt i og med at man laver konkurrencer med en annoncerende glædespige, samt at man har partnere som Erotikplus.dk og Dansk Porno m.m. Uden at jeg dog ved præcist hvordan det hænger sammen.

Det ligger dog ikke brugerne til økonomisk last.

Hvis grænsen for kommercielt går ved om det er betalingssite eller ej, så er det en anden snak.

Jeg kender INTET til admin og hans tanker med boardet. Vil han bruge de mange timer på projektet rent non-profit eller måske direkte med et minus på privatøkonomien, så er det hans egen sag, i mine øjne dog ret naivt på den lange bane.

Han har da også den mulighed at drive stedet ved hjælp af reklameindtægter, en i mine øjne meget tiltalende men kommerciel tanke.

En anden mulighed er brugerbetaling, hvad enten det er ved frivillige bidrag eller som brugerbetaling. Tanken om frivillige bidrag er fin men desværre nok også meget naiv.

Ved brugerbetaling er vi tilbage ved det oprindelige indlæg om at differentiere adgangen til forums, hvilket er knap så tiltalende, men med tiden måske en nødvendighed.

Så længe admin vil bruge sin tid gratis, samt bruge sine sparepenge på serverplads og software m.m. synes jeg ikke at der er nogen grund til at ændre på den nuværende struktur.

Nody

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Hejsa

Nu er jeg ikke ude på at få en Fanklub, jeg forsøger kun at udtrykke

hvad jeg tænker, og det er faktisk første gang jeg har oplevet at et

sted kører sobert og må jeg lige indskyde uden slagsmål og ævl og

kævl og det synes jeg er prisværdigt, jeg tror også at f eks konkurrencen

som Admin satte op har været lidt med til det, for ikke nok med at man fik

point for indlæg, næ man fik også point for at svare pænt og hjælpe andre

og alene det er meget værd.

Jeg ved heller ikke hvad Admins planer måtte være, men jeg kan kun sige sålænge

sitet kører på denneher måde har jeg intet imod at bidrage økonomisk.

Jeg tror da også at mange kommer her regelmæssigt for at læse og når

man ser nye også skriver uden at få revet noget i næsen så tør flere og flere

vel også kaste sig ud i et sådant project..

Personligt er jeg yderst ked af at blive blandet ind i ævl og såsnart noget

udvikler sig i den retning, vil jeg altid personligt prøve at stoppe i alle

tilfælde mig selv i at fortsætte, jeg synes det er OK at lade den anden få det

ord, det siger tit noget om en selv, at man ikke absolut behøver at stå

på sin ret..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Helt enig med Knajten her

Jeg bestræber mig også selv på ikke at give anledning samme irritation hos nogle som tidligere, og når nogle så alligevel synes at jeg gør det, afholder jeg mig fra absolut at skulle have det sidste ord.

Hvis vi der er/har været kendt for det, alle gør det, stopper trådene da i det mindste noget før de kører helt ud i hampen, og kritikerne kan så få det sidste ord.

Admin kan altid skære igennem også, hvad admin også har gjort mere konsekvent, end på andre sites - men måske han snart kan trænge til en hjælpende hånd, og det skal ikke være mig :)

Jeg vil også gerne betale for at være her, men jeg ville ønske at sitet kunne udvikle sig til et gratis tilbud til piger og branche, mod at de selv skiller sig ud fra andre i branchen med tilbud, der er bedre, både i indhold og pris, end som i resten af branchen.

Selvfølgelig ud fra en forventning om her på sitet at kunne trække det mandlige publikum massivt til egen forretning.

Denne udvikling skulle optimalt kunne give så megen værdi for mændene, at vi gladeligt betaler for at være her. For min skyld gerne mellem 250 - 750 kr om året, hvis udviklingen kan berettige det.

Det kunne udgøre et klart alternativ til VL, hvor det koster noget midre at være medlem, men hvor piger og steder betaler for at annoncere for deres helt sædvanlige tilbud i markedet, der i det væsentlige ikke adskiller sig fra hinanden.

Hvis vi på denne måde på sigt kunne blive 500 - 1500 + betalende mandlige brugere, kunne det forbrug vi udgør i markedet vel godt tænkes at udgøre et økonomisk aktiv for de piger/steder, der kunne tænke sig at prøve på at samle os alle om at bruge vores penge i deres forretning, fremfor i resten af branchen.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nody

Letter lige på hatten i retning af Knajten, fint indlæg og i store træk helt enig. :)

Nody

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mener heller ikke man skal til at dele brugerne alt for meget op ... man kunne argumentere for, måske at gøre så man skal være oprettet for at kunne læse indlæg herinde, men tror faktisk at det er med til at få flere brugere herind, at siden er så åben som den er ... googler man f.eks. "luder med store patter Helsingør" så kunne det jo være at en af søgeresultaterne var til en anmeldelse herinde og man så den vej får en potentiel ny bruger til at klikke sig herind, og kan denne person så frit kigge lidt rundt herinde og læse gode anmeldelser, advarsler osv, så tror jeg altså på at der er større chance for at vedkommende opretter sig og bidrager er større end hvis man bare bliver mødt med en mur af "opret dig hvis du vil se noget" ...

at opdele adgangen herinde blandt registrerede brugere alt efter antal af indlæg er efter min mening direkte tåbelig. ved ikke om det i det hele taget er muligt ud fra en standard forum skabelon, som jeg går ud fra der anvendes her ... en anden ting er at jeg er overbevist om at det blot vil generere en masse meningsløse indlæg som udelukkende er oprettet for at tælle opad og give brugerne adgang til et evt. begrænset område ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...