Hop til indhold

Recommended Posts

Efter en rigtig lang pause fra dette her game, sad jeg i begyndelsen af påsken og følte et behov for kvindelig nærkontakt. Tinder havde længe været dødt og jeg magtede ikke at superlike en dame to kilometer fra mig, i forhåbning om at hun ville give et like tilbage, for derefter at forsøge at fedte mig til en røvsyg kaffedate. 

Så jeg blev enig med mig selv om, at den letteste løsning måtte være at tjekke EG og AL ud. Jeg følte mig fortabt. Så mange nye ukendte piger, massere af fakebilleder af letgenkendelige pornostjerner og absurd mange tillæg for det ene og det andet. Jeg følte alligevel for lidt ekstra spice på menuen. Selvom at jeg havde haft fornøjelsen af Yssa fra år tilbage, med mindre succes fra min side, så blev jeg enig med mig selv om at lidt domination alligevel skulle være dette ekstra krydderi.

Først kiggede jeg på Lexy. Kontakte hende på sms og hun var åben for at smække mig lidt i røven og kalde mig en slem dreng for sin 15 minutters pris. Men var også kontant og sagde at 15 minutter ville være 15 minutter. Punktum. Hvilket satte en stopper for det. Forståelse for at ingen af partnerne gider føle sig udnyttet, men det er sgu bare et turn-off at vide at det hele er på præcis tid og ikke et nano sekund længere. 

Så jeg kiggede videre på Retana, hvilket havde fået en enkelt middelmådig anmeldelse. Jeg forsøgte alligevel at kontakte hende og hun svarede hurtigt tilbage. I sms udvekslingen virkede hun som et super valg. Lettere flirtende og var åben for at dominere mig i en time. Drog afsted, hævede penge og ankom til adressen på Amager. 

Da hun åbnede døren, så bekræfter jeg hermed tidligere anmeldelse, at hendes billeder ikke gør hende retfærdighed. Penge skiftede hænder og hun gav mig et håndklæde, hvorefter jeg smuttede ud og skyllede kroppen. Nu skal det siges at når jeg nu har bekendt at jeg var på udkig efter at blive domineret, så er jeg ikke til at blive hængt op på et kors, få udpluggede røven og få nåle igennem brystvorten. Og faktisk er jeg heller ikke den største fan at noget som helst op i måsen på mig selv. Måske var det en forventningsafstemning som gik galt. For jeg ville egentlig bare gerne ha' at hun tog styringen og mig og min "ven" så bare fuldte tempoet.

Her fandt hun pisken frem og pirrede mig med den og gav nogle lette slag. Intet voldsomt og hun samtid brand godt ud imens hun stod der i sit lingeri. Hun spurgte om hun ikke skulle kneppe mig med en af sine dildoer. Hvilket jeg forsigtig bekræftede ved at sige at hun kunne vælge den mindste. Og igen fik jeg bekræftet at det ikke var mig. Efter hun havde kørt den ind og ud i under 30 sekunder, ville hun gerne ha at jeg tog et kondom på, da hun ikke vil ha sæd ud på sin seng. Derfra kørte hun den ud og ind i 30 sekunder mere, hvortil at jeg følte mig nødsaget til at spørge om hun gerne ville ha mig til at komme allerede, selvom jeg godt kunne mærke at det ikke var ved denne behandling, at jeg ville udbryde som en lille liderlig abekat og eksplodere udover det hele. Her sagde hendes mund nej, men tonelejet var ikke til at tag fejl af. Efter kort tid bad jeg om at vi vendte tilbage til pisken. 

Her trådte den fejlagtige forventningsafstemning ind i billedet igen. For da jeg begyndte at nusse hende på låret, sagde hun at sex. ville koste ekstra. Og jo jeg havde fået prisen til at være en times domination, hvor normalt at en time er 1000, plus 300 i tillæg for denne ydelse. Her var der måske gået omkring tyve minutter og jeg tænkte at jeg ikke følte mig stimuleret ved at få lidt pisk og en buttplug i røven i 40 minutter mere. Hvor den førnævnte Yssa virkelig kan rykke en rundt, hvis man er til at tag den helt ud, så virkede det her mere som et ydelse som var blevet tilføjet fordi at der er en efterspørgelse. Plus at Yssa overfor mig ikke havde noget problem med at stoppe legen og skifte over til sex, så var det her virkelig kun one way. Hvilket kunne være fint, hvis Retana havde udvist fantasi til tilføje noget ekstra end bare at piske lidt og give en med buttpluggen. 

Det endte også med at hun igen, mod forespørgelse fik ført denne op i røven på mig. Hvortil at jeg spillede mig selv færdig imens. Imens vi iførte os tøj igen, så var der stille som graven. Da jeg kom ud på gaden igen, så kiggede jeg på klokken, hvortil at der var gået en halv time. Selvom det er dobbelt moralsk, til sammenligning med Lexy, hvor jeg havde håbet på at betale for 15 minutter og måske ha' fået 20, så følte jeg sgu alligevel en bitter smag i munden, ved at ha' betalt 1000 kr for en halv times under-middel sjov. Så afslutningsvis, kan jeg konkludere at mit game stadig er dødt, da der simpelthen er for langt imellem de sikre valg, som bare mindblowing gode og kemien bare spiller, at jeg er ligeglad med pengene.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...