Hop til indhold

Recommended Posts

Vores allesammens Susanne: http://legelysten.dk/

Vi kender hende fra TV, ikke mindst det nærmest legendariske møde, hun havde med Anne Grethe Bjarup Riis:

.

Jeg er sikker på at hun har og har haft en meget positiv indvirkning på sexarbejderdebatten herhjemme.

Jeg besøgte Susanne engang i slutningen af sidste år. Jeg havde bestilt dansk og fransk i en halv time, og efter en tur i venteværelset, lukkede en smilende Susanne mig ind i et godt oplyst (dejligt! - alt for ofte er der halvmørkt hos pigerne) værelse med en stor, rund seng.

Ganske som på TV, er det hendes pragtfulde naturlighed, der lyser op; der er sgu ikke noget fake ved Susanne.

Først suttede hun mig følsomt og lækkert uden kondom og så slikkede jeg Susannes fisse og helt om i numsen; det lød hun til at nyde. Kondomet kom på og jeg tog hende i en siddende missionær. Dernæst red hun mig og til sidst igen fransk/svensk med 2 fingre oppe i min røv, uhmm!

Efter sexen, fik jeg et bad og vi snakkede lidt mens jeg klædte mig på. Sidst hilste jeg på Maria, Susannes veninde - bestemt en lækker pige, inden jeg blev lukket ud af bagindgangen, fordi en ny kunde sad parat i venteværelset.

Susanne er en dejlig bolleveninde, som jeg føler mig rigtigt godt tilpas i selskab med. Jeg kommer bestemt igen. Vi ses Susanne!!

;0)

Bergi

Efterskrift: Det mest chokerende ved mødet med Susanne var, at der i venteværelset er opsat overvågningskamera - gys! Havde det ikke været været fordi at det netop var hos Susanne, så var jeg vendt om i døren. Ka' godt være at det giver tryghed for hende, men det gør det altså ikke for kunderne, som nødigt vil foreviges i situationen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Ja Susanne kan jo heldigvis også træffes i Århus og hun

er også en af mine favoritter, specielt elsker jeg hendes

nuru massage, som helt kan få en op at ringe..

kh Knajten

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jep, hatten af for Susanne.

Som Bergi skrev, er hun helt naturlig og sød at snakke med, mens man tager tøjet på. Hun brænder i den grad igennem.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest jal123

Jeg er HELT enig, Susanne er super prof og yder altid top service.

Hun skriver godt nok at der ikke er GFE, og GFE er vel også egentlig noget vrøvl. Men det mange forbinder med GFE: kys, kærtegn, indlevelse, det har Susanne i den grad.

Jeg har besøgt Susanne 4-5 gange over de sidste 3 år, og hver gang har jeg været fuld af overskud og glæde når jeg har forladt hende.

Sidst var jeg i Århus hvor hun virklelig gav den gas, masser af kys, fantastisk blowjob, jeg tror hun fik orgasme da jeg slikkede hende, hun blev ihvertfald våd og gav sig voldsomt og vi sluttede selvfølgelig af med sex i forskellige stillinger.

Så til dem der ikke har prøvet hende - AFSTED

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jep (igen)!

Hun har en varme, ro og menneskelig indsigt, som man ikke finder hos en 20-årig HF-elev, der lige skal have suppleret sin SU.

I en anden streng var der en, der hellere ville have en yngre "sprød" thaimodel. Ham om det.

Susanne er ikke "rynkefri" (det er jeg sgu' heller ikke), men der er mere dybde og nærvær i tingene, og hun er som sagt let at tale med.

Jeg ved, at hun ikke bryder sig om at blive anmeldt – men jeg lod mig rive med! Undskyld mange gange, Susanne!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej X

Jeg forstår din begejstring, jeg har også haft et par besøg hos Susanne, og ønsker flere.

Susanne er meget givende, og en meget naturlig kvinde der bare giver så meget af sig selv, jeg deltager meget gerne i koret der lovpriser Susanne.

Hvis man er til de unge ja så skal man ikke vælge Susanne, men man kan nemt se hvad man får, for det er absolut ægte og pirrende billeder på hendes hjemmeside.

http://legelyst.dk/

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvordan er det lige med priserne for Nuru hos Legelyst og for hvilken tid?

Jeg mener jeg fandt dem engang, men kan ikke hitte dem nu.

Hun tilbyder en kombination af regulær massage og nurugel til 2400 kr. og det vil tage en 1½ time.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun tilbyder en kombination af regulær massage og nurugel til 2400 kr. og det vil tage en 1½ time.

... Os så får man bad i rigelig mængde for at få klisterstadset væk. Det er nu ganske let, for det er vandbaseret.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun tilbyder en kombination af regulær massage og nurugel til 2400 kr. og det vil tage en 1½ time.

.... og så får man også et dejligt bad eller to (sammen med Susanne!) for at vaske klisterstadset af. Det er nu(ru) heller ikke vanskeligt, da det er vandbaseret.

Alle pengene værd.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har besøgt Susanne mange gange, hun er bare den bedste, og så er det frækt at hun tager billeder eller filmer vores lege så man har en minde bagefter

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hejsa.

Jeg har været lidt sløv med anmeldelser det sidste lange stykke tid, der har desværre ikke været så meget "alene-tid" ved computeren. Er faktisk gået så længe at jeg havde glemt login så det måtte aktiveres igen :-).

Jeg har længe haft kig på Susannes nuru gel massage. Har besøgt Susanne får nogle år tilbage til almindelig behandling, og det har alle gange været skønt. Husker især en gang hvor hun tog fat om roden på kalorius men jeg tog hende bagfra og førte den op i nummeren.. Se det var frækt.

For ca. 2 måneder siden blev jeg brændt af på dørtærsklen af en fast pige, jeg tog chancen og sms´ede til Susanne da jeg så hun var i Valby. Jo hun havde tid om et kvartet og bilen susede mod Roskildevej. Jeg kan godt lide diskretionen i hendes sted, dørkoden fungerer perfekt og man "glider" lige indenfor døren.

Susanne er normalt ikke typen jeg tænder helt vildt på, men det er sgu noget afslappende og sexet over hendes ligefremme måde at være på. Jeg fik et bad i de pæne lokaler, fik instruks på ikke at tørre mig, og så ellers over på gummilagenet.

Det var fantastisk pirrende at blive smurt ind i gelé og mærke hendes nøgne krop glide rundt på mig. Alle sanser i min krop var i spil og jeg nød det virkeligt. Om på ryggen og massagen fortsatte inden hun gled ned og tog min pik i munden. Derefter gummi på, og så op og ride. Det føltes selvfølgelig skønt og efter noget tid tog hun gummiet af og begyndte på en himmelsk svensk. Jeg følte dog ikke jeg var færdig og spurgte forsigtigt om jeg måtte knep... hende i andre stillinger.. Selvfølgelig svarede hun med et grin og så ellers en gang doggy(dog ikke med anal). Susanne rundt på ryggen og en god gang missionær mens vi virkelig gled rundt på hele lagenet. Til sidst kunne jeg selvfølgelig ikke mere og måtte overgive mig i nogle kraftige sprøjt oppe i hende og i gummiet.

Afslutning gik med bad og snak og så ellers ud igennem den diskret bagudgang.

Pris: kr. 1200,- for en god halv time, men uden stressen og kigge på uret.

Pigen: Man får hvad man ser på hjemmesiden. Jeg har altid oplevet hende som overskudsagtig og professionel. Dermed ikke sagt hun er kold og kynisk, det føltes bare så afslappet.

Stedet. En af mine favoritter pga. beliggenhed og diskretion. Badet og sengen er dog også lige efter min smag, nydeligt, pænt og rent.

(Har tidligere mødt lillekvinde.me derinde, hun er dog på Frederiksberg som jeg kommer med en anden anmeldelse af)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Skønt at læse, at denne denne forgangskvinde også forretningsmæssigt har meget at byde på.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan også kun sige at med Susanne får man en dejlig afslappet og fræk tøs der ikke har mange grænser... har haft hende som escort adskillige gange.. hun er helt frisk på mange forskellige ting :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Havde set frem til en fantastisk oplevelse, både ud fra det jeg har læst her, og set hjemmesiden med en fantastisk kvinde, hvilket hun også er..

 

Fantastisk med varmen på kroppen, men må så erkende, at så kom den professionelle kvinde indover, og for hende virkede det blot som om hun gerne ville have jeg skulle have udløsning hurtigt muligt, og *dansk* kom aldrig indover, så de 1.300,00 kr. var lidt spild af penge da jeg ikke fik det jeg havde betalt for.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sarsar

Hvordan kan man komme i kontakt med hende ? Har hun ikke en hjemmeside mere...

Del dette indlæg


Link til indlæg

http://www.seoghoer.dk/nyheder/spreder-ben-paa-tronen

Susanne var/er ? En frisk og fræk pige der går til stregen og lidt over, som linket jeg har vedhæftet viser. 

Jeg har besøgt hende flere steder, i thorsgade i Odense, nu nedlagt og på rugårdsvej i Odense, også nedlagt og på hotel Knudsens gård i Odense, specielt det besøg husker jeg, for det var samme uge som denne artikel blev bragt.

nogen der ved hvad der er blevet af hende ? Jeg har googlet lidt, gør jeg lagde dette på og kan ikke finde senere blogindlæg, end 2012

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...