Hop til indhold
Rejsenetværk

En kombineret mulighed

Recommended Posts

2 bruger kommentarer

Hedomax.COM er oppe igen!

viewtopic.php?f=4&t=140

Longman

Der kan i min optik kun være en vej frem og det er at lade Hedomax.net fortsætte. Det kører fantastisk godt og uden fejl og PHP er vel blandt det allermest anerkendte forum-software.

Hvis det er et økonomisk issue at holde dette site kørende kan vi jo i fællesskab støtte Admin med Paypal-donationer.

So long,

Longman

Layout

viewtopic.php?f=5&t=145

Krebsen80

Hej Admin

Jeg håber at du bibeholder det sobre layout her på siden... altså ikke nogle billeder og flash film af div. porno reklamer mm.

Det er nemlig rart at kunne læse i forum uden at skulle kigge sig over skulderen...

Min kommentar

Hvis admin ingen økonomiske ambitioner har med sitet på lidt længere sigt, hvis han fortsætter med at opretholde det, der kunne der måske bestå et potentiale i at kombinere de 2 citerede kommentarer?

Hvis sitet som foreslået af Krebsen80 er fri for irriterende reklamer i synsfeltet, kunne det være en ide at vi alle som foreslået af Longman bidrager med Paypal donationer til Admin.

Til gengæld tror jeg at der kunne bestå muligheder til fælles gavn for piger og mænd, i at tilbyde branchen gratis banner profiler, i en sektion for sig, som vi selv skal klikke ind på uden at få dem flashet direkte.

Foreksempel havde Cassiopeia Stars på eget website et sjældent tilbud om alletiders sexparty, som ikke rigtigt blev bemærket inden at det var for sent. Det var der en del debat om ovre på VL.

Ganske vist har vi forum for annoncering af sexevents, men en egentlig mulighed for gratis kommerciel profilering, tror jeg vil kunne fremme udviklingen af lidt mere eksperimentelle tilbud til os mandlige brugere af Hedomax.net

Foreksempel afstedkom det stor interesse på det gamle Hedomax, når der annonceredes sexparty og gangbang af førende klinikker med danske piger, og særligt SMS Planet fik fortjent megen goodwill, og profilering ud af adskillige begejstrede anmeldelser af mænd der deltog i deres arrangementer.

Det er sikkert blevet bemærket i branchen hvor hurtigt opbakningen bag det nye Hedomax udvikler sig, muligvis kunne det inspirere til at de fokuserer på sitet, på for os mænd fordelagtig vis, hvis det er gratis for dem at gøre det?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...