Hop til indhold
Rejsenetværk

Barren når I køber sex

Recommended Posts

Hvor sætter I barren, når I vurderer at I har råd til at købe sex?

Jo, jeg ved at den har været oppe og vende flere gang tidligere.

Vi har fået en del historier, om udfordringerne i at hive 2000 kr ud af fællesøkonomien, uden at blive opdaget, og niveauer for månedlige forbrug til købesex på alt fra +/- 1000 kr til 5000 kr +, dem der ligger højere har nok for flertallelts vedkommende valgt ikke at skilte med det, måske for ikke at påkalde sig unødig opmærksomhed.

Vi har fået bud på intervaller på alt fra 2 + gange om måneden, til de samme kvartalsvise, eller halvårlige besøg hos glædespiger.

Det som jeg gerne vil fokusere på i denne tråd, det er hvor relativ jeres købekraft til køb af sex er?

I princippet bruger de jo det samme til formålet, dem som tjener 1/3 - dem der tjener 3 - 4 gange så meget, hvis de for eksempel alle har valgt at sætte grænsen ved 2000 kr om måneden til formålet, men relativt fylder forbruget meget mere hvis du tjener mindre til mindst, end hvis du tjener meget mere end de nævnte.

Det jeg vil frem til, det er lidt hvor sætter i barren når I har råd, og I derfor vælger at bruge et givent beløb til formålet.

Hvor meget tillader I, at forbruget til køb af sex fylder i det samlede forbrug, som en andel af det månedlige rådighedsbeløb.

En som jeg talte med, fortalte mig at han havde valgt en lille billig bil, som sit kompromis mellem ønsket om den større og dyrere bil, som han har råd til, og sit samtidige behov for at forbruge relativt meget hver måned til køb af sex, hvilket han også har råd til, men syntes han, han kunne ikke både køre i en dyr bil og købe så meget sex som han gør.

Det jeg vil frem til, det er lidt hvor meget må det som I vælger at købe sex for, fylde i jeres samlede forbrug, også når i vitterligt har råd til det, og hvor store afsavn er I villige til at acceptere, for at prioritere en given % del af jeres rådighedsbeløb til køb af sex.

Jeg prøver at grave det spadestik dybere, der viser forskellen på os, som andet og mere end et udtryk for hvor meget vi tjener, og hvor meget vi derfor har råd til at bruge på at købe sex, og i princippet så meget andet vi må prioritere imellem, når pengene ikke rækker ubegrænset.

For mon ikke, der i nogle af de tidligere tråde og afstemninger om emnet, også i nogle tilfælde har været tale om, at nogle af dem som angiver at de bruger mest på købesex, har været tale om nogle der tjener i underkanten, eller væsentligt under andre, som modsat har angivet at de er blandt dem der bruger noget mindre på købesex, end førstnævnte.

Det er ikke mit mål at spore mig ind på det måske uønskede overforbrug, eller et decideret misbrug af købesex, men mere at få nogle bud på det kontrollerede, velovervejede, og derfor accepterede forbrug.
Også hvor det måske betyder afsavn, som har lavere prioritet, og som derfor også accepteres i den daglige økonomi.

Det er lidt en parallel til en tråd jeg selv oprettede, som der kom mange gode bidrag til, også de mere humoristiske af slagsen - tak for det.

Den handlede om at jeg var blevet fanget i et forbrug af Nesspressos helt fantastiske originale kaffekapsler, som jeg var, og som jeg er helt vild med.

Men som jeg på trods af, at jeg ville kunne vælge at prioritere, at fortsætte med et uændret forbrug af dem på 600 - 700 kr om måneden, simpelthen valgte at ophøre med det.
Af den årsag, at jeg opfattede beløbet som uholdbart stort i % af mit månedlige rådighedsbeløb, og derfor nu køber de uoriginale alternative kompatible produkter til en månedlig udgift af 3 - 400 kr.
Hvilket jeg også anser, som et for stort beløb hver måned, bare til kaffe i en single husholdning, for en med en indtægt som min - alt er jo som bekendt relativt.

I den omtalte tråd var jeg på jagt efter en espressomaskine, fordi jeg ikke kan leve med den kaffe man brygger på kande, og jeg vil kunne kunne brygge kaffe med noget der ligner kapsel styrke, og i samme kvalitet.
Har købt en nu på nettet, som holdt op med at virke kort efter, og døjer nu med en reklamations sag, fortsættelse følger i den gamle tråd, når jeg endelig har fundet løsningen, jeg har fået købt en espressemaskine der virker.

Jeg har kolleger der tjener lidt mindre end jeg, som ryger og har bil, hvor posterne fylder mere, end både Nespresso kapsler, og købesex ville gøre for mig hver måned.
Her er jeg sindssyg glad for at jeg ikke ryger, ikke har bil, og at min husleje er den halve af deres.

Men i % af et rådighedsbeløb, med som vi alle kender det, som man ofte føler forbrugs post for forbrugs post er alenlang, der sætter jeg personligt nogle grænser, hvor enkelt poster bare ikke får lov til, efter min opfattelse at fylde uforholdsmæssigt for meget.
Jeg vælger simpelthen at klemme ballerne sammen, bide i det sure æble, undvære og vente til der igen er den luft i økonomien til de enkelte poster, som jeg føler der skal være, for at jeg har det godt med at bruge pengene til formålet.

Efter ca 1,5 år hvor situationen for mit vedkommende har været, at der stod for lidt på kontoen, eksempelvis til nye FKK ture til mellem 5 og 10000 kr til Tyskland, hvis der samtidig skulle stå penge nok tilbage på kontoen, til at jeg ville have det godt med at gøre det.
Der lysner det nu langsomt, og det er min forventning, at jeg vil være i stand til at genoptage mine FKK ture, senest efter april, og indenfor det første halvår af 2018.

Det har været lidt af en øjenåbner, at have været sat så langt tilbage økonomisk, i sammenligning med tidligere år, og jeg har ærlig talt oplevet det som udfordrende at pengene til formålet står på kontoen, men samtidig har jeg nærmest banket hovedet ind i muren, for at lade være, og blive ved med at lade være.

Tålmodigheden ser ud til at lønne sig, langt om længe, håber jeg :)

Håber at I vil bære over med mig, hvis I synes, at jeg ikke har formået at bidrage med nye vinkler og nuancer, til samtalen om hvornår vi mener vi har råd til at bruge hvor meget til køb af sex, og I derfor måske mener at I har spildt tiden med at læse det jeg har skrevet her.

Men hensigten er, om muligt at få flere vinkler på hvor lavt barren sættes, hvor smertegrænsen går for den enkelte af jer, når I afsætter penge til at købe sex for, som I rent faktisk også har.

I håbet om at jeg er lykkedes hermed?

Venlig hilsen
Rejsenetværk 

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Resume:

Hvor lavt barren sættes, hvor smertegrænsen går for den enkelte af jer, når I afsætter penge til at købe sex for, som I rent faktisk også har.

Selv bruger jeg fra kr 0-2000 om måneden. 

Redigeret af AalborgLook

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Ærligt talt jegvtæller ikke, jeg forbruger bare når måneden er gået sættes resten F pengen ind på alders opsparingen, når de 50.000 er nået samles der sammen på en anden konto til ekstra ordinaære indbetalinger på livrenten..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg bruger op til 12,27% af det månedlige udbetalte beløb - resten går til fis og ballade.

Mit kaffebudget ligger ret lavt selv om jeg stort set nyder en cappuchino, cafe latte eller bare en espresso et par gange om dagen. Jeg har valgt at købe en kombimaskine, der både kan brygge almindelig dryp kaffe, samt brygge espresso og op-skumme mælk.

Hvad en kop kaffe koster mig %-vis har jeg ikke lige regnet på, men der er 100% nydelse hver gang.......og så er der 0% dyre kapsler.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sparkster

I november brugte jeg en alt for dyr barnevogn og halvdelen af  babysam.

December kostede mig en forlovelses ring og resterne af min frihed.

Vil mene af omkring 50% af budgettet går til sex, resten går til resultatet af sex.

Købesex er dyrt :D 

Redigeret af Sparkster

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tjaa, jeg fornemmer at jeg er diskvalificeret på forhånd i denne debat, idet jeg flere gange har måtte konstatere et "forbrug" på >100.000 pr.t måned :wacko: Og jeg kan ikke engang sige noget om hvad det skulle være i procent i forhold til min indtægt, idet jeg ikke har normal lønindkomst, men derimod er virksomhedsejer samtidig med at jeg er formuende.

Derudover så skal man huske på, at 80% af de danske mænd aldrig har købt sex. "Normalen" ifht. et månedlig forbrug af købesex (ifht. hele befolkningen), må derfor være tæt på dkr. 0.

Tilsidst vil jeg dog kommentere lidt mere "seriøst":

I stedet for at fokusere på mængden af penge, så prøv hellere at fokusere på hvad man kan "nøjes" med seksuelt. Hvor ofte/sjældent kan man nøjes med at skulle blive tilfredsstillet seksuelt. Hvis man arbejder med denne tilgang, så vil man udvikle en mere "naturlig" seksualitet.

Hvis man tager udgangspunktet i pengene, så er det pludselig mængden af penge der bestemmer hvor stort ens seksuelle behov er, hvilket ikke er sundt. F.eks. hvis man har adgang til mange penge, så kan seksualiteten løbe løbsk (been there..), og modsat hvis man kun har adgang til få penge, så kan man gå hele tiden og være trist over det man ikke får (græsset er grønnere på den anden side).

Redigeret af Filosoffen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Filosoffen skrev, for 26 minutter siden:

Tilsidst vil jeg dog kommentere lidt mere "seriøst":

I stedet for at fokusere på mængden af penge, så prøv hellere at fokusere på hvad man kan "nøjes" med seksuelt. Hvor ofte/sjældent kan man nøjes med at skulle blive tilfredsstillet seksuelt. Hvis man arbejder med denne tilgang, så vil man udvikle en mere "naturlig" seksualitet.

Hvis man tager udgangspunktet i pengene, så er det pludselig mængden af penge der bestemmer hvor stort ens seksuelle behov er, hvilket ikke er en sundt. F.eks. hvis man har adgang til mange penge, så kan seksualiteten løbe løbsk (been there..), og modsat hvis man kun har adgang til få penge, så kan man gå hele tiden og være trist over det man ikke får (græsset er grønnere på den anden side).

Jeg kan godt lide den tankegang. Den er nok lettere at praktisere, hvis man udover købesex også dyrker "gratis sex".  :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheVoice skrev, for 22 minutter siden:

Jeg kan godt lide den tankegang. Den er nok lettere at praktisere, hvis man udover købesex også dyrker "gratis sex".  :)

Her skiller jeg mig nok ud fra flertallet, men jeg tror at vi samtidig er en del der har det tilfælles, at vi ikke får, og eller ikke kan få andet end den sex vi betaler for.

Hvorfor at den med barren og den økonomiske balance, er langt mere aktuelt som en nødvendig fokus.

For os spiller det mentale nok ind, vil jeg leve mere eller mindre på en sten for at kunne afse mest muligt til købesex, eller vil jeg ikke.

Min fornemmelse er at nogle vil, og gør det, mens andre som jeg selv ikke vil, og derfor ikke gør det.

Til gengæld så udgør det en målsætning, at komme tilbage i kampen, når man for en periode er ude af den, og det ser jeg frem til at kunne igen, som før.

Man basalt set handler det om at sørge for at der er nok til køb af nyt tøj, teater, biograf, koncerter og restaurant.

Sport og foreninger etc etc.

Alt det som gør at du lever et helt liv som menneske, og at du ikke sætter det alt sammen til side for en last, og eller dine lyster.

Det være sig tobak, drikkevaner, spil, porno eller købesex.

Den sunde balance kan så bestå i accepten af den billigere bil, eller ingen bil fordi man kan tage cyklen eller det offentlige.

Valg af en billigere bolig i et billigere postnr, en mindre bolig end man behøvede.

Tilstrækkelige og kontrollerede dagvare indkøb, begrænsning af overflødige impuls og varemærke indkøb.

Kort sagt, der er knapper at dreje på, hvilke bruger vi for at få den der balance, der giver det sunde råderum til lasten/lysten.

Hvor tipper balancen til for den enkelte i det billede.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 6 minutter siden:

Her skiller jeg mig nok ud fra flertallet, men jeg tror at vi samtidig er en del der har det tilfælles, at vi ikke får, og eller ikke kan få andet end den sex vi betaler for.

Hvorfor at den med barren og den økonomiske balance, er langt mere aktuelt som en nødvendig fokus.

For os spiller det mentale nok ind, vil jeg leve mere eller mindre på en sten for at kunne afse mest muligt til købesex, eller vil jeg ikke.

Min fornemmelse er at nogle vil, og gør det, mens andre som jeg selv ikke vil, og derfor ikke gør det.

Til gengæld så udgør det en målsætning, at komme tilbage i kampen, når man for en periode er ude af den, og det ser jeg frem til at kunne igen, som før.

Man basalt set handler det om at sørge for at der er nok til køb af nyt tøj, teater, biograf, koncerter og restaurant.

Sport og foreninger etc etc.

Alt det som gør at du lever et helt liv som menneske, og at du ikke sætter det alt sammen til side for en last, og eller dine lyster.

Det være sig tobak, drikkevaner, spil, porno eller købesex.

Den sunde balance kan så bestå i accepten af den billigere bil, eller ingen bil fordi man kan tage cyklen eller det offentlige.

Valg af en billigere bolig i et billigere postnr, en mindre bolig end man behøvede.

Tilstrækkelige og kontrollerede dagvare indkøb, begrænsning af overflødige impuls og varemærke indkøb.

Kort sagt, der er knapper at dreje på, hvilke bruger vi for at få den der balance, der giver det sunde råderum til lasten/lysten.

Hvor tipper balancen til for den enkelte i det billede.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Fornuftige tanker.  Jeg er helt enig i, at man skal finde en passende balance imellem nødvendigheder og luksus/laster. Du virker meget velovervejet i din måde at disponere dine penge på.  

For mit vedkommende er købesex ren selvforkælelse, og balancen tipper hvis jeg eksempelvis

 • Skal spare på mit madbudget
 • Skal spare på mine restaurant besøg i forbindelse med socialt samvær
 • Ikke har penge stående til at dække uforudsete regninger  (bilen, vaskemaskine m.v. går i stykker)
 • Ikke har råd til at tage på ferie
 • Ikke har råd til at give passende gaver til mine børn eller hvis samværet med dem er begrænset af økonomi o.lign
 • Hvis jeg skal arbejde mere end normal tid for at kunne sponsorere sexkøb
 • Hvis jeg ikke løbende kan købe det tøj jeg vil have, gå til frisør og den slags
 • og slutteligt hvis valget af pigen afhænger af om det koster 1.300 eller 2.100 for en times forkælelse

Jeg har valgt at afbalancere udgiftsposterne omkring finansiering af hus, bil, motorcykel, møbler m.v således at jeg i forhold til mit indtægt har et stort økonomisk råderum. Dette har jeg ikke valgt med henblik på at kunne købe sex, men mere fordi jeg har tidligere prøvet at have en anstrengt økonomi pga af for dyr bolig, bil osv.  Det var sgu surt, hvorfor jeg lovede mig selv, at jeg aldrig ville bringe mig i en tilsvarende situation. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheVoice skrev, for 1 time siden:

Fornuftige tanker.  Jeg er helt enig i, at man skal finde en passende balance imellem nødvendigheder og luksus/laster. Du virker meget velovervejet i din måde at disponere dine penge på.  

For mit vedkommende er købesex ren selvforkælelse, og balancen tipper hvis jeg eksempelvis

 • Skal spare på mit madbudget
 • Skal spare på mine restaurant besøg i forbindelse med socialt samvær
 • Ikke har penge stående til at dække uforudsete regninger  (bilen, vaskemaskine m.v. går i stykker)
 • Ikke har råd til at tage på ferie
 • Ikke har råd til at give passende gaver til mine børn eller hvis samværet med dem er begrænset af økonomi o.lign
 • Hvis jeg skal arbejde mere end normal tid for at kunne sponsorere sexkøb
 • Hvis jeg ikke løbende kan købe det tøj jeg vil have, gå til frisør og den slags
 • og slutteligt hvis valget af pigen afhænger af om det koster 1.300 eller 2.100 for en times forkælelse

Jeg har valgt at afbalancere udgiftsposterne omkring finansiering af hus, bil, motorcykel, møbler m.v således at jeg i forhold til mit indtægt har et stort økonomisk råderum. Dette har jeg ikke valgt med henblik på at kunne købe sex, men mere fordi jeg har tidligere prøvet at have en anstrengt økonomi pga af for dyr bolig, bil osv.  Det var sgu surt, hvorfor jeg lovede mig selv, at jeg aldrig ville bringe mig i en tilsvarende situation. 

 

Tillader mig at hægte mig på dit skriv, med den tilføjelse at jeg generelt balancerer mine indkøb mellem “nice to have, or need to have”

For det meste ligger lysten til købesex i kassen med “Nice to have”, og så klarer jeg behovet på anden måde.  Men nogen gange er “3 ryk og en bøvs” ikke nok, og så er der bare et behov for at mærke en kvinde på alle facetter - derved flytter lysten til købesex over i “Need to have” kassen. 

Men uanset hvor trængende jeg bliver, så går jeg ikke på kompromis med økonomien...... for bl.a. at undgå det, har jeg så en portion kontanter sat til side til “fis og ballade”

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg må indrømme, at jeg ikke ser så meget på prisen. Hvis der er noget jeg virkelig gerne vil have eller prøve, så springer jeg ud i det.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Borende X skrev, for 8 minutter siden:

Jeg må indrømme, at jeg ikke ser så meget på prisen. Hvis der er noget jeg virkelig gerne vil have eller prøve, så springer jeg ud i det.

Jo Borende X, det tror jeg skam at mange de gør, men hvor lægger de snittet før de gør det, når de gør det.

Gør de det generelt fordi de altid har pengene, og ikke af den grund behøver at undvære noget andet når de gør det.

Eller er det for nogle helt omvendt når de gør det, fordi de vil, og fordi de kan.

Det er det jeg mener med smertegrænsen, fravalg og prioriteringer, i den udstrækning det for den enkelte er tilfældet.

Hvilket trods alt nok er tilfældet for de fleste, når det summer sig op det som man gerne vil, og særligt som en mere kontinuerlig adfærd over tid, når det er tilfældet.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Borende X skrev, for 42 minutter siden:

Jeg må indrømme, at jeg ikke ser så meget på prisen. Hvis der er noget jeg virkelig gerne vil have eller prøve, så springer jeg ud i det.

Det gælder vel også andre ting og ikke kun købesex.

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheVoice skrev, for 3 timer siden:

 

For mit vedkommende er købesex ren selvforkælelse, og balancen tipper hvis jeg eksempelvis

 • Skal spare på mit madbudget
 • Skal spare på mine restaurant besøg i forbindelse med socialt samvær
 • Ikke har penge stående til at dække uforudsete regninger  (bilen, vaskemaskine m.v. går i stykker)
 • Ikke har råd til at tage på ferie
 • Ikke har råd til at give passende gaver til mine børn eller hvis samværet med dem er begrænset af økonomi o.lign
 • Hvis jeg skal arbejde mere end normal tid for at kunne sponsorere sexkøb
 • Hvis jeg ikke løbende kan købe det tøj jeg vil have, gå til frisør og den slags
 • og slutteligt hvis valget af pigen afhænger af om det koster 1.300 eller 2.100 for en times forkælelse

 

 

Enig - men gælder det ikke også for alle andre hobbies, at man ikke må gå så meget op i dem, at man skal spare på madbudgettet, arbejde ekstra, undvære nyt tøj etc. etc.

Prøv at erstatte købesex med udlandsrejser: hvis ens store hobby er udlandsrejser, sker det så, at man må spare på madbudgettet og alle de andre ting, du nævner, for at få råd til at rejse det, man har lyst til?

Kan man måske blive nødt til at skære ned på købesex for at få råd til at rejse?

Jeg mener - købesex er jo bare en hobby ligesom alle andre - herinde burde vi vel netop ikke diskriminere denne hobby eller se anderledes på den end på andre hobbies. For os herinde skulle det gerne være naturligt at købe købesex - det er vel vores hobby/interesse?

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gorm skrev, for 14 minutter siden:

Det gælder vel også andre ting og ikke kun købesex.

Ja

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære @Rejsenetværk! Du skriver ofte om emner, der har fokus på optimering af købekraft. Du virker meget optaget af at forsøge at finde løsninger i en hybrid af statistik, regneark og brainstoming (på idéer til billiggørelse). I dette, som flere andre indlæg, lægger du ikke skjul på at du kun får sex hvis du køber dig til det. Som jeg ser det, er det altså kernepunktet i dine overvejelser og dermed forståeligt at det hele kommer til at virke ret beregnende - ja i ordets egentlige forstand. Så kunne jeg stille en række spørgsmål til at forstå det yderligere, som fx.:
Får du for lidt sex end dit budget tillader? Får du for lidt af den dyre (High class piger - timelange besøg etc.)?

Hvad hjælper det dig at spørge til andres smertepunkt i denne sammenhæng, når vores økonomiske forhold i sagens natur er meget forskellige?

Jeg tror bestemt at du har styr på egen situation. For mit eget vedkommende ville det da være nederen at spørge folk hvor tit de køber og hvor mange penge de bruger på købesex, hvis svarene får mig til at blive misundelig på andres vilde forbrug og jeg selv må tælle på knapper hvergang jeg får lyst.

Men ok, jeg vil forsøge et svar.

Mit dyreste besøg kostede 1.800 kr for en time, mit billigste var gratis. Gennemsnitligt lægger jeg 6-800 kr for besøg og det holdes i den omegn grundet nogle faste GP´er der giver en slags rabat. Umiddelbart vil jeg sige, at smertepunktet er 800-1.000 for et enkelt besøg og jeg holder mig ofte ikke helt til hvad min økonomi kan bære, så det koster lidt på nogle andre ting indimellem. Hvordan dette så ses relativt i forhold til mine indtægter og faste udgifter vil jeg ikke afsløre her, men dog får du den luns, at indtægterne svinger. For tiden i den lave ende.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Filosoffen skrev, for 7 timer siden:

 

Tilsidst vil jeg dog kommentere lidt mere "seriøst":

I stedet for at fokusere på mængden af penge, så prøv hellere at fokusere på hvad man kan "nøjes" med seksuelt. Hvor ofte/sjældent kan man nøjes med at skulle blive tilfredsstillet seksuelt. Hvis man arbejder med denne tilgang, så vil man udvikle en mere "naturlig" seksualitet.

Hvis man tager udgangspunktet i pengene, så er det pludselig mængden af penge der bestemmer hvor stort ens seksuelle behov er, hvilket ikke er sundt. F.eks. hvis man har adgang til mange penge, så kan seksualiteten løbe løbsk (been there..), og modsat hvis man kun har adgang til få penge, så kan man gå hele tiden og være trist over det man ikke får (græsset er grønnere på den anden side).

Jeg er fuldstændig enig. Jeg har er budget med meget "luft i", sådan kan jeg godt lide at have det, sådan har jeg arbejdet på det skulle være, sådan har det ikke altid været, men det er det nu og har egentlig været i mange år efterhånden. Jeg tænker ikke på prisen som sådan, og det er ikke budgettet der sætter grænserne. 

Er nogle af de piger jeg kender på arbejde i det østjyske og er jeg i form til et besøg og har mulighed for det, så besøger jeg pigen. Der kan gå en måned med et eller ingen besøg og en anden måned med 3-4 besøg. Det vigtigste for mig er at jeg er oplagt til besøget, ellers bliver oplevelsen derefter. Er jeg meget træt eller føler mig stresset er besøg hos GP udelukket, for besøget bliver derefter så. Er jeg frisk og veloplagt så er jeg frisk på besøg.

Jeg har aldrig været derude hvor det kan løbe løbsk,  men altid bevaret den sunde fornuft. Men man skal have et fornuftigt forhold til GPbesøg, og aldrig bruge mere end hvad økonomien kan holde til. Og det gør du præcis også Rejse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

jeg går som regel en gang om ugen, til en fast pige, og jeg betaler 500kr per gang for 15 min til 30 min.

for mig er det vigtigere at kunne besøge en gp ofte end at hver seance varer lang tid

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Såklar

Når posen er fuld af guld køber jeg det jeg har lyst til. Når posen er knap så fuld køber jeg det jeg har råd til. Og det gælder altså alt, ikke kun købesex.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er forholdsvis ny til købesex – en 4-5 år siden jeg startede og jeg var da i midten af 50'erne – sjovt nok var det nogenlunde på samme tid jeg droppede tobakken – tror jeg bruger i gennemsnit 1000-1500 kr. om måneden til købesex plus 500 kr. til seriøs thaimassage med en håndtrold – lidt mere en jeg brugte på tobakken.

For tiden er der meget luft i min økonomi så jeg kunne sagtens bruge det dobbelte men det vil jeg ganske enkelt ikke – så vigtigt er det heller ikke for mig.

Derimod bruger jeg ikke så meget på kaffe ;) mindre en 100 kr. om måneden – køber hele bønner kværner dem selv og bruger en bodum stempelkande.

For tiden er jeg glad for denne:
https://mad.coop.dk/drikkevarer/kaffe/hele-boenner/java-colombia-5724618712531

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bruger ca 3000 i måneden

Med min faste er det 3 gange nogle gange 4 hvis hun har lyst

Går aldrig på kompromis med hvem og hvad jeg vil have ! Så hellere mindre gange

Det kan dog blive for dyrt max 2000

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...