Hop til indhold
natugle

Velkommen fra Hedox.dk

Recommended Posts

Hej til jer bag Hedomax.net

Vi er åbenbart flere, der synes at tabet af det gamle Hedomax var så stort, at vi måtte gøre noget for at oprette et nyt sted magen til. Derfor startede vi for kort tid siden Hedox.dk med nogenlunde samme formål og udseende.

Vi vil godt ønske jer velkommen. Samtidig vil vi foreslå, at vi forsøger at lave et venskabeligt samarbejde mellem Hedomax.net og Hedox.dk. Lad os undgå de modsætninger, der findes mellem Gimel og Venuslogen. Måske skulle vi hver især forsøge at specialisere os på forskellige områder, sådan at vore brugere bedre kan finde ud af, hvor de bedst søger de informationer, som de står og har brug for.

Vi har indtryk af, at mange af brugerne på Hedox er meget interesserede i Thai massage, så måske skulle vi satse særligt på dette område, mens Hedomax så til gengæld satser på de danske massageklinikker. Dette er bare et forslag. Lad os snakke om det, så vi finder en opdeling, der kan være til fælles gavn og glæde.

Det vil også være oplagt, at vi linker til hinandens sider, så vore brugere let finder de yderligere informationer som evt. findes i det andet forum.

Mvh.

Bjørn

http://hedox.dk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes, det allerbedste ville være, hvis I slog det hele sammen til eet site, hvor I så eventuelt kunne fordele vicevært jobbet for de enkelte fora imellem jer.

Det ville da gøre det lidt nemmere for os brugere.

Men ellers er et fordrageligt samarbejde med udveksling af links m.v. selvfølgelig det næstbedste.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er helt enig med 6omanen her

Synes at de 2 admin skulle tage en snak over en kop kaffe om det.

Mit indtryk er at de 2 har hver deres bevæggrunde for hvert deres site?

Bjørn, vil måske gerne videreføre Hedox.dk som erstatningen for Hedomax.com, mens admin for Hedomax.net har til hensigt at dække det behov der er for et fortsættende Hedomax, i princippet midlertidigt i afvente af om det gamle Hedomax.com skulle genopstå i en ny udgave, hvor så Hedomax.net vil blive overdraget til Hedomax.com, herefter nedlægges.

Jeg synes at det er en utrolig flot gestus af admin bag Hedomax.net, at han blot ønsker at understøtte videreførelsen af Hedomax navnet, sådan at alt den værdi for brugerne af det gamle site ikke går tabt, i kølvandet på Hedomax.com's exit fra nettet.

For mig at se er det tydeligt, hvilket af de 2 initiativer der står til i praksis at komme til at løfte arven efter Hedomax.com - det ser ud til at blive Hedomax.net

Jeg synes derfor at Bjørn og admin for Hedomax.net skulle finde en løsning, hvor Hedox.dk nedlægges som selvstændigt domæne, men samtidig oprettes som et underdomæne til Hedomax.net, eventuelt med fokus på nicher i markedet, såsom event og klub aktiviteter?

Som jeg ser det udgør det en stor styrke at admin bag Hedomax.net, efter eget udsagn driver flere større communites, han kan garantere at sitet kan løfte trafikken, logistikken dermed er på plads.

Modsat er det muligvis tilfældet at admin bag Hedomax.net, næppe kan dedikere sin tid og indsats til sitet, hvorfor Bjørn måske kunne blive et aktiv som coadmin i udviklingen af sitet fremadrettet?

I håbet om at I finder en fornuftig arbejdsdeling til gensidig gavn, og ikke mindst også til langsigtet gavn for brugerne af Hedomax.net

Det vil være synd, hvis I hver for sig forsøger jer med hvert sit initiativ, som der dybest set ikke er behov for i markedet. Der er behov for at der igen kommer 2 dansksprogede kvalitets communities på nettet om købesex, og ikke kun 1 som tilfældet igen, er med bortgangen af Hedomax.com

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Luke

(Hej Rejsenetværk. Vi ved jo ikke hvem der står bag, hvad ejerne har af hensigter, hvad de har af interesser, hvad de har lyst til etc. Så klap nu lige hesten ;) . )

Min egen holdning er, at nu er de begge 2 nye boards, hvor tilgangen af brugere og aktiviteten på Hedomax.net på bare 2 dage har været ret stor. Men ikke desto mindre er det 2 helt nye boards der slet ikke har fundet deres egne ståsted.

Jeg er helt enig i, at en krig mellem de 2 boards har ingen nogen nytte af.

Men det som altid har været kendetegnet for Hedomax (det gamle board) har været, at ordet har været frit, der har været højt til loftet og alle emner har kunnet diskuteres og der har været anmeldt mange forskellige oplevelser indenfor massagebranchen lige fra thaimassage (som der blev skrevet en del om på det gamle Hedomax) til FKK-ture og så alt det midt i mellem om man så kan sige.

I sidste ende er det os brugere der skaber indholdet af boardsene. Der er ikke kun konkurrence mellem hedox og hedomax men mellem venuslogen, gimel, hedox og hedomax kan man sige.

Hvis Hedox gerne vil slå sig op på at være et thai-massage-board, så skal de da gøre det, og se hvordan det går. Men det udelukker jo ikke at thaimassage bliver diskuteret og anmeldt også på venuslogen, gimel og hedomax. Alle dage har thaimassage været diskuteret på alle 3 boards, og nu formentlig 4 boards, men derfor kan hedox jo sagtens blive niche-sitet for det område.

Nu har der i 10 år været plads til gimel, som fandt deres egen plads. Der har i endnu længere tid været plads til Venuslogen som også har fundet sin plads. Der var også i en årrække plads til Hedomax, som havde fundet sin plads. Der er også plads til Hedox som kan finde sin plads. Og muligheden for noget helt andet mellem Hedox og Hedomas er også til stede.

Jeg er helt tryg ved at de 2 administratorer/ejere for de 2 sites selv kan finde ud af, hvad de måtte synes er bedst for deres sites. Egentlig så burde sådanne samtaler, eller måske ligefrem forhandlinger om man vil, ikke være et offentlig anliggende men klares over mail eller PB. Naturligvis kan brugerne spørges, det er slet ikke det, men når sådan noget seriøst afklares så bør det jo ske i fortrolighed de 2 ejere imellem alene.

Positivt er det helt sikkert den pæne tone der er mellem Hedox og Hedomax og at begge sites må omtales på begge sites imodsætning til Gimel hvor Anja sletter AL omtale af andres sites.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg må erklære mig en med Luke om at begge sider skal fortsætte selvstændigt. Dog stadig med et god forhold til hinanden så der ingen problem er, hvis man henviser til den anden side.

En opdelning af fokusområder mellem de to sider, mener jeg heller ikke vil være hensigtsmæssigt. Da det hurtigt vil blive et administrativt helvede at opretholde sådan en opdeling.

Der burde også være rigeligt med plads og brugere til at begge sider kan eksistere, det er kun godt, at brugerene har flere steder at søge information. Som Luke også nævner, har det fungeret fint med Venuslogen, Gimel og Hedomax igennem mange år, og jeg er sikker på det også nok skal fungere med et forum mere.

Med hensyn til bekymringen omkring jeg har tiden til at tage mig godt af Hedomax.net, når jeg også driver andre hjemmesider. Så er der ingen grund til denne bekymring. Jeg har fint med tid, til også at drive Hedomax.net på en god og hensigtsmæssig måde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

(Hej Rejsenetværk. Vi ved jo ikke hvem der står bag, hvad ejerne har af hensigter, hvad de har af interesser, hvad de har lyst til etc. Så klap nu lige hesten ;) . )

Min egen holdning er, at nu er de begge 2 nye boards, hvor tilgangen af brugere og aktiviteten på Hedomax.net på bare 2 dage har været ret stor. Men ikke desto mindre er det 2 helt nye boards der slet ikke har fundet deres egne ståsted.......

Thumbs up til Luke for et godt indlæg....især det der med at nogen bør klappe en hest :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jo - du har ret Luke, og nu har admin også fulgt op med et svar, der bør opfattes som en afgørelse, og dermed en afslutning på diskussionen.

Men der er vist ingen tvivl om at der er opbakning bag Hedomax.net

Flot at admin har tid til, og mulighed for at drive Hedomax.net -nu er der igen et Hedomax tilbud til brugerne, det er værdsat.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Her fornemmer man en fordragelig tone med en mere rumelig ADMN :-)

Som jeg kan fornemme på et indlæg på gimel.dk (her må man vel gerne nævne andre; tror der er en del, der er IP-blokeret af Anja), så har hedox.dk speciel interesse i thai-klinikker, mens hedomax.net måske mere er tænkt som erstatning af det gamle hedomax, der favnede bredt.

Konkurrence er godt, men - er jeg sikker på - det lønner sig at opføre sig ordenligt overfor konkurrenterne. Det er kun i brugenes interesse, at der konkurreres. Produktet er brugernes indlæg (ærgerligt med den bunke information, der er gået tabt i det gamle hedomax.som, men så må vi vel bare i gang med at skrive... og opleve :-) )

Håber at se flere af de gamle velskrivende bidragsydere her på sitet - og selvfølgelig masser af nye.

Til ADMIN: Super initiativ!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Admin

Vi er lidt kede af, at du helt afviser en eller anden form for specialisering eller opdeling af vore fokusområder. Vi tror, at det på sigt vil skade begge parter og ikke mindst vore brugere, at vi hver især forsøger at dække det hele. Vi kan næppe dække det hele både så bredt og og dybtgående, når vi spreder os over hele området. Og resultatet bliver der let en masse forvirring for vore brugere, når de ikke kan finde ud af, hvor de bedst søger informationer. Det er nu engang bedre at gøre det halve godt, end at gøre det hele halvt.

Det er klart, at du lige nu har et forspring i forhold til søgemaskinerne og i forhold til brugerkredsen fra det gamle Hedomax, fordi du har antaget samme navn for dit nye forum. Men den fordel vil formentlig udjævnes med tiden. Vi synes stadig, at vi hver især bør drøfte en specialisering eller opdeling med vore brugere. Det er jo trods alt vore brugere, der bør være med til at udvikle og forme vore sites.

Vi vil også godt gentage opfordringen til, at vi gensidigt linker til hinandens sider, så vore brugere kan have glæde af begge sites.

Mvh.

Bjørn

http://hedox.dk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Bjørn

Nu er det hos nogle en offentlig hemmelighed hvem der står bag hedox.dk

Uden at jeg behøver at begrunde det yderligere vil jeg bare sige at jeg ikke har lyst til at støtte hedox pga ham der står bag og jeg ved flere andre synes det samme.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis man er ejer af et massageklinik, og ejer af flere forskellige sites der tilbyder thaimassage synes jeg man er inhabil som forum bestyrer. Hvad Tommys fortid angår kender jeg intet til den, og har intet kunnet finde via Google, så den overvejelse indgår ikke i min stillingtagen til inhabilitet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kommer personligt ikke til at benytte mere end ét site til at søge og dele mine erfaringer. Hvis flest brugere vælger Hedomax så er det her jeg er. Og derudover håber jeg bare at de evindelige børnehave slagsmål i den her 'branche' må ophøre.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kunne det laves således at når der blev skrevet nyt i en tråd, at man så automatisk blev ledt hen til det sted hvorfra det seneste indlæg var.

D.v.s. at for mit vedkommende blev jeg ledt derhen til hvor jeg sidst har læst på strengen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er lidt forbløffet over, at jeg efter en ærlig ment opfordring til samarbejde pludselig bliver mere eller mindre involveret i en række personangreb mod en helt anden person. Jeg er også noget forbløffet over, at Admin tillader sådanne angreb, der så vidt jeg kan se er i strid med straffelovens §271 stk 2.

§271. Stk. 2. Sandhedsbevis for en pådømt strafbar handling fritager ikke for straf, når den fornærmede henset til handlingens karakter, tidspunktet, da den blev begået, og hans forhold i øvrigt havde rimeligt krav på, at det pågældende forhold ikke nu blev fremdraget.

Hedomax' regler siger ellers:

§ 2. Der føres nul tolerance politik mod ethvert forsøgt på personlige angreb mod andre brugere af Hedomax.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Til Natuglen

Jeg ønsker ikke at komme i konflikt med nogen regler. Derfor har jeg slettet indlægget.

Jeg har modtaget informationer om, som er helt offentlige oplysninger om hvem der registrerede Hedox i første omgang og siden lod registreringen overgå til en anden i samme husstand. Derudover indeholder mailen andre offentlige oplysninger incl en avisartikel som jeg er usikker på at jeg må gengive her af hensyn til lovreglerne. Det er det jeg forholder mig til og der er noget i det der er bekymrende.

En søgning på https://www.dk-hostmaster.dk/index.php? ... y=hedox.dk

På denne adresse bor også Tommy Chunprawat http://personer.eniro.se/resultat/Tommy+Chunprawat/

Det var denne Tommy der i første omgang indregistrerede Hedox.dk men det fremgår ikke længere.

Det er helt offentlige oplysninger.

Jeg gør blot opmærksom på ejerforholdet som er helt offentlige oplysninger. Enhver kan så selv blive klogere ved at søge på google hvis man skulle ønske dette.

Beklager de mange rettelser men jeg må jo være 110 % sikker på at jeg overholder lovgivningen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...