Hop til indhold
Nihil

At blive taget

Recommended Posts

Godt og grundigt.....

Endnu engang måtte hun skuffet fortrække til barens udsatte venteposition. Han havde forsøgt, ikke med hans krop, men i vage tiltag med fortænkt kløgt. Det var startet fint med det faste greb om hendes liv. Med det blik hun jo som altid søgte. Han var bygget som hun ønskede det. Hans var perfekt tonet og trimmet og de havde lignet et par, der kunne have stjålet dansegulvet. Kunne have skabt misundelse og blikke af utilstrækkelighed ved beskueren. Men ak. Alt det betød intet. Intet, når han ikke kunne formå at beslutte sig. Om stillingen, om grebet, om venstre fod, om rytmen der skulle følges.
I mørket findes lykken, hviskede hun sagte til sig selv. Hun havde gjort alt. Ingen her havde noget på hende. Smukkere end alle, med en figur og et ydre mænd ikke kunne finde lige. Hendes blik kastes søgende fra neonlysets ækle genskin på ubeslutsomme mænd med ønsker. Flere tilnærmelser, flere skuffelser. Hendes fødder var trætte nu. Alt for mange forsøg og kun en skuffelse blev hun efterladt med. Hun tog med bestemthed sit sjal fra stolen, tog tilløb og valsede bestemt og i fuld kontrol over dansegulvet mod udgangen. Hun følte de mange øjne følge hende. De forsmåede kvinder, de håbefulde mænd.
Ved udgangen stødte en lille mandsling ubehøvlet ind i hende. "Se dig dog for kvinde", blev der sagt i et tvingende toneleje. Han var ikke køn. Han var et hoved for kort. Skaldet. Tøjet havde set bedre stunder. Han synes at halte lidt på højre ben.
Hun var vågnet med sødmens udmattelse. Uden begreb om hvor. Uden nogen som helst søgen efter en grund til hvorfor. Kun et kunne hun erindre. Han havde taget hende.

Det er sundt, at blive rykket rundt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...