Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/luxus-massage--34016.html

UPS - DEN BLEV LIDT FOR LANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lejligheden er stor og ny. Når man kommer ind i lejligheden bliver man mødt af en dunkel sensuel duft af den dyre slags. Den eneste belysning består af en masse stearinlys.  Der er dejligt lunt, godt og du føler dig velkommen.  

Hun kommer imod dig og hilser med et lille genert kram som ikke er tæt, men tilstedeværende trods alt. Hun er meget høj (måske 2 m) og har, hvad jeg først troede var, østeuropæisk aksang. Men senere fandt jeg ud af, at hun ikke kommer fra østeuropa. Hendes stemme er dyb og den måde hun bruger den på er rolig, afslappet og meget tiltagende på en jeg-er-liderlig-måde. En måde der går lige ned i pikken på dig. Hun er iført det jeg vil kalde en underkjole. Altså en kort sort silkekjole som går fra lige under balderne og har stropper for oven. Man kan tydelig se hendes brede barm (ægte) Også en brystvorte titter frem. Hun er en bred og tung pige men på ingen måde klodset at se på. Hun har smal talje og bred ende/barm. Altså ingen tyk mave. Absolut en tiltagende kvinde.  

Du bliver ledt hen til den del af stuen som med et stort tungt gardin skiller hele stuen op i to dele. Gennem gardinet som går fra væg til væg og fra loft til gulv, bliver du vist en stol til dit tøj og et håndklæde til dit bad før og efter. I aftaler service og du betaler en tusse for en time med svensk som afslutning. Det skal lige siges, at det svenske stort set var med hele vejen i små bidder. Vildt frækt!!

Badet er fint indrettet. Bruseren virker, shampooen er med en maskulin duft og der er rigeligt af det. Den ønskede temperatur på vandet er nem at finde og brusehoveder er stort og giver en fin stråle. Du kommer ud af badet og ser ikke, at der er et lille trin ned så du vakler lige et par skridt ud i antréen (den laver du igen efter badet nummer 2, og du føler dig lige dum den anden gang) men hun ser det ikke  så du ikke alt for flov. 

Hun venter på dig ved briksen som er en "rigtig" massagebriks med plads til ansigtet. Den er iklædt hvide håndklæder så den er dejlig at ligge på. Du ligger dig på maven og får 2 små puder under fødderne. Hun kommer lun olie på dig og så begynder den time i dit liv hvor du har stønnet mest. På et tidspunkt er du helt tør i munden fordi du bare ikke kan lade være med at stønne. I er, så vidt du fornemmer, alene i lejligheden og du føler sagtens der er plads til at sige lyde da du ikke kan hører noget fra andre lejligheder eller gaden. Musikken er typisk massage musik og uden sang. 

På et tidspunkt kører hun sit lange hår op og ned af hele din krop. Det er meget intimt og frækt, at hun bruger noget så personligt, som håret. Det kilder, men ikke på en jeg-skal-grine-måde, men på en sød liflig måde. Når hendes hænder, som passer til hendes størrelse, rammer dine og du krammer dem. Krammer hun tilbage og fletter sine fingre ind i dine. Den handling slår benene væk under dig, for det er på en måde en ret personlig ting at gøre. Som dybe kys også kan være.  

Da du vender dig om stiller hun sig oppe ved dit hovede og masserer også dit ansigt med den dyre olie hun hele tiden bruger. Den dufter vildt dejligt og kradser ikke i næsen som billige dufte kan gøre. Du ligger og kigger op på hendes meget smukke barm som nu er fremme og du kan ikke lade være med at hæve dine arme for at rører ved de bløde bryster med fyldige brystvorter. Da vorterne bliver hårde kan du ikke lade være med at fortælle hende, at hun er utrolig smuk og dejlig. 

På et tidspunkt gør hun noget som du kun har oplevet én gang før. Hun sætter sig overskrævs på massagebriksen som var den en hest, med ansigtet mod dig.  Placerer dine ben på hver side af hendes talje så de hviler på lårene. På den måde har hun din pik lige under og imellem hendes bryster. Så da hun læner sig ind over din pik glider din olieindsmurte pik ind mellem hendes bryster. Det er vildt blødt og du skyder underlivet opad fordi du bare ikke kan lade være. Det bliver for meget for dig og du vil meget gerne kysse hende, men du nøjes med at spørge hende, om du må rører hendes dejlige ansigt. Det siger hun ja til, men hun har tilsyneladende ikke hørt hvad du sagde, for da du laver en mavebøjning og sidder ansigt til ansigt med hende for at kæle hende i ansigtet siger hun, nej ikke ansigtet. Du falder lidt skuffet tilbage og nyder videre. Det er på den måde, altså med pikken lige der i selskab med hendes bryster, som du ikke kan lade være med at kramme og kæle for, at du skyder hele ladningen ud i universet mens du synker væk til et sted du, til din død, ikke kan huske hvor ligger. Du er en kraftig sprøjter, så da du ikke hører/mærker klatterne lande over, og på dig, konkluderer du, at hun har holdt hånden over. 

Da du er kommet tilbage fra det sted du ikke kan huske hvor ligger sidder hun der stadig med din pik i hånden. Hun tørre den af og på en måde der bare virker naturlig og ikke aaaaad-du-sprøjtede. Hun sidder stadig mellem dine ben og nu begynder hun at kæle dig op og ned af maven og brystet. Det er dejligt at have denne lille intime massage efter, fordi du er meget følsom på dette tidspunkt. Du tænker - hvor er det dejligt, at hun ikke bare skrider lige efter, så du føler dig ladet tilbage og alene i rummet.  

Efter badet, hvor du igen snubler ud, står i taler lidt sammen mens du tager tøj på. Hun tilbyder dig noget at drikke og du siger ja tak til noget koldt danskvand som i står og nyder sammen fra hver jeres glas Du må helst ikke må få sukker fordi du passer på din vægt. Du siger tak til hende på så mange måder, at hun til sidst tror på, at du faktisk havde en dejlig stund med hende. Hun bliver glad og lidt genert på den klædelige måde. Hun giver dig en cola med på vejen ud og du kan ikke lide at sige nej til den fordi hun er så sød og dejlig. 

Nede ved bilen er du glad og føler dig godt tilpas. Du kikker nogle kvinder dybt i øjnene på parkeringspladsen og tænker. Jeg er bare den sejeste mand i verden og alle kvinder vil bare have mig

 

ja for fanden - gu kommer jeg igen. Hun er sku da for vildt dejlig. Tror det bliver til en b2b næste gang. 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en super god anmeldelse. Du fandt ud af, at hun ikke kommer fra Østeuropa, skriver du. Men fandt du ud af, hvor hun så kom fra?

... Men mener du virkelig, at hun er næsten 2 meter høj,  eller føles det bare  sådan, når man står overfor hende?

Redigeret af Jørgensen

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Jørgensen Tak for din rosende ord.

Jeg fandt ud af hvor hun kom fra. Men jeg ved ikke om jeg må give den information videre. Heller ej hvad hendes dagjob er. Det er en fortrolighed som vi nogen gange møder når vi besøger disse dejlige kvinder. Du har sikkert selv oplevet, at du nogle gange føler at du får noget fra "dem" som du værdsætter mere end andre ting. Og at du vil gemme denne del for dig selv. Har jeg ret? 

Jeg kan sige så meget. Hun er af kaukasisk afstamning. Giv hende et besøg og fortæl os om det. Jeg kan, så vidt jeg ved, kun se én anden anmeldelse af hende. Og den var ikke videre inspirerende. Det jeg husker fra den er, at anmelderen beskrev størrelsen på hendes hænder. Det er også derfor jeg i min anmeldelse skriver "som passer til hendes størrelse" Alltså en kvinde der er lige, eller over, 2m. skal have større hænder end en lille pige på 150 cm. . Alt andet ville ikke passe. Giver det mening? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej 19517

Tak for den fantastisk gode anmeldelse. Hvor er det fedt at du går så meget i detaljer. Jeg syntes bestemt ikke det blev for langt.

Hun lyder fristende. Især det med spansk afslutning lyder som noget der skal prøves.

Vil du mene at hendes alder passer med de 32? 

Du skriver at du syntes hun er tiltagende. Vil du uddybe det. Vil du f.eks. mene at hun er ligeså køn som gennemsnittet af alle andre glædespiger eller skal man forvente mindre?

Har du et link til den anden anmeldelse af hende?

Er billederne af hende?

 

Redigeret af Elveren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin anmeldelse som helt svarer til min egen oplevelse. Har været hos hende flere gange og kan næsten ikke vente til næste tur.
Ja, hun er en høj kvinde med en dejlig kvindelig krop og nogle vidunderlige bryster - men 2 meter høj er nok i overkanten :rolleyes:. Jeg vil tro hun er ca. 1.78 og de 32 år er nok ikke helt ved siden af. Hun snakker fint dansk og er meget serviceminded og nem at snakke med.
Jeg må snart af sted igen :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej snefugl

Tak for dit indlæg.

Vil du skrive lidt om hvad man skal forvente mht hendes udseende. Det er selvfølgelig smag og behag om man syntes hun er køn og smuk. Hvad syntes du?

Vil du f.eks. mene at hun er ligeså køn som gennemsnittet af alle andre glædespiger eller skal man forvente mindre?

Er billederne ægte og af hende?

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Elveren Jeg tager mig den frihed, at svare på en spørgsmål rettet mod en anden end mig

Håber det er ok? Det er svært at svare på. For det første var belysningen, som jeg har skrevet i min anmeldelse/beskrivelse, kun med stearinlys. For det andet havde jeg ikke briller på da jeg lå på briksen. Hun havde meget makeup på. Da vi snakkede efter stod jeg og kikkede lidt på hende men jeg kan sku ikke huske det så meget. Jeg vil kikke lidt mere på hende næste gang. Ville jeg vende mig om på gaden efter hende? - Nej!! Synes jeg hun er pæn nok? - ja helt sikkert. Hun er ikke grim og kedelig. Hun har charme og kan helt sikkert finde ud af, at lave en god scene. Jeg var meget betaget af de ting hun havde købt til stedet. Jeg følte mig meget velkommen. Nu når jeg tænker mig om er det lige gået op for mig, at jeg faktisk ikke har følt mig så velkommen i nogen massagepiges lejlighed. Ikke glædespige, men massage. Og her har jeg så kun erfaring med Thaimassage. De er jo søde nok, men du er ind/ud. Jeg havde jo det indtryk, at vi var alene. Og derfor tror jeg hun havde lyst til at snakke lidt efter. Thaipigerne har jeg deres familie og venner på stedet de kan snakke med. Men når man er alene. Ja så bruger man sine kunder.  

Til dit spørgsmål rettet mod mig - Jeg tror ikke brysterne på billedet er hendes. Men det er svært at svare på fordi de hele tiden sad skubbet op af den sorte underkjole med blonder ved brysterne. Så jeg så dem ikke helt frie.  Jeg tror hendes bryster er større irl.  

Jeg er 170 høj. Og hun skulle bukke sig meget ned for at kramme mig. Men om hun er 2 M eller der omkring ved jeg ikke. Men 178 har jeg svært ved at tro på. Jeg vil ikke spørge hende for piger i den størrelse kan have det svært med deres højde så hvis du spørger svarer det til, at du skal spørge en fed til hendes størrelse, og så har de lige bevist, at det er det eneste du ser. Så jeg kan ikke lide at spørge, måske kan du? 

Ja, hun er bestemt omkring 32. Jeg tror hun er en sund pige. Altså ville blive overrasket hvis hun fortalte mig, at hun drak og røg meget. 

 

Redigeret af 19517

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kom lige til at tænke på noget - Da jeg var ved døren på vej ud og havde fået et lidt mere tæt kram end normalt. Tante Kyssede hun mig på munden. Ikke lige på, men ude i siden. Jeg syntes det var vildt sødt. Og det gav mig en følelse af, at jeg ville have mere. Havde hun kysset mig direkte på minden havde jeg sikkert kysset igen, så det måske meget godt. For jeg tror faktisk ikke hun vil have den form for tæthed. Jeg måtte jo ikke rører hendes ansigt. Men så igen, det kan også godt være, at det var fordi hun havde en masse sminke på. Ej jeg bliver altså nød til at se lidt mere på hende næste gang. For der kommer helt sikkert en næste gang. Jeg vil kalde min anmeldelse/historie for LuksusMassage

Del dette indlæg


Link til indlæg
19517 skrev, for 43 minutter siden:

Til dit spørgsmål rettet mod mig - Jeg tror ikke brysterne på billedet er hendes. Men det er svært at svare på fordi de hele tiden sad skubbet op af den sorte underkjole med blonder ved brysterne. Så jeg så dem ikke helt frie.  Jeg tror hendes bryster er større irl.  

Tak for det udførlige svar :). Jeg forstår dog ikke at du siger at du ikke har set brysterne helt frie. Du beskriver jo udførligt hvordan hun til sidst tog dem ud og du kigger på dem, rører ved dem og hun gav dig spansk med dem.

Redigeret af Elveren

Del dette indlæg


Link til indlæg
19517 skrev, for 3 timer siden:

@Elveren Jeg tager mig den frihed, at svare på en spørgsmål rettet mod en anden end mig

Håber det er ok? Det er svært at svare på. For det første var belysningen, som jeg har skrevet i min anmeldelse/beskrivelse, kun med stearinlys. For det andet havde jeg ikke briller på da jeg lå på briksen. Hun havde meget makeup på. Da vi snakkede efter stod jeg og kikkede lidt på hende men jeg kan sku ikke huske det så meget. Jeg vil kikke lidt mere på hende næste gang. Ville jeg vende mig om på gaden efter hende? - Nej!! Synes jeg hun er pæn nok? - ja helt sikkert. Hun er ikke grim og kedelig. Hun har charme og kan helt sikkert finde ud af, at lave en god scene. Jeg var meget betaget af de ting hun havde købt til stedet. Jeg følte mig meget velkommen. Nu når jeg tænker mig om er det lige gået op for mig, at jeg faktisk ikke har følt mig så velkommen i nogen massagepiges lejlighed. Ikke glædespige, men massage. Og her har jeg så kun erfaring med Thaimassage. De er jo søde nok, men du er ind/ud. Jeg havde jo det indtryk, at vi var alene. Og derfor tror jeg hun havde lyst til at snakke lidt efter. Thaipigerne har jeg deres familie og venner på stedet de kan snakke med. Men når man er alene. Ja så bruger man sine kunder.  

Til dit spørgsmål rettet mod mig - Jeg tror ikke brysterne på billedet er hendes. Men det er svært at svare på fordi de hele tiden sad skubbet op af den sorte underkjole med blonder ved brysterne. Så jeg så dem ikke helt frie.  Jeg tror hendes bryster er større irl.  

Jeg er 170 høj. Og hun skulle bukke sig meget ned for at kramme mig. Men om hun er 2 M eller der omkring ved jeg ikke. Men 178 har jeg svært ved at tro på. Jeg vil ikke spørge hende for piger i den størrelse kan have det svært med deres højde så hvis du spørger svarer det til, at du skal spørge en fed til hendes størrelse, og så har de lige bevist, at det er det eneste du ser. Så jeg kan ikke lide at spørge, måske kan du? 

Ja, hun er bestemt omkring 32. Jeg tror hun er en sund pige. Altså ville blive overrasket hvis hun fortalte mig, at hun drak og røg meget. 

 

Tak til 19517 for at være hurtigere på aftrækkeren end mig :-). Det er muligt hun er højere end de 178, men jeg er ret sikker på at brystbilledet er hende selv.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Elveren Jeg kan godt forstå du ikke finder mine svar brugbar. Jeg har vist skrevet mig ind i en blindgyde. Lad mig forklare. Jeg lå jo på ryggen mens jeg havde hende mellem mine ben. Og de dejlige bløde bryster lige under min manddom. Jeg er ikke særlig fleksibel i ryg og nakke. Kan ikke holde den stilling med hovedet, når man skal kikke ned langs sin krop, og ned til manddommen, særlig længe. Derfor lå jeg ikke og kikkede særlig længe på dem. Hun sad jo foroverbøjet da hun skulle betjene min pik med dem. Så min pik skjulte hele udsynet.                                                                                            Alle disse omstændigheder taget i betragtning giver det god mening når jeg skriver, at jeg ikke så dem frit fremme. Hvad jeg mener med frit fremme er, at man ser en kvinde stå med armene ned langs kroppen eller lænet bagover så man tydelig kan se brysternes form. Hun havde jo stadig den der silke nat/under kjole på. Og den havde hun skubbet ned under brysterne så den ligesom bar brysterne som hvis du har set de åbne brystholdere som kun holder på brysterne oppe, men hvor de ikke dækker dem.                                                                                    Jeg så dem jo nedefra, men igen uden briller. Nedefra ser alle bryster store ud. Jeg synes at de bryster der er på billedet ser for små og kunstige ud. Det kan jo være, at billedet er taget da hun var slankere.                                                               Håber dette giver mening                        

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gladfordet

TAK 19517 for en fantastisk anmeldelse !

Jeg havde hende i kikkerten allerede - men nu er hun da øverst på listen :) 

 

Der er også en anden tråd der er positiv (Du nævnte en mere lumpen een - men der er faktisk 2)

 

Glad

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@divdivle. Når jeg ser piger skrive dette tænker jeg, at der må være en grund til dette. Og at den grund er, at der er mere besvær med ikke skandinaviske mænd. 

Hvor må det være irriterende at være en ordentlig, fornuftig og sød mand og vide hvordan andre ødelægger éns muligheder. 

Gad vide om mænd fra Finland, England, Tyskland eller Amerika glæder. Eller det kun er ikke kaukasiske mænd.. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mette Tøsen

Ej en smuk anmeldelse! Jeg bliver helt lun om hjertet (og andre steder). Tak for den :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mette Tøsen
19517 skrev, for 18 minutter siden:

@Mette Tøsen. Sødt skrevet. Tak. Jeg skal besøge hende om en lille Ude da jeg ikke kan lade være. Glæder mig, også til at skrive om det. 

Nej det kan jeg da godt forstå du ikke kan lade være med ;) ih! Nogle gange ville jeg ønske jeg var en mand lol

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest BadHusbond

Kan bare aldrig få fat i hende?

hun svarer ikke SMS og telefonen gå på svarer med det samme?

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Mette Tøsen. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg kunne give en massage a la denne her, til en kvinde. Ville syntes det var vildt frækt hvis jeg kunne styre hendes krop/lyst på den måde , som hende her, styrede min.. Det skulle være platonisk og ikke forspillet til et knald. Altså hendes, og ikke min nydelse. 

Drømmer

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest BadHusbond
19517 skrev, for 11 minutter siden:

@BadHusbond. Det forstår jeg ikke. Det er nemlig en anden ting jeg kan lide ved hende. Hun skriver altid tilbage inden 3 timer. 

Har du hemmelignummer?

Nej

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...