Hop til indhold

Recommended Posts

Lavede et drop in hos Vicky i Glostrup og fortryder det ikke selvom jeg ventede 45 minutter på min tur. Vicky: Vicky i Glostrup

Jeg havde set pigen tidligere ved et besøg hos hendes arbejdskollega og blev fristet.

Hun har et pænt og frækt look a la pornstar med lidt  kosmetisk hjælp i læberne og store flotte silli babser. En lille fræk pige(165cm sådan ca.) med erotiske former og lækker numse. Hun var frækt indpakket i selvsiddende og stilletter. 

Hun var en meget på da vi begyndte med frække kys samtidig med hænderne kørte rundt på hende." I like sex" og den ros skal hun have for hun var fræk og på hele den vidunderlige time jeg havde. Hendes bj var dybt og varierende i hastighed og så lå hun med sin po po lige til frit udsyn og berøring. Efter lidt forskellige stillinger endte vi doggy og efter 15 min overgav jeg mig. Efterfølgende pause og bedtalk blev med skøn olie massage. Dejligt og hyggeligt men inden hun fik mig i trance og  søvn så vågnede jeg op kampklar igen. Energien var i top denne gang på alle fronter:)

Hun fik fuld skrald i en halvtimes tid og ikke noget med at skynde på eller kradse på døren. Det blev til en af de helt store GFE oplevelser i missionæren. Jeg kan klart anbefale hendes GFE hvor hun tydeligvis nød det og brugte sine hænder aktivt på sig selv og mig. Hun er her til lørdag men kommer tilbage i december og det gør jeg helt sikkert også:D hun er en genert pige trods det frække look så behandle hende med respekt ved evt. besøg. 

Go for it:)

Redigeret af PS44
  • Synes godt om 6
  • Tak 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
gokke72 skrev, for 10 minutter siden:

Lyder dejligt.....will do !!

Det var også en dejligt oplevelse og glemte helt at rose hendes store frække babser som man bare havde fri leg i :D:P gad godt igen inden lørdag :P god fornøjelse @gokke72

Del dette indlæg


Link til indlæg
PS44 skrev, den 17/8/2017 at 17:28:

 

Jeg havde set pigen tidligere ved et besøg hos hendes arbejdskollega og blev fristet.

 

hvem er hendes kollega ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Alice men hun er på vej til Aarhus ellers Karlslunde 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har kun haft en dårlig oplevelse med hende, andre må være heldig.. (mit første indlæg og ikke det sidste)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×