Hop til indhold
2300AM

Acapulco - en begynders mange bekendelser

Recommended Posts

 

For kort tid siden var jeg på rejse i Tyskland, og jeg greb chancen for at besøge Acapulco, som venlige mennesker her på stedet har beskrevet så indgående og stort set kun rosende.

http://www.fkkacapulco.de

Det var mit første besøg på en FKK-klub, så tilgiv, at dette er skrevet af en absolut begynder.

Jeg havde planlagt et besøg nogle timer en torsdag eftermiddag - først og fremmest for at se, om konceptet overhovedet er noget for mig.

Det er det, skulle det vise sig!!!

Jeg vendte tilbage fredag og søndag.

Jeg kørte selv, og min navigator fandt let vej gennem Rhur-distriktets motorvejsjungle til Harkortstrasse nummer 3 i Velbert. Bemærk dog, at man skal op ad en stejl indkørsel i venstre side, straks man er svinget ind på vejen. Parkering var intet problem.

På opdagelse

Receptionsdamen tog mod mine 40 euro og stak mig nøgler og en badekåbe, hvorefter hun bad en forbipasserende, meget flot og meget let påklædt pige om at vise mig omklædningsrummet. Pigen forsvandt straks efter, mens jeg skiftede til badekåbe og - angiveligt desinficerede  - badetøfler - låsede alt andet inde i skabet og gik på opdagelse på egen hånd.

Man skal gennem bruserrummet og over en bro over svømmepølen for at komme til kontaktrummet og baren, hvor der viste sig at være skabe til værdisager. Altså tilbage og hente dem...

Ved siden af pølen fandt jeg  en stigeagtig trappe, som fører til første sal med to terrasser (med og uden overdækning), en biograf med en stor seng og nogle bollerum. Der er flere bollerum i stueetagen bag kontraktrummet, opdagede jeg snart efter.

Nævnte hønsestige er stærkt trafikeret af både pigerne og deres bejlere, men det giver gode muligheder for at se førstnævnte an, mens man høfligt og venligt smilende afventer deres passage af indretningen.

Passagen kan heldigvis tage sin tid, da næsten alle piger synes at være iført noget meget upraktisk fodtøj med absurd høje hæle og såler, som mange af dem har svært ved at betjene. Det kan gøre det svært at bevare alvoren, når en af de mere uerfarne passerer forbi.

Tidligere skribenter har påpeget, at stedet virker slidt, og at VVS-installationerne trænger til en kærlig hånd. Jeg er helt enig.

Buffeten torsdag gad jeg slet ikke at røre, men da jeg vendte tilbage fredag, blev der grillet på terrassen, og det var okay til to måltider. Søndag havde jeg bare fået nok. Kaffen prøvede jeg ikke.

Nøgne kvinder

Nogle har kritiseret, at pigerne af og til passerer bruserummet for at få betaling ved herre-omklædningsrummene, eller på vej til og fra deres faciliteter i kælderen. Der er nemlig en diskret dør til pigernes egen trappe over for receptionsdisken, opdagede jeg.

Denne trafik finder jeg dog kun er en charme. Jeg har det fint med at stå i bar figur og høfligt træde til side for en splitternøgen kvindelig skønhed, som smiler distanceret, som om jeg havde gjort plads for hende i en bus. Ekstra sjovt er det, hvis jeg får et indforstået blik, fordi jeg har været i nærkontakt med hende kort forinden. Imens går hendes kavaler i forvejen uden at ane, hvad det foregår.

Helt vildt blev det tidligt torsdag aften, hvor jeg fuldt påklædt forlod omklædningsrummet med kurs mod min bil. Der stod en 100 procent nøgen og superdejlig skønhed foran spejlet i gangen mellem bruserum og omklædningsrum og nød synet af sig selv, mens hun rodede med sit hår.

Det var der, jeg erkendte, at jeg måtte aflyse alle planer for fredagen og bruge tiden på Acapulco. Søndag kunne jeg heller ikke holde mig væk.

Noget for enhver smag

Så meget om stedet. Nu til nogle af mine oplevelser med de skønne kvinder i huset:

Under min indledende rekognoscering torsdag var jeg blevet bemærket af en moden, men særdeles velholdt latinsk kvinde. Jeg har for længst fejret min 60årsdag, så for mig har kvinder ingen alder, og jeg fandt det klogt at starte med en kvinde, som i bare i den grad udstrålede erfaring i branchen. 

Hun er fra Cuba og hedder Rosa - jeg har siden med et stille smil set, at andre her på stedet  også har gjort hendes bekendtskab. Det var en dejlig oplevelse med en prof, som kan sit job, og som var sød, når vi mødtes senere, uden at være jaloux over, at jeg kastede mig over andre piger.

Hun kostede, som de andre, 40 euro per halve time med blid og rolig sex, inklusive kys på munden. Det er jo forrygende billigt. Torsdag og fredag var blowjobs sågar uden kondom - det var ændret om søndagen.

Alt i alt blev det til slet ikke så lidt sex alle tre dage. I vil ikke orke at høre det hele, så her er nogle udpluk af mine op- og nedture.

Der er virkelig noget for enhver smag på Acapulco - alle faconer og aldre - de fleste er rumænere. Jeg rystede på hovedet af en overvægtig, topløs og germansk kvinde sidst i 40erne med hængende mega-bryster, tilsvarende bagparti, diverse grimme tatoveringer og total mangel på blufærdighed. Men hende var der også  nogen, der tog med på bollerum.

For mig selv blev det blandt andet til en tur med en meget høj og ikke særlig køn  rumænsk pige, som viste sig at være skøn i sengen. Man skal altså ikke afvise en tur med en pige, blot fordi hun ikke er Jordens smukkeste.

Et andet højdepunkt var en moldovisk blondine i størrelse XL med en stor flot numse og dejlige bryster, hvis størrelse var kunstigt tilpasset bagdelens facon. Meget flot og dejlig på tomandshånd, men lidt nedslående at hun gloede uforstående, da jeg vinkede diskret til hende på terrassen lidt senere. Hun sad og hyggesnakkede med en kollega, så jeg forstyrrede ikke hendes arbejde.

En skuffelse var derimod en superslank, særdeles raffineret  blondine med et umuligt rumænsk navn. Hun var gudesmuk - tilsyneladende uden hjælp fra knive og indsprøjtninger. Men hun fattede ikke, at min bedste ven var en anelse overanstrengt, og at han foretrak en lang, doven 69er frem for den hurtige gang frem-og-tilbage, hun ihærdigt fremturede med.

Hun snød mindst 10 minutter med tiden. Jeg gad ikke protestere - der var ingen kemi overhovedet.  Men hold da helt kæft, hvor så hun godt ud - jeg nød i den grad synet af hende i bar figur.

Når facaden falder

Ret tidligt torsdag fik jeg kig på en (formentlig rumænsk) udgave af den britiske skuespillerinde Sonia Cassidy, som jeg i mange år har været vild med. Søg efter billeder af Sonia Cassidy på Nettet, og også I vil være fortabt.

På et tidspunkt fik jeg øje på Cassidy-kopien  på terrassen, hvor hun snakkede med en kollega. Jeg placerede mig, så jeg kunne få øjenkontakt, men hun så kun meget alvorligt (måske endda trist) på kollegaen, mens hun snakkede. Et par telefonsamtaler og tre cigaretter gjorde hende absolut ikke i bedre humør.

Jeg opgav i første omgang, men holdt fortsat øje med hende, efter at hun havde fået skruet det professionelle smil på igen. Hun undgik dog konsekvent øjenkontakt med mig, når vi mødtes. Jeg spurgte hende en enkelt gang, men hun sagde meget kortfattet, at hun ventede på  en anden gæst.

Jeg frygtede, at en tur i sengen med hende ville give samme resultat som med blondinen og opgav helt, selv om hun var der både fredag og søndag. Der var bare et eller andet rivende galt - jeg er ikke sikker på, hvad det var. Men hvor ville jeg dog gerne have bollet hende.

Min sprøde rumæner

Måske begik jeg en fejl, da jeg i stedet brændte varm på en lille sorthåret rumæner med et uskyldigt, lidt sørgmodigt ansigtsudtryk, små bryster og lovligt store baller. Hende var jeg i seng med alle tre dage.

Hun signallerede straks vild begejstring over, at vi kunne kommunikere på fransk. Ja, sproget altså. Nu var der endelig en gæst, hun kunne tale med.

Jeg er fuld af forståelse for, at det må være dødssygt at bolle løs det meste af dagen med nogen, man ikke kan tale med, og jeg fik hele historien om hendes 25-årige liv, hendes forliste ægteskab og hendes seks måneder gamle søn. Hendes telefon var fyldt med billeder af arvingen, som bliver passet af hendes mor hjemme i Rumænien. Hun var startet på Acapulco for et par uger siden for at forsørge familien derhjemme, berettede hun.

Nu viste hun sig så samtidig at være fantastisk god til læse mine behov i sengen - bedre end nogen af de andre, jeg prøvede - så jeg svælgede i langsom og grundig sex, afbrudt af pauser med massage, hyggesnak og kys hist og her. Jeg afsluttede mit Acapulco-besøg med to timer med hende, og det var samtlige 160 euro værd, selv om det efterhånden viste sig, at hun nok var mere professionel, end jeg først havde bildt mig selv ind.

Hun sexede fremragende, men endte med at plage om mere tid og om drikkepenge, og jeg sluttede selv ti minutter før tid.

Alligevel stak jeg hende en tyver oven i de 160 euro med besked om, at hun skulle købe en gave til sin søn fra mig.

Uanset hvad, der var sandt, og hvad, der var komediespil, var jeg bare faldet pladask for hende.

Måske havde det været klogere at nøjes med en enkelt tur med hver pige. Det havde utvivlsomt givet dårligere sex, men ingen tilløb til følelsesmæssige komplikationer.

Dem jeg missede

Jeg ærgrer mig i hvert fald lidt over mindst to kvinder, jeg ikke fik gjort bekendtskab med, fordi så meget af tiden og potensen gik med min yndlingspige.

Den ene var omkring 30+ med et smil, der kunne slå enhver omkuld.

Den anden var en flot latina på omkring de 50. Hun havde det, som franskmændene så raffineret kalder en metrobillet, konstaterede jeg, da jeg stod på første sal, og hun helt afslappet kom ud af et bollerum, kun iført et stort smil. Hun var den eneste, jeg så have hår forneden.

Kondompligt

Da jeg ankom søndag, meddelte receptionsdamen, at der var indført kondompligt fra 1. juli. Og ganske rigtigt: Der var plakater overalt, og pigerne sagde, at der ville ske dem alskens ulykker, hvis de suttede uden gummi. Kyssene på munden virkede også pludselig knap så dybe. Regulært samleje med fremmede piger uden kondom undgår jeg alligevel.

Men jeg nåede da heldigvis lige at prøve de hidtidige tilstande.

Se at komme af sted

For mig at se, er Acapulco (og også de tilsvarende steder, må jeg tro) noget, ethvert hankønsvæsen skal opleve mindst én gang i sit liv. Så gør dig selv en stor tjeneste og tag derned.

Husk bare et tage masser af kontanter med. I nødsfald er der en pengemaskine i receptionen. 20 eurosedler fremmer ekspeditionen, men er ingen betingelse.

Nogle har skrevet, at de keder sig mellem turene til bollerummene, og at de derfor nødigt rejser alene.

Selv kan jag sagtens få tiden til at gå i timevis blot med at nyde udsigten i baren. Dels er der de flotte, let påklædte, og af og til topløse piger af alle typer, som venter på tilbud. En enkelt havde en meget iøjnefaldende livrem. Der gik faktisk flere timer, inden jeg sansede, at den ikke holdt noget oppe - hun var helt bar under den...

Men det bedste er pigerne, som vender tilbage fra bollerummene. Mange af dem gider ikke tage tøj på overhovedet, når de alligevel skal under pigebruseren straks efter, så de klarer afregningen som naturen har skabt dem.

Det kan jeg lide at se på.

Tak

Og lad mig så slutte med en stor tak til alle de flinke mennesker, som har berettet om Acapulco og de andre tilsvarende steder. Uden jer var jeg gået glip af denne vidunderlige oplevelse, for jeg havde aldrig fundet stedet og havde i øvrigt været bange for at blive taget i en vis legemsdel, som sidder tæt på min bedste ven.

I stedet kunne jeg nu trygt og velforberedt gå på opdagelse i klubben på egen hånd. Tak.

Kommentarer og spørgsmål til ovenstående er velkomne.

Mange hilsner

AM

 

Redigeret af 2300AM
Smårettelser
  • Synes godt om 19

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fantastisk beretning! Velformuleret, beskrivende, suspensefyldt - næsten som en film, hvor man er med bag kameraet.

Jeg har ikke selv prøvet tyske eventyr og egentlig heller ikke haft planer om det. Nu er det næsten som at have været der selv - og min nysgerrighed er da vakt :shock:

Tak for historien 2300AM :)

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg
2300AM skrev, for 1 time siden:

jeg fandt det klogt at starte med en kvinde, som i bare i den grad udstrålede erfaring i branchen. 

Hun er fra Cuba og hedder Rosa - jeg har siden med et stille smil set, at andre her på stedet  også har gjort hendes bekendtskab. Det var en dejlig oplevelse med en prof, som kan sit job,

Ja, hende kan man næsten ikke undgå at få øjenkontakt med - og hun har et blik, der næsten kan se helt i sjælen på en, så man ikke kan glemme hende. Jeg har dog begge gange, jeg har besøgt Acapulco, undgået at blive indfanget i hendes garn, da der var nok af yngre og flottere modeller - men ingen tvivl om hun står på min todo-liste - indtil jeg ser alle de andre sprøde modeller ;-)

2300AM skrev, for 1 time siden:

Jeg rystede på hovedet af en overvægtig, topløs og germansk kvinde sidst i 40erne med hængende mega-bryster, tilsvarende bagparti, diverse grimme tatoveringer og total mangel på blufærdighed. Men hende var der også  nogen, der tog med på bollerum.

Ja, sjovt nok er det en type, der tiltaler mange yngre muslimske mænd.

2300AM skrev, for 1 time siden:

Husk bare et tage masser af kontanter med. I nødsfald er der en pengemaskine i receptionen. 20 eurosedler fremmer ekspeditionen, men er ingen betingelse.

Forstår ikke lige at du skulle betale € 20,- for at komme til pengemaskinen - udover at man i automaten kan hæve penge i Euro på 2 måder: 1. til en fast kurs, 2 til dagskursen - hvor dagskursen er klart den billigste og til ca. samme gebyr, som i en alm. bank.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 8 timer siden:

Ja, hende kan man næsten ikke undgå at få øjenkontakt med - og hun har et blik, der næsten kan se helt i sjælen på en, så man ikke kan glemme hende. Jeg har dog begge gange, jeg har besøgt Acapulco, undgået at blive indfanget i hendes garn, da der var nok af yngre og flottere modeller - men ingen tvivl om hun står på min todo-liste - indtil jeg ser alle de andre sprøde modeller ;-)

Hmmm Jern gris er du blevet så gammel at du ikke kan huske mere? Følgende er fra din egen beretning:D

Girllover havde anbefalet en Latino fra Cuba kaldet Rosa eller Rosalina, som jeg også havde bemærket pga. hendes meget flotte brede smil helt op til ørerne og strålende øjne, så medens han var ude at sørge for indkvarteringen på det tidligere Nazi Officers Casino http://web30.chester.kundenserver42.de/, benyttede jeg mig af lejligheden til at tage en tur med hende osse. Hun var også virkelig sød, men suttede måske lige hårdt nok - også LiderligFyrs erfaring senere. Hun spurgte om jeg ville komme i ansigtet på hende. Det havde jeg nu ikke lige tænkt mig, fordi jeg ikke synes det ser pænt ud og det kan svide og evt. give øjenbetændelse, hvis man får det i øjnene, men spurgte så til om jeg måtte komme "en la boca" og fik oplyst en pris herfor på € 25,- extra. Hun tog den nu ikke helt i munden, men lod mig komme rundt om munden - og det var da også i orden.

 

Skal vi ikke bare blive enig om at du har været med Rosa?????????

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
2300AM skrev, for 10 timer siden:

 

Se at komme af sted

For mig at se, er Acapulco (og også de tilsvarende steder, må jeg tro) noget, ethvert hankønsvæsen skal opleve mindst én gang i sit liv. Så gør dig selv en stor tjeneste og tag derned.

Husk bare et tage masser af kontanter med. I nødsfald er der en pengemaskine i receptionen. 20 eurosedler fremmer ekspeditionen, men er ingen betingelse.

Nogle har skrevet, at de keder sig mellem turene til bollerummene, og at de derfor nødigt rejser alene.

Selv kan jag sagtens få tiden til at gå i timevis blot med at nyde udsigten i baren. Dels er der de flotte, let påklædte, og af og til topløse piger af alle typer, som venter på tilbud. En enkelt havde en meget iøjnefaldende livrem. Der gik faktisk flere timer, inden jeg sansede, at den ikke holdt noget oppe - hun var helt bar under den...

Men det bedste er pigerne, som vender tilbage fra bollerummene. Mange af dem gider ikke tage tøj på overhovedet, når de alligevel skal under pigebruseren straks efter, så de klarer afregningen som naturen har skabt dem.

Det kan jeg lide at se på.

Tak

Og lad mig så slutte med en stor tak til alle de flinke mennesker, som har berettet om Acapulco og de andre tilsvarende steder. Uden jer var jeg gået glip af denne vidunderlige oplevelse, for jeg havde aldrig fundet stedet og havde i øvrigt været bange for at blive taget i en vis legemsdel, som sidder tæt på min bedste ven.

 

 

Ja udsigten fejler ikke noget, men jeg syntes nu stadig at tiden mellem rummene kan virke lidt kedelig hvis man er selv afsted. 

På nogle klubber er pigerne mere opsøgende, så her er det mere et problem at få lov til at sidde 10 min for sig selv. 

 

Godt at høre du havde en god første gang på FKK.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 9 timer siden:

 

Forstår ikke lige at du skulle betale € 20,- for at komme til pengemaskinen 

Hej Jernsvin

Jeg beklager, at jeg har udtrykt mig uklart.

Pengemaskinen står frit fremme i receptionen mellem pigernes dør og døren ind til selve klubben. Den skal man selvfølgelig ikke betale for at bruge.

Men, når man afregner med pigen, går beløbet jo altid op i 20. Derfor er det nemmest, hvis man har en passende samling af 20 €-sedler i det lille skab ved baren.

På den anden side har man fornøjelse af hende nogle sekunder længere, hvis hun først skal finde byttepenge frem og måske endda af hendes bare numse, hvis hun skal hen og veksle penge hos bartenderen.

Og flertallet af både danske og og tyske pengemaskiner har det jo med at stikke 50ere ud, uden at spørge først. Jeg prøvede ikke den i receptionen.

Rosa er ganske rigtigt noget helt specielt – det blik og det smil kan på et kvart sekund sige en lang sætning som: ”Kom med det samme og bol mig i timevis til du besvimer af udmattelse. Jeg ved alt om, hvordan din krop fungerer, og jeg garanterer dig den mest forrygende nydelse. Kom med, kom, med, kom med. Nu!”

Det er jo ganske praktisk at kunne sige så meget, når man i virkeligheden slet ikke må sige noget til mændene. :)

Om du også har været i høet med hende, ved jeg af gode grunde ikke, men det var faktisk dit gamle indlæg (citeret ovenfor) om hende, der kaldte mit smil frem torsdag aften på hotellet, da jeg tjekkede Eroguide og begyndte at skrive min beretning.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kwassi2 skrev, for 43 minutter siden:

På nogle klubber er pigerne mere opsøgende, så her er det mere et problem at få lov til at sidde 10 min for sig selv. 

Hej Kwassi2

Det passer mig rigtig godt, at jeg selv kan bestemme farten og vælge pigen ud i fred og ro.

Jeg rejste en del i Tyskland i 80erne og blev altid overfaldet af piger i flokkevis i de frække huse og de frække gader.

Det værste var en gang i Lübeck (Clemensstrasse hed gaden vist) hvor to piger greb fat i hver sin arm og forsøgte at hale mig i hver sin retning.

De så begge ud til at være omkring 15 år, hvis de overhovedet var så gamle.

Der mistede jeg lysten for den aften, rev mig løs og gik hjem på hotellet.

Ved nogen, om FKK klubberne også fandtes dengang, så jeg bare var offer for min egen uvidenhed?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 10 timer siden:

Ja, hende kan man næsten ikke undgå at få øjenkontakt med - og hun har et blik, der næsten kan se helt i sjælen på en, så man ikke kan glemme hende. Jeg har dog begge gange, jeg har besøgt Acapulco, undgået at blive indfanget i hendes garn, da der var nok af yngre og flottere modeller - men ingen tvivl om hun står på min todo-liste - indtil jeg ser alle de andre sprøde modeller ;-)

Ja, sjovt nok er det en type, der tiltaler mange yngre muslimske mænd.

Forstår ikke lige at du skulle betale € 20,- for at komme til pengemaskinen - udover at man i automaten kan hæve penge i Euro på 2 måder: 1. til en fast kurs, 2 til dagskursen - hvor dagskursen er klart den billigste og til ca. samme gebyr, som i en alm. bank.

Jeg tror at 2300AM mener, at hvis man har (hævet) 20 € sedler, går det nemmest - så skal der ikke gives tilbage på 50 eller 100 € :)

Okay, det ser jeg så lige at 2300AM selv har svaret på. Så skulle dét vist være på plads!!!

Redigeret af Curiosity
  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Havd er der kondompligt v fransk nu?..er det hele tyskland eller kun en delstat?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Vim skrev, for 5 minutter siden:

Havd er der kondompligt v fransk nu?..er det hele tyskland eller kun en delstat?

 

En ny lov om købesex trådte i kraft i hele Tyskland her den 1. juli.

Jeg har lige opdaget, at Wikipedia har en artikel om den ny lov - https://de.wikipedia.org/wiki/Prostituiertenschutzgesetz

Vi mænd kan åbenbart få en bøde på op til 50.000 €, hvis vi gør det uden kondom. Tak for kaffe!!!!!!

For pigerne er det max. 10.000 € - hvad blev der mon af kampen for ligestilling????

Del dette indlæg


Link til indlæg
2300AM skrev, for 2 timer siden:

 

Ved nogen, om FKK klubberne også fandtes dengang, så jeg bare var offer for min egen uvidenhed?

Ved ikke hvornår de første FKK/Sauna klubber kom i Tyskland. Men gætter på at det først var efter 2002. Da Der kom en lov ændring på området.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mere om kondompligten:

Det synes at handle om lovens §32, som jeg nu har fundet på Nettet:

https://www.buzer.de/s1.htm?g=ProstSchG&a=32

Der står, at der skal bruges kondom ved "Geschlechtsverkehr" - pragtfuld glose i øvrigt, som det jo egentlig er ganske spændende at definere præcist.

Blowjobs må jo tydeligvis komme ind under dette muntre begreb. Kys på brysterne f.eks. gør det vel næppe.

Gu' ve' hvor grænsen går helt præcis.

Pik i kropsåbning måske....

Det kan være, at der ligefrem skal en retssag til, så vi kan få en domspraksis. :)

Redigeret af 2300AM
Klarificering
  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
2300AM skrev, for 22 minutter siden:

 

En ny lov om købesex trådte i kraft i hele Tyskland her den 1. juli.

Jeg har lige opdaget, at Wikipedia har en artikel om den ny lov - https://de.wikipedia.org/wiki/Prostituiertenschutzgesetz

Vi mænd kan åbenbart få en bøde på op til 50.000 €, hvis vi gør det uden kondom. Tak for kaffe!!!!!!

For pigerne er det max. 10.000 € - hvad blev der mon af kampen for ligestilling????

Sælger kan få bøde på op til 10000 euro. Køber kan få bøde på op til 50000 euro. Tror ikke loven ser på om man er mand eller kvinde. 

Og max bødes skulle være hvis man som bagmand eller kunde tvang nogen til sex uden kondom. 

Dette er dog kun hvad jeg selv har fået fortalt, og kan ikke give nogen garanti.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Velkommen 2300AM som debutant anmelder på EG :) 

Din beretning har en meget god indledende information om klubbens indretning, faciliteter og vedligehold, samt standarden af buffet og traktement under dit ophold.

Overgangen fra din entre til dit ophold i klubben har en glidende og letlæselig funktion.

Jeg er helt enig i at det kun udgør en kvalitet i sig selv at pigerne er till stede, her der og alle vegne, uden at de samtidig er uønsket opsøgende/påtrængende.

Udbyttet af et FKK ophold beror i høj grad på at man har god tid, og at man opholder sig i klubben i timevis under et besøg.

Det er netop denne lejlighed til at iagttage og observere pigerne, der give en roen til, og muligheden for at lade alle ens indtryk udgøre ens beslutningsgrundlag, for valg af de piger man vælger at tage kontakt til.

Du har virkelig fanget pigernes kropssprog, deres øjeblikkelig humør, og lejlighedsvise umiddelbare sindstilstand, hvilket viser at du har en god evne til at aflæse mennesker, og med en kritisk tilgang til og fravælge piger, ud fra andet og mere end det helt overfladiske visuelle indtryk.

Du reflekterer fornemt over pigernes engagement, eller mangel på samme under akten, og hvad samme alt sammen kan skyldes.

Ja til de priser er det uendeligt ligegyldigt at vinke farvel til 10 minutter, der er både råd til, og mulighed for at prøve heldet på ny.

Alt i alt en fornem debut beretning fra et eftertænksomt menneske, der kommer hele vejen rundt om emnet.

Må denne beretning udgøre begyndelsen på mange flere efterfølgere fra din pen.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetværk skrev, for 4 timer siden:

Du har virkelig fanget pigernes kropssprog, deres øjeblikkelig humør, og lejlighedsvise umiddelbare sindstilstand, hvilket viser at du har en god evne til at aflæse mennesker, og med en kritisk tilgang til og fravælge piger, ud fra andet og mere end det helt overfladiske visuelle indtryk.

Du reflekterer fornemt over pigernes engagement, eller mangel på samme under akten, og hvad samme alt sammen kan skyldes.

 

Tak for alle dine venlige ord. Rejsenetværk

Jeg har i mange år forsøgt at være meget opmærksom på kvinden, jeg skal sexe med. Det gælder uanset, om jeg har købt hendes tid, eller det er en regulær scoring af hende den lækre fra bogholderiet efter firmaskovturen.

Hun er et menneske lige som jeg, og vi er to om ansvaret for, at kemien fungerer, så det bliver et godt og mindeværdigt knald. Når først pigen stoler på, at jeg er der for hendes skyld og ikke for min egen, varer det sjældent længe, før hun kvitterer for mine anstrengelser ved også bare i den grad at være der for min skyld.

Ja, enkelte fatter det aldrig, men de skal så bare glemmes i en fart. Her på Acapulco var det jo kun en enkelt.

I øvrigt var det meget spændende at udforske, hvor forskellige kvinder kan være, når man har smidt tøjet og skal til at begynde i sengen. På et sted som Acapulco kan man jo sammenligne direkte.

Jeg mødte alt fra den muntre prof med stort overskud og fast beslutning om, at nu skal vi to have det sjovt, via den kolde prof, som bare skulle have den gamle mand overstået i en fart, til de lidt usikre, som blev glade og gav rigeligt igen, når jeg begyndte at demonstrere mine teorier om, hvordan man bedst forkæler en nøgen pige.

Ingen piger er ens – specielt ikke i sengen.

Min erfaring er, at det forbedrer min egen oplevelse ganske væsentligt, hvis jeg bruger lidt energi på at pejle mig ind på det væsen, som ligger der med den bare ende i vejret og venter på, hvad ham den nye, ukendte fyr nu kan finde på.

  • Synes godt om 4

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kwassi2 skrev, for 14 timer siden:

Skal vi ikke bare blive enig om at du har været med Rosa?????????

Rosa/Rosalina med det store brede smil, men slank og ca. 30 år - ja - men ikke den mere modne og let buttede Rosa på ca. 50 år, som jeg går ud fra det må være 2300AM tog en tur med, da jeg ikke så Rosalina sidst jeg var på Acapulco, men Rosa var der begge gange ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej igen Jernsvin

Hvis begge pigerne hedder Rosa, har vi jo en situation, som er værdig til sketch ved en Eroguide-julefrokost...

Men jeg fornemmer altså, at det er den samme dejlige cubaner, vi begge har været i gang med.

Jeg skriver om to latinaer. Alderen finder jeg svær at vurdere. Jeg kender kun navnet på den ene:

1. Rosa fra Cuba på omkring 40 efter mit skøn. Meget flot, moden kvinde med fantastisk udstråling. Særdeles udtryksfuldt blik som beskrevet tidligere. Hertil et smil, som ingen mand kan modstå, selv om tænderne er brunlige og har beskæftiget adskillige tandlæger. Meget prof i sengen og har tydeligvis været i branchen i mange år. Taler helt fint tysk.

Det var hende, jeg var i seng med.

2. En anden dejlig kvinde på omkring 50 med førnævnte metrobillet. Jeg fik aldrig talt med hende og kender ikke navnet, men direkte buttet var hun ikke. En visuelt flot kvinde, hvis man er til modne piger, men jeg faldt først og fremmest for hendes totalt afslappede attitude, da jeg ramlede ind i hende i helt bar figur på første sal. Hun havde ikke nummer ét’s super-smil og gennemborende blik

Hende var jeg ikke i seng med. Jeg kunne jo desværre ikke overkomme dem alle sammen. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
2300AM skrev, den 11/7/2017 at 00:38:

1. Rosa fra Cuba på omkring 40 efter mit skøn. Meget flot, moden kvinde med fantastisk udstråling. Særdeles udtryksfuldt blik som beskrevet tidligere. Hertil et smil, som ingen mand kan modstå, selv om tænderne er brunlige og har beskæftiget adskillige tandlæger. Meget prof i sengen og har tydeligvis været i branchen i mange år. Taler helt fint tysk.

Det var hende, jeg var i seng med.

Havde hun et stort krøllet hår? - Jeg erindrer bare ikke at hun havde brunlige tænder - men derimod et stort bredt hvidt smil op til begge ører, rimelig høj og med en flot timeglas figur - og nok nærmere 35 år.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 3 timer siden:

Havde hun et stort krøllet hår? - Jeg erindrer bare ikke at hun havde brunlige tænder - men derimod et stort bredt hvidt smil op til begge ører, rimelig høj og med en flot timeglas figur - og nok nærmere 35 år.

Den dag for snart 4 år siden var hun nok 40+. Det vil være mit gæt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, den 12/7/2017 at 01:43:

Havde hun et stort krøllet hår? - Jeg erindrer bare ikke at hun havde brunlige tænder - men derimod et stort bredt hvidt smil op til begge ører, rimelig høj og med en flot timeglas figur - og nok nærmere 35 år.

Smilet og øjnene kan ikke være til at tage fejl af - jeg er mer og mer sikker på, at det er samme skønne kvinde, vi har hygget os med.

I en ideel verden tog vi sammen derned i morgen og opklarede mysteriet på stedet. Hvis Rosa ikke lige var på job, måtte vi jo se at finde noget at få tiden til at gå med, mens vi ventede på hende. :)

Men man kan jo ikke få alt her i livet. :)

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderlig-fyr
Kwassi2 skrev, den 12/7/2017 at 05:34:

Den dag for snart 4 år siden var hun nok 40+. Det vil være mit gæt.

Jeg var nu ikke sammen med nogen Rosa dengang. Bea som jeg snapsede foran girllover prøvede du også. Ved ikke om det er hende Jernsvinet refererer til

For ellers var jeg kun sammen med unge godter på max 25 hvilket ikke harmonerer med hverken alder eller udseende på noget af det skrevne

Tror Jernsvinet har lidt problemer med hukommelsen

 

Må snart på ACA igen.. 

Redigeret af Liderlig-fyr

Del dette indlæg


Link til indlæg
Liderlig-fyr skrev, den 19/7/2017 at 09:25:

Må snart på ACA igen.. 

Ja, kan godt se vi må have det afgjort på en eller anden måde - og så må gevinsten vel være en tur med Rosa, hvis vi kan blive enige om hvilken Rosa vi snakker om ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderlig-fyr
Jernsvinet skrev, for 11 minutter siden:

Ja, kan godt se vi må have det afgjort på en eller anden måde - og så må gevinsten vel være en tur med Rosa, hvis vi kan blive enige om hvilken Rosa vi snakker om ;-)

Jeg har besøgt en del "Rosaer" på ACA som tåler et gensyn :D

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×