Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg besøgte det frække par i dag, og jeg kan ærligt sige, at det er de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud!!

https://escortguide.dk/P/fraekt-skandinavisk-par-i-20-erne.-mulighed-for-bi-fantasier--31289.html

Jeg har længe haft en del forskellige fantasier, som jeg af forskellige grunde aldrig har fået udlevet, og da jeg faldt over parret her, måtte jeg slå til og få udlevet næsten dem alle sammen på en gang. Jeg sendte en sms, hvor jeg nøje beskrev alle mine fantasier, og jeg fik svar tilbage om, at de kunne hjælpe mig med (næsten) dem alle sammen. Vi aftalte mandag kl. 11, og jeg var lidt nervøs for, om jeg havde kastet mig over for meget på en gang - men det havde jeg ikke ;-)

Vi havde aftalt, at de skulle dominere mig fra start til slut (dog ikke noget med smerte eller at blive bundet). Jeg skulle bare servicere dem som en lydig slave og gøre som der blev sagt inden for de rammer, vi havde aftalt. Jeg har aldrig før prøvet at blive domineret, har aldrig været sammen med et par - eller for den sags skyld bare en mand - og de fleste af de ting, der skulle foregå, var i det hele taget nye for mig. Så jeg var meget spændt.

Da jeg ankom, talte vi lige ganske kort. De er et par søde og intelligente mennesker med en virkelig god udstråling. Kvinden er petit, spinkel og usædvanlig lækker efter min smag. Manden kan jeg ikke vurdere, da jeg egentlig ikke tænder på mænd. Men han har en misundelsesværdig præmiepik og forstår at bruge den.

Det var kvinden, der tog ordet og beordrede mig til at tage alt tøjet af foran dem. Vi gik så ind i badeværelset, hvor jeg satte mig på knæ, og hun stillede sig overskrævs for at pisse mig i munden. Hun havde lidt besvær med at tisse mere end nogle dråber, fordi hun stod op, og manden tog derfor over og pissede mig i munden med en kraftig stråle. Jeg drak så meget, jeg kunne - men en del blev spildt. Jeg lagde mig derefter ned i pisset, og kvinden satte sig overskrævs på mit ansigt - og nu blev der pisset igennem! Jeg har en enkelt gang før prøvet at blive pisset i munden, men uden at jeg var i stand til at sluge noget af det. Men især hendes pis smagte fantastisk, og jeg drak stort set hver en dråbe og slikkede hende helt ren bagefter. Jeg kunne sagtens have drukket det dobbelte.

De tog en hurtig skyller under bruseren og gik ind i stuen, mens jeg tog en meget nødtørftig skyller.

Da jeg kom ind i stuen, sad de begge helt nøgne og nussede og kyssede i sofaen. Hun med sin fantastiske ungpigekrop, han med sin kæmpe flotte pik.

Hun smed en pude ned på gulvet og beordrede mig til at sætte mig på knæ foran dem, hvorefter hun stak sine fødder op i ansigtet på mig og sagde, at jeg skulle slikke dem grundigt ("for der er sikkert både pis og alt muligt på dem"). Mens jeg slikkede, havde jeg et fantastisk udsyn til hendes lækre fisse og hans store pik, og det tændte mig vildt.

Hun lod sig nu glide lidt længere ned på sofaen, og han stak en finger op i røven på hende og rodede lidt rundt et stykke tid, hvorefter han stak fingeren ind i munden på mig og fik mig til at slikke den ren. Hun syntes åbenbart, at jeg var lidt for tør i munden, så hun lænede sig frem og sendte en spytklat ind i munden på mig. Lidt senere fulgte han trop, og de spyttede mig begge to i munden adskillige gange under hele seancen. Især hendes spyt nød jeg så meget, at jeg spontant kom til at sige tak, hver gang hun spyttede.

Så blev det tid til, at jeg skulle slikke hende i røven, hvilket jeg fik gjort længe og grundigt - mums!

Jeg blev nu beordret til at slikke hans nosser og sutte hans pik - så fulgte hendes fisse, som på det tidspunkt var blevet MEGET våd! Han opsamlede en pæn mængde saft fra hende med fingrene og fik mig til at slikke dem rene. Jeg slikkede og suttede dem på skift, og de kneppede lidt, mens jeg slikkede både hende og ham.

Så over på sengen, hvor de kneppede vildt i mange forskellige stillinger, mens jeg slikkede fisse på hende, og røv på dem begge på skift (og af og til hendes fødder). Han trak jævnligt pikken ud og stak den direkte i munden på mig, så jeg kunne smage hendes dejlige safter. Samtidig spyttede de mig jævnligt i munden.

Vi endte med mig liggende på ryggen og hende overskrævs lige over mit ansigt, mens han tog hende hårdt i en doggy, og jeg slikkede imens. Til sidst kom han oppe i hende, trak sig ud og fik mig til at sutte hans pik helt tom. Hun satte sig nu overskrævs på mit ansigt og fik mig til at slikke hende helt ren. Det var en vild oplevelse, da spermen dryppede ud af hendes fisse ned i min sultne mund, og jeg slikkede og sugede for at få alt med - og slugte hver en dråbe. Fik også lige slikket hendes røv en ekstra gang.

Så satte de sig over i sofaen igen, og jeg kom igen ned på knæ foran dem, hvor jeg fik besked på at onanere ud over hendes små fine fødder, mens hun talte om alt det pis, jeg havde drukket, og al den sperm, jeg havde slugt. Mens jeg onanerede, skulle jeg igen slikke hendes fødder, og de spyttede mig igen i munden. Hun spyttede mig også indimellem i ansigtet - men alt endte i munden og blev slugt. På et tidspunkt gjorde han hende også opmærksom på, at der var lidt sperm tilbage i pikken. Det malkede hun resolut ud i sin hånd og fik mig til at slikke den helt ren.

Det gjorde udslaget, og jeg kom i en enorm kaskade ud over hendes fødder, som var drivvåde af sperm, og hun kommanderede mig nu til at slikke dem helt rene. Det tog sgu noget tid med den mængde - men jeg fik slugt det hele, og hendes fødder har garanteret aldrig været renere ;-)

Jeg kommer helt sikkert til at mødes med dem flere gange - håber virkelig ikke, at de stopper for tidligt. Næste gang overvejer jeg en trekant uden dominans, så jeg også kan kneppe og blive suttet af den dejlige lille godte! Men hun må til hver en tid pisse mig i munden, og jeg overveje også at lade ham skyde kanonen af direkte i min mund.

Da vi var færdige, sagde hun, at hun lige ville tage et kort bad, og at jeg selvfølgelig var velkommen til at gøre det samme. Jeg afslog dog tilbuddet for i stedet på hele hjemturen (og et par timer derhjemme) at nyde den lugt af pis, der sad i mit hår (fra jeg lagde mig i pisset i begyndelsen), duften af sperm fra mit skæg og smagskombinationen af spyt, pis, fissesafter, røv og sperm, der blandede sig i min mund.

Helt igennem en uhørt god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale dette par til enhver, der tænder på at være sammen med et par - også hvis det bare er til en straight trekant.

Sted: 7/10 (kollegielejlighed - men fungerede fint)

Pigen: 12/10 (jeg ved godt, det ikke kan lade sig gøre - men altså ... små svenske piger - og hendes gyldne dråber!!!!)

Manden: 10/10 (Gives primært for pikken, nosserne og indlevelsen - men også sjovt at slikke hans røv og drikke hans pis)

Sex: 20/10 (Det bliver simpelthen ikke bedre eller vildere!)

Redigeret af Fausto
Glemte nogle gode detaljer

Del dette indlæg


Link til indlæg
B-ande skrev, for 10 minutter siden:

Lækker lækker anmeldelse. 

De er bare er besøg vær, (1000) besøg. 

Skal snart ha besøgt dem igen. 

Det samme her ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
LOVER BY CHOICE skrev, for 1 minut siden:

MEGA fed oplevelse, sidder og bliver mega liderlig.om det bare havde været en feminin ladyboy istedet for fyren havde det været tæt på en top 3 fantasi.

Smukt smukt smukt

Kan på en måde godt følge dig. Men på den anden side blev det på en måde ekstra frækt og perverst, netop fordi det var en mand, hvilket jeg normalt ikke tænder på. Det gav noget ekstra til dominans-oplevelsen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Wow....fantastisk anmeldelse:-) den er sgu den mest velskrevet jeg længe har læst herinde! Og tillykke med at have taget springet ud i fantasierne...We only live once!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har aldrig oplevet en ladyboy, så det ved jeg ikke. 

Men ved at det tændte mig sku med den MEGA pik og se hvordan hun nød den, og ikke mindst selv og mærke den fylde ens mund og hals :-)  

tror sku godt hun kunne klare 3 mænd på en gang. ;-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
dklook skrev, for 26 minutter siden:

Wow....fantastisk anmeldelse:-) den er sgu den mest velskrevet jeg længe har læst herinde! Og tillykke med at have taget springet ud i fantasierne...We only live once!

Takker!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har et par gange læst med fra sidelinjen her i forumet, og med fuld tilfredshed fulgt de gode råd herfra! Nu fik denne tråd også mig til, at lave en aftale med det frække par, for at udleve en fantasi som jeg har gået med længe, og WOW!!!

Det var en helt unik dejlig oplevelse, som jeg uden at gå for meget i detaljer om, på det kraftigeste må rose dette fora for at vise mig vejen til!! Uanset hvilken fantasi man måtte have om, eller med et lækkert ungt par, så er disse 2 de perfekte at udleve det med! 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Chilitim skrev, den 6/3/2017 at 20:28:

Jeg har et par gange læst med fra sidelinjen her i forumet, og med fuld tilfredshed fulgt de gode råd herfra! Nu fik denne tråd også mig til, at lave en aftale med det frække par, for at udleve en fantasi som jeg har gået med længe, og WOW!!!

Det var en helt unik dejlig oplevelse, som jeg uden at gå for meget i detaljer om, på det kraftigeste må rose dette fora for at vise mig vejen til!! Uanset hvilken fantasi man måtte have om, eller med et lækkert ungt par, så er disse 2 de perfekte at udleve det med! 

Ja, de er fantastiske! De kan ikke anbefales for kraftigt! MUMS!!!

Del dette indlæg


Link til indlæg
sixtynine skrev, den 13/3/2017 at 21:26:

Det låter ju riktigt fräckt att ligga under och vänta på orgasmen när han tar henne i doggy :P

Det er det også ;-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fausto - Anmeldelsen er ca 1,5 mdr gammel - og der er pt ingen annonce at finde. Nogen der har besøgt dem på det seneste ? om ved om de er væk eller kommer igen? 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Wauw, det ser frækt ud! 

Er der nogen, der har haft fornøjelsen af at blive kneppet af fyren eller at kneppe ham, og kan give en kort beretning? Særligt det første mht størrelsen? :shock::rolleyes::D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak for en fræk beskrivelse. Der var nogle elementer jeg synes var frække, og nogle jeg der ikke var mig. Har nogle gange tænkt på, om jeg ville prøve en mand. Men et par virker bare bedre synes jeg tror jeg. Nå men, jeg tør sikkert ikke alligevel. 

Måske skulle jeg prøve et par hvor manden ikke rører mig. 

Dette er et helt igennem fantastisk forum. Vi kan være frie og skrive om alt det vi ikke tør sige. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

19517 bare se om komme afsted :-) M/M behøver jo ikke og røre ved hinanden.. 

jeg kunne bare ikke lade værre, selvom jeg var 100% sikker på det ikke var mig. 

Men pludselig kunne mine finger og mund ikke lade denne kæmpe pik være SMILLL

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...