Hop til indhold
Maya Kathrine

Seneste opdateringer - uge 49

Recommended Posts

Hejsa!

Så blev det tid til at lave nogle meget efterspurgte ændringer ift. annonceprofilen. De har måske været efterspurgt lidt for længe, men nu er de her.

Weekenden er optaget af en julefrokost, så forvent først svar fra mig på Mandag.

God fornøjelse med opdateringen og god weekend ;)

<3 Maya & resten af holdet på Eroguide.dk

Dagsabonnement til annonceprofiler

Så bliver det endeligt muligt at have en annonceprofil, som kun er betalt for og aktiv i de dage hvor man har brug for den. Det er lavet til de af jer, der måske kun har brug for opmærksomheden nogle dage om ugen, eller måske bare nogle dage om måneden.

Dette er muligt via punktet "Fremhævning". Derfor er punktet nu også aktivt for brugere uden månedsabonnement.

Når man så betaler for en fremhævning på en dag, får man VIP-status med i købet for den dag. Dette dog ekskl. adgang til det skjulte annoncør-forum(ikke at forveksle med det aflivede annonce-forum), som man stadig skal have et månedsabonnement til.

Prisen for fremhævning + dagsabonnement er naturligt højere end en fremhævning på et månedsabonnement. Indtil videre har vi sat den til 79,-

Vi har selv en del planer til udvidelse af funktionen. Det der pt. er lavet er det absolut simpleste udgangspunkt, der trods det er funktionelt.

Flere regioner pr. dag i vagtplan på annonceprofil

Indtil nu, har man kun under "Rediger profil" kunnet vælge flere landsdele til sin lokation. Dette er nu blevet overført til vagtplanen, så man f.eks. ud for en dag f.eks. kan vælge "Vestjylland" og "Østjylland" hvis man ønsker at dække hele Region Midtjylland. Det kan jo være praktisk, hvis man bor lige midt imellem :)

Næste uge

  • Der er kommet en større opdatering til forumdelen i denne uge. Den vil vi arbejde på at få online. Her kan man se den engelske udgave af hvad der er på vej:
    https://invisionpower.com/release-notes/4117-r53/
  • Paysafe og Mobilepay på annonceprofil.
  • Fritekstfelt i vagtplan-redigeringen til annonceprofilen, som kan bruges til forskellige beskeder. Evt. mulig for en særlig besked ved aflysning af tider - som aktivere en notifikation til dem der følger ens vagtplan.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...