Hop til indhold

Recommended Posts

Nå. Er lidt snaldret, så det bliver kort i første omgang. Har været i Bangkok to dage nu og må bare sige.... wauw, sikke et helt igennem fantastisk sted for sådan nogle som os (brugere af dette site). 

Det er stedet, hvor alt et muligt, og hvor du kan få alle de billedskønne, pleasende piger, du overhovedet orker at knalde - ganget med 1000.

Jeg vender tilbage, når formen er bedre.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nå, napper lige en tiltrængt siesta efter et par hektiske dage. Lidt påvirket af varme, jetlag og sex er man jo nok blevet :) Har været her siden tirsdag morgen og nydt det meget. Har også været lidt på sightseeing og må sige, at Bangkok nok ikke er verdens smukkeste by. Men den er stor, hektisk og ganske nem at finde rundt i. Tror mit råd vil være at droppe taxa'er og tuktuk's, selvom sidstnævnte er ganske charmerende. Men trafikken er så langsom og tæt, så det næsten ikke er til at holde ud.

Skytrain er derimod perfekt. Ren, præcis og nem at finde ud af, bare man kan en smule engelsk. Og så er der aircon i togene.

Nu skal jeg ikke trætte med mere, der ikke handler om det frække. For det var trods alt hovedformålet med turen. Bor på et fint hotel (Phachara Suites) nær Nana Plaza og har min egen lille lejlighed med køkken og vaskemaskine/tørretumbler. Sidstnævnte bliver man glad for, for tøjet godt svedigt, når man har været udenfor i bare en halv time. Varmen er intens!! 

Jeg indrømmer det: Jeg elsker blowjobs, og indtil videre har fokus ligget der. Bangkok har som bekendt en god håndfuld blowjob barer, og jeg har besøgt to af dem - faktisk to gange hver, så fire blowjobs er det blevet til indtil videre. Not bad :)

Den ene bar hedder Kasalong og ligger kun 200 meter fra hotellet. En anden blowjob-bar, Lolitas ligger 30 meter herfra - man skal bare igennem en smøge til soi 8, Men der har jeg så ikke været endnu. I mine øjne er Kasalong er sindssygt sted. På den fede måde. Begge gange var der 10-12 piger til stede, nogle lidt ældre og knap så attraktive, men også 5-6 piger i starten af 20'erne. Meget smukke piger i mine øjne.

De to blowjobs, jeg har fået her, har begge været topklasse, Pigerne er søde, frække og opsatte på at please. Begge tog også uopfordret toppen af, så man kunne lege med deres små bryster. Nice :) Blowjobs de her steder er uden kondom (med mindre du beder om det), og pigerne sutter til man har sprøjtet og tager hele ladningen uden at kny. Bagefter spytter de ud i et håndklæde.

Først tager man tøjet af, og så vasker ens udkårne ungmø dilleren i en vask, der kan minde om en frisørvask. Så tørrer hun en grundigt, og man bliver placeret i en lille sofa. Så går hun på knæ og begynder. Min erfaring så langt er, at hun tager sig god tid. Ikke noget med at jagte den hurtige orgasme for at få det overstået. Det virker næsten som om, de nyder det. Der er masser af slik på boller og mellemkød - og brystvorter, hvis du kan li det. Selv blowjobbet er lækkert. De her piger ved, hvad de laver. Teknikken er fremragende. De går dybt, men ikke hele vejen - ikke de to piger, jeg har haft fornøjelsen af på Kasalong. Men følelsen i udstyret er fantastisk. Undetrykket er perfekt og det er vådt ;)

Af og til varieres med lidt slik på bollerne og tungespil omkring hovedet - det er frækt, når det udføres en smuk, ung pige. Til sidst kommer man selvfølgelig med et brag - og CIM er som sagt en selvfølge. Prisen for sådan en forrygende omgang er 800 bath på Kasalong (knap 160 kroner). Begge gange har jeg tippet pigen 200 bath.

Derudover har jeg besøgt Wood Bar to gange (er vist den, der tidligere hed Dr. Blowjob) i soi 7/1 (nemt at finde). Her går man bare ind, og de tilstedeværende piger bliver linet op. Mamasan (selv en ganske ung pige). Hun spørger, om man har været der før. Jeg svarede nej. Hun forklarede så, at det er en blowjob-bar og beder en vælge en pige. Jeg tøvede lidt første gang, og hun spurgte, om hun skulle anbefale en. Jep, okay da. Hun pegede så et par piger und og sagde, at de virkelig er eksperter i at sutte. Ha, sikke en situation at sidde i. Jeg nød det sgu :)

Oplevelsen på Wood Bar mht service er den samme som på Kasalong. Oplevelsen er helt i top, og pigerne er søde. Den sidste af pigerne, jeg valgte, var en ikke helt ung pige med rødt hår, der kaldte sig Momo. Hold da op, hun kunne sutte :) Og virkelig deepthroate. Hun tog den helt i bund adskillige gange og holdt positionen et stykke tid. Det har jeg aldrig prøvet før, men det var fedt (har "bare" en almindelig dansk gennemsnitsstørrelse). Efter blowjobbet ville hun gerne snakke. Han satte sig overskrævs på mig og spurgte, om jeg ikke ville tage hende med (barfine hende, tænker jeg). Hun kyssede, kiggede mig dybt i øjnene og omfavnede mig. Det var faktisk ret rørende. Jeg overvejede det, men var pumpet for kræfter. Men måske kigger jeg efter hende en af dagene. For sød og dejlig var/er hun, og hun gav mig det bedste blow, jeg nogensinde har fået.

Nå, ellers har jeg kigget lidt området omkring Nana - og Sukhumvit op mod Asok og Soi Cowboy, Et område, hvor man virkelig får en på opleveren med den intense trafik, gadekøkkenerne, skrædderne, restauranter og alle GP'erne - både pigerne og de mange ladyboys, hvoraf en del er fantastisk smukke. Troede, det ville være svært at se forskel, men det kan man nu godt, når man er her irl.

I aftes var jeg på Biergarten i soi 7 for at kigge efter freelancers. Her var også rigtig mange, og jeg faldt i snak med en. En sød kvinde på 38, der til daglig arbejder i en tøjbutik, men supplerer indtægten ved at trække. Hun tændte mig dog ikke rigtig, og det gjorde de andre piger her heller ikke. De fleste var faktisk ret grimme. Så jeg gik ned til området ved Nana Plaza og placerede mig i en af barerne lige ved indgangen. Herfra var der udsigt til freelance-pigerne foran Nana Hotel (kig evt på youtube). Her var mange, og de var unge og smukke. Interessant at sidde der og kigge på, hvordan de nu agerede og forsøgte at score. Et par af dem fangede min opmærksomhed, og efter at samlet mod, gik jeg derover og snakkede lidt med dem. Lige omkring 20 år, åleslanke og smukke... igen, næsten for vildt og godt til at være sandt.

Jeg endte med at tage en af dem med hjem (husk at booke et girlfriendly hotel). Pigen skulle lægge sit id-kort (tror alle thaier skal bære sådan et, når der er ude) i receptionen. Så op på værelset. Glemte helt at fortælle, at jeg havde booket short time, hvilket kostede 2000 bath (knap 400 kroner) med denne unge model. Kunne sikkert havde presset prisen, men det ville jeg ikke. Den var sgu mere end rimelig.

Vi gik i bad sammen... lækkert. Vaskede hinanden, pillede og kyssede. Virkelig et veldrejet pige. Så ind på sengen. kysse og kærtegne en helt masse. Det var virkelig dejligt. Hun pillede ved kalorius, der selvfølgelig stod rank og klar på ingen tid. Hen var trimmet mellem benene og også her virkelig smuk. Havde sgu lyst til at slikke hende, men lod være... en gade-freelancer, ved ikke, om det var forsvarligt, men tog ingen chancer.

Hun suttede et stykke tid, og det var godt (hun var dog ingen ekspert som kollegerne i blowjob barerne, hvilket var helt okay). Så satte hun sig op på min pik (med gummi, selvfølgelig), lod den glide ind og begyndte at ride stille og roligt. Samtidig ville hun kysse og kramme helt tæt. Det virkede så ægte og girlfriend-agtigt, og det var bare dejligt. Jeg sluttede efter et stykke tid i en missionær, hvor den også stod på kys og hendes arme og ben slynget omkring mig. Sååå godt :)

Efter hun var gået, ringede de fra receptionen og ville sikre sig, at jeg var ok... sikke en service ;) Generelt er indtrykket, at folk er utrolig søde, smilende og servicemindede. Så for en som mig, der er i Thailand for første gang, er der ret overvældende. Jeg begynder at forstå, hvorfor mange er blevet så begejstrede for det her land! Og tak fordi du læste med. Det var skønt lige at dele sine oplevelser.

Dagen er stadig ung, så nye oplevelser venter. Skal kigge lidt på freelancere igen (der er SÅ mange) og måske også besøge højt besungne Som's Haven (blowjob bar),

Redigeret af llive

Del dette indlæg


Link til indlæg

Spændende læsning, rejser selv til Thailand om nogle få dage, starter i pattaya og så lidt rundt i landet, og så afslutte i Bangkok i en uges tid.

Forsat god ferie :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor lyder det fedt, håber du fortsætter skriveriet, skal selv afsted i starten af 2017 og har heller aldrig været på knaldeferie i Thailand/Bangkok. 

 

Hvordan virkede konceptet på freelance baren, Selvom du ikke fandt nogen damer i din smag?

 

hvordan soi cowboy? Har du været der? Shiit jeg glæder mig

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lassecph skrev, for 1 time siden:

Hvor lyder det fedt, håber du fortsætter skriveriet, skal selv afsted i starten af 2017 og har heller aldrig været på knaldeferie i Thailand/Bangkok. 

 

Hvordan virkede konceptet på freelance baren, Selvom du ikke fandt nogen damer i din smag?

 

hvordan soi cowboy? Har du været der? Shiit jeg glæder mig

Hej Lasse! Kan godt forstå, at du glæder dig. Det her sted er det vildeste, jeg har oplevet. En drøm for en mand. Her er man ombejlet, næsten tilbedt af et hav af unge, smukke kvinder. Og ladyboys :) Jeg har fornemmelsen af, at alt kan lade sig gøre. Bangkok er også det oplagte sted, hvis man gerne vil prøve en trekant, hvilket jeg dog ikke har prøvet trods tilbud om det.

Jeg kan som sagt kun udtale mig om Bangkok - har ikke været andre steder i Thailand, og der er langt mere erfarne Thailands-rejsende herinde end mig. Men det, jeg kan berette om, er selvoplevet :)

Biergarten er er helt afslappet sted, hvor man bare går ind og bestiller noget at drikke. Så kan man kigge lidt på pigerne, og nogle af dem kommer sikkert selv hen for at snakke. Så køber man en drink til hende og sludrer. Det virker ret afslappet. Pigerne her er ikke "ansat" af baren, så man betaler ikke barfine. Det handler om at snakke sig til rette med pigen/pigerne og service og pris. Jeg vil stærkt anbefale, at man booker hotel tæt på Nana eller Soi Cowboy, så man kan tage pigen/pigerne med tilbage på værelset. Der er dog "time-hoteller" i området, men det bryder jeg mig ikke om. Hellere hjem i egen "hule" og tage det stille og roligt :)

Der er flere freelance-barer. Det er nemmest at søge lidt på nettet, for her er jeg ikke så velbevandret.

Prisen for short time hos en freelancer synes at være omkring 1500 bath/300 kroner. Typisk til du er kommet én gang. Men du kan sagtens købe dig til 3-4 timers med 2-3 udløsninger, eller endda long time som er med overnatning og morgenknald :) Alt er som sagt muligt. Jeg vil tro, at freelancerne har forskellige ydelser, og der er sikkert ting, de ikke vil være med til. Så hvis du gerne vil have for eksempel CIM eller anal, så er det nok fornuftigt at aftale det på forhånd.

Nana Plaza og Soi Cowboy minder meget om hinanden. Her bliver du bombarderet fra alle kanter med tilbud - især de talrige ladyboys er ret pågående og kan finde på at tage på dig... også der, du ved ;) Det er sgu en lidt vild oplevelse. Ellers handler det disse to steder meget om gogobarer - med generelt meget smukke piger, Men det er ikke lige mig, faktisk. Stemningen er voldsomt hektisk, og det er tydeligt, at alt handler om penge. Man slapper ikke af, vil jeg sige. Jeg gør ikke i hvert fald. Men pigerne er lækre :)

Men på soi 4, der er en rigtig festgade (især lige omkring indgangen til Nana Plaza), er der fedt at være. Barene er virkelig fede - men også dyre efter thai-forhold. Jeg synes, det er et optimalt gå i byen sted. Her er mange single fyre (obviously, hehe), men også fyre, der rejser sammen. Alle er glade og venlige, og det er nemt at falde i snak. Jeg har snakket med adskillige fyre/mænd - fra Tyskland, USA, Australien... og Danmark :) ) Selvom man rejser alene, behøver man ikke føle sig ensom. Og som prikken over i'et, så vrimler det med smukke freelancere i soi 4. Mange af den meget unge. Kan anbefales!

God tur, når du kommer dertil!

Redigeret af llive

Del dette indlæg


Link til indlæg

Siden sidst har jeg i øvrigt været et smut forbi Som's Haven (blowjob bar i soi 14). Den ligger i bunden af en lille side-soi på højre hånd og har en MEGET populær restaurant som nærmeste nabo. Lidt spøjs oplevelse at vade ind på en blowjob bar få meter fra hvor folk sidder og spiser. Men alt er alligevel afslappet. Valgte en smuk og meget nærværende pige. Men ellers er der ingen grund til at pensle oplevelsen mere ud, for den lignede dem, jeg tidligere har beskrevet. Altså et særdeles fremragende blowjob med CIM. Som et fint lille touch er der dog på Som's Haven spejle i det rum, hvor akten foregår, så man kan se pigens mundarbejde fra forskellige vinkler. Ret frækt, faktisk. Og man ser mere veludrustet ud fra siden end ovenfra :) 

Som en lille servicemeddelelse kan jeg fortælle, at prisen ikke er helt den samme på blowjob barerne. På Wood Bar (tidl. Dr. Blowjob) koster en "consultant", der er klædt i sort, 100 bath, mens en "nurse" koster 700 bath. På Kasalong er prisen 800 bath for et blowjob, på Som's Haven 700 bath. 1000 bath svarer til lige knap 200 kroner.

I aftes deltog jeg så i festen på soi 4, og hyggede med rigtig meget med at drikke gin/tonic og sludre med et par amerikanske fyre. Elsker sgu at hænge ud der... i 30 graders varme, god stemning og omgivet af smukke freelancere, tuktuks og gadekøkkener. Visheden om, at man når som helst kan gå over gaden til p-pladsen foran Nana Hotel og købe en billedsmuk ung dame - ja, den er jo fantastisk.

Det endte jeg selvfølgelig også med at gøre. Valget var svært, for der var 5-6 piger, der tiltalte mig rigtig, rigtig meget. I mine øjne tæt på rene fotomodeller. Unge, velplejede, slanke og med virkeligt smukke ansigter. Men jeg måtte jo vælge (turde alligevel ikke tage to, selvom tanken bestemt strejfede mig). Vi aftale 2 shots til en pris af 3.000 bath, Jeg kunne sikkert have forhandlet prisen ned, men det så jeg ikke nogen grund til.

Vi gik på mit hotel (3 minutters gåtur). Inden jeg fik set mig om, var hun smuttet i bad... lidt øv, ville gerne have badet sammen med hende. Nå, pyt, vi badede på tur, og så var det tid til det frække. Hun var en sød og meget smilende og flirtende pige. Wauw altså. Sikke en fornøjelse at ligge med hende og lade hænderne gå på opdagelse. Som langt de fleste thaipiger havde hun små bryster, men meget ungpigeagtige, og en fin, lille fisse. Igen måtte jeg modstå fristelsen til at slikke... æv... men så måtte jeg nøjes med at røre. 

Hun pillede også ved mig, og "han" var snart stiv og klar. Så på med et af de kondomer, jeg havde med hjemmefra, og så op at ride med hende. Fedt at se hende vugge frem og tilbage og samtidig nulre hendes ngpigebryster. Hun var meget medlevende og ville gerne holde en fræk øjenkontakt. Jeg indrømmer gerne, at jeg under normale omstændigheder nok ville være kommet hurtigt, men efter 5 dage med 2 gange sex om dagen, er min diller blevet udholdende :):) Så vi fortsatte et stykke tid, inde jeg vippede hende af - det lille fnug - og fik hende om på alle fire. Ville sgu tage hende bagfra med nyde synet at hendes unge krop. Så jeg baksede løs, og vi stønnede om kap, inden jeg skød kanonen af i kondomet. 

Wauw, lækkert. I svær grad. Vi faldt sammen på sengen og tog en pause, hvor vi sludrede. Hun kom fra det nordlige Thailand - Isan, tror det var - og fortalte, at hun var 21 år, hvilket jeg ikke havde grund til at betvivle. Hun lignede en på den alder. En del af de penge, hun tjener på at sælge sin krop, sender hun hjem til familien. Jeg fortalte også lidt om min verden, og det var ok, selvom vi havde svært ved at forstå hinanden. Hendes engelske var ikke det bedste.

Efter en halv time - måske lidt mere - begyndte hun at pille igen, og pludselig forsvandt hun ned mellem mine ben. Inden længe legede hendes frække tunge med mine boller, og hun slikkede mellemkødet helt ned mod hullet - helt uopfordret. Fuck, det var frækt altså. Og pling, så var jeg stiv igen. Hun begyndte at sutte, og det var selvfølgelig super lækkert. Efter noget tid grinede hun pludselig på en meget æggende måde og begyndte at dickslappe sig selv på tunge, læber, hage og kinder. "You very big", sagde hun så. "Looong" - og tog godt fat om pikken. Den slags hører man jo som mand gerne :):) Selvom jeg godt ved, at jeg er udstyret som en gennemsnitlig dansk mand. 

På med et kondom og hende ned på ryggen. Jeg gled ind i hende igen, og vi kyssede også. Ikke intenst til at starte med, med efter nogle minutter tøede hun op og åbnede munden, så vores tunger kunne lege. Det må være det, man kalder GFE :) Det begyndte til sidst at koge igen i bollerne, men jeg havde forberedt hende på, at jeg ville komme i hendes mund, så kondomet røg af. Hun blev liggende på ryggen med hovedet stablet op af puder, og jeg stod på knæene over hende, så jeg kunne stikke pikken ind i hende mund. Det var faktisk en glimrende position til at mundkneppe hende, men jeg ville ikke bruge hende for hårdt og gjorde det forholdsvis blidt. Men hun signalerede med sine hænder, at jeg bare skulle give los. Og den opfordring kunne man jo ikke sidde overhøring :):) Så jeg bollede kort og godt hendes mund sådan lidt halvdybt og havde godt fat i håret på hende med den ene hånd... Uiiih, det var vildt. Jeg tænkte, at nu var det her allerede så pornoagtigt, så hvorfor ikke spille den af i munden på hende? Det virkede som en god idé :) 

Det gjorde jeg så, og hun åbnene munden helt op og var med på legen. Hold da op, hvor nogle sprøjt ind i hendes mund... det burde slet ikke være muligt efter alle de udløsninger jeg har fået de sidste 5 dage. Men en mandekrop har åbenbart godt af at blive brugt :) Hun signalerede efter noget at spytte ud i, men der var der ikke lige? Hun slog ud med armen, som for at sige "never mind", slugte og tog en slurk cola :) WTF? Sikke da en pige.

Jeg ved ikke, om jeg har været heldig. Ellers om det bare er sådan, Thailand er? Man kan godt mærke, at manden har en anden status her end i dk, hvor meget er styret af stærke kvinder og generelt af kvinders behov. Jeg føler, jeg lærer utrolig meget om mig selv og min seksualitet ved at være her. Der er ligesom plads til at lade den udfolde sig på en helt anden måde end derhjemme. Jeg ved ikke, om det giver mening, men det er sådan, jeg bedst kan beskrive det. 

Anyway, ferien nærmer sig desværre sin slutning, men det er da tid til endnu et kæmpe skrald i aften :) Hyg jer!

Redigeret af llive

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for nogle hyggelige fortællinger, Ilive :).

Thailandske kvinder er nu også stærke og har behov. Vent bare og se, hvis du en dag skulle gifte dig med en :P. Men altså, dér hvor du opholder dig; det er jo et særligt sted, hvor man som mand netop får den oplevelse, som du beskriver. Men hvis du bevæger dig ud i det almene Bangkok-liv, så er de fleste thai'er faktisk utroligt reserverede....altså med mindre de arbejder i et serviceerhverv målrettet turister.

Nå, men noget andet er. Når du nu alligevel får blowjob uden kondom - og endda med CIM, så er det jeg ikke forstår, hvorfor du afholder dig fra oral til pigen? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
tzatiki skrev, den Sunday, November 13, 2016 at 16:41:

Nå, men noget andet er. Når du nu alligevel får blowjob uden kondom - og endda med CIM, så er det jeg ikke forstår, hvorfor du afholder dig fra oral til pigen? 

Jeg skal også snart til Thailand og skal helt klart prøve de blowjobs bar , men ved ikke om jeg tør uden kondom , for ikke at blive smittet. Men det er fristende. Jeg tror uden at vide det , så tøver han nok med oral til hende , fordi der er større risiko for en eller anden form for smitte ved at slikke fisse . 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sexy_Joe skrev, den 14/11/2016 at 19:31:

Jeg skal også snart til Thailand og skal helt klart prøve de blowjobs bar , men ved ikke om jeg tør uden kondom , for ikke at blive smittet. Men det er fristende. Jeg tror uden at vide det , så tøver han nok med oral til hende , fordi der er større risiko for en eller anden form for smitte ved at slikke fisse . 

Jeg er med på, hvorfor han tøver med det....jeg kan bare ikke forstå hvorfor, idet jeg ikke har set/læst, at oral til pigen skulle være mere risikabelt end at få oral selv. Faktisk tror jeg, at det er omvendt.

Der er jo mange meninger omkring smitterisikoen ved oralsex. Der er vist ikke rigtig nogen, der helt kan dokumentere, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Jeg har dog en klar antagelse om, at risikoen er mange gange forhøjet ved at have ubeskyttet oralsex med barpiger i Thailand end herhjemme. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
BackInTown skrev, for 5 timer siden:

Det er fremragende fortællinger ILive, tak for det. Vil gøre dig lidt af kunsten efter, når jeg er der om nogle dage :-)

Spørgsmålet er om han er kommet hjem i live? :shock: - for synes da godt nok at opdateringerne stoppede brat.

Del dette indlæg


Link til indlæg

hehe, ja opdateringerne stoppede brat. Pludselig skulle jeg hjem, og så stod den jo på arbejde og forpligtelser - og så fik jeg ikke rundet af. Det råder jeg så bod på nu, for enhver historie fortjener en slutning :)

Jeg havde et enkelt skud mere i bøssen, så jeg tog i byen på min sidste dag i Bangkok. I det "sædvanlige" område omkring soi 4, som jeg synes er berusende og spændende. Jeg faldt hurtigt for en bargirl, der holdt til på en af beværtningerne tæt på indgangen til Nana Plaza. Måske ikke den smukkeste pige, men skide sjov og sød. Vi snakkede godt og fik mange gode grin, så hun skulle selvfølgelig med tilbage på hotellet.

Tror ikke lige, der kommer så mange detaljer på - men det var herlig sex - nøjagtig som snakken med hende. Men jeg kom nok ikke helt op at ringe, selvom hun gjorde, hvad hun kunne med hænder, mund og fisse. Jeg tror, hun kunne blive en skøn veninde, men nok mere af typen, man griner og går i byen med - ikke så meget en, man knalder. Men en positiv oplevelse alt i alt. Og til bare 1500 bath.

Nå, vi røg retur til party zone, og jeg faldt i lag med et par fyre fra Tyskland. Vi udvekslede erfaringer og fik en god snak. Og pænt med våde varer, så promillerne krøb opad. Aftenens første "erobring" vimsede omkring, gav mig krammere bagfra og kyssede mig i nakken. Men jeg havde nu nok mere kig på pigerne foran Nana Hotel. Igen denne aften adskillige utroligt smukke tøser.

Så jeg skred over vejen og kiggede på varerne og fik hurtigt øjenkontakt med en, ja, i min verden usandsynligt lækker ung dame. Laber modelkrop, smukt ansigt og langt hår, der var farvet blond. Men det var øjenkontakten, der gjorde udslaget. Nogle gange ved man bare, at det her bliver godt. I kender sikkert følelsen, når øjne mødes og noget ligesom falder i hak. Den følelse havde jeg med hende her, Vi blev hurtigt enige og gik til mit hotel, hvor personalet tog imod med kække smil.

Sex med hende her havde det hele. Pissefræk og nær på samme tid, og hende her gik jeg også ned på. Og nøj, hun smagte godt. Jeg ved godt, jeg tidligere har skrevet, at jeg er betænkelig ved at slikke en gp, men denne her gang var jeg for liderlig og fuld. Der var sgu ikke noget at gøre. Jeg kom to gange, første gang i en missionær (med kondom selvfølgelig) og anden gang i hendes frække, lyserøde mund :) Sikke en måde at slutte Bangkok-turen af på.

Desværre husker jeg ikke navnet på denne ungmå, som jeg skyder på var omkring 20 år, og det ærgrer mig helt vildt. Vi skulle have udvekslet kontaktoplysninger, så jeg ville kunne finde hende, når jeg vender tilbage til Bangkok. For det gør jeg, så snart jeg har chancen. Sikke et sted. Lækkert klima, lækre tøser at knalde. Så bliver det vel ikke meget bedre.

Jeg var godt nok deprimeret, da jeg skulle hjem. En uge i Bangkok er for lidt. Så meget lærte jeg. Så næste gang står den på mindst to uger, gerne tre, og så tænker jeg at kombinere nogle dage i Bangkok med et ophold i Pattaya.

Og så for øvrigt en lille observation i forhold til de blowjob-barer, jeg har skrevet en del om i denne tråd: Det bedste udvalg af piger synes faktisk at være til stede om eftermiddagen. Her er der unge, attraktive tøser nok. Udvalget om aftenen er betydeligt dårligere. Sådan var det i hvert fald i den uge, jeg besøgte Bangkok. Det kan selvfølgelig være tilfældigt. Men i min verden fungerede det, for døgnrytmen i Bangkok for en med mine præferencer kunne hurtigt se sådan her ud:

Sove længe, få et blowjob med cim af en lækker tøs inden frokost, shoppe og gå på sightseeing om eftermiddagen og så en bytur om aftenen, hvor man kalder en barpige/freelancer eller to. Nærmere paradis kommer man vist ikke på denne jord :) 

Og hvad betyder 555?

Del dette indlæg


Link til indlæg
llive skrev, for 4 timer siden:

hehe, ja opdateringerne stoppede brat. Pludselig skulle jeg hjem, og så stod den jo på arbejde og forpligtelser - og så fik jeg ikke rundet af. Det råder jeg så bod på nu, for enhver historie fortjener en slutning :)

Jeg havde et enkelt skud mere i bøssen, så jeg tog i byen på min sidste dag i Bangkok. I det "sædvanlige" område omkring soi 4, som jeg synes er berusende og spændende. Jeg faldt hurtigt for en bargirl, der holdt til på en af beværtningerne tæt på indgangen til Nana Plaza. Måske ikke den smukkeste pige, men skide sjov og sød. Vi snakkede godt og fik mange gode grin, så hun skulle selvfølgelig med tilbage på hotellet.

Tror ikke lige, der kommer så mange detaljer på - men det var herlig sex - nøjagtig som snakken med hende. Men jeg kom nok ikke helt op at ringe, selvom hun gjorde, hvad hun kunne med hænder, mund og fisse. Jeg tror, hun kunne blive en skøn veninde, men nok mere af typen, man griner og går i byen med - ikke så meget en, man knalder. Men en positiv oplevelse alt i alt. Og til bare 1500 bath.

Nå, vi røg retur til party zone, og jeg faldt i lag med et par fyre fra Tyskland. Vi udvekslede erfaringer og fik en god snak. Og pænt med våde varer, så promillerne krøb opad. Aftenens første "erobring" vimsede omkring, gav mig krammere bagfra og kyssede mig i nakken. Men jeg havde nu nok mere kig på pigerne foran Nana Hotel. Igen denne aften adskillige utroligt smukke tøser.

Så jeg skred over vejen og kiggede på varerne og fik hurtigt øjenkontakt med en, ja, i min verden usandsynligt lækker ung dame. Laber modelkrop, smukt ansigt og langt hår, der var farvet blond. Men det var øjenkontakten, der gjorde udslaget. Nogle gange ved man bare, at det her bliver godt. I kender sikkert følelsen, når øjne mødes og noget ligesom falder i hak. Den følelse havde jeg med hende her, Vi blev hurtigt enige og gik til mit hotel, hvor personalet tog imod med kække smil.

Sex med hende her havde det hele. Pissefræk og nær på samme tid, og hende her gik jeg også ned på. Og nøj, hun smagte godt. Jeg ved godt, jeg tidligere har skrevet, at jeg er betænkelig ved at slikke en gp, men denne her gang var jeg for liderlig og fuld. Der var sgu ikke noget at gøre. Jeg kom to gange, første gang i en missionær (med kondom selvfølgelig) og anden gang i hendes frække, lyserøde mund :) Sikke en måde at slutte Bangkok-turen af på.

Desværre husker jeg ikke navnet på denne ungmå, som jeg skyder på var omkring 20 år, og det ærgrer mig helt vildt. Vi skulle have udvekslet kontaktoplysninger, så jeg ville kunne finde hende, når jeg vender tilbage til Bangkok. For det gør jeg, så snart jeg har chancen. Sikke et sted. Lækkert klima, lækre tøser at knalde. Så bliver det vel ikke meget bedre.

Jeg var godt nok deprimeret, da jeg skulle hjem. En uge i Bangkok er for lidt. Så meget lærte jeg. Så næste gang står den på mindst to uger, gerne tre, og så tænker jeg at kombinere nogle dage i Bangkok med et ophold i Pattaya.

Og så for øvrigt en lille observation i forhold til de blowjob-barer, jeg har skrevet en del om i denne tråd: Det bedste udvalg af piger synes faktisk at være til stede om eftermiddagen. Her er der unge, attraktive tøser nok. Udvalget om aftenen er betydeligt dårligere. Sådan var det i hvert fald i den uge, jeg besøgte Bangkok. Det kan selvfølgelig være tilfældigt. Men i min verden fungerede det, for døgnrytmen i Bangkok for en med mine præferencer kunne hurtigt se sådan her ud:

Sove længe, få et blowjob med cim af en lækker tøs inden frokost, shoppe og gå på sightseeing om eftermiddagen og så en bytur om aftenen, hvor man kalder en barpige/freelancer eller to. Nærmere paradis kommer man vist ikke på denne jord :) 

Og hvad betyder 555?

Fed oplevelse du har haft, Thailand er et fantastisk land, dit spørgsmål ang, 555 eller 5555  det er bare ha ha ha altså man griner af noget, det bliver meget brugt i sms, er dernede 

Del dette indlæg


Link til indlæg
llive skrev, den 13/11/2016 at 10:09:

især de talrige ladyboys er ret pågående og kan finde på at tage på dig... også der, du ved ;) Det er sgu en lidt vild oplevelse.

Er det så ikke bare at tage igen? ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Ilive

Jeg kan se at jeg kun alt for sjældent følger med i dette forum, for du og I får da godt nok en på opleveren i alt den tid I er der ude :)

Du skriver godt, langt, grundigt, informativt og med en sådan pirrende detail rigdom, at jeg får lyst til at besøge Thailand selv.

Desværre har det lidt lange udsigter, men et  år med kun en enkelt tur til Tyskland kunne måske skaffe råderummet i økonomien til en tur til Bangkok.

Noget lignende har jeg skrevet før, forhåbentlig bliver det en eller anden dag til en tur derud :? 

Men jeg vil nu nok selv holde mig fra alle de der freelancere, for man har da læst et og andet om hvor galt det kan gå, særligt med ladyboys.

Synes at det lyder fint både med barfine og priserne her, dyrt er der jo ikke noget der er for en dansker på sådan en tur.

De der Bowjob barer, dem drømmer jeg om at prøve - lyder helt fantastisk.

Ja ok fransk uden og CIM?

Selv har jeg taget den til mig at HIV er en så teoretisk risiko ved fransk uden, at den i praksis ikke udgør en aktuel bekymring.

Men det er der andre risici der gør, særligt  det som man dog kan kureres for, og de risici tager jeg selv.

Jeg har så valgt at betale for de vacciner jeg kan få, mod Hipatitis A+B, plus HPV, og så er der ikke så meget andet som aktuel risiko tilbage.

Nogen der ved om pigerne på barer og klubber bliver testet på nogen organiseret måde, eller om det er helt op til dem selv om de vil testes eller ikke.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetvaerk skrev, for 3 timer siden:

Hej Ilive

Jeg kan se at jeg kun alt for sjældent følger med i dette forum, for du og I får da godt nok en på opleveren i alt den tid I er der ude :)

Du skriver godt, langt, grundigt, informativt og med en sådan pirrende detail rigdom, at jeg får lyst til at besøge Thailand selv.

Desværre har det lidt lange udsigter, men et  år med kun en enkelt tur til Tyskland kunne måske skaffe råderummet i økonomien til en tur til Bangkok.

Noget lignende har jeg skrevet før, forhåbentlig bliver det en eller anden dag til en tur derud :? 

Men jeg vil nu nok selv holde mig fra alle de der freelancere, for man har da læst et og andet om hvor galt det kan gå, særligt med ladyboys.

Synes at det lyder fint både med barfine og priserne her, dyrt er der jo ikke noget der er for en dansker på sådan en tur.

De der Bowjob barer, dem drømmer jeg om at prøve - lyder helt fantastisk.

Ja ok fransk uden og CIM?

Selv har jeg taget den til mig at HIV er en så teoretisk risiko ved fransk uden, at den i praksis ikke udgør en aktuel bekymring.

Men det er der andre risici der gør, særligt  det som man dog kan kureres for, og de risici tager jeg selv.

Jeg har så valgt at betale for de vacciner jeg kan få, mod Hipatitis A+B, plus HPV, og så er der ikke så meget andet som aktuel risiko tilbage.

Nogen der ved om pigerne på barer og klubber bliver testet på nogen organiseret måde, eller om det er helt op til dem selv om de vil testes eller ikke.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Nu begrænset viden jeg har fra 2 ture dernede.  

Men vil mene det er forskelligt. Nok en overvægt hvor det er frivilligt og pigerne der selv får testet sig.  Men vil tro de mere anerkendte Gogo barer der sker det nok organiseret og måske et krav.  Ved ihvertfald af feks "Devil.Den" gør det og også reklamerer med det, så folk tydeligt kan se hvilke dato hvert enkelt pige er blevet testet.

Du må bare se at komme derned :)   Kan dog sagtens følge dig i det med at skulle fravælge flere små ture fordelt ud over 1 år, kontra at vælge kun 1 tur pr år, som til gengæld bliver en lang ferie, kan være svært at vælge imellem.    

Dog kan man gøre det meget billigt hvis man vil.  Rejse og hotel i feks 14 dage kunne gøres for 5000 kr.  Og lader man sig ikke lokke af af for mange ladydriks osv så virkeligt også leve billigt og godt dernede med masser af damer for få penge. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er meget enig i, at de blowjob barer er en herlig oplevelse og på samme tid også en anelse dekadent på den fede måde.
De er gode til lige at tage det værste overtryk. Selv syntes jeg der mangler "noget" for at blive en totaloplevelse.
Men gid vi dog havde nogle af den slags i lille Danmark :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetvaerk skrev, den 20/12/2016 at 09:52:

Hej Ilive

Men det er der andre risici der gør, særligt  det som man dog kan kureres for, og de risici tager jeg selv.

Jeg har så valgt at betale for de vacciner jeg kan få, mod Hipatitis A+B, plus HPV, og så er der ikke så meget andet som aktuel risiko tilbage.

Nogen der ved om pigerne på barer og klubber bliver testet på nogen organiseret måde, eller om det er helt op til dem selv om de vil testes eller ikke.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Hvis der er nogle som tester, så vil det aldrig blive 100 % sikkert. Husk TIT, This Is Thailand, med alt hvad det betyder på godt og ondt. Der er aldrig noget som er helt sikkert. :D

Og det kan jo så være med til at gøre det endnu mere udfordrende og charmerende.:wub:

Redigeret af Honda

Del dette indlæg


Link til indlæg
llive skrev, den 11/11/2016 at 14:04:

...Den ene bar hedder Kasalong og ligger kun 200 meter fra hotellet. En anden blowjob-bar, Lolitas ligger 30 meter herfra - man skal bare igennem en smøge til soi 8, Men der har jeg så ikke været endnu. I mine øjne er Kasalong er sindssygt sted. På den fede måde. Begge gange var der 10-12 piger til stede, nogle lidt ældre og knap så attraktive, men også 5-6 piger i starten af 20'erne. Meget smukke piger i mine øjne.

De to blowjobs, jeg har fået her, har begge været topklasse, Pigerne er søde, frække og opsatte på at please. Begge tog også uopfordret toppen af, så man kunne lege med deres små bryster. Nice :) Blowjobs de her steder er uden kondom (med mindre du beder om det), og pigerne sutter til man har sprøjtet og tager hele ladningen uden at kny. Bagefter spytter de ud i et håndklæde

Dagen er stadig ung, så nye oplevelser venter. Skal kigge lidt på freelancere igen (der er SÅ mange) og måske også besøge højt besungne Som's Haven (blowjob bar),

Jeg har været hos både Kasalong og Soms Heaven.

Hos Kasalong fik jeg en moden lidt rund kvinde. Hun var sød og venlig, og suttede og kælede superfint. Jeg fik hende til at stikke nogle fingre op i min røv, og hun kunne en teknik med at piske fingrene rundt i røven som om hun æg sammen til en æggekage. Under vores seance kom der et par ind i værelset ved siden af. Sutteren der begyndte ret hurtigt at stønne. Det ville have dræbt al begejstring hvis det var mig der var blevet udsat for det.

Da vi kom ned var der kø, par ventede på at få et værelse, og min sutter råbte at hun var færdig, så snart hun var inde i restauranten hvor MamaSan sidder ved sin kasse. Jeg fik nærmest det indtryk at de arbejdede på stopur. Hvorfor skulle hun ellers råbe at hun var færdig henne fra trappen?

Den kvinde jeg havde hos Soms Heaven var sådan set god godt. Langt fra den bedste jeg har haft til blowjob, men OK. Hvad der generede mig var at hun begyndte at snakke om tips så snart hun havde spyttet spærmen ud. Det skulle jeg høre på mens jeg forsøgte at nyde orgasmen og falde ned igen. Hun prøvede også tre gange på mindre end 15 minutter at sælge en time ovenpå med sex og massage til 1700 bath. 

Godt at du havde gode oplevelse, det havde jeg sådan set også, specielt hos Kasalong.

PS! Jeg gav begge piger 200 eller 300 bath i tips.

Redigeret af Honda

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...