Hop til indhold
Rejsenetværk

Diskretudlejning.dk

Recommended Posts

Hej alle

Jeg skriver dette indlæg med reference til 1 annonce, som vi dags dato har indrykket på:
 
Vi er 2 gode venner der har fået udviklet den nye webportal:
 
Diskretudlejning.dk
-Find stedet her til jeres affærer og andre diskrete møder
 
Min kammerat har indvilget i at stå offentligt på Virk.dk, og hos Hostmaster.dk

Sådan at Rejsenetværk ikke kan forbindes med mit rigtige navn i disse 2 registre.

Der er så en del der ved hvem jeg er, men jeg har foretrukket det sådan.

Vi har ordnet det juridisk sådan at det kan lade sig gøre.

Så ved i det, og nu til sagen :)

Konceptet bag Diskretudlejning.dk

Formålet er at skabe en portal, hvor alle der har affærer, og eller andre anledninger til at mødes diskret med andre, de kan finde annoncer der tilbyder dem stedet hvor de kan mødes.
Vi gør det på den måde at alle annoncører der har steder de vil leje, eller låne ud, de opretter deres annoncer under en af landets kommuner.

Hensigten er at skabe et samlet overblik, over alle annoncører i Hele Danmark.
Alle kan så søge på et google kort, på kommuner og indenfor en radius af mellem 1 og 100 km, hvor de får alle de annoncer frem som de har søgt på.

Helt bevidst lægger vi op til at annoncørerne kan undlade at skrive præcise adresser, når de opretter en annonce.

Formålet er at brugerne kan indkredse hvor mange annoncører, der er indenfor deres søgekriterium, de samtidig kan få et indtryk af hvilke afstande de vil skulle køre/rejse efter, for at benytte sig af annoncørens tilbud.

Den information du som interesseret bruger har brug for, er du henvist til at rette henvendelse til annoncøren for at få.

For at brugere og annoncører skal kunne kontakte hinanden, skal man oprette sig som bruger på Diskretudlejning.dk

Man opretter sig med en anonym mail-adresse, og med den kan man som bruger oprette en annonce, eller flere annoncer.

Det er kun brugere der kan kontakte annoncører når de er logget ind.

Alle andre ser kun annoncerne som anonyme plots på kortet.

På den måde er det vores håb, at samle det dedikerede udbud af steder til affærer og andre diskrete møder, samt alle dedikerede interesserede i at finde steder til affærer og andre diskrete møder, samlet på en gang et eneste sted på Diskretudlejning.dk

Vi er altså ikke interesseret i at være en variant af Den Blå Avis eller De gule sider, for alle tilfældigt besøgende.

I stedet skal vi være sitet som alle besøger målrettet i et eneste ærinde, at annoncører og brugere kommer i en effektiv målrettet, for begge givtig og profitabel kontakt.

Målet er ikke maksimal tilfældig trafik, klik og aktivitet, og derfor skal man være oprettet bruger for at kunne komme i kontakt med annoncørerne.

Der er ingen pm eller chatfunktion på Diskretudlejning.dk

Brugere og annoncører finder hinanden på Diskretudlejning.dk, men alt kontakt imellem dem, går uden om sitet via de email-adresser de har oprettet sig med.

Alle aftaler om vilkår, og alle betalinger går udenom Diskretudlejning.dk, der ingen anden funktion har end at formidle udbud af annoncer, og at rumme alle brugere der efterspørger annoncørernes tilbud.

Det er gratis

Det er gratis både at oprette sig som bruger, og at oprette annoncer.

Det vil være gratis en rum tid, men det forbliver ikke gratis.

Det er vores hensigt at indføre brugerbetaling, i første omgang kun for annoncer, men tiden får vise om der også kommer bruger betaling for bruger oprettelse - det vil vi vurdere på udviklingen på sitet, om vi ender med at vælge den ene eller den anden model for brugerbetaling.

Den første forudsætning for at kunne indføre brugerbetaling, det er at annoncørerne oplever at de tjener penge på deres gratis annoncer, og at brugerne får så gode tilbud af vores annoncører at de forbliver brugere på Diskretudlejning.dk

Det er derfor alle andre end os, der som de første skal opleve at de tjener penge på at være aktive annoncører på Diskretudlejning.dk

Gør I det, får det også værdi for jer at blive betalende brugere, og er prisen ikke højere end at I også finder prisen rimelig, så håber vi at I bliver til langvarige trofaste brugere og annoncører.

Forudsat at vi kan blive ved med at give jer en værdi for pengene, der giver mening for jer at forblive på Diskretudlejning.dk

Når vi kommer så langt i vores udvikling, ja så kommer vi forhåbentlig også selv til at tjene penge på sitet.

Indtil da har vi kun udgifter, men vi tror på forretningsmodellen, vi er tålmodige, og vi er ikke grådige efter at opnå den kortsigtede profit.

Vi har brug for jeres opbakning

Vi vil gerne begynde at markedsføre Diskretudlejning.dk lidt bredere, end blot på de websites på nettet hvor vores kernepublikum findes.

Brugerne der er målgruppen for vores annoncører findes på hjemmesider for utroskab, sugardating, i øvrigt hvor de søger efter kontakter til diskrete møder i hvad anledning de måtte have.

Det er nemmest og billigst for os, at annoncere vores tilbud på disse portaler.

Men skal vi ud med budskabet til alle, der kunne overveje at ville udleje til vores brugere, så må vi bredere ud i markedet for at nå ud med budskabet.

Der er vi ikke nu, at vi meningsfuldt kan bruge ressourcer uden for de snævre miljøer på internettet.

Jer der læser denne tråd, og følger linket til Diskretudlejning.dk kommer til et tomt site, der endnu ikke har sine første gratis brugere og gratis annoncer.

Vi kan ikke markedsføre et site uden brugere og annoncører.

Vi har derfor brug for jeres opbakning til vores nye tilbud til jer!

Opret jer som de første gratis brugere!

Opret de første gratis annoncer!

Spred budskabet om Diskretudlejning.dk til alle I har mulighed for at fortælle om os, i særlig grad til alle der har en eller anden form for ejendom, som de gerne vil udleje til affærer og andre diskrete møder.

Gør I det, og lykkes det at skabe et synligt udbud af annoncer og brugere på sitet, så er vi klar til for beskedne midler at følge op med den markedsføring vi formår, i takt med at vi opnår brugere og annoncører.

Og andre diskrete møder

Mange stiller nok spørgsmålet, hvad dækker termen "og andre diskrete møder" over?

Svaret er at det beror på det helt personlige motiv hos både lejere og udlejere, hvad anledning til et diskret møde er.

Det kan, og det skal Diskretudlejning.dk ikke svare på, for det vedkommer os ikke, og vi spørger ikke om det.

Hele meningen med Diskretudlejning.dk, er at brugere og annoncører kan være absolut anonyme, i den dybeste diskretion hos os.

Graden af information styrer I selv, ligeledes er ansvaret jeres i relation til loven.

Jeres virksomhed og handlinger er jeres egne.

Vores virksomhed er vores, vi er alene ansvarlig for loven for egen part, for vores eget tilbud på websitet.

Men ellers er det jo kun fantasien der sætter grænser for, i hvilke anledninger behovet for stedet til et diskret møde kan bestå.

Hjemmesiden som den ser ud

Nogle vil måske mene at sitet kunne være flottere, men det er udviklet for et begrænset budget.

Valget stod mellem et site programmeret helt fra grunden, og en løsning bygget af standard Wordpress moduler, tilpasset konceptbeskrivelsen.

Et site programmeret fra bunden ville være meget dyrere, end den løsning vi valgte.

Vi har hverken købt et grafisk design, eller et logo af webbureauet, der alene har tilpasset sitet Wordpress begrænsninger.

Sitets logo er købt hos et amerikansk logo program, og tilpasset af os selv i en version til 40 dollars, standardversionen koster 20 dollar.

Alt i alt synes vi selv at resultatet under de nævnte omstændigheder er ret hæderligt, og vi tror på at bureauet har leveret den bedste løsning til prisen.

Den absolutte første prioritet har været funktionalitet og brugervenlighed, resultatet er på disse parametre meget vellykket.

Løsningen er logistisk en meget stærk løsning, med fokus på kerneproduktet, fraværet af et behov for eksterne moderatorer.

Kravet til overvågning og vedligehold er søgt minimeret mest muligt, ud fra en ambition om at vi skal kunne drive sitet helt på egen hånd.

Der er tale om en version 1 af sitet, og fremtidige versioner og videreudvikling af Diskretudlejning.dk, vil på sigt afhænge af en succesfuld konvertering fra et gratis tilbud, til indførelse af brugerbetaling.

På den lidt langsigtede bane bliver driften afhængig af fremtidige indtægter, mens vi på det kortere sigt kan klare driften uden indtægter.

Os og andre hjemmesider

Vi ønsker ikke at overlappe de muligheder, som I har på andre hjemmesider.

Derfor kan I ikke hverken søge partnere hos os til affærer og andre diskrete møder, efterspørge eller tilbyde nogen former for services, som I allerede kan på hjemmesider, der specialiserer sig i at tilbyde sine brugere dette.

Vi vil tværtimod anbefale jer at gøre dette hos alle de gode websites, som allerede findes til disse formål.

Vi vil alene koncentrerer os om at udgøre det manglende  led i kæden, til når I mangler stedet hvor I kan mødes til jeres affærer og andre diskrete møder, når I har fundet disse på de andre websites.

Vi ønsker ikke at udgøre en konkurrent, til de nævnte eksisterende koncepter.

Vi er overbeviste om at Diskretudlejning.dk, vil kunne tilføre brugerne merværdi af at være bruger af de sites, hvor man søger kontakter til affærer og andre diskrete møder.

Ved det at de samme brugere hos os kan finde stedet, hvor de kan mødes efterfølgende, når de har fundet deres partnere til affærer og andre diskrete møder.

Velkommen til Diskretudlejning.dk
Rejsenetværk og hans partner

Logo til Diskretudlejning.dk (2).jpg

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Rejsenetvaerk

Du har identificeret et gabende hul mellem to parter og gør nu et helhjertet forsøg på at lukke det - skide godt gået - håber inderligt at du/I lykkes. 

Også at du/I på sigt kan tjene en skiling på det synes jeg er fint men er bare bange for at der desværre findes en del herinde som vil prøve at smide kæpper i hjulet for projektet på forskellige måder - men lad Jer ikke stoppe af det. :-)

 

Pøj pøj med projektet

 

/The Bluesman

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et godt initiativ, som nok skal få succes, når det bliver søsat. Der er jo med jævne mellemrum efterlysninger herinde af et diskret herberg til løjer og sjov.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så vidt jeg kan se på forsiden af Diskretudlejning.dk, så er der 2 der har oprettet sig med en brugerprofil.

Den ene efterspørge et sted til privat diskret, på dags basis efter aftale.

Den anden skriver på sin profil at vedkommende kan tilbyde et sommerhus på Lolland.

Når først man er oprettet som bruger, kan man nøjes med bruge den til at se hvilke tilbud der er om et sted til deres formål.

Men hvis man har stedet man vil tilbyde andre at leje eller låne, så bruger man sin brugerprofil til at oprette en annonce.

Hvis derfor brugeren der har et sommerhus opretter denne under aktuel kommune, så kommer den frem som en prik på et Danmarks kort.

Brugere der efterlyser et sommerhus kan søge efter en annoncør, og når denne er logget ind kan vedkommende kontakte annoncøren på den email-adresse, som denne har oplyst.

Det er i hvert fald sådan det gerne skulle fungere, og oplever I at det ikke helt gør det, så skriv til os via kontakt mailen på sitet.

Så tager vi eventuelle børnesygdomme op med webbureauet, vi vil søge dem rettet hvis de opstår.

FAQ

Jeg kan kun anbefale at I læser vores FAQ, der forhåbentlig udgør en forståelig guide til sitet.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse,

Rigtig god ide, du har fået der, det var en side, der manglede! Jeg håber I får stor succe med den!:  :)

Dog skal der være lidt malurt i bægeret, den kan ikke li min Browser Winduws 11 (tror jeg den hedder)?

Har et spørgsmål fra en venninde: kan klinik/bordel søge piger igennem din side?

:P:P:P 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Lady Cherie

Tusind tak for de pæne ord - de varmer :)

Nej klinikker, piger og bordeller, kan hverken søge piger, annoncere for deres ydelser eller vagtplaner på Diskretudlejning.dk

Det anbefaler vi at I gør hos Annoncelight.dk og på Eroguide.dk

Støt mig eventuelt i min tråd "En forvirret annoncør" under Feedback om Eroguide, hvor jeg pt har fået Admin i tale ;-) 

Det som I kan på Diskretudlejning.dk, det er at søge stedet til diskrete møder.

Hvis så jeres motiv er behovet for et sted til jeres forretning, så er det et spørgsmål mellem jer og udlejer, som vi ikke blander os i.

Finder piger og udlejer hinanden via os, ja så er der måske en ny annoncør efterfølgende til Eroguide og Annoncelight, når huslejen skal tjenes hjem igen.

Vi tror på at vi giver hele kæden merværdi, hvis vi bliver en succes, ved at holde os til vores fokus på at udgøre det sidste led i kæden, uden at overlappe de tilbud som I allerede får hos andre etablerede portaler, som Eroguide, Sugardating, Victorea Milan mfl.

Grunden til at vi annoncerer som det første sted på Annoncelight, de næste også lignende steder, det er at vores indtryk er at brugerne her spiller på flere heste, ikke kun købesex, men at de også er aktive på utroskabs sites og sugardating - her når vi flest billigst muligt til en begyndelse.

PS

Tak for den med browseren, men desværre så er der måske flere små skønhedsfejl, som vi prøver at samle op på, og tage med bureauet?

Måske den første tid med få brugere og annoncører udgør lidt en test periode, vi håber på jeres forståelse og vil prøve at løse eventuelle problemer hurtigst muligt.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rejsenetvaerk skrev, den ‎26‎-‎10‎-‎2016 at 21:37:
Hej alle

Jeg skriver dette indlæg med reference til 1 annonce, som vi dags dato har indrykket på:
 
Vi er 2 gode venner der har fået udviklet den nye webportal:
 
Diskretudlejning.dk
-Find stedet her til jeres affærer og andre diskrete møder
 
Min kammerat har indvilget i at stå offentligt på Virk.dk, og hos Hostmaster.dk
 
 

 

Puh ha, jeg håber du ved hvad du gør.

Hvis du googler din kammerat, så har han en del selskaber bag sig

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu har jeg købt 200 points for 800 kr inclusiv moms, og har oprettet en A annonce der koster 25 point og forbliver på forsiden af Annoncelight.dk frem til midnat.

Det skulle selvfølgelig være gjort tidligere i dag, men vi er ved at finde ud af hvad der koster hvad på Annoncelight, og det er ikke helt nemt, når man faktisk står gerne og vil købe.

Men efterhånden finder vi vel ud af det :)

Vi kan se at der er en del, ikke mange, men nogle der har oprettet sig som brugere, og de afventer naturligt om der også kommer annoncer.

Vi har pt en annonce for et sommerhus på Lolland, og kender I nogle der har ejendom som de kunne tænke sig at udleje via en annonce på Diskretudlejning.dk, så må I meget gerne tippe dem Diskretudlejning.dk

De brugere vi har afventer vel at der kommer flere annoncer, og det som vi har brug for er at der komme flere spredte plots på Google kortet, som brugerne kan følge hvor de bliver oprettet henne i landet.

Hvis I følger denne opfordring må I gerne samtidig pointere at vi ikke har brugere nok til deres tilbud endnu, men at vi har brug for at få nogle annoncer på kortet, for at kunne trække flere burgere til, som kan se hvilke tilbud der er, hvor i landet de tilbydes.

Hvis nogle følger opfordringen, så må de gerne være villige til at gøre det uden forventning om at opnå hurtige leje aftaler, men gerne gøre det for at give os bedre mulighed for at kunne annoncere for et site med både brugere annoncører.

Kan vi det, så håber vi at nå et gennembrud, der gør at de første tålmodige gratis annoncører efter en rum tid opnår henvendelser fra brugere, som fører til mange gode aftaler mellem annoncører og brugere.

PS

Hvis der skulle være små fejl på sitet, så følger min partner jeg op på dem når vi kan mødes igen i næste uge, og vi vil søge dem rettet efterhånden, som de måtte opstå.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse

Så fik jeg installeret en Crome browser, så jeg kunne oprette en annonce på http://www.diskretudlejning.dk dog kunne jeg ønske, at der kunne ønskes landsdele, feks jyllland, dele af Jylland, feks nord Jylland/vest/øst, feks ved at tilvælge område til annoncen.

Redigeret af Lady Cherie

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hej Cherie
 
Min partner har samlet op på en fejlliste, og går i dialog med bureauet herom.
 
Vi takker alle der opretter sig, men må nok også erkende at I udgør lidt af et testgrundlag for at opdage behov for rettelser.
Men vi håber at I holder ved, og på sigt får et udbytte af sitet.
 
Man kan måske stille sig spørgsmålet, om sitet var testet godt nok inden at vi gik online?
 
Sitet er ikke testet godt nok til at vi kan opkræve betaling, og det er selvfølgelig ejheller hensigten at gøre det med det første.
 
Dine ønsker er noteret, men vi har valgt at basere kortet på landets kommuner, og en søgefunktion på samme.
 
Det har vi gjort udfra en betragtning om at lejere der ønsker at leje ud diskret og anonymt, ikke ønsker at brugerne skal kunne lokalisere dem alt for præcist, uden at tage kontakt for at få de nødvendige oplysninger om den nøjagtige adresse.
 
Meningen er så at, efterhånden som der kommer flere og flere plots på hele kortet over Danmark, så får brugerne en fornuftig ide om hvor lejemålet er beliggende, og i samme ombæring et ca indtryk af afstanden der til, udfra hvor brugeren befinder sig.
 
Faktisk har vi tænkt helt omvendt af præmissen for google søgninger, hvor meningen normalt er at kunne stedfæste præcist og nøjagtigt, for at identificere søgninger der afslører hvem der bor hvor, hvilken ejendom der er tale om.
 
Vi har søgt at forene muligheden for at kunne få et samlet overblik over alle annoncer i hele landet, samtidig med at både udlejer og lejer fortsat er så anonyme at de ikke kan identificeres af uvedkommende - medmindre nogle måske undtagelsesvist ikke ønsker at være anonyme.
 
Det var hensigten at pinden med søge cirklen skulle give mulighed for at afgrænse ens søgninger til mellem 1 og 100 km, men når jeg bruger den skifter kortet til et verdenskort.
 
Så jo der er mangler - vi håber at få dem afhjulpet.
 
Det er også meningen at man skal være logget ind for at at kunne kontakte udlejer, det ser jeg også at sådan fungerer det.
 
Men det ser ud til at hvis bare brugerne i friteksten skriver, eksempelvis deres telefonr, så kan alle se det uden, hverken selv at være oprettet som bruger, eller at være logget ind med ens brugerprofil.
 
Det betyder mindre mens vi er et gratis tilbud, men er knap så heldig den dag vi indfører brugerbetaling :)
 
En detalje
 
Egentlig var det tanken at man skulle oprette sig som bruger, for at kunne oprette egne annoncer.
 
Men meningen var at det kun er udlejer der opretter annoncer, og brugerne der efterfølgende kontakter dem.
Begge parter når de er logget ind.
 
Men vi ser nu at der oprettes aktive annoncer på kortet, både af brugere der tilbyder et lejemål, og af brugere der efterspørger et.
 
Vi har talt om at det måske i virkeligheden kun er et ekstra aktiv for sitet, hvis det fungerer på den måde.
 
Men så skal brugerne kunne kende forskel på, om et plot er af en bruger der søger et lejemål, eller om det er en der tilbyder samme.
 
Pt overvejer vi at tale med bureauet om at indføre røde og grønne plots på korter, der viser om det er en der mangler et sted, eller det er en der tilbyder et sted.
 
Et spørgsmål
 
Jeg ser under oprettelse af annoncer, at google kortet angiver mulighed for at angive "Latitude og Longitude".
 
Er det noget der kan bruges, og hvis det kan, er det så til at forstå hvordan man bruger det til ens annonce?
 
Er det noget der bør ændres til noget andet, hvis det kan lade sig gøre?
 
Venlig hilsen
Rejsenetværk
Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Hej rejse, jeg har ikke nogen interesse, dels har jeg ikke noget jeg kan udleje, eller har behov for at leje, men vil gerne kommentere, godt initiv, og jag tror der er et marked at betjene mod betaling på sigt, med hensyn til at oprette annonce som lejer eller udlejer, frem for langitude og latitude, så hent postnummer og bynavne på postdanmarks hjemmeside og så kan lejer og udlejer i postnumerre mødes på din side...

 

forsat held og lykke med projektet

Alko

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Alkoholiker :)

Den vender jeg lige med min partner.

Ja det er helt klart at fokus er på at brugere og annoncører oplever værdi, og ikke at vi skal tjene penge hurtigst muligt.

Forhåbentlig kommer turen over tid til os også, der er investeret nogle spare kroner i projektet, og dem håber vi at tjene hjem igen.

Men da det ikke er lånte penge, har det ingen hast.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg forstår ikke  konceptet.  Måske har jeg overset eller ikke læst noget væsentligt. Kan du evt forklare det overordnet for lettere forvirrede?

Som kunde kan jeg ikke se ideen i selv at leje et sted i nogle timer. Det er for dyrt i forhold til at besøge en pige et eller andet sted f.eks. PD eller hotel eller.....

Hvis jeg var pige så havde jeg enten eget sted, lejede hotelværelse eller fik hjælp til at leje et sted - en hel dag - via diskretudlejning.dk.  Det er den eneste berettigelse jeg kan se for diskretudlejning.dk - og så formidler I i virkeligheden bare et hotelværelse/bungalow. Og hvad med skat etc?

Men held og lykke med ideen.

Mht til postnummer og by  så skal den tænkes godt igennem da det geografisk kan fylde meget. Det samme med kommuner. Jeg har en tabel med ca 250 byer i DK inkl positioner som du kan få. Det kræver dog at du/I selv kan programmere lidt i SQL for at få noget ud af det. 

Edit

Kan selvfølgelig eksportere det i ønsket format til dem der er interesseret

Redigeret af MXF

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej MXF

Tak for dine betragtninger og gode råd.

Ja den med postnumre udgør også blot en overvejelse - vi får se.

Faktisk var tanken at begrænse os til oprettelse under kommuner, for at give en relativ betragtet, fornuftig ide om placering og afstande.

Behov for præciseringer henvises til afklaring, i forbindelse med at interesserede tager kontakt til annoncør.

Vi havde egentlig forudsat at det kun var udlejer der benyttede muligheden for at oprette en annonce, som øvrige brugere så kan kontakte.

Men vi ser at der oprettes annoncer, der både efterlyser et sted som lejer kan leje, og tilbydes steder som andre kan leje.

På kortet kan man ikke se forskel på hver type annonce, men man kan gå ind på brugerens profil og se om de søger, eller om de tilbyder et sted til affærer og andre diskrete møder.

Vi tager udfordringen op med bureauet, for at høre om de kan lave en løsning, hvor begge parter kan oprette annoncer, men hvor man kan se forskel på om det er en annonce der tilbyder, eller efterspørger et sted.

Kan desværre ikke sige hvornår vi har løst dette behov?

Jeg forstår dine indvendinger, men jeg er ikke enig i præmissen for dem.

Jeg har kunnet følge i forum på Eroguide.dk hvordan der efterlyses steder i diskret privat anledning.

Ofte udgør svaret et tip om et hotel, eller der spørges og svares vævende i øst og i vest.

Jeg har overbevist min partner om at der findes et latent, men udækket marked for udlejning til affærer og andre diskrete møder.

Ved at skabe en platform hvor vi samler alt udbud og efterspørgsel, efter steder at mødes til affærer og andre diskrete møder, samlet og overskueligt på sted, der tror vi på at markedet for samme vil vokse flerfold gange via Diskretudlejning.dk

På sigt skulle vi gerne kunne annoncere for muligheden på sites, der formidler allehånde ejendomme, vi får se hvornår det bliver til noget.

Muligheden for diskret udlejning kan være interessant for mange, det være sig parret eller den enlige på efterløn, der bor i et hus med god plads i en forstad, række og sommerhuse.

Vi har pt en annoncør der tilbyder et sommerhus på Lolland, det kan og det vil forhåbentlig udvikle sig :)

Diskretudlejning.dk er ikke målrettet glædespiger, men har formuleret sit formål som et tilbud om at finde stedet til ens affærer eller andre diskrete møder.

Motivet er brugernes, deres motiver kommer ikke os ved, som det heller ikke kommer os ved hvad brugere og annoncører aftaler indbyrdes.

Grunden til at vi annoncerer på Annoncelight.dk, og skriver i forum på Eroguide.dk, er at det er billigst og nemmest, samt at vi formoder at læserne begge steder spiller på flere heste, herunder utroskab og sugardating på sites der har det som dere reference.

Om karakteren af udlejers virksomhed er lovlig eller ikke, om de betaler pligtig skat, angår ikke Diskretudlejning.dk

Alle aftaler om vilkår og betaling aftales udenom Diskretudlejning.dk via den email-adresse, som brugerne oplyser, og ingen betalinger parterne imellem går gennem Diskretudlejning.dk

Diskretudlejning.dk har ikke mere ansvar for om udlejer driver lovlig virksomhed, end en avis har for at en kiosk gør det, som annoncerer i avisen.

Hoteller

Ofte så udgøres svaret i forum på Eroguide.dk på en forespørgsel om stedet til et diskret møde, af et tip om et hotel.

Men hoteller i Danmark skilter ikke med, og markedsfører sig ikke mod de niche publikum der har behovet.

Helt anderledes er det i Argentina og Japan, hvor der findes en hel kultur for at benytte affære hoteller, og der findes kæder af affære hoteller.

Det er op til hoteller at holde sig indenfor lovens rammer, men vi har oprettet et tilbud om at kunne oprette en helt anonym, og top diskret profil på sitet, hvor hoteller mfl kan vælge at tilbyde diskrete anonyme lejemål.

Der er nok ingen kæde hoteller der vil gøre det, men måske mindre selvstændige hoteller, moteller og Bed & Breakfast vil se muligheder i det?

Til hoteller m.fl.
Til hoteller – og anden erhvervsmæssig udlejning
http://diskretudlejning.dk/til-hoteller/ 
 
Venlig hilsen
Rejsenetværk
Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Først tak til Cherie for at lave en version af vores logo, som kan bruges i vores annonce på Annoncelight.dk
Vores var for bredt, og Cherie har gjort teksten smallere, sådan at billedformatet på Annoncelight.dk kan rumme hele vores logo og tekst :)
 
Vi har oprettet en side med nyheder:
 
Her har vi samlet op på de behov for forbedringer, som vi mener der har vist sig i takt med at de første brugere har oprettet sig.
 
Vi redegør for en række fejl og mangler, som de første brugere har udgjort en stor hjælp til at vi har kunnet lokalisere dem, og vi dermed også har fået muligheden for at kunne afhjælpe dem.
 
Samtidig har vi med meget kort varsel afholdt et møde med bureauet, om vores ønsker til forbedringer, vi har nu modtaget og accepteret et tilbud på opgaven, der er relativt omfattende.
 
Opgaven skal bureauet få passet ind blandt deres øvrige opgaver, så opgraderingerne ventes ikke klar på den helt korte bane, men vi har en rigtig god oplevelse af bureauets evne og vilje til at levere som aftalt, samt ikke mindst deres store imødekommenhed indenfor en ret begrænset økonomisk ramme.
 
I detaljen kan I læse om de planlagte forbedringer under "Nyheder" på sitet, men helt overordnet vil annoncerne bliver opdelt på annoncer der, A mangler stedet, og B annoncer der tilbyder stedet, og på en sådan måde at man helt umiddelbart vil kunne se forskel på dem.
 
Forskel kan man for nuværende kun se, hvis man klikker ind på de annoncer der er, og læser hvad annoncørerne tilbyder, eller hvad de søger.

Så opret jer blot som brugere, og opret endelig de annoncer som i ønsker at oprette, for des flere des bedre for os og for jer når vi er klar med en forbedret udgave af sitet.
 
Husk det er gratis, og at vores strategi for en senere indførelse af brugerbetaling, beror på at først er det vores brugere der gerne skal tjene på, eller på anden vis opleve et udbytte som gratis brugere og annoncører, før vi kan regne med at nu vil annoncører gerne betale for det der før var gratis.
 
At nå der til vil tage nogen tid, også længere tid for os, end der forhåbentlig kommer til at gå før annoncørerne tjener penge på deres annoncer hos os.
 
Pt har vi de brugere som har lært os at kende i denne tråd, og via vores annonce på Annoncelight.dk, men når vi om forhåbenlig ikke så længe, har opnået en del flere annoncer, så er det hensigten at søge at nå ud med budskabet til en større og en bredere kreds, også på helt andre platforme end hvor vi har forsøgt os hidtil.
 
Imidlertid går de næste udgifter til den næste regning fra bureauet, og når de har leveret håber vi at vi har et så stærkt tilbud til alle interesserede, at de næste udgifter kan gå til markedsføring, og ikke nye ændringer af sitet.
 
Venlig hilsen
Rejsenetværk
Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hej igen
 
Fremfor at intensivere markedsføringen af den udgave af Diskretudlejning.dk, som I har kunnet iagttage siden vi gik online, der har vi valgt at  investere i nogle forbedringer til gavn for vores brugere, før vi begynder at bruge flere penge på at markedsføre sitet.
 
Vi har nu fået opgraderet sitet med nye muligheder!
 
1. Som hidtil skal du oprette dig som bruger - det er gratis.
 
2. Som gratis bruger kan du oprette gratis annoncer.
 
3. Det er gratis at oprette 2 forskellige slags annoncer.
 
A. Som "Udlejer", hvis du tilbyder et lejemål.
 
B. Som "Søger", hvis du efterlyser et sted som du kan leje.
 
3. Alle opslag og alle placeringer på Danmarks kortet har fået hvert sit ikon.
 
A. Blåt for "Udlejer"
 
B. Grønt for "Søger"
 
Under overvejelse?
 
Vi har spurgt os selv, om konfigurationen under oprettelse af annoncer er optimal?
 
Det tror vi at den ikke er.
 
Hvis man opretter annoncen når man har valgt kommune, kommer annoncen på som et opslag på forsiden, men annoncen kommer ikke på kortet over Danmark.
 
Kommunen oprettes i en sroll menu, mens der skal skrives en adresse/kommune i feltet "Adresse", for at annoncen også kommer med på kortet over Danmark.
 
Vi formoder at flertallet ønsker både at få et opslag på forsiden, og at komme på Danmarks kortet.
 
Herom er vi i dialog med webbureauet, kan vi gøre det nemmere at oprette sin annonce, vil vi prøve om vi kan gøre det.
 
Indtil da - skriv i adressefeltet, hvis I også gerne vil med på kortet.
 
Markedsføring
 
Midlerne til at markedsføre sitet er begrænsede, vi har besluttet os for en strategi over 2 trin.
 
Trin 1
 
Vi vil forsøge at øge tilgangen af både brugere og annoncører over en periode, ved at bruge lidt flere penge på en øget annoncering på nogle prisbillige platforme, til nu på disse platforme:
 
 
 
 
Vi fornyer løbende vort Vip abonnement hos Annoncelight.dk for 499 kr om måneden.
Det giver os en plads under Websites på Annoncelight.dk
 
 
Plus at vi kan aktivere, og at vi aktiverer annoncen dagligt på Annoncelight.dk
 
Men vi ryger jo lynhurtigt ned på sitet, så selvom det er billigt og at vi faktisk får meget for 499 kr om måneden, er det naturligvis helt utilstrækkeligt for os.
 
Vi køber nu 200 points af gangen hos Annoncelight.dk for 800 kr, og bruger 25 points af gangen til at komme på forsiden af Annoncelight.dk i 24 timer for en udgift af 100 kr pr gang.
 
Vi har købt en annonce på Escortguide.dk for 400 kr i 14 dage, men den annonce er jo værdiløs hvis ikke vi bruger 300 kr pr gang for at komme på forsiden i 24 timer af gangen.
 
Vi vil veksle lidt mellem at bruge 100 kr pr gang hos Annoncelight.dk, og 300 kr pr gang hos Escortguide.dk
 
Vi forsøger også med en annonce hos Sexpiger.dk for 119 kr i 30 dage.
 
Vi regner med sammenlagt at bruge få tusinde kroner på det, og formålet er på ingen måde at opnå den vækst både vi selv, brugerne og annoncørerne behøver, for at brugerne og annoncørerne kan få det udbytte af sitet som, er formålet med Diskretudlejning.dk
 
Det er indsatsen for utilstrækkelig til, og vi bruger for få penge på det, til at det vil kunne lykkes alene på et grundlag af indsatsen under trin 1 af vores markedsføringsstrategi.
 
Nej formålet er alene at opnå synligt flere brugere og annoncører på Diskretudlejning.dk, end fornuværende.
 
Formålet er at et site med flere brugere og annoncører, vil give os et bedre udgangspunkt for at bruge flere penge på at sætte trin 2 i værk, det vil forbedre vores chance for at flere og flere opretter sig som gratis bruger, og at brugerne opretter flere gratis annoncer.
 
Trin 2
 
Trin 2 vil vi bruge flere penge på end vi bruger på trin 1, ikke mange penge, for vores midler er begrænsede, men vi håber at den måde vi vil bruge de penge vi har, vil få en markant større effekt end den tilgang vi har oplevet til nu.
 
Derfor
 
Fortsæt med at oprette jer som gratis brugere, fortsæt med at oprette gratis annoncer på Diskretudlejing.dk
 
Det er muligt at I endnu ikke får gavn af at gøre det, måske skal vi være meget større og kendt af mange flere, førend at I virkelig kan opnå det som I bliver brugere og annoncører for?
 
Men gør I det, og er I villige til at give os tid til at vokse, så lover vi at gøre mere for at vokse så meget som vi evner, så hurtigt som det måtte vise sig muligt for os.
 
Spred også gerne budskabet om Diskretudlejning.dk, til hvem I kan og til så mange som I kan - det kan også blive os til stor hjælp hvis I gør det.
 
Læs mere under vores seneste nyhedsopdatering:
 
NYHEDER – seneste nyt 09/12-2016
http://diskretudlejning.dk/nyheder/
 
Fejl i kontakt formular
 
En af vores brugere var så venlig at skrive til os i anledning af, at han ikke kunne bruge kontaktformularen til at komme i kontakt med en annoncør.
 
Vi kontaktede straks bureauet der fandt og rettede fejlen.
 
I følge bureauet var fejlen opstået sporadisk, og har forhåbentlig ikke ramt mange.
 
Vores bekymring er at flere har haft oplevelsen, uden at rette henvendelse til os.
 
Vi siger tak til brugeren der skrev til os, og vi vil opfordre alle til også at skrive til os, hvis de oplever fejl og mangler på sitet.
 
Fremadrettet vil vi med egne kontrol bruger profiler, løbende teste om alt virker som det skal.
Det er en fokus der vil have høj prioritet, da vi ikke kan forvente at alle som den omtalte bruger vil skrive til os, hvis de oplever at noget ikke virker som det skal.
 
Venlig hilsen
Rejsenetværk
Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så er vi kommet på facebook :)

NYHEDER – seneste nyt 15/01-2017

http://diskretudlejning.dk/nyheder/

Snart sætter vi flere initiativer i søen.

Jeg lægger lige ordlyden ind her af vores seneste nyhedsopdatering på Diskretudlejning.dk:

15 01 17
 
Vi har igen lidt nyt at skrive om.
 
Siden sidst er vi blevet omtalt under:
 
Thaioaser.net
Website skaber diskret og anonym kontakt mellem lejere og udlejere
http://thaioaser.net/index.php/denmark-wellness/40-samfund 

Tak for det :)
 
Vi har fortsat vedligeholdt vores annoncering på Annoncelight.dk, hvor vi har aktiveret vore VIP annonce på daglig basis.
Vi har suppleret med at købe 200 plus points af gangen, som vi har anvendt 25 points af ca hver anden dag, for at ligge på forsiden af Annoncelight.dk i 24 timer  af gangen.
 
Det har heldigvis vist sig tilstrækkelig til at holde på de brugere, og de annoncer som vi har opnået.
 
Tak for det til jer alle.
 
Forhåbentlig skyldes det også at vores brugere og annoncører, rent faktisk træffer aftaler indbyrdes, og at begge parter allerede får det gensidige udbytte, der er formålet med Diskretudlejning.dk
 
Imidlertid skal der nu til at ske langt mere!
 
Vi er snart klar med nogle tiltag, der forhåbentligt vil bevirke at mange mange flere får kendskab til Diskretudlejning.dk
 
Vi har brug for at blive omtalt i medierne, og at opnå synlighed på mere konventionelle platforme, end blot hvor vi har annonceret hidtil, og hvor vi har skrevet om sitet hidtil.
 
Som det første initiativ har vi oprettet en profil på facebook, til Diskretudlejning.dk
 
 
Her har vi lavet en lille video til en præsentation af ideen bag Diskretudlejning.dk
 
Se den, og hjælp os gerne med at dele vidoen med alle jeres venner på facebook: :-)
 
Der er også en lille animation, af hvordan man opretter sig som bruger på Diskretudlejning.dk
 
facebook udgør det første skridt i en strategi, om en mere intensiv markedsføring af Diskretudlejning.dk
 
Meget snart vil vi oprette en nyhed, hvor vi løfter sløret for de næste tiltag vi sætter i værk.
 
Men indtil da, like og del os på facebook, og gerne alle de steder, hvor I vil kunne gøre opmærksom på eksistensen af Diskretudlejning.dk
 
Venlig hilsen
Rejsenetværk
Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så har vi igen en nyhed på Diskretudlejning.dk

NYHEDER – seneste nyt 16/01-2017

http://diskretudlejning.dk/nyheder/

Læs her om vores pressemeddelelse, og indsatsen for at gøre medierne interesseret i at omtale Diskretudlejning.dk

Ikke mindst se vores nye præsentationsvideo på Youtube :)

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så har man da lavet en profil derinde, kunne da være sjovt at leje mit showroom ud og samtidigt få testet mine møbler. Profil navn er snedkeren og annonce kommer snart.  

 

Vil dog lige sige at det er næsten umuligt at lægge billeder op på sin profil.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for jeres fortsatte interesse for Diskretudlejning.dk

Ja desværre, der er vi ikke der hvor vi havde håbet at være idag.

Men vi ved, at der er både udlejere og lejere som oplever et positvt udbytte af at bruge os, når de gør det, også selv om vi syner så begrænset som tilfældet er.

De eneste som ikke får noget ud sitet, det er os 2 der ejer det .

Pt er alle pengene tabt som vi har brugt på projektet, men vi tror stadig på potentialet, og er gået i tænkeboks, for at se hvad vi kan gøre fremadrettet.

Derfor opretholder vi også stadig vores abonnement som vip annoncør på Annoncelight.dk, og køber lidt point og superannoncer af og til.

Det er en større udgift for os, end vi har af yderst marginale indtægter på annoncer selv.

Men formålet er at holde liv i siter, for at se hvad vi kan gøre fremadrettet.

Pt er der ingen søger annoncer, men vi ved at der er udlejere som har valgt at skrive direkte til søger annoncører, uden at oprette egne annoncer.

Det ville være en kæmpe hjælp for os, hvis udlejerne i højere grad ville oprette egne annoncer, for det ville gøre det langt mere synligt på sitet, hvilke tilbud interesserede lejere har.

Ikke for pengenes skyld, de 69 kr en annonce koster om måneden betyder intet for os.

Før det batter noget skal der så mange flere annoncer til, som vi ikke opnår lige pt.

Men hvis bare alle som søger et lejemål, og alle som udlejer lejemål, vil synliggøre sig på sitet, og ikke kun vælge at skrive til hinanden uden egne annoncer, så vil sitet også se mere attraktiv ud for alle som besøger det.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Medejer af Diskretudlejning.dk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...