Hop til indhold
TrineMuz

Intim barbering, vask og sundt miliø i skeden. Og hvordan med "klargøring" til anal sex?

Recommended Posts

Jeg synes det kan være svært at finde god og brugbar i formation på nettet for os piger om hvordan og hvor ledes vi "holder" vores underliv bedst.

en gang barberede jeg mig ofte og fik desværre knupper osv, så begynde jeg med voks men av for Søren. Så har jeg trimmet længe og nu har jeg så fået en busk. Den skal så væk idag.

Jeg søger derfor bedste skraber til dette? Skal jeg bruge noget produkt på huden osv? Hjælp hjælp hjælp.

Hvordan holder i jeres pH værdi iorden?

hvordan med analsex? Skylder i før hver kunde eller?

hvis i ikke ønsker at skrive her i tråden men hjælpe mig og måske andre. Så send mig gerne en PB?

Jeg skylder ikke hver gang inden anal sex og det forbavser mig meget at det alligevel næsten er helt rent gummi efter. Jeg skylder ikke hver gang da jeg er bange for det kan skade min tarmflora.

Til fissen bruger jeg intim sæbe, Vivag renseserviet, kapsler og gel. Bruger også alm glidecreme vandbaseret/silikone baseret alt efter hva der sker. Men som oftest er jeg naturligt våd. Men til GB eller i swingerklub så kan det jo ske at man får "nok" pik. Eller ved legetøj kan glide midler være uundværligt.

Nogen som vil dele erfaring og råd med andre? Og hvilken skraber skal jeg købe? Og hvordan holder jeg mig bedst glat uden irritationer? Hjælp:)

(dette er ikke reklame for mig eller Vivag. Synes de har de bedst produkter på markedet. Har ingen aktier eller nogen anden fordel i at anbefale dette produkt, findes der andet, bedre/billigere lytter jeg gerne)

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg skraber hver dag og bruger kun de mega dyre blade og så bruger jeg barberskum fra vivag som er intet mindre end fantastisk. Jeg sørger for at skylle skaberen ofte i kogende vand for at fjerne bakterie og det hjælper. Jeg har 3 skraber. 1 til fissen. 1 til numsen og en til resten af kroppen . 

Kan kun give dig ret. Den måtte skal du af med;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hm, jeg har fået afvide af min lægen, at intimsæbe (jeg brugte også vivag) ikke er super godt, så er det bedre bare med vand. 

mht busken.. Hvis nu du bare husker at..øh.. "Skrabe missen med hårene", med en af de rigtigt dyre mangebladede skrabere, og gør det meget forsigtigt og giver dig god tid, mon så ikke du i rimelig høj grad kan undgå de røde knopper? Jeg får dem primært hvis jeg har lidt for travlt.

Jeg bruger balsam i stedet for barberskum, det har jeg bedst erfaring med. :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ved ikke, om man(d) må byde ind her..... men vi er jo nogen med adskillige års erfaring med barbering - mest i ansigtet, men nu er det jo også kommet på mode andre steder...

1. Pris og kvalitet hænger sammen (som med det meste her i verden, også glædespiger). det nytter ikke noget med en billig skraber fra Aldi. Køb kvalitet. Skift ofte. Lev med omkostningerne.

2. Lad for himlens skyld være med at barbere dig mod hårenes retning. Det bliver markant tættere, men giver netop de røde knopper og nedgroede hår... Kunsten er at komme tæt på uden at de forbistrede hår gror ned.

3. Hastværk er lastværk..... Tag den tid, det tager... Og nyd det... Det er som med alt andet i den region bedst med en partner,.... ;-) selv om det hurtigt kan udvikle sig.

4. Prøv Eros Bodyglide eller anden siliconebaseret massageolie.... mange anbefaler det til intimbarbering...

5. Mener at have læst noget om en pornomodel, som frotterede sig forneden efter barbering, og at dette faktisk skulle kunne modvirke nedgroede hår... men som de fleste mænd ser jeg så meget crap på nettet, at dette råd nok skal tages med et gran salt...

Afsluttende bemærkning - jeg tager naturligvis gerne resultatet af mine råd personligt i øjesyn, såfremt du måtte bevæge dig til Trekantsområdet inden længe....

Fortsat god dag herfra !!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Danske Nanna

Jeg følger med, har samme problem med barberingen, men indrømmet, så skynder jeg mig tit også :D. Bruger dog også balsam i stedet for barberskum.

 

Med hensyn til anal skylder jeg efter behov, hvilket i mit tilfælde er 2 gange på en heldagsvagt. 

Det er en selvfølge at der er skyldet grundigt (her skynder jeg mig ALDRIG) og så er der ikke behov for at gøre det hver gang medmindre man har en sindssyg fordøjelse :P 

 

Omkring kapsler, sæbe og gel er jeg af den tro at man skal passe meget på hvor meget man bruger da det hurtigt kan gøre mere skade end gavn

Redigeret af Danske Nanna

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak for jeres mange gode råd. Synes bare at de dyre kvinde skraber er med et meget stort hovede eller hva man kalder det område hvor bladene sidder. 

Er det kun mig som er bange for at skrabe mig når det skal være mellem benene (skamlæberne)?

jeg har busk pt fordi min trimmer neb mig, av for Søren. Og fik indgroede hår osv. Mega træls.

ja ja, nu deler jeg lidt intimt/privat med jer. Men det svært at snakke med "venner" som ikke kender Trine om disse ting.

Del dette indlæg


Link til indlæg
TrineMuz skrev, for 2 minutter siden:

Mange tak for jeres mange gode råd. Synes bare at de dyre kvinde skraber er med et meget stort hovede eller hva man kalder det område hvor bladene sidder. 

Er det kun mig som er bange for at skrabe mig når det skal være mellem benene (skamlæberne)?

jeg har busk pt fordi min trimmer neb mig, av for Søren. Og fik indgroede hår osv. Mega træls.

ja ja, nu deler jeg lidt intimt/privat med jer. Men det svært at snakke med "venner" som ikke kender Trine om disse ting.

Du kan købe små/smalle skrabere fra Venus til bikinilinien :) og så de "store" til øh.. Venus området? (Det er vel primært dér du får knopper?!) 

Redigeret af Ida sunshine

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har kun ganske få vagter og en af grundene er den at jeg kun kan barberer mig en gang i ugen og ellers ligner jeg et decideret mordoffer dernede eller min tissekone ligner noget der burde have deltaget i en horrormovie.. Hehe.. Røde knopper overalt.. Det er virkelig forfærdeligt.. Og jeg har alle dage brugt de dyre skrabere til mænd.. Alle andre fungere slet ikke.. Jeg har hørt gode ting om Aloe Vera.. Det skulle være et hit at smører på bagefter.. Dog er det ikke prøvet herfra endnu.. Jeg har utrolig følsom hud dernede.. Så jeg barberer mig om lørdagen inden min vagt starter og så ikke igen før lørdagen efter.. Medmindre det er vildt nødvendigt (date eller evt ekstra vagt) i løbet af ugen.. Min hårvækst både dernede og alle andre steder er dog ekstrem og har længe overvejet professionel voksbehandlinger.. Det må være næste "skridt".. Hehe.. Min tissekone klarer ph'en helt fint regner jeg med.. Har ikke fået klager og jeg tilbyder ikke græsk på arbejdet så kender ikke svaret på det spørgsmål.. Når jeg har det i privaten er det tit opstået spontant og så må det jo briste eller bære.. Hahaha..

 

Knus Jennifer 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest 2 milfer

Kender godt følsen bliver også hurtigt rød ved intim barbering dagligt så holder gerne lige 2 dages pause og er der i gen der skal se den så kan der godt gå længer har prøvet profesionelle voksbehandling det er skønt og går jo længer tid inden der er hår igen (smerten bliver mindre fra gang til gang ) men er bare ikke hid til at skulle rende rundt med en halv dusk dernede inden man skal af sted igen.

når men undskylding kan jeg ikke udtale mig om 

men bruger til intim balancen ladybalance de virker for mig bruger dem efter behov 

stella 

IMG_0935.JPG

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg bruger vivac intimkapsler, to pr uge efter aftale med lægen, for at holde balancen.

Pt. er jeg trimmet, men hvis jeg barberer kønslæber er det med Wilkinsson, nyt blad hver gang til missen. Efter barbering skrubber jeg med en våd blød skrubbehandske fra Matas og smører med mandelolie, når huden er tør. Ingen knopper, men huden kan godt være rød :-) Der er klar forbedring nu jeg har pels ;-) 

Daglig vask er med vand, og af og til Vivac intimsæbe.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Filippa

Jeg bruger denne skraber til intim barbering. Tager først et langt varmt bad, det gør hårene mere bløde og huden mindre irriteret, og så barbere jeg forsigtigt bagefter. Først med hårene og så mod hårene. Plejer at bruge balsam, da det ligesom blødgår. Synes ikke barberskum er specielt godt til intim barbering.

Billedresultat for gillette skraber kvinder

Det med røde knopper kendte jeg alt for godt. Men synes virkelig en god mandelolie eller disse fra rfsu virker utrolig godt mod de røde knopper! Mine veninder har også god erfaring med disse:
 Billedresultat for rfsu intim ingrown hair creamBilledresultat for rfsu intim ingrown hair cream

Foretrækker voks, så er man dejlig glat i længere tid og slipper for alt det barbering, som kan være så trættende :)

Hvis der er rod med balancen, så synes jeg virkelig disse er gode. Vivag er jeg ikke fan af.
Billedresultat for Lady balance intim

Vasker mig for det meste bare med vand, men engang imellem bruger jeg Lactacyd.

Billedresultat for Lactacyd

Redigeret af Filippa

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Filippa

Det kan være en god ide at tage en saks og klippe de lange hår inden barbering.

Del dette indlæg


Link til indlæg

For at undgå røde knopper efter intimbarbering hjælper det at jeg efterfølgende smører klorhexidin på. Det fås i håndkøb på apoteket.

Og så handler det ellers om ikke at gå med for stramme trusser ( ved godt det er usexet som sokker i sandaler- men alternativet er værre).

Del dette indlæg


Link til indlæg

I virkeligheden så lidt, som det er forsvarligt muligt. :D Jeg er et lidt sart gemyt, så der skal ikke så meget til at skabe ubalance. 

Jeg vasker mig 90 % af tiden kun med vand fortil og intimsæbe fra Matas eller Vivag i røveren, da jeg ellers synes at der lugter lidt af sur røv. :D Gør lige det sammen, mænd! Pt. er jeg naturlig behåret i understellet, det har jeg ikke været siden jeg var.. Hvad? 10 år måske, hah. Shit, det er dejlig nemt og bekvemt! Men når jeg barberer mig er det kun mine kønslæber og røveren, jeg bruger alt fra de billige engangsskarbere til de dyre, jeg oplever ikke at det gør den store forskel så længe skraberen er helt ny. - Da jeg også har tendens til knopper på venusbjerget, stoppede jeg med at fjerne det dér for 100 år siden. 

Jeg tager orale Mælkesyrerbakterier fra Symbioflor+ dagligt og vaginal Mælkesyrerbakterier fra Vivag, når jeg oplever lidt ubalance som ikke et cyklusbaseret. Jeg skyller mig indvendigt ved analsex, men det sker dog sjældent at jeg gør mig i netop det, så det oplever jeg ikke skaber problemer. Glidecreme fra Apoteket bruger jeg kun ved analsex og fisting, så det oplever jeg heller ikke skaber ubalance. 

 

 

Pssst! Vivag, I ringer bare ang. spons. :P 

Redigeret af Iscenesat Virkelighed

Del dette indlæg


Link til indlæg
Canelo Saul Alvarez skrev, for 12 timer siden:

Jeg synes ingen af jer piger skal barbere sig.

Jeg kan godt lide behåret kvinder :-D

Den er jeg helt med på.

Selvfølgeligt kan det blive for meget hvis det er en af de duske der forsøger at nå både knæer og navle på en gang, men en fin trimmet mis er da mange gange mere sexet end de sædvanlige skallede...

Emnet er tit oppe på FKK når vi sidder og hyggesnakker mellem seancerne. Vi vil jo gerne sidde og blive inspirerede til noget mere, og da er der stor enighed om at nogle små duske kunne gøre godt... 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Kamilla K

ved intimbarbering,  plejer jeg  at skylle med varmt vand under bruseren først. Så bruger jeg barbergele , noget billigt sprøjt fra brugsen, men kvindeudgaven der ikke lugter af mand ( jeg kan læse i tråden at jeg skal bruge balsam -det er noteret ,tak for rådet) , jeg barberer mig altid med de dyre skrabere til mænd der ikke er engangs og som er lavet til mænds tykke skægvækst (jeg har ret dårlig erfaring med engangsskabere især de billige af dem) Jeg barberer i så få strøg det er muligt og jeg skyller skraberen i varmt vand imellem hvert strøg og sørger for at den er helt fri for hår , inden jeg tager næste strøg

. Bagefter skyller jeg hele området i meget koldt vand (for at lukke alle porerne , da min erfaring er at det ikke giver så let røde knopper efter at have lukket porerne)

. Efter at have tørret mig , gnider jeg det hele ind i babyolie som jeg lader tørre helt ind i huden (der skal ikke FOR meget babyolie på, for så når det aldrig at trænge helt ind) og hvis jeg er ekstra følsom (jeg lider meget af allergi og har lettere til røde knopper og allergi når jeg er stresset) så smører jeg noget salve på fra matas der hedder "matas Medicare- mild hudsalve " Det er nøjagtigt ligesom Helosan hudsalve /kopattesalve (jaja jeg er fra landet , ved det godt : Kamilla k din bonderøv)  

Men ud over at være godt til køerne der har ondt i patterne når de er blevet malket, så har de to salver( medicare mild hudsalve fra matas og helosan salve )  den samme desinficerende effekt . Derfor er det også skidegodt hvis man har fået røde knopper. 

 

Ved intimvask så sætter jeg mig hver morgen jeg er i bad på hug, tager håndbruseren og stikker en finger op imens jeg "spuler hulen " og vasker mig forneden med neutral shower gel.

Jeg spiser ananas på dåse hvis min balance er lidt i uorden . Ikke en hel dåse af gangen , for så får jeg  altså dårlig mave og sidder derude, hvor ingen gider at holde mig i hånden ,resten af dagen.

Men et par skiver af gangen 1-3 gange om dagen. 

Med et par skiver ananas og en banan til morgenmaden , får jeg både gjort noget rart for mine tarme, og min ubalance

- og for alle de mænd der skal ned og guffe senere på dagen. 

Man kan vist også spise andet end ananas  - jeg tror nok det er ferskner og noget andet jeg ikke kan huske, for det spiser jeg ikke så ofte. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin beskrivelse og gode råd. Jeg kan anbefale Dr. Hauschaka´s olier. De er i den dyre afdeling. Eller Bade Anstaltens olier f.eks. med E vitamin.

(begge kan købes på nettet)

Nu er det ikke fordi jeg på den måde er feminin, men har  bl.a. en ansigsthud der er lidt skrøbelig, men virker også i den, om man så må sige, modsatte ende .

Men hvis der er vitaminer i olien, så vælg den rette for dig 

C,")

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Kamilla K
TrineMuz skrev, den 5/10/2016 at 15:15:

Mange tak for jeres mange gode råd. Synes bare at de dyre kvinde skraber er med et meget stort hovede eller hva man kalder det område hvor bladene sidder. 

Er det kun mig som er bange for at skrabe mig når det skal være mellem benene (skamlæberne)?

jeg har busk pt fordi min trimmer neb mig, av for Søren. Og fik indgroede hår osv. Mega træls.

ja ja, nu deler jeg lidt intimt/privat med jer. Men det svært at snakke med "venner" som ikke kender Trine om disse ting.

nej det er ikke kun dig . Jeg er også bange for at skære noget af som ikke er hår :-o

Jeg har skåret mig nogle gange og det gør lidt ondt, men det bløder mere end det gør ondt synes jeg. 

Man kan tage og sætte sig over skrævs over et lille spejl

jeg ved godt, at det visuelt kan fremme latteren hos nogen og grebet om pikken hos andre herinde -men det hjælper altså nogle gange at kunne se hvad man laver ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har i forbindelse med rejser til Tyrkiet købt et "kæmpe" lager af små pinde der kan stoppe blødninger ved barbering. Hvis I står for at skulle til Tyrkiet så kan jeg tage foto af produktet. Ellers på nettet Proraso Shave Cut Healing Gel ! (som pige, vil jeg sgu også være meget påpasselig med IKKE at få skåret sig! ) 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Smukke Milla

Bio Oil er super godt at smøre sig med,  efter barberingen. 

Jeg bliver dig oftes vokses dernede. Men det sker nogle gange, at den bliver barberet.. :-D

 

 

IMG_5819.JPG

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor er dette dog en dejlig befriende tråd at læse (og nej Kamilla K, jeg sidder ikke med pikken i hånden, haha :-D)

Hold op, hvor ville jeg ønske flere kvinder i denne verden var lidt mere åbne omkring deres fysiske udfordringer når det gælder de mere intime dele, det ville måske skabe mindre forståelsesproblemer fra det mandlige køn (kun måske - jeg ved godt jeg ikke er som de fleste andre mænd...). Selv mine ekskærester har videregivet færre informationer om pågældende område end I har i denne tråd - Bliv ved med det, og spred budskabet ;-)

Jeg døjer selv med ekstrem sart hud, og har faktisk suget et par gode råd til mig fra denne tråd - Tak piger :-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er der nogen som har erfaring med laserbehandling? Så er man jo dejlig fri for at slås med det mere. Eller?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kamilla K skrev, for 11 minutter siden:

ved intimbarbering,  plejer jeg  at skylle med varmt vand under bruseren først. Så bruger jeg barbergele , noget billigt sprøjt fra brugsen, men kvindeudgaven der ikke lugter af mand ( jeg kan læse i tråden at jeg skal bruge balsam -det er noteret ,tak for rådet) , jeg barberer mig altid med de dyre skrabere til mænd der ikke er engangs og som er lavet til mænds tykke skægvækst (jeg har ret dårlig erfaring med engangsskabere især de billige af dem) Jeg barberer i så få strøg det er muligt og jeg skyller skraberen i varmt vand imellem hvert strøg og sørger for at den er helt fri for hår , inden jeg tager næste strøg

. Bagefter skyller jeg hele området i meget koldt vand (for at lukke alle porerne , da min erfaring er at det ikke giver så let røde knopper efter at have lukket porerne)

. Efter at have tørret mig , gnider jeg det hele ind i babyolie som jeg lader tørre helt ind i huden (der skal ikke FOR meget babyolie på, for så når det aldrig at trænge helt ind) og hvis jeg er ekstra følsom (jeg lider meget af allergi og har lettere til røde knopper og allergi når jeg er stresset) så smører jeg noget salve på fra matas der hedder "matas Medicare- mild hudsalve " Det er nøjagtigt ligesom Helosan hudsalve /kopattesalve (jaja jeg er fra landet , ved det godt : Kamilla k din bonderøv)  

Men ud over at være godt til køerne der har ondt i patterne når de er blevet malket, så har de to salver( medicare mild hudsalve fra matas og helosan salve )  den samme desinficerende effekt . Derfor er det også skidegodt hvis man har fået røde knopper. 

 

Ved intimvask så sætter jeg mig hver morgen jeg er i bad på hug, tager håndbruseren og stikker en finger op imens jeg "spuler hulen " og vasker mig forneden med neutral shower gel.

Jeg spiser ananas på dåse hvis min balance er lidt i uorden . Ikke en hel dåse af gangen , for så får jeg  altså dårlig mave og sidder derude, hvor ingen gider at holde mig i hånden ,resten af dagen.

Men et par skiver af gangen 1-3 gange om dagen. 

Med et par skiver ananas og en banan til morgenmaden , får jeg både gjort noget rart for mine tarme, og min ubalance

- og for alle de mænd der skal ned og guffe senere på dagen. 

Man kan vist også spise andet end ananas  - jeg tror nok det er ferskner og noget andet jeg ikke kan huske, for det spiser jeg ikke så ofte. 

Ananas får missen til at smage dejligt. Jeg spiser det en uge inden en aftale. :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...