Hop til indhold
Gæst

KamillaK - en biodiversitet der har potentiale til at sikre menneskehedens overlevelse

Recommended Posts

Gæst

Kære hulebrødre - jeg har gemt denne i ærmet til jer. Oplevelsen ligger på den rette side af mit GP forbrugsophør, så ro på anklagerne…..

En dag sidder jeg, og læser den famøse og fælt rædsomme tråd om ’dansk erotisk priskontrol’, hvis nogen husker den? Frem toner denne lyserøde kommentar:

 

Hahahaha :-D Seriøst ??? !! Forventer du,  at man tager dig alvorligt ? Eller  ? :-D

Hahahaha det er det mest sølle og langt ude jeg hidtil har læst :-D  

Hahahaha jeg har helt ondt i maven af grin :-D Du forventer da vel ikke , at man tager dig alvorligt vel ?

Please sig nej , for du gør dig selv mere sølle og syg i potten end godt er, hvis du siger ja

hahahaha jeg ligger på gulvet og ruller rundt af grin kkkkan nnnnæsten iiiikkke rammmme tttasterne affff gggggriiin :-D 

Ejh ? Du forventer da ikke at man tager dig alvorligt , vel ? :-D 

 

Jeg er omgående fanget. Humor, ironi, forundring, intelligens og sproglige blomster. Kikker lidt på KamillaK’s profil https://www.eroguide.dk/forum/profile/26478-kamilla-k/ – for det er hende, der er ophavskvinde til kommentaren. Den lyser langt væk af nærvær, omløb i pæren og det der udefinerbare – her er en, der skiller sig ud. Og – nårh ja – billederne af kvinden er også pænt appetitlige. Petit i stiletter, lyst lidt tjavset hår og små velsiddende trusser.

Jeg begynder at skrive lidt med KamillaK. Hun kan skrive dansk på en inspirerende facon - originalt og skævt – stort nærvær og fræk på den elegante manér. Vi finder hurtigt hinanden, og kan begge mærke, at vi deler flere passioner.

KamillaK er ikke en Cage kvinde i såen almindelig forstand – alligevel kan jeg ikke slippe hende – hele tiden drages jeg mod hendes fascinerende historie, som omfatter miljøer fuldstændig fremmede for Cage, et familieliv der igen og igen forundrer og betager – og en sex appetit på ting Cage normalt undviger.

En dag spørger jeg, om hun nogensinde er på Sjælland – joeh hun kører da escort, og lidt PD fra tid til anden. Hmmmm – jeg er jo lidt i tidnød! Så KamillaK arrangerer det, så hun kan aflægge mig et besøg i residensen på 5. etage med havneudsigt inden den planlagte pensionering af Cage som gp forbruger.

Forbereder mig på dagen – tager bad, lader Gillette kniven rage til sig af ansigtsbehåringen, trimmer forneden, iklæder min nøgne krop med Crown Fougere. Entrerer påklædningsværelset, og finder de grå Diesel Jeans frem – kombinerer dem med en sort Armani Rullekrave og New & Lingwood sko. Sikrer mig, at boksershorts og strømper matcher – tjekker at der er mælk, Søbogaard Brombærsaft, kildevand og Champagne Taittinger Prestige Rose 2009 på køl.

Klokken nærmer sig – og sommerfuglene får frit spil i Cages mave. Den Freudianske falliske fase står til en ordentlig tur i luftgyngerne. Det banker let på, og jeg åbner til synet af en lidt genert pige, der står der iført pink kjole med korte ærmer og krydsstropper både for og bag. Hun er i flade guldlamé sandaler med bare tæer, og åbenlyst ingen BH. Trussekanterne og brystvortene er tydeligt markeret gennem bomulden, og selve brysterne sidder, som var hun 15 år. KamillaK er i sine 30’er, så det er lidt af en gave – ikke bare de smukke små bryster, men også hendes lidt på en gang drengede og alligevel meget feminine krop, der er så petit, at den bare skriger på at blive løftet rundt af Cages overarme, som var det en lille let forårsdag.

Jeg foreslår diverse drikkevarer, men KamillaK foretrækker bare vand. Vi sætter os i sofaen, snakker om alt det vi har skrevet om. KamillaK er bare helt sig selv, den ægte vare med en personlighed jeg bare må udforske – vi føler hinanden lidt på kemien, og der er tænding, som når nitro og glycerin blandes. KamillaK kan lide at blive taget, så de sædvanlige Cage trick med langstrakt forførelse, må hurtigt skrottes. Så selvom hun kysser som fløde på læberne, så vil denne kvinde have sex – og se så at komme i gang.

Tøjet flås af, og til syne kommer denne nette kvindes helt urimeligt dejlige krop. Hendes hud er blød, delikat og indbydende. Alt man tager fat i kan være i en håndfuld, og hun sukker og stønner ved enhver berøring – det tager kun få sekunder for Cages Freudianske dynamitstang at vise sig i fuldt flor. Napper hende på halsen – kører tungen rundt på alle tænkelige erogene zoner, og dykker ned mellem de spredte ben for at smage på den våde facile fisse. Lader hænderne berøre venusbjerg, bryster og trækker i de tjavsede lokker. Bruger fingrene dansende langs hendes lår, og griber fast om en fod og kilder. Reaktionen udebliver ikke – KamillaK er kilden, og trækker foden til sig, men Cage holder fast, og lader en bred tunge indtage alle folder på den velsmagende fisse.

Der er noget med KamillaKs liderlige stemme og stønnen. En lille klynken der siger – jeg vil have mere, vis mig nu din manddom, tag mig så jeg kan mærke det. Godt så – dynamitten får lov at mærke KamillaKs varme skød, mens jeg trækker hendes fjerlette krop helt tæt på mig – kysser hende lidenskabeligt, og nyder hendes små gisp og let hulkende lidelige pib. På med regnfrakken og ind i den strammeste lille grotte man kan tænke sig. Jeg holder hende hårdt fast, og går forsigtigt i bund. Damn det er stramt. KamillaK hviner med den der ophidsende stemme, jeg ikke kan glemme – den forfølger mig endnu om natten, så jeg ofte vågner med dynamitten antændt. Der går ikke længe før dynamitstangen eksploderer – wauw det føles stærkt, når dens pulserende bevægelser nærmest ikke kan komme til for stramhed.

Cage trækker sig langsomt ud, og dykker endnu en gang down under. KamillaK får alt Cage har lært – fingre på g-punkt, symaskine bevægelser med tungen, temposkift, hørbar liderlighed og hændernes leg med hendes krop, så hun ikke kan mærke, hvor hendes egen begynder, og Cages ender.

Vi slutter, hvor vi begyndte. KamillaK og Cage har mange ting at tale om – og hendes nærvær og intelligens slår igen og igen Cage, som suges ind i det univers, der er Kamillas – og milevidt fra Cages.

Da Kamillas tid er gået, drager hun videre på sin Sjællandsturné. Der udveksles lidt SMS’er i løbet af dagen, og det er som om, vi slet ikke blev færdige med hinanden. Kamilla er udmattet, og har egentlig ikke rigtig lyst til mere den dag, så Cage inviterer på pizza og overnatning. Det skulle blive en lang aften, hvor de taler, kysser og nyder hinandens selskab – som to teenagere i brunst.

I sengen ligger KamillaK sig helt nøgen, og smyger sig ind under dynen til Cage. Deres kroppe glider sammen til et – kontrasten mellem Cages volumen og KamillaKs petithed passer som yin og yang. Kamilla kysser med stor liderlighed, vrider sig og presser sit underliv helt op ad Cages stive dynamit. Snart ligger Cage ovenpå Kamilla – og mærker den lille krops vriden og rysten under dynamitstangens rytmiske bevægelser. Cage kaster Kamilla rundt til en omgang doggy. Kamilla ligger en pude under sig, så hendes fisse strutter af ’tag mig’ faktor. Cage griber fat i hendes arme – og støder dynamitten helt i bud. Kamilla skriger og kalder på, at blive kneppet hårdt. Her må man bare adlyde, og det skal ikke holdes hemmeligt – gør det ved hende, og I vil aldrig glemme, hvor intenst og liderligt den slags kan lyde og være.

Kære hulebødre – der skete selvsagt en del mere, men mon ikke I nu har et fint billede af denne lækre petithed. KamillaK sov som en sten hele natten og morgenen med. Da Cage er et udpræget morgenmenneske, er det billede, der er indprentet på hans nethinde af en skønhed, der ligger på ryggen ved hans side med dynen viklet mellem benene og blottet overkrop – brysterne smukt strittende i vejret, og at dømme på brystvorterne tydeligt med en våd drøm i gang. Fissen lige knapt synlig, og de til kroppen perfekt dimensionerede ben kærtegnende hinanden.

KamillaK – tak for at du er i denne verden. Du giver så meget af dig selv, og de som fanges i dit net, kan ligeså indstille sig på, at her er en kvinde, man ikke kan sætte i bås – et væsen med hjertet på rette sted, der går den ekstra mil for sine medmennesker, og som kun fortjener gode ting i sit liv. Du har inspireret mig, flyttet min viden, lært mig om miljøer jeg kun har læst om – vist mig at biodiversitet er menneskehedens chance for overlevelse….. Vi bliver vist aldrig helt færdige med hinanden….

Cage

Redigeret af Cage

Del dette indlæg


Link til indlæg

Altså du Cage - tak i øvrigt for et skriv der duer - men ikke noget skjult pjat nu for en svensker der ikke kan læse dansk mellem linierne: hvorfor pension fra GP-forbrug? Oplys mig hvorfor det er en god idé, når du åbenlyst har evnen at virkelig nyde af det bedste og de bedste af GP'er? Måske kan du inspirere mig at også pensionere mig...?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Cage det var godt kommet tilbage  !! uden bare at lade os alene med de få anmelderser du har da ADMIN slettede 6-700 indlæg!

Denne historie er vildt forskellig fra dine sidste to ! det syntes jeg er fint og denne måske lige på !! elsker Det !!

Men hele historien oser af de grå sider  i Rapport som i gamle dage, med en del mere indsigt og følelse end den gang.

Håber du har flere du har gemt ! Jeg har mange fra 2092 men hvem gider læse dem).

Jeg tror at den dejlige lille @Kamilla K for nok at se til også mig.

Tak for godt skriv !

Husk og have krudt i pistolen til London turen !! JP

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er en skam, at du ikke vil bruge dine åbenlyse fremragende skrivetalenter til at give en beretning fra et gangbang. Det ville jeg have glædet mig over at læse.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

@Bananas tak for din kommentar. Jeg har egentlig lavet en helt selvstændig tråd, der forklarer hvorfor jeg er stoppet.

https://www.eroguide.dk/forum/topic/60087-det-lakker-mod-enden-en-kundes-status-på-købesex/

Men den helt korte version er, at pengene står i vejen for gensidighed i forholdet. Jeg kan ikke lade være, at involvere mig følelsesmæssigt, og gp'en er der for pengenes skyld.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Tak @jp.... He he he he..... Vil da ikke afvise et par i gemmerne mere ;)

Og du kan roligt tage en tur med KamillaK - hun er super sød.

Og London..... Yes glæder mig helt vildt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hej @TommyHansen..... Tak for rosen, bliver altid glad, når nogen har glæde af mine anmeldelser. 

Jamen du har jo ret - jeg kunne virkelig godt tænke mig at anmelde et GB..... Det er bare det problem, at det ikke er noget for mig, såehh det bliver vist en catch 22 situation. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Cage skrev, for 29 minutter siden:

Hej @TommyHansen..... Tak for rosen, bliver altid glad, når nogen har glæde af mine anmeldelser. 

Jamen du har jo ret - jeg kunne virkelig godt tænke mig at anmelde et GB..... Det er bare det problem, at det ikke er noget for mig, såehh det bliver vist en catch 22 situation. 

Vi skal nok anmelde de gb hvor du ikke kom !! så kan du jo læse om hvorfor du skulle være tilstede !!

Fint skriv OK  Fra Jp

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
RarFyr skrev, for 6 minutter siden:

Cage, som altid godt skrevet. Jeg sidder med et stort smil på læben og det er tilegnet dig :-D

Det smil får du lige tilbage i bæret :-D... Jeg griner stadig af din kommentar, hvor du ikke vil skyde StudineMILF :-D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Cage skrev, for 1 time siden:

 

Jamen du har jo ret - jeg kunne virkelig godt tænke mig at anmelde et GB.... 

Jeg kan nok ikke love dig at du kan komme gratis med til et gangbang, men man kunne håbe, at du kunne overvinde din modvilje mod det, og prøve at gå med ind i oplevelsen lige som os andre, og så komme med din egen beretning om det ...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
TommyHansen skrev, for 2 minutter siden:

Jeg kan nok ikke love dig at du kan komme gratis med til et gangbang, men man kunne håbe, at du kunne overvinde din modvilje mod det, og prøve at gå med ind i oplevelsen lige som os andre, og så komme med din egen beretning om det ...

Jeg hører dig - og det har intet med penge at gøre. Hvis du kigger på det link, jeg gav Bananas, er der faktisk en forklaring ;-)

Så ikke nok med jeg er pensioneret - jeg har det svært med noget, jeg selv opfatter som kvindenedgørende. Og jeg ved også allerede nu, at jeg skel gennemleve den 11. aug. med ondt i maven og unødvendig bekymring for 3 kvinder, jeg holder meget af.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Cage skrev, for 18 minutter siden:

Jeg hører dig - og det har intet med penge at gøre. Hvis du kigger på det link, jeg gav Bananas, er der faktisk en forklaring ;-)

 

Som sagt, så er det i særdeleshed skribenten Cage jeg gerne ville læse en beretning fra.

Om et emne som jeg selv har udbredt mig meget om, og har skrevet lange anmeldelser om.

Jeg har læst de første meget indsigtsfulde indlæg i den anden tråd, men det er en lang tråd, så jeg gemmer lidt af den til senere.

Lad os ikke tærske langhalm på sagen, så afslutningsvis vil jeg bare anføre, at et gangbang ikke nødvendigvis behøver at indebære, at man spermer uhæmmet på kvinden og tvinger hende til at sluge det. Det kan foregå på andre måder.

Alt godt fremover.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

@TommyHansen - jeg ved godt det er mig, der har problemet - jeg er bare ærlig om det. Måske en observatør/anmelder rolle kunne gøre det. Men det er nok svært at anmelde noget, man ikke selv lægger krop til.

Lad os overlade tråden til KamillaK igen - det her er hendes anmeldelse :-D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Cage skrev, for 5 timer siden:

@Bananas tak for din kommentar. Jeg har egentlig lavet en helt selvstændig tråd, der forklarer hvorfor jeg er stoppet.

https://www.eroguide.dk/forum/topic/60087-det-lakker-mod-enden-en-kundes-status-på-købesex/

Men den helt korte version er, at pengene står i vejen for gensidighed i forholdet. Jeg kan ikke lade være, at involvere mig følelsesmæssigt, og gp'en er der for pengenes skyld.

Ok - jeg havde vel forstået det sådan noget. Men den anden tråd udviklede sig til noget slags kameraderi mellem dig og jp så jeg holdt op med forståelseforsøget.

Ja, gp'en er der for pengenes skyld og det er hele grunden til at du overhovedet har mulighed for at møde hende in the first place. Det er også en slags gensidighed, men en gensidighed du gerne vil bryde op og forvandle til noget andet. Det er i og for sig muligt og ikke noget som penge nødvendigvis står i vejen for, men det er en anden diskussion og dette er Kamillas tråd.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun lyder helt fantastisk.. hvorfor fanden bor hun i Jylland ;-) Det sgu alligevel en lang tur.. super anmeldelse Cage. . Tumbs up!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvad betyder:

1) "en biodiversitet der har potentiale til at sikre menneskehedens overlevelse"

2) "Den Freudianske falliske fase står til en ordentlig tur i luftgyngerne"

3) "Cages Freudianske dynamitstang", hvad gør dynamitstangen freudiansk?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Kamilla K

Tak for dine søde ord, @Cage :wub: 

 

Momentant hastighed af opfattelse  kræves i sandelighed, for at kunne fange begribelsen, derfor intellekt tænder mig !

Tak, søde @Cage :wub::) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Kamilla K skrev, for 1 minut siden:

Tak for dine søde ord, @Cage :wub: 

 

Momentant hastighed af opfattelse  kræves i sandelighed, for at kunne fange begribelsen, derfor intellekt tænder mig !

Tak, søde @Cage :wub::) 

Det var så lidt. Det vigtige står til sidst i anmeldelsen.... Vi bliver vist ikke færdige med hinanden foreløbig 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Suværent ....

Kamilla K skrev, for 8 minutter siden:

Momentant hastighed af opfattelse  kræves i sandelighed, for at kunne fange begribelsen, derfor intellekt tænder mig !

og i lyst af, at modtageren nok ikke fanger de højsvævende floskler, tomheder fyldt med ingenting, må man nok hellere give lidt læsevildledning inkl. gentagelse (fremme fordøjelsen) 

 

Cage skrev, for 9 minutter siden:

Det vigtige står til sidst i anmeldelsen.... Vi bliver vist ikke færdige med hinanden foreløbig 

...mon ikke det giver anledning til spontant selvantændelse ...alt det intellekt på en gang? :-D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...