Hop til indhold

Recommended Posts

59 kr med Ryanair til Kaunas.

75 kr med bus fra Kaunas til Vilnius. 

400 kr for fint dobbeltværelse med morgenmad. 

Aftensmad her første aften: Erotic Cafe, Rudninku 14, Vilnius  

29 euro for steak inkl. to fadøl og topløs servering (slank, petite, sprød, cirka 19-20 år, ku' godt :-) ). 

Har tilbudt at hun mod betaling kan være min guide :-) i Old Vilnius i morgen, vi får se, hvad hun siger).

Maden er relativt dyr her, men prisen inkluderer også adgang til stripklubben i kælderen. 

Til dessert: En usædvanlig tolkning af en banana split :-)

Såmå vi se, hvad aftenen ellers bringer, man må jo være åben ;-) 

Venligst

French

PS: En time i privat rum med en stripper all inclusive koster 350 euro  40 minutter koster 250 euro !

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

(... fortsat ...)

Blev kun og så strip i Erotic Cafes kælder i 20 minutter. http://www.oldtown.lt/en/vakarelis/strip-and-steak/

Dejlige piger men ikke stor stripkunst. Og alt for mørkt på scenen, til at man kunne se ret meget. Ikke ophidsende.

Ikke overraskende kom Violetta (den topløse servitrice fra cafeen/restauranten) og satte sig ved siden af mig. Desværre påklædt. Det var langt frækkere, da hun serverede øl og steak kun iført næsten ingenting :-), se billeder ovenfor).  

Desværre forsøgte hun næsten straks at sælge en time i 'private room'. 

Men 350 euro er totalt no go. Både i DK, men da især her, hvor en stor McD-menu koster 30 kr., den største latte koster 13 kr. på en cafe, og et gennemsnitshotel med morgenmad koster 250 kr. 

Bagmændene må score sin del af kagen. Øv. 

Det lykkedes desværre ikke at lokke hende til at være min søndagsguide. Hun havde også først fri kl 6.00 og var startet på arbejde kl 18.00. Så det havde nok også været en lidt for træt og flad Violetta-guide, hvis hun havde sagt ja :-(

Så smuttede hurtigt og fandt Pabo Latino http://pabolatino.lt

En nat-danse-klub. Og hold da op for et fedt sted :-)

Venligst

French

(... fortsættes ..., skal lige nyde solen fra skyfri himmel i smukke Vilnius ...)

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

(... fortsat ...)

Pabo Latino er en slags salsa-dansested, der holder åbent til 6.00.

Ankom kl 00.30 til et godt fyldt sted med høj stemning. 

Hsvde sat næsen op efter, at der ville være købepiger, eller en der ville have noget pik for en aften  

En DJ spiller salsapop blandet med numre fra Spotifys top 20-30. Virkelig god og frisk dansemusik og et proppet dansegulv.

10 euro i entre inkl en drink. Der langes en del Mohito og Blody Mary over disken, så stemningen er høj :-)

Publikum er cirka 20-55 år med vægt på 30-40 år. Virkelig mange enlige m og k. Og grupper af typisk 2-4 piger.

Det var utroligt let at få kontakt med pigerne, og jeg fornemmede ikke, at der var tale om købepiger. Bare piger der ville have en glad aften :-) og måske få en drink eller to :-) og en dans - og gerne fræk og nærgående dans, viste det sig :-)

Aldrig før har jeg liret så frækt med så mange piger på en aften på et offentligt dansested ! :-)

Havde 'close encounter' med 4 piger. Som alle var attraktive kvinder. To med stort potentiale også som kærester.

1. 45 år. Lidt buttet. Smuk. Blev kun til snak og lir i baren, mens vi dansede tæt, altså stående i baren. Fik leget med hende over det hele fra knæene og op! Og med nederdelen hevet helt op og en hånd mellem hendes ben og min pik gnidende op og ned ad hende, mens hun dansede med ryggen mod baren! Rimelig frisindet kvinde. Superfrækt. Og det var så det! Hun ville ikke mere, og vi var begge to en oplevelse rigere :-)

2. Dernæst blev jeg nærmest overfaldet af en smuk cirka 25 årig. Ud på dansegulvet. Dybe kys mens hun gnider skridtet mod mit lår. Også kjolen op her, og en legende hånd i hendes skridt. Hun bider mig i ører og kind (!) og tungekysser vildt og kommer en hånd i mine bukser. Sgu frækt, men hun var faktisk lidt for vild, syntes jeg, og vi skiltes ad efter måske 20 minutter med rimelig vild lir på dansegulvet. Havde faktisk ikke troet, at jeg kunne blive lidt bange for en kvinde, men det lykkedes hende faktisk at skræmme mig :-) 

Venligst

French

(... fortsættes ...)

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

(... fortsat ...)

Jeg er godt klar over det: Den her oplevelse på Pabo Latino http://pabolatino.lt lyder sgu lidt som de grå sider. Men tro det, det er sandt. Og jeg er stadig selv lidt målløs.

Jeg er 50+. Mangler det meste af ungdommens hårpragt. Og godt nok er jeg ok fysisk trænet med et lille +, pæn i tøjet og velsoigneret. Men at skulle blive kysset og gnedet så meget på i løbet af fire timer, det overgår da mine vildeste fantasier. Og det uden at jeg spenderede mere end tre drinks a 7+7+3 euro til en af pigerne og hendes veninde. Så altså stort set ingen penge mellem os!

Tilbage til beretningen om de fire frække. 

3. En pige på cirka 40. Damefrisør. Mindede mig om en dejlige pige jeg kendte for over 30 år siden. Super snak, kæleri uden på tøjet og kys i sofaen. Ud på dansegulvet til en dejlig tæt dans. Nyder hendes små bryster og røv med  hænderne. Masser af tungekys. Mens hendes hænder har travlt på min ryg, nakke og røv. 

Mere blev det ikke til. Og det var fint og dejligt. Hun havde to veninder med og sin niece (med dansk gudmor), så det sagde næsten sig selv, at der ikke ville blive en fræk aftale ud af det.

Dog gav niecen - 23 år og superdejlig - mig pokkerme et mundkys, (uden tunge) da vi stille stod og dansede ved sofaen! Så havde jeg ligesom også fået, hvad jeg kunne forvente og lidt til :-)

Ved sgu ik, hvad det er, der sker her. Om det er litauiske piger, der bare skal feste uhæmmet løs en lørdag aften, eller det er den der Latino-stemning i klubben. Eller en kombination. Ville ellers gerne tro, det er mig, de er vilde med, men tror det næppe. :-):-)

4. Og så kommer hende pigen med de røde højhælede sko og kærestepotentiale lige hen og snakker og vil danse ! Havde faktisk allerede spottet hende et par timer tidligere, men hun havde i lang tid travlt med at danse med en veninde. Så jeg nærmede mig ikke selv, da jeg tænkte, at når en veninde er med, et hun måske ikke så frisk og udadvendt, som jeg kunne håbe på. 

Ud på dansegulvet igen. Hede tungekys igen (!... hvad sker der lige her?). Tæt dans. Mine og hendes hænder overalt fra knæene og op. Grin og sjov. Hendes skridt heftigt mod mit lår (er det mon en speciel litauisk ting ? :-)). Løfter hende op så hun sidder på mine hofter, og vi bevæger os, så hvis ikke vi havde haft tøj på, var det et regulært samleje!

Og her slutter festen desværre. Hun tager hjem sammen med veninden.

Klokken er nu blevet 4.30 og jeg lunter lidt skuffet men alligevel i fantastisk humør hjem til hotellet.

15-20 minutter til fods gennem en stort set helt stille og meget smuk Vilnius by.

Beslutter mig for, at søndagen skal bruges til at nyde byen og snuse atmosfæren ind - og prøve en gang massage et eller andet sted i byen. 

Pt. er jeg faktisk lige kommet fra 1,5 timer super massage her www.exoticspa.lt - nok min den bedste nogensinde :-):-);-) 

Mere om den senere :-) 

Venligst

French

(... fortsættes ...)

 

 

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hi french, tak for en god og underholdende rapport. Jeg har selv opholdt mig en del i Vilnius, men her de sidste par aar er det ikke blevet til meget andet end massage (med HJ) i stil med den du har modtaget.

Hvilket hotel bor du paa, og kan du anbefale det?

mvh

G

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
frenchlover1 skrev, for 21 timer siden:

image.jpeg

 

Det kunne være man skulle prøve at servere den til næste nytårsmenu :D 

- lyder som om du hygger dig, French. Jeg ville gerne ha' været med på den klub. Det lyder sjovt :wub: 

Del dette indlæg


Link til indlæg
gregsom skrev, for 2 timer siden:

Hvilket hotel bor du paa, og kan du anbefale det?

mvh

G

 

Jeg bor på Amberton lige ved domkirken i Old Town. Lige ved siden af Hotel Kempinski. Perfekt beliggenhed. Max 15-20 minutters gang til alt. 

Godt hotel. Dog vistnok relativt dyrt med cirka 400 kr. pr. nat inkl. morgenmad.

Venligst

French

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sally skrev, for 2 timer siden:

Jeg ville gerne ha' været med på den klub. Det lyder sjovt :wub: 

Ja, det var sgu sjovt, frækt og... surrealistisk, jo mere jeg tænker over det. Gad vide, om jeg kunne opleve noget lignende en anden gang. 

Ret så frisindede piger. Selvfølgelig var der hverken suck eller fuck, men der blev sgu gået til den, og så var det en helt almindelig offentlig club med almindelige, glade litauere, der drak og dansede til DJ-musik :-)

Tænkte på om det var sådan lidt i den retning det foregik i de glade 68'ere :-) 

Ku ha været superfedt at have haft selskab af dig, Sally. Du ville have gjort dig fantastisk med dine erotiske former. Og så kunne vi måske have sat endnu mere fut i dansegulvet - tror sgu sagtens de kunne have tålt og accepteret en snas mere frækhed :-):-)

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

(... fortsat ...)

Så kom turen til at besøge http://www.exoticspa.lt/

Havde først forsøgt at få en tid på nabo-massagestedet http://aziaspa.lt. Ud fra billeder og adgangsforhold så stedet nemlig lidt pænere ud.

Men der kunne jeg først få en tid kl 15.00, som var to timer senere. Gik derfor bare videre, men ombestemte mig og gik tilbage, og da jeg så kom tilbage 10 minutter senere, var den tid fucking taget, og der var ikke flere ledige tider den dag! :-(

I stedet gik jeg derfor ind i porten og ned i kælderen til www.exoticspa.lt/

Det virkede faktisk en smule skummelt. Og der kunne jeg pokkerme først få en tid kl. 16.30 ! selvom tre massører var på arbejde. Der er godt nok run på de to steder. Måske fordi, det var søndag.

Så den tid nappede jeg, trængte til en kærlig hånd efter fire timers lir på Paco Latina i nat :-), og det kom jeg ikke til at fortryde :-)

Jeg fik nok den bedste fuldkrops massage, jeg nogensinde har fået. Og det siger ikke så lidt, da jeg har prøvet en del kropsmassage, og selv er uddannet massør.

Jeg tror dog at en medvirkende årsag var, at massøren, 29-årige Monica, og jeg ret hurtigt svingede godt sammen. 

Jeg skal ikke komme ind på hvordan massagen foregik i detaljer, men blot nævne, at:

- det foregik i en hyggelig grotteagtig kælder med eget brusebad på værelset

- olien var varmet op til kropstemperatur plus lille smule - fin detalje  

- der var en nænsom og stille/fin opmærksomhed omkring lillemand helt fra start

- kropsmassagen var rigtig god fra minut 1 til 90

- et følsomt og indlevende HJ var en helt naturlig del af behandlingen og prisen, og ikke noget der skulle forhandles ekstra for

- efter cirka 50 minutters kropsmassage og 20 minutters intensivt HJ på pik, pung og let pirring af mellemkødet og brystvorter, så sprang proppen 

- derefter sagde Monica, at jeg bare skulle slappe af, og nyde hendes massage af mine arme og hænder samt hovedbund og nakke (og det var bare SÅ fedt, faldt helt ind i mig selv, der var bare så meget kærlighed i hendes hænder, fantastisk)

- til allersidst sluttede hun af med en kort men dejlig fodmassage, og tilbød et glas the, men jeg bad om - og fik - to glas vand, der var dejligt iskoldt

- til sidst var der god tid til et langt og dejligt varmt brusebad (og dejligt at brusebadet var i samme rum som massagen)

- at der på intet tidspunkt var optræk til slutte af, før den bestilte tid var gået eller at springe over, hvor gærdet er lavt 

- at Monica havde en let gennemsigtig kjole på, og at der måtte røres overalt bortset fra under g-strengen og bh-en, men gerne udenpå :-)

- at Monica havde en lækker og meget fast røv, små bryster og lille lækker og erotisk topmave :-) 

I modsætning til Aziaspa, hvor pigerne er østerlandske, så er alle pigerne på Exoticspa fra Litauen. Et dejligt plus, for mig :-)

Og hvad kostede det så? 

Jo, jeg havde valgt en af de massageformer fra stedets laaaaange menu, hvor ordet 'Erotic' indgik. Det tror jeg simpelthen betyder, at massagen inkluderer pik og pung og afslutning med hånden. 

Prisen var 65 euro og 1,5 time alt inkl.

500 kr. for halvanden time med HJ ! Det er i mine øjne virkelig et fund. Både billigt og så supergodt udført :-).

Monica fik da også så tilpas mange drikkepenge, at de prompte udløste et stort kindkys og et kram :-) 

Så spørg endelig efter Monica.

Og hvis du vil tjekke, om det nu også er 'min' Monica, så spørg hende, hvilken bil hun har arvet fra sin farfar :-). Svarer hun en Moskovitch, ja, så er det 'min' Monica :-)

Venligst

French

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Super underholdende med de her anmeldelser :)

Må håbe det var niveauet.. Og ikke bare heldigt træf,at opleve det du gjorde den aften..  

Jeg har overhovedet intet kendskab til pigerne fra de baltiske lande,- men forestiller mig de ikke adskiller sig meget fra de Polske hvor man også kan få super oplevelser... Det gælder bare om at styre udenom dem der er oppe og arbejde fra et andet land, da jeg tror der en større risiko for nogle der alene gør det for penge og hvor de er mere ligeglade med ry, da de er der kort..

Tror faktisk også man får noget status (gode poing) bare ved at være vestlig turist både i Polen og de Baltiske lande,- som man iøvrigt slet ikke får fra de piger der er rejst op fra et østland for at arbejde der...

Det er ihvertfald min teori....

Dit gåpåmod med at udforske fremmede områder minder mig om mange ture jeg har taget.. Hvor meget er ukendt, men også chansen for at finde noget rigtigt godt er så meget større...   

Nu ligger der ihvertfald noget matriale til os andre bruger herinde på Eroguide.. Lad os håbe andre også tager derhen og vi kunne finde endnu mere ud af landet... Kunne feks godt tænke mig at vide om der er væsentligt forskel på de 3 Baltiske lande og hvad man skal være opmærksom på.. 

 

 

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejser en del i to af de Baltiske lande. 

Litauen og Letland. 

Kan bekræfte at det er ok nemt at få,lidt lir på baren fredag og lørdag, men synes det kan være lidt svært at lukke aftalen.

Bruger Gribu.lv for at få kontakt, og aftaler dates, jeg kan godt li lidt yngre piger i midt tyverne og en date med en privat pige koster 100 til 200 euro for en aften med garanteret lukning af aftalen på mit hotel...

Har også været på et par wine and dine dates, men der går for meget far, mor og børn i den, da de gerne vil til udlandet...Og bo...

Der er en del Russisk piger som er fritids aktive, og mange taxi chauffører kender private udbydere til 50 til 100 euro..

Letland er lettest, sorry, :grin:, at hooke op i og en smule billigere end Litauen.

God beskrivelse af massage i exotic, et ok sted med meget rimelige priser....

Romeomand. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Romeomand

Super med dine generelle erfaringer fra Baltikum.

Enig med dig i, at det ikke er let at lukke aftalen.

LITAUEN

Har du hooked op med piger der, og hvordan foregik det?

LETLAND

Den konkrete hjemmeside www.gribu.lv med kontaktmuligheder i Letland, ser spændende ud :-) men jeg kan ikke sådan lige gennemskue den :-) 

Hvilke af kategorierne søger du i?

Eskortpakalkojumi ...?

Eller andre?

Kan man søge på bynavn? Hvordan?

Bruger du googletranslate ?

Dem der ikke er tlf numre på, hvordan kontakter du dem? Eller gør du sket ikke det?

Håber meget, at du vil svare, for der mangler virkelig info fra Baltikum, og mange af pigerne ser superdejlige ud :-) 

Venligst

French

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej French lover. 

Har på det sidste mest brugt intim.lv til private aftaler.

Bruger også PUH.lv de er måske lidt nemmere for dig at finde rundt i.

Har altid min Android tablet med og bruger autotranslate fra Google,  giver lidt sjove sætninger, men kan som regel finde ud af det...

Backpage.lv er også en mulighed.

Jeg kontakter efterhånden kun på telefon, gerne hjemmefra DK, da jeg ved i god tid hvornår jeg er i de forskellige lande. Pr. Mail får jeg ofte ikke svar, eller der bliver først svaret når det er for sent og jeg er på vej ud af landet.

Har størst succes med Letland, Litauen har været udsat for lidt det samme som Prag, med de mange polterabender, og mange af pigerne er lidt trætte

Af Englændere, så sig endelig at du er Dansk. Har pt. 2 piger i Litauen, som jeg mailer med, det er privat , jeg kommer der hver måned i 2-4 dage kan jeg holde

Et bolle venskab kørende, der er lidt sugar date over det. Har sagt nej til at sende penge, tager gerne på restaurant med 1 af dem hver anden gang og så den anden næste gang.

Det fungerer ok fint, har fundet dem begge  på PUH.lv hvor de søgte serious relationship,  men begge var i undertøj:-D . Så mereseriøst var det heller ikke.

De får oplevelser med mig, restauranter,  lidt tøj shopping og lidt indkøb af fødevarer og sprut, bruger vel en tusse om dagen på dem, de hygger sig og jeg gør det samme. 

Gade pros. Omkring busstationen og banegården er temmelig nedern, du kan få en Quick for 20 EUR,  men de ser ud som misbrugere, så det er nej tak herfra.

Du har jo selv stiftet bekendtskab med nattelivet, du kan godt med massiv flirt og en håndfuld drinks, få en frisk dame i 40 erne på krogen, men det er ikke sikkert og da jeg er til yngre modeller i 20 erne, har jeg ikke seriøst forsøgt mig... De private annoncer, kvinde søger seriøst bekendtskab, er næsten 100 % sikre, du får hvad du ser, og de forventer nok en lille gave eller lidt kontanter men det er ikke dyrere end en aften med mange drinks til en ukendt pige. Ring direkte, gerne en eller to dage i forvejen og så igen ved ankomst, for at minde om aftalen, har oplevet en enkelt gang at det var blevet misforstået hvornår jeg kom..

Letland, Riga.

Kan godt li at lege lidt med Escort piger der kommer til mit Hotel. Er ofte sent færdig med job, ( Radisson  Blu er ligeglade med hvem man har med på suiten, og der er ofte købe piger i baren på øverste etage, lidt dyre ) kan generelt anbefale de Russisk piger fra kontakt annoncer, de er flotte og pro. Priser fra 100 for en time til 300 - 350for natten.

Har et par gange bestilt en TS til mit værelse eller hotel restauranten, de er lidt dyrere, starter ved 200 euro, men er ofte med på en sleep over...

Har nu en aftale med en virkelig smuk ladyboy her, så det skal dyrkes  lidt. Og en rigtig flot Russisk  pige... 200-300 for en nat, fordi det er fast aftale.

Håber det hjælper dig lidt...

Romeomand 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Romeomand...

Det er en jo er fantastisk indlæg, du har skrevet her ovenfor. Det er noget, der kan bruges :-)

Tak fordi du tog dig tid til at skrive om din 'teknik', for det er ikke så let i Baltikum.

Tænker om jeg tager fejl, eller du rent faktisk bruger hjemmesider med .lv-endelsen til at finde piger i Litauen, som jo ellers har .lt-endelsen :-)

På puh.lv har jeg nu fx fundet hende her http://puh.lv/en/cat-girls-looking-for-sex/ad-26333897-zdu-zvonkyj/1175924.html

Hvordan ville du kontakte hende? Er det her mon telefonnummeret 26333897 ?

Og hvad tænker du mht billedet. Der står 2004 på det, og pigen ef 18 år :-). Er det som regel fake billeder ?

Og hende her Aliona på 29 http://puh.lv/en/cat-girls-looking-for-sex/ad-ja-v-litvie-jiedu-to/977737.html hvordan ville du kontakte hende. Tænker at annoncen er fake, og at den skal bruges til at lokke os til at betale VIP- medlemskab, og det ville jeg ikke turde, af frygt for misbrug af mig dankort ! :-( 

Venligst

French

 

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Romeomand skrev, for 8 timer siden:

Hej French lover. 

Har på det sidste mest brugt intim.lv til private aftaler.

Bruger også PUH.lv de er måske lidt nemmere for dig at finde rundt i.

Har altid min Android tablet med og bruger autotranslate fra Google,  giver lidt sjove sætninger, men kan som regel finde ud af det...

Backpage.lv er også en mulighed.

Jeg kontakter efterhånden kun på telefon, gerne hjemmefra DK, da jeg ved i god tid hvornår jeg er i de forskellige lande. Pr. Mail får jeg ofte ikke svar, eller der bliver først svaret når det er for sent og jeg er på vej ud af landet.

Har størst succes med Letland, Litauen har været udsat for lidt det samme som Prag, med de mange polterabender, og mange af pigerne er lidt trætte

Af Englændere, så sig endelig at du er Dansk. Har pt. 2 piger i Litauen, som jeg mailer med, det er privat , jeg kommer der hver måned i 2-4 dage kan jeg holde

Et bolle venskab kørende, der er lidt sugar date over det. Har sagt nej til at sende penge, tager gerne på restaurant med 1 af dem hver anden gang og så den anden næste gang.

Det fungerer ok fint, har fundet dem begge  på PUH.lv hvor de søgte serious relationship,  men begge var i undertøj:-D . Så mereseriøst var det heller ikke.

De får oplevelser med mig, restauranter,  lidt tøj shopping og lidt indkøb af fødevarer og sprut, bruger vel en tusse om dagen på dem, de hygger sig og jeg gør det samme. 

Gade pros. Omkring busstationen og banegården er temmelig nedern, du kan få en Quick for 20 EUR,  men de ser ud som misbrugere, så det er nej tak herfra.

Du har jo selv stiftet bekendtskab med nattelivet, du kan godt med massiv flirt og en håndfuld drinks, få en frisk dame i 40 erne på krogen, men det er ikke sikkert og da jeg er til yngre modeller i 20 erne, har jeg ikke seriøst forsøgt mig... De private annoncer, kvinde søger seriøst bekendtskab, er næsten 100 % sikre, du får hvad du ser, og de forventer nok en lille gave eller lidt kontanter men det er ikke dyrere end en aften med mange drinks til en ukendt pige. Ring direkte, gerne en eller to dage i forvejen og så igen ved ankomst, for at minde om aftalen, har oplevet en enkelt gang at det var blevet misforstået hvornår jeg kom..

Letland, Riga.

Kan godt li at lege lidt med Escort piger der kommer til mit Hotel. Er ofte sent færdig med job, ( Radisson  Blu er ligeglade med hvem man har med på suiten, og der er ofte købe piger i baren på øverste etage, lidt dyre ) kan generelt anbefale de Russisk piger fra kontakt annoncer, de er flotte og pro. Priser fra 100 for en time til 300 - 350for natten.

Har et par gange bestilt en TS til mit værelse eller hotel restauranten, de er lidt dyrere, starter ved 200 euro, men er ofte med på en sleep over...

Har nu en aftale med en virkelig smuk ladyboy her, så det skal dyrkes  lidt. Og en rigtig flot Russisk  pige... 200-300 for en nat, fordi det er fast aftale.

Håber det hjælper dig lidt...

Romeomand 

 

Pigerne i baren på Ras Blu er dyre de ved at der kommer desperate forretningsfolk, som betaler overpriser, jeg tog i byen, på lokale diskoteker det er sjovere :D  Pas på i old town for fup piger, hvis pigerne kontakter dig så ved du der er noget i gæret.

Del dette indlæg


Link til indlæg
frenchlover1 skrev, den 7/2/2016 at 21:21:

Ku ha været superfedt at have haft selskab af dig, Sally. Du ville have gjort dig fantastisk med dine erotiske former. Og så kunne vi måske have sat endnu mere fut i dansegulvet - tror sgu sagtens de kunne have tålt og accepteret en snas mere frækhed :-):-)

Det er lidt øv, at der ikke findes samme slags steder her i DK... Et sted, hvor man kan lire lidt (eller en masse), uden at det nødvendigvis er en swingerklub eller at folk ser vildt skævt til en... Det er nemlig sjovt at være i byen og give den gas og være fræk og samle appetit - og så gå hjem og vælte dobbeltsengen (evt. på hotellet ;)

Du siger bare til en anden gang, French :P :D 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sally skrev, for 55 minutter siden:

Det er lidt øv, at der ikke findes samme slags steder her i DK... Et sted, hvor man kan lire lidt (eller en masse), uden at det nødvendigvis er en swingerklub eller at folk ser vildt skævt til en... Det er nemlig sjovt at være i byen og give den gas og være fræk og samle appetit - og så gå hjem og vælte dobbeltsengen (evt. på hotellet ;)

Du siger bare til en anden gang, French :P :D 

Hold op, det er en god beskrivelse af det, det handler om.

Jeg er så enig, så enig.

Og jeg var da også superliderlig, da jeg forlod Paco Latino, og jeg svævede på en lyserød sky hele vejen hjem til hotellet. 

Det er bare SÅ spot on, når du skriver, at "det er nemlig sjovt at være i byen og samle appetit, og så gå hjem og vælte dobbeltsengen/hotellet"  ;-) 

For mig er en swingerklub lidt for meget pikken ud af bukserne, og hjernen på en knage i garderoben.

Det kan sagtens være en tand eller to mere raffineret og stadig være ret liderligt og frækt :-)

I'll say when - you bet :-)

Venligst

French

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sally skrev, for 2 timer siden:

Det er lidt øv, at der ikke findes samme slags steder her i DK... Et sted, hvor man kan lire lidt (eller en masse), uden at det nødvendigvis er en swingerklub eller at folk ser vildt skævt til en... Det er nemlig sjovt at være i byen og give den gas og være fræk og samle appetit - og så gå hjem og vælte dobbeltsengen (evt. på hotellet ;)

Du siger bare til en anden gang, French :P :D 

Det er et dansested i indre KBH som du kan give den gas uden at folk ser skævt til en :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Svar til French.

Korrekt at endelser er lt. Alt. lv.

Brug evt. Backpage.lt i Litauen.

De nævnte annoncer er formentlig organiserede salgsannoncer, brug din dømmekraft og kig efter annoncer af mere privat karakter.

I Letland skal du have 371 forn nummeret, hvis du har en god mobil ordning, 3 ell. Ligner.  Er det billigt at ringe fra DK.

Det gør jeg som regel, og allerede her kan du ofte mærke om det er en free agent eller et bordello ;-)

Der er en del frie fugle, du kan også rulle rouletten og praje en taxi en aften efter 20, og spørge chaufføren om han er connected. 

Har prøvet det et par gange, den ene gäng kørte han mig til en taxi holdeplads og gik rundt og spurgte et par kolleger, man skal være lidt afslappet med

Det ellers kan det være lidt pinligt, jeg sad bare og grinede bredt. Fik derefter kontakt til en flot Russer blondine til 80 for 60... I et boligkompleks i en forstad.

Ringede derefter til den samme chauffør som kørte mig tilbage til mit hotel, alt sammen for 25 euro...

Det er k,art at pigerne på Radisson Blu er dyre f nævnte årsager, men kommer man sent retur fra job og har lyst til ren flirt og et par drinks først, så koster det jo ikke noget udover en drink til pigen før du lukker aftalen, og så er det fra 150 til 200 for en time på dit gode værelse, og de kigger normalt ikke på klokken. 

Hr prøvet det en enkelt gang, 200 for en god time og det var med adgang g til alle huller..

Er pt. I Barcelona,  her er der et kæmpe udvalg af det hele til priser de starter ved 25 euro.... fantastisk...

Romeomand. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...