Hop til indhold
Findus

Kati Aarhus - et besøg med forhindringer

Recommended Posts

Det er eftermiddag og allerede begyndt at blive mørkt da jeg hastede gennem Mejlgade. Jeg har været her hundredvis af gange før, og i dag har gaden det let deprimerende ”først i januar” præg med et par udtjent juletræer som er sat ud til storskald, og lidt halvopløst brugt fyrværkeri og det hele bliver ikke mindre trist af et lag sne der nu er ved at regne væk. Men jeg har travlt, for jeg har en aftale med en pige som jeg har store forventninger til, og faktisk er jeg ret sent på den. Jeg tjekker adressen og instruktionerne en gang til på tlf. mens jeg venter på grønt lys over Nørrebrogade, og krydser den så mens jeg prøver at undgår at træde i mudderet fra det evigtvarende vejarbejde. 

Pigen jeg skal besøge hedder Kati, en polsk pige der indimellem er i Aarhus, og som har fået rigtigt god omtale. Link: http://www.escort5.dk/profil-11054-Kati+Arhus.html Jeg skrev med hende i september, men det lykkedes ikke at få en aftale og da hun forlod Aarhus var det uklart om hun nogensinde ville vende tilbage. Det ærgede mig, for jeg sad tilbage med et meget positivt indtryk af hende ikke mindst efter PM udvekslingen, så da hun kort før jul annoncerede at hun vendte tilbage skrev jeg straks til hende, og fik en aftale på plads. Men ak da jeg skovlede sne om i morges sagde pludseligt knæk, og så gjorde det ellers ondt i ryggen. Hvad nu? Skulle jeg aflyse? - jeg ville være ked af at aflyse første besøg hos en ny pige som måske ville dømme mig som upålidelig af den grund, så jeg besluttede mig for at det ikke er værre end at det må kunne klares på et par smertestillende piller.

Vel fremme ved den rigtige opgang ringer jeg som aftalt, og kort efter åbnes døren af en ung slank, smilende lyshåret pige i en ganske kort kjole som yder hendes ben fuld retfærdighed.  

Jeg tager handskerne af og bruger et af mine standardtricks "my hands are cold" siger jeg og demonstrerer det ved uden varsel at lægge mine hænder på varm følsom hud - men Kati giver ikke det forventede pigehvin fra sig ved den iskolde overraskelse, og sender mig istedet meget løsningsorienteret i bad for at blive varmet igennem. 

Bagefter trækker vi ind i lejlighedens vigtigste værelse. Kati er nu uden kjolen, og står i et  sæt rødt undertøj mens jeg er selv kun er iført et håndklæde, som ved det syn hurtigt bliver i vejen. Vi har god tid, og da jeg fortæller om det lille uheld med sneskovlen,  foreslår Kati vi starter med en gang massage. Det siger jeg ikke nej til, for det gør ærligt talt lidt ondt nu trods pillerne og mens hun løsner lidt på musklerne småsnakker vi om hendes tilbagevenden til Aarhus. Men nu er det er jo ikke massage jeg er kommet for, og jeg har ikke tænkt mig at ligge med snuden nede i en pude uden at kunne nyde synet ret meget længere, så jeg vender mig og trækker hende ned til mig, og hov, der røg BH'en sørme af fulgt af det sidste stykke tekstil lidt senere. Vi begynder et blidt og nydende og langt forspil, som afsluttes med et lækkert blow - der bliver for godt for hurtigt,og jeg må stoppe hende. Hun rækker ud mod natbordet, men det er lidt for tidligt, for nu er det min tur til at bruge tungen, hvad hun absolut ikke har noget imod. Efter den sceance og mere kyssen og rullen rundt i sengen tryller Kati kondomet på med den elegante blowteknik, sætter sig op og rider mig frækt mens hun med den ene hånd stimulerer sig. Efter en del variation i vinkel og rytme spørger hun om vi skal skifte stilling, den er jeg med på, og da hun vender røven i vejret er jeg tændt på en doggy trods ryggen - hvad der hævner sig grusomt senere. Vi skifter igen og slutter i den velafprøvede missionær - og så er det igen tid til lidt pleje af ryggen. Denne gang kan jeg kikke skråt bagud på min sygeplejerske, der er i den skønneste tænkelige "uniform" og jeg spørger nysgerrigt ind til hendes lange arbejdsdage. Kati fortæller, og hun på trods af de lange vagter, kun tager få gæster dagligt, da hun foretrækker kvalitet fremfor kvantitet og hun har af samme grund lagt priserne på dansk standardniveau. Kvalitet er også nøgleordet for min oplevelse. Bortset fra det lille uundgåelige handicap, der følger af alt foregår på et i øvrigt udmærket engelsk, er der intet af det forkætrede ”øst-standard” over besøget.
 
Men alt får jo en ende, og kun alt for hurtigt er min time gået – efter et sidste farvel i døren og et hurtigt kys står jeg på gaden igen og sætter kursen mod Østbanetorvet, mens jeg finder rejsekortet i lommen. Toget dukker op i regnen og kører gennem et mørkt, regnvådt og snesjappet Aarhus, der her langs havnen mest af alt ligner en rodet byggeplads. Jeg sætter mig forsigtigt på sædet - doggy´ens første hævn - og lukker øjnene, en kvik imødekommende pige, engelsk med en charmerende lille accent, lokket blond hår, klare blå øjne, små bryster der lige passer i en hånd, bløde kurver – det bliver ikke mit sidste besøg hos Kati.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Flot beretning du har skrevet Findus, og du får det hele med - om pigen og om det sure sjapvejr som præger Aarhus netop nu. Tak for det!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aros

Har ikke nået at besøge hende endnu denne gang hun er i Århus men har besøgt hende ret mange gange tidligere når hun har været her før og hun er en fantastisk sød, køn, dejlig pige 

Redigeret af Aros

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...