Hop til indhold
Rejsenetværk

Mens'night Out på Mon Cherie 11 januar

Recommended Posts

Mon Cherie har pt meldt datoen ud for det næste arrangement, men endnu ikke hvilke piger der deltager.

Jeg har fri mandag den 11/1, og jeg vil kunne deltage.

Jeg forsøger jo at samle os, om at møde op i samlet flok, og helst en gruppe af mænd, der vil skrive en anmeldelse efterfølgende i forum på Eroguide.dk, af vores deltagelse.

Om vi deltager afhænger ikke kun af om vi kan på dagen, men nok også endeligt af hvilke piger der deltager, så det afventer vi også lige hvem bliver.

Jeg vil følgende datoer kunne mødes med interesserede mænd, i at arrangere at vi møder op samlet hos Mon Cherie mandag den 11 januar kl 16 - kl 23:

Lørdag      den   2/1

Torsdag    den  7/1

Fredag      den  8/1

Lørdag     den   9/1

Søndag   den 10/1

Det kan være hos mig privat, på en cafe eller en kaffebar, hvor vi nu vil kunne sidde i et diskret hjørne og snakke.

PT

Så har Mon Cherie, foreløbig meldt følgende ud:

 

logo.png

http://www.mon-cherie.dk/index.php

VI GØR DET IGEN!!!

MEN`S NIGHT OUT, MANDAG D. 11/1 FRA 16 TIL 23.

DU KAN MØDE OP TIL FLERE PIGER DENNE AFTEN, DU VIL FÅ MULIGHED FOR AT VÆLGE 1 PIGE AT HYGGE DIG MED ELLER DU KAN VÆLGE FLERE AF PIGERNE TIL HYGGELIGT SAMVÆR - DU BESTEMMER.

DU BETALER 300 KR I ENTRE FØR DU MØDER PIGERNE, FOR DET BELØB BLIVER DER SERVERET LIDT AT DRIKKE KAFFE/THE VAND, SANDWICH OG FRUGT.

DU AFTALER SELV MED PIGEN/PIGERNE HVILKE YDELSER DU ØNSKER OG BETALER DEREFTER TIL PIGEN/PIGERNE. PRIS FOR EN HALV TIME ER 800 KR MED EN PIGE.

DET VIL VÆRE TILLADT AT BEVÆGE SIG RUNDT I HELE HUSET OG TALE MED ALLE PIGERNE, DOG ER DET EN BETINGELSE AT MAN KØBER MIN. EN YDELSE.

DER ER MULIGHED FOR AT FÅ UDLEVERET EN MORGENKÅBE.

HVILKE PIGER DER KOMMER DENNE AFTEN VED VI IKKE ENDNU, DET OPLYSER VI PÅ ET SENERE TIDSPUNKT.

TILMELDING - KOM BARE DU....

--------------------------------

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hvis jeg arbejder som en psykopat, kan det godt være, jeg kan nå med den 11/1.
Hvad skal der snakkes om inden?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Prince Charming

Der skal sådan set ikke nødvendigvis snakkes om noget inden.

Men du ved jo hvordan det er med alle disse uforpligtende tilsagn, blot i forum, ofte fører de ikke til noget, og vi er ligevidt, lige langt fra målsætningen.

Men jo alle seriøse tilsagn, også uden at vi mødes forinden er velkomne.

Nu ligger landet sådan, at 2 af dem jeg har i tankeren mødes jeg i forvejen med fra tid til anden, så vi kan nok finde ud af at forene en snak over et bid brød.

En tredje er yderst dedikeret, vi har mødtes før, men han har en meget vanskelig kalender, håber at få ham med også.

Jeg synes ærlig talt, at det er lidt potentielt incitaments bremsende for både interesserede mænd, og interesserede piger i at deltage i Men's Night Out, hvis vi set udefra næsten ingen indikationer får på, om deres arrangement har opnået fremdrift over, indtil nu 3 arrangementer over 3 på hinanden følgende mandage.

Denne  gang har Mon Cherie meldt ud 13 dage før, og når først de oplyser hvilke piger der deltager, så bør vi som jeg ser det kunne være nogle fra kernen af interesserede mænd, der kan samles om at møde op for at deltage hos Mon Cherie, mandag den 11 januar mellem kl 16 og kl 23.

Jeg har tænkt en del på hvad det kan skyldes, at vi ikke her på Eroguide.dk har været i stand til på samme vis, som tilfældet var hos både Venuslogen.dk og Hedomax.com, at udvikle et team af dedikerede skribenter, med fokus på at anmelde deres oplevelser af at deltage i de forskellige arrangementer, som etablerede og velrenommerede massageklinikker afholder fra tid til anden?

Måske skyldes det den pionerånd der drev både Hedomax og Venuslogen, det at de var frontløberne for en ny tid, og at de tiltrak flere med pionerånden, evnen og lysten til at skrive om deres oplevelser, men hvor Eroguide.dk, ikke på samme vis har formået at tiltrække dette segment af værdifulde aktive brugere?

De skribenter der var så værdifulde for både Hedomax og Venuslogen, er alle blevet ældre, og er måske også kommet videre i deres liv, for nogles vedkommende nok på sådan vis, at købesex ikke længere har den betydning for dem, som tilfældet tidligere var.

Nogle af de gamle fra de 2 nu døde sites, går igen nu på Eroguide.dk, måske nu under nye nicks, andre har vel helt forladt denne verden.

Som jeg ser det lider Eroguide.dk under en udvikling på internettet, hvor alt for mange fokuserer på, hvad jeg kan få ud af at andre bidrager aktivt til indholdet, men uden samtidig fornøden fokus på selv at bidrage, når eller hvis de selv, på for andre brugbar vis kan bidrage med egne anmeldelser.

Det gælder i særlig grad indenfor nichen "Forum for sexevents", hvor vi dedikeret interesserede mænd udgør et mindretal på Eroguide.dk, men vi er samtidig det mindretal der kan bakke om de tilbud vil får - ikke kun ved at deltage i, og betale for at deltage i arrangementerne, men i høj grad også ved at skrive om vores oplevelser efterfølgende i forum på Eroguide.dk

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Nu er det bare et skud fra hoften, men kan "de manglende priser" være en stopklods for mange?
Jeg, som eventuelt deltager, ved ikke om pigerne tager en fast pris pr. halve time eller om prisen skal forhandles individuelt med den enkelte pige. Og adskiller priserne sig fra de normale priser?

Det er noget, jeg har tænkt lidt over og andre har sikkert også.

Jeg forstår, at priserne ikke bliver som i Tyskland, men jeg tror mange tænker, at hvis priserne for en halv time med en pige til en dansk FKK aften er fx 1.000 kr., og prisen normalt også er 1.000 kr., og de så samtidig skal betale 300 kr., så kan de ligeså godt købe en halv eller hel time en anden dag.

Jeg ved det ikke, men det er en tanke.
Så en større åbenhed om priserne, ville måske, måske ikke kunne lokke flere.

Uanset hvad er jeg rigtig glad for at se, at der nu bliver budt på sandwiches :D

Jeg vil gøre alt for, at kunne komme med den 11/1.
Har du/I planer om også at mødes inden på selve dagen?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er helt enig Prince Charming

Den med en entre på 200 kr, kaffe/te, vand og chips, var nok fordi, at det havde jeg haft skrevet, at det var tilstrækkeligt.

Men det er helt klart bedre med 300 kr i entre, hvor det så inkluderer sandwich :)

Jeg er helt enig i, at hvis Mon Cherie uændret fortsætter med 200 kr i entre, og så 1000 kr for 30 minutter, som jeg betalte mandag den 21/12.

Så blokerer de for at deres koncept kan vokse, til at der kan deltage så mange piger, og så mange mænd, som det på længere sigt er nødvendigt at der kommer til deltage, hvis konceptet skal kunne blive økonomisk bæredygtigt.

Sex er dyrt til daglig, fordi det er dyrt for pigerne at gå på arbejde, og det er dyrt for pigerne, fordi måden en vagt afvikles, kun gør det muligt at alt for få mænd kan omsættes på dagen, når ingen vil opholde sig samtidig for åbne døre, og ikke vil ses af andre når de går på bordel.

Nu ved jeg ikke om pigerne har betalt husleje til Men's Night Out, men hvis de skal vokse med deres koncept, så er huset nødt til at flytte pigernes udgifter over på mændene, sådan at pigerne betaler 0 kr for at deltage i arrangementet.

Det er muligt at de allerede, ikke betaler for at deltage, men pigerne er som jeg ser det nødt til at sætte prisen til max 800 kr for 30 minutter, hvis de selv betaler 0 kr i husleje.

Ja det betyder noget for mange mænd, om det koster 800, eller 1000 kr for sex, når de allerede har betalt 300 kr i entre, men som jeg ser det, så er det vigtigste faktisk, at de 800 kr for sexen, levner den luft i mændenes budget, at mutter kan tage de 300 kr i entre, til dækning af husets udgifter.

Selvsagt skal der entre ind fra langt flere mænd, end der kommer til daglig hos fra 2 - 4 piger over 2 vagtskift, og derfor skal disse arrangementer på sigt kunne beskæftige 4 - 6 piger over ca 8 timer, for at økonomien i at deltage, vil være god, og bedre end som til daglig i normal drift - god og bedre for alle, piger, mænd og hus.

Så Ja Mon Cherie, meld en pris ud på 800 kr for 30 minutter, det tror jeg vil være populært :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

En anden positiv ting ved en gennemsigtig prissætning er, at jeg ved hvor mange penge jeg skal tage med.
Kender jeg prisen, ved jeg, at jeg skal tage prisen med x 3 (Hvis jeg vil igennem 3 omgange) + 300 til entréen.

Når jeg ikke kender prisen, bliver det et gæt, og så tager jeg måske for lidt med, og må så "nøjes med" 2 x dynedribling.

Del dette indlæg


Link til indlæg

... Eeeeh... Hvorfor al det gætteri om prisen til arrangementet - det står jo klart og tydeligt i denne tråds første indlæg:

- 300 kr i entre.

- 800 kr / halv time.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Av for søren Jørgensen :oops:

Her har PrinceCharming og jeg argumenteret ud fra den information, som Mon Cherie formidlede om deres 3 første arrangementer.

Nu ser jeg at de har tilføjet deres information, om deres arrangement nr 4, at prisen nu er 800 kr for 30 minutter :)

Du har jo ret :!:

300 kr i entre, kaffe, te, vand, sandwich og frugt BINGO :!:

BINGO til os mænd, nu mangler vi bare at det siger jackpot for pigerne hos Mon Cherie, det fortjener de i den grad.

De skal være lovlig undskyldt, at de her før nytårsaften, ikke synes at det vigtigste for dem, er at oplyse hvilke piger der deltager den 11 januar.

Nu ved vi i bedre tid, end de andre gange hvornår det næste arrangement løber af stabelen, og så holder vi blot øje med hvornår det oplyses hvilke piger der deltager.

Som jeg ser det, nu er det bare for os, at løfte i flok, for at møde op i samlet flok - for at lægge kassen i samlet flok :razz:

Skriv gerne i denne tråd, hvis I har besluttet jer for at deltage, gerne fra nu af, men også ok, hvis I først vil beslutte jer når I kan se hvilke piger der deltager.

Kun synes jeg at vi skal prøve at gøre det så synligt som muligt, inden den 11/01, hvor mange vi måske ender med at møde op på dagen?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse.

Du skal have tak for dit store engagement og ildsjæl omkring det her nye koncept. Men jeg tror du er lige lovlig optimistisk. Det er fint at du lægger op til indledende taktik møder - fællesspisning inden man drager af sted i samlet flok - osv osv. Men hvor mange mennesker har lige tid, interesse og overskud til det? - hvis de også skal have råd til at deltage. De fleste der har råd har vel kun råd fordi de knokler med deres arbejde og lægger en masse timer i det.

Jeg tror du skal være mere end lykkelig hvis "bare" der fra 16-23 kommer et acceptabelt antal kunder. Og ja - så ville det være en god ide lige at snakke med de fremmødte mænd og forsigtigt opfordre til at de skrev en anmeldelse. Gerne at der var flere der skrev. Det behøver ikke være en lang doktorafhandling. En lille kort anmeldelse med "mit indtryk af arrangementet - hvad var godt - hvad kunne være bedre" kan sagtens række. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Brandsprøjten

Jeg er helt enig i at en anmeldelse slet ikke behøver at udgøres af en lang doktorafhandling, og at alles anmeldelser er mere end velkommen, uanset hvilket format, de vælger at skrive den i - så skriv bar løs, kort eller langt :)

Min bliver næppe ej heller så lang som min første anmeldelse af Men's Night Out, der fik jeg jo ligesom de fleste lidt udenoms detaljer med.

Du har ret i at de fleste har råd til at deltage, fordi at de tjener dem ved at gå på arbejde hver dag, men har vi først råd til at bruge samlet 1100 kr på at besøge Men's Night out, ja så tror jeg også at udgiften til en kop kaffe, og eller en bid brød på en cafe, eller billetten ud til hvor jeg bor for at jeg byder på samme, den udgift er nok til at overse for vi flest.

Det er vi faktisk dem der har gjort før, det at vi er mødtes før et arrangement, efterfølgende er mødt op sammen, og har skrevet hver vores anmeldelse efterfølgende.

Dem der nu er aktuelle har stadig en meget udfordret kalender, også omkring den 11/01, så denne gang er jeg ret uheldig med kernenetværket.

Kernenetværket er imidlertid intakt, og skulle det glippe denne gang, så kan jeg i hvert fald vende tilbage til dem, og spørge dem igen, når eller hvis muligheden opstår.

Jo det er muligt at opbygge et interesse netværk, men over tid består det ikke vedblivende af de samme mennesker, nogle falder fra, og andre kommer til.

I 2 år på Hedomax.com søgte jeg rejsefæller, før den første tog kontakt, vi har været på flere ture sammen til Tyskland, hvorefter at flere kom til, og folk begyndte at rejse sammen, og der er siden kommet mange gode anmeldelser ud af de ture.

Fællesbrunch og fællestur tur til Rågeleje for at spise skaldyrsbuffet, er det også blevet til gennem tiden, ved at samle folk til det i "Hyggesnak".

TTT ting tager tid, så lykkes jeg ikke med at tromle folk sammen til Mens's Night Out, hos Mon Cherie mandag den 11 januar mellem kl 16 og kl 23, så håber jeg at det lykkes for mig henover 2016, hvis ellers Mon Cherie fortsætter med at langsigtet at bygge deres arrangementer op til, at der kommer gæster nok, der bruger penge nok hos pigerne.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ro på Rejse. Ellers kører du folk trætte, igen, inden det rigitg kommer på benene. Værd dog glad for det der er der, støt det økonomisk, og se hvordan det udvikler sig. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejse, tænkt på, at nogle/mange/de fleste af os faktisk ikke er i dette 'game' for at mingle med mænd, men udelukkende for at lege frækt med pigerne. Hvis du er alt for offensiv med al det dersens udenoms-sociale med 'brødrene', så tror jeg, du skræmmer flere væk, end du samler. Os, der kun er interesserede i pigerne kunne jo gå hen og tro, at for at deltage i Men's Night Out, så skal man død og pine også socialisere med alle mændene også. Når/hvis jeg dukker op, så er jeg faktisk ikke spor interesseret i andet end pigerne. Hvis jeg har lyst til at snakke med andre mænd, så skal det ikke ske på et bordel.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest anders Jensen

heg synes rejses vision er hyggelig - der er sgu da meget sjovt at snakke lidt med de andre mænd.

de fedeste gb's er efter min mening det hvor pigen er på og mændene også har det sjovt og hyggeligt sammen 

fx ved miss hell eller nogle af de tyske klubber 

så klø du bare på rejse :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tusind tak anders jensen

Men Jørgensen har en pointe isoleret betragtet, for jeg forstår udmærket hvad det er han mener.

Men han, og alle dem der nikker enig til det han skriver, misser hvorfor det er at jeg opfordrer til at vi samles om, som de første aktivt og synligt at bakke op om Mon Cherie, og deres Men's Night Out.

Dybest set skal mine opfordringer til at samles om at støtte op bag Mon Cherie, ses i lyset af at det altid er sådan at langt de fleste, der positivt følger med i om et nyt initiativ lykkes med succes, de venter, og venter, og venter på at alle andre end lige netop dem selv, som de første vælger at deltage aktivt, samtidig som de første vælger at anmelde deres oplevelse i forum på Eroguide.dk

Før end at de selv vælger at deltage, efter 3,4 eller 5 arrangement, som de har kunnet læse om at andre end de selv deltog i med succes.

Hvis pigerne mister tålmodigheden med os, inden at det lykkes at opnå en "Heinz effekt", ketchup effekten, så sidder de tilbage, alle dem som ventede for længe med at se om arrangementet lykkes, så godt for alle andre end dem selv, at også de nu gerne tropper op næste gang eventen annonceres.

Risikoen ved at alt for mange alt for længe agerer sådan, er så bare at lige pludselig er det for sent, for nu gider pigerne ikke mere, for vi var for mange der forholdt sig passive, mens de stadig gav os tilbuddet om den oplevelse, som også alle de passive dybest set gerne vil have.

Sker, det og ærgrer alle de passive sig efterfølgende herover, så har de kun sig selv at takke for det.

Men alt dette skal forstås på den korte bane, sådan at vi mænd, som pigerne allerede gør, vi  må tage en for holdet, vi må lette bagen og finde vejen sammen ud til pigerne hos Mon Cherie på Bjerringbrovej 50C i Rødovre :)

På den lange bane derimod, der har Jørgensen ret, for når først arrangementet er blevet så etableret, at det ikke længere har behov for en backup, i kraft af en fåtallig skare, der både deltager, og skriver om det, så er vi nået dertil hvor det så absolut, først og fremmest drejer sig om pigerne, og mindst af alt om at socialisere med andre mænd etc.

Det er jo det der er så fantastisk ved de tyske klubber, det er at de rummer, og kan rumme såvel alle dem som kommer i samlet flok, som når vi i Danmark tager en fredags fyraftens øl sammen, som alle dem der også kommer som den lonely rider, der absolut ikke er interesseret i at smalltalke med andre tilfældige gæster i klubben - sidstnævnte der bare gerne vil nyde de kvindelige skønheder, som er dem de kommer for, og intet andet.

Det er bare ikke der vi er endnu med Men's Night Out, men jeg håber at det er der vi når til over tid.

Så derfor skal opfordringen stadig lyde til de færre, der ikke som de fleste bare vil vente og se tiden an!

Skulle vi ikke organisere os om, som vi de færre at prøve på at hjælpe gennembruddet på vej, for Mon Cherie, og deres Men's Night Out.

Pigerne gør allerede deres for at få det til at lykkes, men de kan ikke gøre det alene, uden at også vi, som de allerede selv har vist viljen til,også vi viser viljen til at gøre en indsats for at deres koncept kan slå igennem, og opnå den fremgang, det er nødvendigt at opnå, hvis ellers vi mænd skal kunne håbe på at få tilbuddet mange år frem i tiden, om en FKK lignende oplevelse i hovedstadsområdet.

Sådan at det ikke skal blive ved med at være sådan, at den eneste mulighed vi har for at kunne få denne oplevelse, det er at blive ved med at rejse til Tyskland efter den.

Jeg personligt vil i hvert fald gerne kunne lade være med rejse flere dage til Tyskland, for i stedet at kunne nøjes med at tage turen til Rødovre og hjem igen den samme dag.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er ikke aflyst :)

Nu er der kommet piger på.

TJEK OP PÅ SELVE DAGEN, DER KAN KOMME FLERE PIGER PÅ.

Katja Star

3_1444752383_Katja7.jpg

http://www.mon-cherie.dk/pige-profil.php?id=12

Katja Star er en glødende, sensuel femme fatale. Drønuartig, vanvittig fræk og ekstrem opfindsom, hun vil forkæle dig med en intim og nærværende seance.

Hun er en blondienbabe, med et naturligt kønt ansigt, store krystalblå øjne, et stort frækt smil og lange gyldenblonde lokker.

Katja er modelhøj, med flotte former, naturlige gyngende bløde FF-skålsbryster, runde dejlige hofter og en fantastisk lækker bagdel, skabt til fræk, lækker sex.

Katja tilbyder: Sprøjteorgasmer/Dildoshow/Kæresteoplevelser/Forførende hed sex/Modtager sorte kys/Flere Fyre/Pirringsbondage.
 
Alder: 26

Højde: 172

Vægt: 59

Fanny

0_1448319954_model.jpg

http://www.mon-cherie.dk/pige-profil.php?id=44

Fanny er en vild og utæmmet elskerinde.

Hun har fornemmelsen og evnen til at opfylde dine lyster og drømme, med sit indlevende flirtende væsen og dragende karisma.

Om det er en kælen sexet uartig elskerinde eller den utæmmet løvinde du ønsker dig,  så er Fanny med på legen.

Fanny er en frisk pige med en sprudlende udstråling og et stort smil på læben. Hun har en flot spændstig krop, de flotteste lange elegante ben og brysterne

er store bløde D-skåls bryster, numsen er super fræk og indbyder til nydelse og uartige lege.

Fanny tilbyder:

Elskerindesex med våde tungekys, rollespil, Dominans, frække cocktails.

Billeder kommer snart.

Alder: 42

Højde: 170

Vægt: 60

Eventyrlige Alice

2_1444756697_alice8.jpg

http://www.mon-cherie.dk/pige-profil.php?id=15

Tidligere Isabel Ice.

Ta`med til et univers hvor alt kan ske. DET TÆNDER MIG!! Kæresteoplevelser med dig,hvor tungekys,nærvær og kælen er i højsædet.

Gensidig leg og fornøjelse uden forstyrrelse i "Vores hyrdetime" sammen.

SORT UNIVERS!! Rollespil af mange forskellige slags, kun din fantasi sætter grænser.

Bondage og pirringsbondage, SM og Bizarrelege....Jeg er den fødte herskerinde, mit ord din lov.

PÅKLÆDNING..Lakkjoler,lakuniformer af forskellige slags-strømper og støvler.

BESKRIVELSE!! Jeg er 170cm høj,alm.af bygning,62kg og en lækker solbrun og velplejet kvindekrop,blondt kort hår,flirtende brune øjne med lange vipper,smilet er blændende hvidt.

Jeg er en humørbombe og det smitter.Jeg har bløde dejlige F-skåls bryster og de at blive nussetog kærtegnet af din hånd,missen er glat og slikkeklar,numsen indbyder til et pikant "klask"når du tager mig bagfra.

Jeg glæder mig til vores fælles hyrdetime. Kys Alice 

Alder: 35

Højde: 170

Vægt: 62

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så er der tilføjet flere piger til Men's Night Out, imorgen mandag den 11 januar hos MOn Cherie fra kl 16 - kl 23 :)

Jeg tæller lidt på fingrene, om jeg skal møde op uden at være i selskab med andre her fra EG?

Kunne være hyggeligt, om vi bliver flere fra Eroguide.

Send mig gerne en pm, hvis I vil aftale at vi mødes til arrangementet, eller helst, skriv i tråden at I kommer.

Thea

0_1448917647_thea1.jpg

http://www.mon-cherie.dk/pige-profil.php?id=48

Thea er yderst velskabt, naturlig smuk og ekstremt flirtende.

Hun har det yndigste ansigt med det sødeste varme og frække smil, de smukke dybe mørkebrune øjne og de tykkeste lange mørke lokker.

Thea har en super lækker velformet krop, en ægte timeglasfigur, hjerteformet bagdelog et par silkebløde, ægte C-skål bryster.

Thea er uden tvivl en ægte sexperle.

Hun er klædt i frække kjoler, pikant undertøj og høje stilleter.

Er du til en naturlig smuk og feninin velformet pige, er Thea lige noget for dig.

Thea tilbyder alt blidt og behageligt samt pirringsbondage.

Alder: 21

Højde: 170

Vægt: 68

Michala

3_1444761698_Michala-9.jpg

http://www.mon-cherie.dk/pige-profil.php?id=26

Mød Michala på 21 år.

Hun er en super dejlig dansk studine som udlever sine frækkeste fantasier hos Mon-Cherie.

Michala er en langbenet godte på 175 cm og 55 kilo og bærer en flot E-skål. Hendes krop er velplejet, fast og lækker gyldenbrun. Neglene er velplejede og håret langt og mørkt.

Michala er en sød nærværende og fræk sexkilling som elsker at forkæle gentlemen i alle aldre.

Michala forkæler med nærhed og umættelig sanselighed, hede kæresteoplevelser, ægte spansk, blid dominans, sorte kys til hende, pirringsbondage, modtager flere fyre, piger og par, hun er altid iført frække pikanterier.

Alder: 21

Højde: 175

Vægt: 55

JOSEFINE ( DOG KUN TIL KL 18)

0_1444751119_josefine1.jpg

http://www.mon-cherie.dk/pige-profil.php?id=10

Josefine, en sexappellerende skønhed.

Hun er yderst velskabt, ekstrem smuk og super flirtende blondine. Hun har de smukkeste dybe lyseblå øjne og det sødeste varme smil.

Josefine har en super lækker slank krop, med en smal talje og de frækkeste store og legesyge ægte D-skåls bryster.

Hun er velplejet og har en fantastisk silkeblød og gyldenbrun hud. Josefines mis er velsmagende og glatbarberet.

Ikke nok med at hun er smuk og hammer lækker, men hun er også kælen, drønuartig og en vanvittig fræk pornobabe på et lagen.

Josefine tilbyder: Alle blide former, kæreste oplevelser, lettere avanceret.

Alder: 21

Højde: 172

Vægt: 55

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...