Hop til indhold
Ledvogter

Nye moderatorer

Recommended Posts

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i moderationen har temmelig travlt på visse tidspunkter. Og at det kan gå galt, f.eks. når en bruger skriver en glædespiges rigtige navn, og vi moderatorer først opdager det en time efter! Det er ikke godt nok. Men da det her er et frivilligt, ulønnet job, er det svært altid at være på pletten når der opstår noget, da vi trods alt også har arbejde og familie at passe. Så en udvidelse af staben er hårdt tiltrængt. Derfor har Administrator til vores store tilfredshed meddelt, at han har fundet to nye moderatorer.

Den første nye moderator er en del yngre end os andre, så han er i første omgang bare praktikant. Men han har vist tydeligvis talent, en usleben diamant så at sige, så vi tager ham med i team'et med de største forventninger. Men han er altså stadig en "Intern" deraf navnet:

Internalizer

Den anden nye moderator har rødder i de 99% af Kongeriget, vi ellers sjældent hører noget fra herinde, nemlig den store, kolde ø mod nord, Grønland. Han kan godt lide at gå rundt i fjeldene alene, da han er en ægte naturens søn. Deraf navnet:

Qivitoq

Tag godt imod dem! Vi i moderator-team'et er virkelig glade for at have dem ombord.

-Ledvogter

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Fint med nye moderatorer og held og lykke til dem. Jeg håber at de vil fortsætte den nye og mere åbne stil som især Stabilizer har vist på det seneste.:grin:

Men er generelt positiv over moderationen her på det seneste. ;-)

Redigeret af strange
Smiley tilføjet første linie

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Fair nok. Han har øjensynlig nok mest været aktiv på boards som f.eks.anmeldelser og efterlysninger, hvor jeg sjældent læser med. ;).

Del dette indlæg


Link til indlæg

tusind tak for den fine velkomst

vil hermed gerne ønske alle herinde en glædelig og ikke mindst fredelig jul

Vh Qivitoq

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...