Hop til indhold
dealmaker

Odense Luxus piger

Recommended Posts

http://www.escort5.dk/profil-11985-ODENSE+LUXUS+PIGER.html

Var forbi de såkaldte luxus Piger I dag. Mødte ikke nogen der svare til billederne, men en okay pige fra Ungarn med små løse bryster, men ellers en lækker figur. Bestilte 20 min for 600.- og fik tilbudt et bad, havde lige været i bad, men tog en hurtig skyller på ca. 5 min. Da jeg kommer ind på værelset begynder hun at smide tøjet langsomt og efter hun har fået rykket banditten op monteres gummi, det var endnu 5 min. Sex'en er okay - hun vil meget gerne slikkes  fint med mig, så det går det bruges de første  5 min. på. Endelig får jeg hende sat på banditten, hun er god, men ca 1 min. efter banker det på væggen og hun sprænger skræmt af. Det var 20 minutter det slut siger hun, jeg peger på uret og siger at der er mindst 5 min. endnu og får lov at liste den ind igen, men ak 20 sekunder efter buldre det kraftigt  på døren, og hun springer igen skræmt ud af sengen.

Køre der fra med uforrettet sag, og kommer aldrig igen...

Del dette indlæg


Link til indlæg

I weekenden var der skiftedag, hvor der kom nye piger. Jeg selv var der i sidste uge ved Sonja, som også var hende på billederne. Jeg bor selv i post nr. 5690 og så faktisk hende Candy i den lokale brugs, og med tøj på ligner hun altså hende på billeder og havde da selv overvejet at besøge hende. Men efter dit indlæg kan det godt være jeg tænker en ekstra over det.

ved Sonja havde jeg bestilt 30 min. og hun forsøgte ikke at trække tiden ud, jo bad tog tid. Men måske fordi jeg rimelig hurtigt sagde vi skulle have en 69, så tog det ikke ekstra tid at slikke hende.

men træls oplevelse du har haft, det får de ikke lige ret mange ekstra kunder af

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du har glemt at skrive hvilken af pigerne du besøgte?

Billederne af Candy ser ud til at være taget på stedet, så jeg formoder at de er ægte. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var Candy jeg besøgte, og ved nærmere eftersyn - jo så var det nok hende på billederne, men svær at kende, håret klippet og skrabet bagud. En sød pige, men åbenbart totalt styret af hendes kollega, eller hvem det nu var der buldrede på væg og dør, så hun sprang af som en champagneprop.:eek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu hedder pigen Cherry, så det var hurtigt Candy blev skiftet ud. De 2 piger ligner dog hinanden meget på foto, så er blevet lidt i tvivl om hvem af dem jeg så i Brugsen. Hun så ihvertfald godt ud på rigtig høje hæle, stramme bukser og håret nede.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nogen som allerede har besøgt Jasmine. Er det hende på billeder, de plejer jo at være rigtige billeder derfra

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er ser total lukket nu, eller hvordan med det ?

Migdig27

 

Ja, alle deres annoncer er væk, så det kunne godt se ud som om de er lukket permanent. Men vi kan da håbe de bare leder efter et andet sted, efter at de ikke længere kunne modtage gæster på stedet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er også ret fristet af Ria efter at have set hendes videoer. Hendes veninde derimod ser ud til at have taget en del kilo på. Fandt bl.a. en video hvor de knepper hinanden med strapon. Jeg overvejer at besøge Ria men vil gerne være sikker på at det virkelig er hende man møder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...