Hop til indhold
Japper

De rigtige følelser - lidt råd søges.

Recommended Posts

Nu har jeg slettet den første linie 10 gange efterhånden, for hvordan f.... skal jeg starte det her uden at komme til at lyde som en komplet naiv og "let at tage røven på fyr".. kommer jeg nok til alligevel ;-) ...Beklager hvis forhistorien bliver lidt for lang, men den er vigtig for mig at fortælle med hensyn til den pointe jeg vil frem til.

Jeg har besøgt mange kvinder i købesex-miljøet gennem tiden - i perioder. Helt tilbage til 90'erne. Jeg har altid været vanvittig kræsen hvad angår kærester - har dog haft en del og førhen kunne jeg have svært ved at skelne mellem følelsen af at være (rigtigt) forelsket og spændingen, eller hvad man nu kalder det. I året 2000 blev jeg forelsket i en kvinde - vi indledte et forhold, som dog gled - vi bibeholdt dog venskabet og gennem mange år var vi alligevel som mand og kone - dog ikke kærester overhovedet. Det var ofte meget kompliceret og venner og bekendte kunne ikke forstå at jeg ikke kom videre - men et eller andet sted elskede jeg hende stadig og var nok også stadig forelsket i hende. Vi sås ikke hver dag - 2-4 gange om ugen - kun som venner. Der var nogle ting der gjorde at jeg holdt fast i hende - som jeg ikke vil komme ind på og hvis disse ting ikke havde været der, så var jeg helt sikkert også kommet videre med mit liv dengang. Der var dog også sket ting der sagde mig at det nok aldrig ville blive os igen - men alligevel holdt jeg ved. Og i og med at jeg havde min frihed måtte jeg ad andre veje også se andre kvinder - jeg benyttede mig en del af dating-sites og mødte en del og indledte også småforhold, som jeg dog måtte stoppe. Det var som at leve et dobbelt-liv - godt og grundigt stressende - ville ikke have hun vidste noget, men det gik. Måske nok derfor jeg mere og mere benyttede mig af købesex-muligheden - ingen stress og ingen forpligtelser. Og sådan gik det i et par år.

Dagen kom hvor der skete en ændring- en skøn dag - og et år efter flyttede vi sammen. Nok noget jeg aldrig havde forestillet mig - men nok nærmere havde drømt om. Men der kommer jo en hverdag - selvom vi jo kendte hinanden til fingerspidserne, men så nok alligevel ikke - sex var dog en by i Rusland - det var der nogle årsager til, som nok vil undre mange. For ikke at gøre denne historie alt for lang: Summa Summarum - jeg valgte dog at forlade forholdet for 8-9 måneder siden er det vist. Vi er stadig i kontakt - men jeg har ikke følelserne mere - som jeg har haft de sidste 15 år. Jeg føler at jeg endelig er kommet videre.

Nu skulle der ske noget - dating eller ?? ... Det blev ikke dating - ingen forhold til mig tak. Har det sidste halve år - eller lidt mere - været land og rige rundt i forbindelse med købesex og faldt mere og mere for konceptet omkring thai-massage. I "gamle dage" kom jeg nogen gange tilbage til en god oplevelse, hvor jeg kunne mærke kemien var i orden - det samme også med thai-massagen, men har også været ivrig til at besøge nye steder af ren nysgerrighed. Lidt for ivrig måske (og jeg kunne/burde have været mere aktiv herinde ville nogen måske tænke ;-)). I kender sikkert alle sammen det der sker når man har haft en sådan lidt kedelig, men ok gennemsnitlig oplevelse - man sidder i bilen og tænker "shit - de penge kunne du sgu godt have sparet og gjort det selv derhjemme" eller tænkt "det er bare sidste gang - nu må du stoppe". Som regel er det dog gode oplevelser - og med smukke, søde kvinder - nogle endog utroligt smukke. Med hensyn til thaimassage, så er det som regel endt med sex - et par enkelte gange har jeg takket nej til ekstra. Det er sket et par gange ugentligt de sidste 7-8 måneder, så det er blevet til en del besøg og med rigtigt mange indtryk og gode samtaler med mange af de søde kvinder.

For halvanden måned siden besøgte jeg et af de steder jeg nogle gange tidligere havde været - ikke for at få massage af en jeg "kendte", men var nysgerrig og ville møde en anden. Blev præsenteret for 2 kvinder, den ene vist nok meget omtalt herinde - og sagde at jeg meget gerne ville være i selskab med den anden kvinde. Hun var sød - og blid og der var et eller andet der klingede, selvom der ikke blev sagt så meget i starten. Det endte med at vi havde sex og tiden gik langt langt ud over den time der var aftalt og betalt for. Det var en anderledes oplevelse - rigtig rart. Det blev en tur hjem, hvor jeg ikke tænkte på at have sparet pengene eller at jeg aldrig gør dette igen. Måtte lige hjem og se om hun var tidligere anmeldt herinde, men kunne ikke umiddelbart finde noget. Det er nu HENDE resten af historien handler om.

Der gik nogle dage - og jeg havnede et andet sted og fik en okay oplevelse - og jeg ærgrede mig lidt over at jeg ikke havde valgt hende fra forleden - men det må blive næste gang. Og det blev det. Det blev en vidunderlig oplevelse - bedre end sidst. Der blev talt om alt muligt. Hendes baggrund - hun fik lidt af min historie og så videre.

Det var lidt underligt 3. gang jeg var der - nok ca. for en måned siden. Ejeren åbnede døren - og jeg blev vist ind og mens hun gjorde klar kiggede hun på mig - og sagde lidt bestemt: "Hun er blevet meget glad for dig" ... blev da glad over at høre det - men tog dog alle forholdsregler - måske et salgstrick, måske HUN godt kunne lide mit selskab. Jeg har dog også tænkt, at allerede fra dag et af - så er jeg næsten blevet fulgt helt ud til bilen til trods for at det er en rimeligt trafikeret vej. Salgstrick eller ej - jeg ved det ikke. Jeg tror jeg i første omgang tvang mig til at formode at det nok var for at prøve at få en mere fast kunde indenfor. Prøvede at glemme hende og måtte prøve andre steder for at få hende lidt på afstand - vidste også at hun i en periode var på ferie, så jeg besøgte et sted med nogle dages mellemrum - men det hjalp ikke og jeg måtte forleden kapitulere (ironi kan forekomme). Så det var nok 6. gang jeg så hende - forleden. Op til den sidste gang og efter er der så sket noget - det vil jeg helst ikke komme ind på her, hvor jeg så pludselig med sikkerhed kan sige: Jeg er sgu godt og grundigt ved at blive forelsket i hende. Hun er ikke en af de unge - hun er dog yngre end jeg. Og kom jeg gående og så hende for første gang - så ville jeg da have tænkt at det da var en pæn kvinde - men i dag er hun for mig den smukkeste kvinde af dem alle.

Og pludselig står jeg der og tænker - hvad f.... Nu har du rystet på hovedet af dem du ser i tv - på Youtube - og alle mulige andre steder. Du ved de tager røven på dig - du er deres levebrød. Jamen - er de alle sådan ?? der må da være nogen der ikke er ?? ... Ved godt at kulturen er helt helt anderledes - vaner, kønsmønstre, livssyn, opførsel og meget mere. Man må jo prøve sig frem. Hun ved godt at jeg er rigtig glad for hende.

Jeg er faktisk rigtigt tæt på at besøge et andet sted - tror også godt jeg ved hvem jeg kunne besøge, inden jeg næste gang skal ses med hende - og betale for en halv eller hel times massage (altså uden så rent faktisk at få massagen) og så sige til pågældende at jeg har brug for lidt vejledning.

Det er skide irriterende - mildt sagt. Havde jeg i min fantasi aldrig forventet...eller havde jeg - nej - tror det ikke. Nu kender I mig ikke - ved ikke hvordan jeg ser ud - og så videre. Har altid været pigernes ven - og behandler mine medmennesker med dyb respekt. Har slet ikke problemer med at få kontakt til kvinder i det "virkelige" liv.

Jeg kunne ikke forestille mig at jeg var den eneste der er havnet i sådan en situation ???

Er der nogen der har en solstrålehistorie ???

Eller skal jeg have banket det ind udefra, at jeg er et fjols - og godt naiv - en lidt for sød og rar fyr - for de er alle sammen ens ???

 

Redigeret af Japper

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mon ikke svaret på dit indlæg skal findes i "det vil jeg ikke komme ind på her" ... ikke sikkert du skal lave et indlæg der forklare det, men blot kigge lidt på, hvad du udelader i dit skriv ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mon ikke svaret på dit indlæg skal findes i "det vil jeg ikke komme ind på her" ... ikke sikkert du skal lave et indlæg der forklare det, men blot kigge lidt på, hvad du udelader i dit skriv ...

Kan kun nikke til det du skriver - men ville helst være så diskret som muligt herinde af hensyn til hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

1. Du tænker alt for meget over tingene. 

2. hvorfor spørg du hende ikke om hun har lyst til at ses privat uden for massage stedet? du har intet at tabe

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hm.. Oplevede akkurat det samme med den første og eneste escort jeg har prøvet. - Det kan du læse mere om (hvis du har lyst) i Karolina - Historien om en drøm, som jeg skrev i går aftes.

Men som en anden skriver, så har du intet at tabe ved at spørge om hun har lyst til at ses privat - jeg tror nemlig at du ender op med at have en masse følelser i klemme, hvis du fortsætter med at besøge hende uden at være afklaret med hvad der skal ske.

 

Held og lykke til jer begge uanset udfald. :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Du bliver nok nødt til at spørge hende. Det værste der kan ske er at du får et nej. Det kan selvfølgeligt også være slemt men så kan du "komme videre". Vi er alle mennesker og følelser kan overrumple én når man mest venter det. Måske er der kemi, måske ikke.....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Japper

Der er kun et Råd....

Spørg hende om hun vil mødes med dig, uden der er penge indvolvereret.

Inviter hende ud og spise....og fra din side forventer du intet andet, end at du er ude med en nonne, hun må ikke få det indtryk, at du er ude efter "noget gratis"...

så kan du jo se om det er love. Om der er real interesse fra jer Begge, osse fra dig selv?....(alle piger kender ham der, der liiiiiiige vil invitere på kaffe) Så er det jo op til dig at vise, at du ikke er ham der java-manden :D

Hvis hun giver udtryk for at at hun har en syg moster i Bratslava/Tobuk eller en Elregning...så har du svaret, hun søger en,....Sugertegnebog og hun regner med honorar for hendes skuespillertalenter....og du er vejen frem til det kongelige teater!

Så har du svaret!

Ellers er du måske Java-Manden? :D

Redigeret af Lady Cherie
hiraglyffer

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Du bliver nok nødt til at spørge hende. Det værste der kan ske er at du får et nej. Det kan selvfølgeligt også være slemt men så kan du "komme videre". Vi er alle mennesker og følelser kan overrumple én når man mest venter det. Måske er der kemi, måske ikke.....

overrumple én når man MINDST venter det. Sorry, så først fejlen nu og kan ikke finde en redigeringsknap.

Del dette indlæg


Link til indlæg

overrumple én når man MINDST venter det. Sorry, så først fejlen nu og kan ikke finde en redigeringsknap.

Hvis tidsfristen er overskredet, kan du istedet trykke på rapporter indlæg og kort beskrive for Admin, hvad du vil have rettet - evt. for nemheds skyld, bare skrive hele teksten som den skulle have været skrevet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for alle svarene - og at I gav Jer tiden til det :-) 

Havde det været en dansk kvinde - så havde jeg da uden tøven inviteret hende ud. Ingen tvivl om det - og slet ikke når jeg tænker på hvor meget vi har talt sammen gennem de sidste par måneder. Men grunden til at jeg måtte forhøre mig herigennem (hvilket jeg i min vildeste fantasi aldrig havde forventet jeg ville) var, at jeg tænkte meget over vores forskelligheder - f.eks. spurgte hun for nogle uger siden om jeg selv vaskede mit tøj og selv strøg mine skjorter - hvilket var ganske unormalt for en mand i Thailand. Og synes jeg har hørt, at de er meget loyale overfor deres arbejdsgiver - og ikke bare giver sig ud i "noget" med kunderne, for det vil jo skade forretningen.

Og jeg er da sikker på, at jeg en dag inden længe vil invitere hende ud - og som tingene har udviklet sig - så tror jeg også hun siger ja.

Redigeret af Japper

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor intet vover, intet vinder! 

Forelskelse og kærlighed er jo helt fantastisk, så det er bare at kaste sig ud i det!

Hun skal da helt sikkert inviteres ud! 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg er ganske uenig med alle de råd du har fået. Jeg tror ikke at en købesexrelation er det bedste grundlag at indlede et forhold på - og jeg ville aldrig selv kaste mig ud i et sådant. Jeg har selv været i situationen, hvor jeg fik trælse følelser for en glædespige jeg var rigtig glad for. Jeg lagde kortene på bordet, og sagde, at nu var det ikke sjovt mere.

At indrømme det for hende (og mig selv) hjalp rigtig meget. Efter en timeout forsvandt følelserne, det gør de jo altid med tiden, og vi kunne fortsætte hvor vi slap. Havde jeg nu gjort noget dumt mens jeg var blændet af følelserne, havde den genforening nok ikke været mulig. Derfor.... Tænk over, hvorvidt du er rede til at miste det I har nu, hvis hun ikke gengælder dine følelser.

Derudover er du vitterlig interesseret i at indlede et forhold med pigen? Forelskelse går jo over - og så er det nok værd at vurdere om du ville kunne leve med at sende hende afsted til klinikken hver dag. For mig ville det gøre rigtig nas.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest ACDsee

Kærlighedens veje er uransagelige

Vo intet vover - intet vinder....

Besøg hende igen - inviter hende ud og fortæl, at du nok ikke kan besøge hende mere som du har gjort før, men at du gerne vil ses privat fordi du er forelsket. Sammen skal I så kunne håndtere hendes arbejde eller finde hende en ny beskæftigelse.

Men spørg hende - inden det bliver for sent. Held og lykke.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kærlighedens veje er uransagelige

Vo intet vover - intet vinder....

Besøg hende igen - inviter hende ud og fortæl, at du nok ikke kan besøge hende mere som du har gjort før, men at du gerne vil ses privat fordi du er forelsket. Sammen skal I så kunne håndtere hendes arbejde eller finde hende en ny beskæftigelse.

Men spørg hende - inden det bliver for sent. Held og lykke.

Jeg er enig med alle de andre... og især med Cherie.... inviter hende ud og opfør dig som om hun havde kyskhedsbælte på... sex - uanset hvor mange dates det bliver til - skal være på hendes og kun hendes initiativ... 

mht det markerede

inden du inviterer - så skal du altså være HELT afklaret med at du KAN håndtere hendes job. Det er ikke meningen at det er noget i skal håndtere "sammen"  det er noget DU skal vide med dig selv... INDEN.... for ellers ender du med at gøre jer begge kede af det

Hun skal kunne forsætte med det hun laver på nøjagtig samme måde som før uanset om du er hendes kæreste eller ej.... hvis det er det HUN gerne vil... hvis hun får lyst til at stoppe fordi i finder sammen - så fint nok... men hun skal ikke få en følelse af at hun er "nødt til at stoppe" fordi nu har hun jo dig...  hvis hun stopper skal det være fordi hun vil - ikke fordi du vil... 

helt forkert start... 

Men ud over det - held og lykke :)  

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

 

Er der nogen der har en solstrålehistorie ???

Eller skal jeg have banket det ind udefra, at jeg er et fjols - og godt naiv - en lidt for sød og rar fyr - for de er alle sammen ens ???

 

Selvfølgelig er der solstrålehistorier, selvom den slags forhold nok stiller særlige krav til begge parter. :)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som tidligere skrevet i et andet indlæg, har jeg boet sammen med en udøvende pige i ca. 10 år i 80/90 erne, bruddet sket ikke pga. hendes arbejde men pga. hun forlod denne verden.

Som andre indlægsskribenter pointerer, er det alfa og omega at få afklaret, jeres fælles tilgang til et forhold.Hvis IKKE i får gjort dette, så er det dømt til at være en nitte.

Vis din TILLID, RUMMELIGHED og KÆRLIGHED til hende og find ud af om hun har det ligeså, så skal det nok lykkedes.

Held og lykke med projektet.

Venligst Landsbytossen - nu med tablet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...