Hop til indhold

Recommended Posts

Hej folkens​453352_large.jpg,
Så blev det tid til min første tur hos en GP. Jeg har været på nogle Thai-massage steder før, men der er det jo mere massagen man kommer for *host host* - og det har derudover kun blevet til HJ de steder.

Jeg havde oprettet en tråd omkring det, og fik også et par privat beskeder fra flinke brugere herindefra (og sendte selv en til en bruger der virkede som om han havde styr på det, og han var også flink til at hjælpe). Og jeg må sige at folk sgu er fantastisk hjælpsomme herinde. Giv lige jer selv et klap på skulderen :D

Jeg endte med (på baggrund af anbefalinger på privat besked og de anmeldelser jeg læste) at beslutte mig for at besøge de polske piger i Sydhavn.

Denne her anmeldelse bliver nok i ligeså høj grad en historie om en nybegynders første gang, som det bliver en anmeldelse af Jenny, fordi der er sikkert mange ting som andre vil tage helt for givet som jeg har taget med ;) 

Billederne

Nu så jeg kun én pige på adressen og det var Jenny. Men jeg kan sige at det 100% sikkert er hende på billederne. Hun er ikke model-smuk, og har ikke de største bryster, men ligner meget en rigtigt pæn og sød pige man kunne møde i byen og falde i snak med, og lige nu her når det var første gang, så synes jeg faktisk at det var en stor fordel.
 

Kontakten

Nu er det som sagt første gang jeg prøver det, så det her er nok mest bare fordi jeg er nybegynder, men jeg debatterede lidt med mig selv om jeg skulle ringe eller skrive en sms. Jeg endte med at skrive en sms, fordi jeg ikke var klar over hvor godt deres engelsk er, og synes det ville være lidt pinligt hvis jeg ikke forstod hvad de sagde. Det var dog gjort til skamme, de skrev perfekt engelsk og Jenny snakkede også rigtigt godt engelsk da jeg var der. Jeg skrev om de havde tid på et specifikt tidspunkt i dag (jeg aner ikke om man behøver at aftale en bestemt tid, men jeg tænkte det ikke skadede). Og de sendte mig adressen (dog ikke etage og side, men da jeg skrev og spurgte om jeg skulle ringe til dem når jeg var der for at få det at vide sendte de den bare i en sms).
 

Lokation

Lokationen er i Sydhavn, i nyt byggeri med elevator, og jeg vil sige det er ret diskret. Jeg tænkte ihvertfald ikke over det da jeg var derude, men jeg kender så heller ikke området så godt eller nogle personer derude, så det var nemt at føle sig anonym. Da jeg nåede op med elevatoren åbnede der en dør lige til venstre for elevatoren, og jeg var lige ved at gå ind i den forkerte lejlighed, jeg kunne dog indenfor 1 millisekund godt se det ikke var dér (da det var en noget ældre udenlandsk herre der var på vej ud), så jeg skyndte mig lige at lave en pirouette og så åbnede den rigtige dør imens og jeg kunne træde direkte ind uden ventetid :D Det virkede dog ikke pinligt, og jeg tænker at dem ved siden af nok godt ved hvad der foregår, og måske endda kender dem.
 

Selve besøget

Jenny åbnede døren, iført trusser og en bikini - godt syn at starte besøger med. Jeg blev hurtigt vist ind, og hun spurgte om det var mig der havde sms'et omkring det pågældende tidspunkt, og efter en bekræftelse blev jeg ført ind i et rum. Der gik lige 5 minutter og så blev jeg spurgt om jeg ville i bad. Jeg havde lige taget bad inden jeg tog hjemmefra, så jeg sagde at det behøvede jeg ikke, men et "but you have to clean" og et peg på mit skridt, kunne jeg godt se fornuften i at hun også gerne ville være sikker på at jeg var ren (så var jeg trods alt sikker på at hun også havde standarder overfor andre), så jeg hoppede lige i ekstra bad. Det er måske meget rart for andre at vide at det er spild af tid at tage bad hjemmefra ;-)

Jeg blev spurgt om hvor lang tid jeg ville have, og jeg sagde 30 minutter (igen, det er første gang, så jeg havde ingen anelse om hvor lang tid det ville være smart at tage - jeg havde oprindeligt overvejet en time, men besluttede mig for at 30 minutter nok var en god start), men spurgte så også lige om det var muligt at betale for en ekstra pige med i legen (Jeg tænkte at jeg ligeså godt kunne starte mit gp-eventyr med stil, og hvis billederne af hende Sara som er samme sted passer (det kan nogen måske bekræfte eller afkræfte?), så ville det godt nok være en oplevelse), men ak, hun sagde at hun ikke havde trekanter. Jeg skyndte mig selvfølgelig at sige noget ala. at hun var smuk nok til at gøre det ud for 2, og at det var helt fint med mig.
Men tilbage til de 30 minutter, de kostede 800 kr., som der også var angivet i annoncen. Jeg gav hende 1000 kr. og sagde hun godt måtte beholde de sidste 200 kr. (Jeg håber ikke der går inflation i priserne, men jeg ville gerne sikre mig at starte med et godt indtryk). 

Jeg havde egentligt tænkt mig at sige at det var min første gang hos en GP, men det faldt aldrig rigtigt naturligt i samtalen, så det gjorde jeg ikke. Men jeg kan næsten heller ikke forestille mig bedre service hvis jeg havde sagt det.
 

Kom så til de interessante, hvordan var sexen?

Jenny startede med at smide tøjet, og tungekysse mig, og det føltes virkelig naturligt, som om man skulle til at have sex med en pige man allerede har kendt et godt stykke tid. Derefter lå vi og kyssede og gramsede lidt, og jeg legede lidt med hende, og efter et stykke tid, da jeg ville til at give hende finger, gav hun lige et "no no" signal om at det ikke var tilladt. Det var selvfølgelig helt i orden for mig, men jeg nåede da lige at tænke over om den slags er almen-viden eller specifikt for nogle piger, men jeg fik hurtigt sagt "sorry" og så var der ingen onde miner og vi fortsatte som om det ikke var sket.

Jeg spurgte hende (nu tænkte jeg lige at jeg måtte være sikker) om jeg måtte slikke hende, og det virkede som om at hun blev helt glad ved tanken, og bekræftede meget positivt at det måtte jeg gerne. Og derefter gik jeg ellers igang til den store guldmedalje. Jeg ved selvfølgelig godt at det er meget skuespil, men hun var ihvertfald god til at lade som om at hun virkelig nød det, og det var en fornøjelse :)

Efter noget tid virkede det som om at hun kom (igen, hvis ikke hun gjorde, så er det rigtigt godt skuespil, og for mig er det ligemeget, jeg vælger bare at tage ja-hatten på og sige til mig selv at selvfølgelig kom hun, selvom jeg da godt er klar over at det sikkert ikke forholder sig sådan). Og hun brugte lige 1 minut på at sunde sig og kærtegne mig.

Derefter gengældte hun tjenesten, og det er hun sgu virkelig god til, og det var fantastisk at sidde lidt op af det skrå sengegærde og nyde synet. Efter lidt herlig tid, fandt hun kondom frem, satte det på og begyndte at ride mig. Og det var virkelig en fornøjelse, og jeg kunne godt mærke at jeg nok var en del tændt af hele situationen, så jeg kom ihvertfald helt klart hurtigere end jeg plejer. Jeg nåede at tænke på om jeg lige skulle nå andre stillinger, men besluttede på et par sekunder at det her var så godt at jeg fint havde lyst til at komme forholdsvist hurtigt.

Derefter lå vi tæt et lille stykke tid, og så hoppede vi i brusebad sammen, hvor jeg lige takkede hende med lidt nakkemassage, hvilket hun virkede som om hun satte stor pris på.

Jeg ved ærlig talt ikke hvor lang tid der gik. Jeg tror måske kun det hele, før badet, tog 20 minutter, men det gjorde mig ærlig talt ikke noget, men jeg blev dog glad for at jeg ikke tog 1 hel time, som jeg først havde overvejet.

Derefter var det på med tøjet, ned i elevatoren og ud, og så hen i bilen og afsted. Alt i alt, en rigtigt dejlig oplevelse.

Efterfølgende tanker her for første gang

Af en eller anden grund havde jeg måske forventet at det var noget stort her første gang hos en GP, men det hele forekom meget naturligt, og som sagt var det også en rigtigt dejlig oplvelse, men ikke noget gigantisk stort og livsforandrende - ikke at jeg havde troet det, men samtidig havde jeg måske regnet med at det føltes lidt mere specielt, hvor pt. er det lidt som om at jeg bare har været til en ekstra god gang massage eller lign. - Om det er noget jeg kunne finde på at gøre igen? Ja, det kunne jeg nok godt, men hvor jeg før havde lidt overvejet om det kunne være noget jeg blev afhængig af (fordi mange havde skrevet halvt i spøg, halvt i alvor om det), så tænker jeg nu mere på det som noget jeg kan gøre en sjælden gang imellem for at tilføre livet lidt ekstra krydderi. Nu må vi så se om det holder næste gang liderligheden melder sig, og om "det andet hoved" pludselig husker tilbage på det som noget af det bedste der er sket ;)


Tak fordi I læste med, og tak til dem der svarede i min første tråd! :)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin beretning og fremragende anmeldelse! Og stort tillykke med den dejlige oplevelse.

Og angående det med fingrene, så er det absolut ikke alle der bryder sig om det, så det er en god ide at føle sig frem eller måske ligefrem spørge.

Mht Sara, så er det hende du ser på billederne, og der er iøvrigt mange fine anmeldelser af hende her.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fremragende anmeldelse :) 

det er meget pige-specifikt om det med fingre er tilladt ... du fortæller ikke at du blev sendt ud og vaske hænder og pik først, og når det ikke sker, så regn med at det ikke er ok, for du har jo lige rørt ved ALT inkl pengesedler lige inden du rører hende... og det vil mange piger takke nej til at få ind i det mest hellige :) 

 

Men mega fed måde at skrive en virkelig brugbar anmeldelse... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

det er meget pige-specifikt om det med fingre er tilladt ... du fortæller ikke at du blev sendt ud og vaske hænder og pik først, og når det ikke sker, så regn med at det ikke er ok, for du har jo lige rørt ved ALT inkl pengesedler lige inden du rører hende... og det vil mange piger takke nej til at få ind i det mest hellige :) 

Jeg blev sendt ud for at vaske mig, men det var så før jeg rørte ved pengene. Men jeg forstår 100% at det er individuelt. Jeg er bare glad for at det ikke ødelagde stemningen, og jeg vil selvfølgelig være opmærksom på det i fremtiden :)

Men mega fed måde at skrive en virkelig brugbar anmeldelse... 

Tusind tak, jeg synes allerede jeg har fået meget ud af alle andres historier og anmeldelser, så jeg har prøvet at gøre mig umage for at give noget godt igen :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin beretning og fremragende anmeldelse! Og stort tillykke med den dejlige oplevelse.

Og angående det med fingrene, så er det absolut ikke alle der bryder sig om det, så det er en god ide at føle sig frem eller måske ligefrem spørge.

Mht Sara, så er det hende du ser på billederne, og der er iøvrigt mange fine anmeldelser af hende her.

​Mange tak - Og ja, i fremtiden vil jeg helt klart spørge, jeg tænkte bare overhovedet ikke over det :)
Og godt at høre det er hende, det kan være det giver anledning til et besøg mere engang i fremtiden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jenny har en strictly no fingers regel, så det har ikke noget med dig at gøre. Og så siger jeg velkommen til en ny hulbroder. ;)

​Ah, det er vel sådan set godt nok at vide. Men for fremtiden vil jeg nok stadig spørge. Det er nok bare en af den slags ting som man ikke lige tænker over kan være et problem, men bagefter selvfølgelig godt kan se kan være både individuelt og/eller afhænge af så mange andre ting :) Og mange tak for velkomsten!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Drenge,

JENNY er bare rigtig god sex, specielt hvis man har kemi og hun har en god dag ... Så er det guide sex!!

Hun arbejder dog selv meget on / OFF men så er det godt hun har en stribe faste polske ludere på skift!!

Jeg har til dato ikke trukket en nitte hos de polske pige, nogen bedre end andre ja der er klart.

TOP Polske piger på adressen: Jenny, Kate, Carmen, Sara, Lily 

Det er meget forskelligt hvad du må med pigerne og ofte 'Kemi' der styre, generelt spørg inden du betaler.

Luke

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

God anmeldelse, og brugbar! En god approach kunne have været, at fortælle pigen det var en GP debut. Så havde hun måske tilpasset akten efter dette, og fortalt om hendes do's og dont's inden.

Mange af mændende er vel vante GP brugere, så at vide det er en debutant kunne være rart for pigen at vide.

Og den med fingrene. Ja, det er meget individuelt men hovedreglen er don't. Hvis hun eksplicit siger noget andet, så brug fingrene, men udgangspunktet er don't.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for indslaget og velkommen til!  

Ja det er absolut noget, man hurtigt bliver afhængig af, tag ikke fejl med det!   Hvis du ikke føler det nu er det ligesom nogen siger, at man ikke bliver afhængig ar heroin første gang, derfor kan man da godt prøve.  Selvfølgeligt kommer det også an på, hvad du ellers har af muligheder for sex.    Men både dem, der gør det fordi de ikke har andre muligheder, og dem, der gør det for variationene skyld, bliver som regel ret afhængige.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej!

Tänkte göra ett besök hos de polska pigorna men blir inte klok på vem som är vem.

Hon på bilden är Jenny? Men vem är Kate? Är det samma piga eller finns det någon bild/annons på hur Kate ser ut?

Redigeret af kallekulle

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sniper123

Hej!

Tänkte göra ett besök hos de polska pigorna men blir inte klok på vem som är vem.

Hon på bilden är Jenny? Men vem är Kate? Är det samma piga eller finns det någon bild/annons på hur Kate ser ut?

Hej Kalle

Pigen på billedet er Jenny http://escortguide.dk/P/wonderfull-polish-girls-jenny-21792.html   hvis du søger på Kate, så kommer der nogle anmeldelser frem;

men hun er der ikke pt. så det giver ikke den store mening. De øvrige piger er Sara http://escortguide.dk/P/sara-back-to-copenhagen--21751.html

og Pearl, jeg tror ikke hun har været på stedet tidligere http://escortguide.dk/P/wonderfull-polish-girls-pearl-new-girl-22696.html

I slutningen af kommende uge skulle Anna, Samanta og Lily være tilbage igen.

God fornøjelse :)

Sniper

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte Jenny i onsdags, hun er en rigtig dejlig pige. Jeg havde bestilt en time med blid dominans, men jeg kom for sent så det blev til 20 min i stedet for.

Et hurtigt bad og så det bedste sex jeg nogen sinde har haft med en GlædesPige. Det virker som om hun virkelig nyder det.

Om et par uger kommer jeg den vej forbi igen, og så må jeg prøve den blide dominans.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte Jenny i onsdags, hun er en rigtig dejlig pige. Jeg havde bestilt en time med blid dominans, men jeg kom for sent så det blev til 20 min i stedet for.

Et hurtigt bad og så det bedste sex jeg nogen sinde har haft med en GlædesPige. Det virker som om hun virkelig nyder det.

Om et par uger kommer jeg den vej forbi igen, og så må jeg prøve den blide dominans.

Vilken tid var du där? :) Jag ringde i onsdags men ingen svarade. Måske din fejl? ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Jeg ved ærlig talt ikke hvor lang tid der gik. Jeg tror måske kun det hele, før badet, tog 20 minutter, men det gjorde mig ærlig talt ikke noget, men jeg blev dog glad for at jeg ikke tog 1 hel time, som jeg først havde overvejet.

Det er nu de færreste steder, hvor man ikke kan få en time til at gå :wink:. Men tak for en god og gedigen førstegangsberetning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jenny har en strictly no fingers regel, så det har ikke noget med dig at gøre. Og så siger jeg velkommen til en ny hulbroder. ;)

Ja og gudskelov for dette. Jeg synes, at det allerklammeste er mænds fingre oppe i fissen - fyldt med bakterier og andet skit. Jeg forstår i den grad, at mange af pigerne ikke tillader det! Jeg tror faktisk også, at der er flere der har superfransk på programmet end fingerfisse! 

Redigeret af Bukowsky Revival

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja og gudskelov for dette. Jeg synes, at det allerklammeste er mænds fingre oppe i fissen - fyldt med bakterier og andet skit. Jeg forstår i den grad, at mange af pigerne ikke tillader det! Jeg tror faktisk også, at der er flere der har superfransk på programmet end fingerfisse! 

Hvem dælen gider rode i en fisse med fingrene, når man har en tunge til rådighed.

Venligst Landsbytossen - nu med tablet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvem dælen gider rode i en fisse med fingrene, når man har en tunge til rådighed.

Man kan noget med fingre, som er umuligt med en tunge (freaks undtaget).

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sniper123
kallekulle skrev, for 1 time siden:

Anyone who knows where the polish girls are? Cant find their ad's anywhere?

De er rejst hjem til Polen - pigerne har lukket og slukket i Sydhavnen. Jeg håber da, at vi ser dem i København igen - et eller andet sted; men penthouse bordellet er historie.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sniper123 skrev, for 10 timer siden:

De er rejst hjem til Polen - pigerne har lukket og slukket i Sydhavnen. Jeg håber da, at vi ser dem i København igen - et eller andet sted; men penthouse bordellet er historie.

 Seriøst Sniper? Jeg gik udfra at de bare var på det sædvanelige for længet jule/nytårs ferie som visse udlanske steder rammes af. Trist nyhed.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sniper123
kortehansen skrev, for 5 timer siden:

 Seriøst Sniper? Jeg gik udfra at de bare var på det sædvanelige for længet jule/nytårs ferie som visse udlanske steder rammes af. Trist nyhed.

Det er desværre korrekt. Det sædvanlige problem med udlejer, der bliver mødt med klager fra andre beboere. Jeg havde nok selv ageret på samme måde, hvis min nabo etablerede et bordel og kunderne ikke kendte forskel på højre og venstre :wink:  Det er ikke holdbart, at drive den type virksomhed fra en beboelsesejendom.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...