Hop til indhold
Jernsvinet

Sextour til Hamburg

Recommended Posts

Program: 

 

Afgang midtjylland torsdag d. 16. april.

 

1. stop:  http://aphrodite-kiel.de/

 

evt. m. overnatning på

 

http://www.auerhahn-grevenkrug.de/

 

ca. 400 meter derfra eller i Kiel + evt. en tur igennem Eros-Center.

 

17. april

 

Afgang Richtung Hamburg, hvor der er flere forskellige seværdigheder og skønheder, der skal undersøges nærmere

 

Overnatning 17 - 18 og evt. 19. april i Winsen ca. 15 km sydøst for Hamburg - desværre er mit hotel der, allerede udbooket, men der er andre muligheder i nærheden:

 

http://www.preiswert-uebernachten.de/hotel-pension/winsen-luhe.html

 

Men ellers er der jo også muligheder i selve Hamburg eller Harburg:

 

Søg evt. her: http://www.booking.com/

 

Bare det er i nærheden af:

 

FKK Romeo i Bergedorf:  http://www.fkk-hh.de/ 

 

FKK Atmos i Harburg:  http://www.atmos-saunaclub.de/ 

 

og FKK Harmony i Seevetal:  http://www.saunaclub-harmony.com/anfahrt.html

 

Men vi vil nok også besøge Fantasy Lounge i Stellingen:  http://www.modelle-hamburg.com/sexpartys/hamburg/stellingen/fantasy_lounge_9468.html?data%5Blang%5D=en

 

hvor de har genindført GangBang hver 2. time  :D

 

Forhåbentlig får vi også lejlighed til at undersøge andre seværdigheder undervejs - bl.a. er det om søndagen planlagt at besøge et træf og stumpemarked med gamle veteranbiler, traktorer og motorcykler mv.

 

Kørelejlighed tilbydes d. 16. april fra midtjylland (send PB), men alle er velkomne til at støde til undervejs og nærmere program kan aftales  :)

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt initiativ Jernsvin

 

Jeg vil sætte stor pris på en tilbagemelding om:

 

FKK Romeo

http://www.fkk-hh.de/

 

Her har jeg gode minder fra et besøg år tilbage, og kunne godt tænke mig en opdatering på stedet.

 

Men bemærk:

 

FKK Romeo

http://www.fkk24.de/Club/FKK+Romeo

 

Hvor det står at der er buffet, men at det ikke står på deres egen hjemmeside.

 

Måske en af jer kan ringe og spørge opklarende til det?

 

Ellers så spiser man udmærket thai i en af spisestederne på Haupbahnhof, hvis I kan stille sulten kl 16 - 17, inden turen ud til FKK Romeo.

 

Jeg vil også varmt anbefale at I nyder kaffe og kage hos dette fantastiske sted:

 

Speicherstadt Kaffeerösterei

http://www.speicherstadt-kaffee.de/

 

Billeder

https://www.google.com/search?hl=da&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1920&bih=880&q=speicherstadt+kaffeer%C3%B6sterei+hamburg&oq=Speicherstadt+Kaffeer%C3%B6sterei&gs_l=img.1.1.0i19j0i30i19.3290.3290.0.4473.1.1.0.0.0.0.76.76.1.1.0.msedr...0...1ac.2.64.img..0.1.75.N85mGLMpRRQ

 

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Kehrwieder+5,+20457+Hamburg,+Tyskland/@53.5436653,9.9881418,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47b18f0414c90817:0xbff604db43118d91

 

Onslow anbefalede mig for længe side at se, jeg har endnu til gode at opleve:

 

Miniatur Wunderland

http://www.miniatur-wunderland.com/

 

På Google maps
https://www.google.com/maps/place/Kehrwieder+2,+20457+Hamburg,+Tyskland/@53.5437292,9.9885157,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47b18f046c70d7e1:0xc8bf4bbd8f44612a

 

Billeder

https://www.google.com/search?hl=da&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1920&bih=880&q=miniatur+wunderland+hamburg&oq=Miniatur+Wunderland&gs_l=img.1.1.0l2j0i30l8.1860.1860.0.3279.1.1.0.0.0.0.94.94.1.1.0.msedr...0...1ac.2.64.img..0.1.93.EMlMPcyfKrI

 

Begge lokaliteter ligger dør om dør.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse, jeg tror at det bliver enten Atmos (som jeg kender i forvejen) eller Harmony, da Bergedorf ligger lidt længere væk i køreafstand i forhold til overnatningsstedet - noget med at man enten skal helt til Hamburg eller over Geesthacht - så det bliver en noget længere tur hjem midt om natten.

 

Men ellers er jeg indtil videre rimelig åben mht. clubber og tidspunkter - bare der er nogen at følges og/eller mødes med.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Det bliver da vist en af de store bolleture, Stålgris :-P

 

Er lidt interesseret i Fantasy Lounge i Stellingen, men men det er nok lige rigeligt med så mange dage.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det bliver da vist en af de store bolleture, Stålgris :-P

 

Er lidt interesseret i Fantasy Lounge i Stellingen, men men det er nok lige rigeligt med så mange dage.

 

Jeg vil heller ikke være der alle dagene - og jeg har også snakket med en om følges ad til

 

www.partytreff-dolcevita.com en af dagene - men ellers har jeg i begrænset omfang ikke noget imod at lege taxichauffør.

Del dette indlæg


Link til indlæg
 

Hej Jernsvin

Kom I af sted?

​Ja, undskyld - jeg har kun haft tid til at fortælle lidt om min tur:

Overnattede ellers på Hotel Auerhahn:

http://www.auerhahn-grevenkrug.de/

Havde ikke bestilt værelse på forhånd, men der var vist rigeligt med ledige værelser og jeg fik et dobbeltværelse incl. Frühstuck til kun € 50,- - og jeg tror næsten jeg var den eneste overnattende gæst - alligevel var der om morgenen forberedt morgenmad med både spejlæg, kogte æg, pålæg, oste, brød mv. til en større forsamling. Men ellers et pænt, roligt, rent og behageligt hotel, der godt kan anbefales.

Der er ikke længere fra kroen til Ahrodites end at man kan gå, men jeg valgte nu at køre - dels fordi jeg lige ville en smut ind omkring Eros-centret i Kiel - dels fordi jeg ikke syntes at det skulle være for påfaldende, hvor jeg skulle hen.

Om fredagen kørte jeg videre til Hamburg, hvor jeg troede jeg havde fundet et lille hyggeligt gæstgiveri ved Elben - men de var ved at bygge om, så jeg måtte leve med en del håndværkerlarm om morgenen - værre var det dog at deres Wifi, næsten var ikke fungerende.

Jeg havde ellers tænkt at jeg ville på Fantasy, men da jeg hørte i bilradioen, at der var 11 kms kø igennem Elb-tunnelen - og fredag eftermiddag ind midt igennem Hamburg, så også nok var håbløst, valgte jeg at tage på Harmony:

http://www.saunaclub-harmony.com/

Hvor der selvom jeg ankom noget ud på eftermiddagen, kun var nogle få gæster - i starten kun 3 danskere fra Nordjylland, som jeg hurtigt sluttede mig til for at høre lidt om deres indtryk af stedet og pigerne - de forsvandt desværre ret tidligt, så vi nåede ikke at udvide bekendtskabet, men 2 af dem havde ikke tidligere været på en sådan klub og det var måske også lidt for overvældende for dem.

Snart blev der dog serveret aftensmad og jeg bemærkede at Claudia vist havde et godt øje til mig og jeg til hende, da jeg syntes hun så lidt fræk ud med sit opsatte hår og chicke let rødlige hår, så du hun kort efter spisningen kom og flirtede lidt, røg vi ret hurtigt på Zimmer. Uhh - jeg skulle lige vænne mig til at pigerne på Harmony kysser godt - det får man altså ikke meget af på flattrate. Pigerne gør også noget mere ud af deres blow, vil også gerne sidde ovenpå og i det hele taget har de styr på hvordan sådan en sexseance skal foregå, men jeg havde måske alligevel forløbet mig lidt med Claudia og gået for hurtigt med på Zimmer til at jernet ville samarbejde til en slutspurt, så jeg måtte desværre melde pas til Claudia - men jeg tror ikke hun tog mig det ilde op - hun var ihvertfald rundt et par gange senere på aftenen for at lægge op til en ny tur - men der var jo andre sild i farvandet:

Nicole - sjældent har jeg da set en så køn, sød og slank mørkhåret pige - jeg var dog lige ved at blive lidt skuffet da vi kom på Zimmer, for hun startede med at slukke lyset - men så gik hun hen og trak gardinerne fra - that´s my girl ;-) - og så hen foran spejlet og jeg kunne se hun havde et listigt smil på læben og også selv kiggede lidt i spejlet - og det er bare dejligt at se sig selv stå der, med en dejlig pige på knæ foran sig, der spiller med tungen på ens pikhoved - og man kan fornemme at hun også selv synes det er sjovt og ren porno at tease en :-D  Bagefter ville hun også ride - og det må man sige at kun få gør bedre - og ikke noget med at jeg var for stor, da jeg endelig fik lov til at gennemkneppe hende.

Så bagefter måtte jeg have en længere pause, hvor jeg bla. blev lokket med i Saunaen af en ung tyrker, der gerne ville lave lidt sauna-guss stemning, men saunaen var nu altså alt for varm - 99 grader, så han måtte også selv hurtigt ud, men så fik vi en lille snak - jeg havde ikke troet han var af tyrkisk afstamning, da de normalt ikke plejer at være så snakkesagelige - han lignede nu også lidt mere en asiat i ansigtstrækkene.

Sad så lidt i baren og undrede mig lidt over en ældre, kraftig hvidhåret herre, der havde samlet en mindre flok piger tæt omkring sig, en af pigerne der var nøgen og totalt overtatoveret skulle vist være hans kone - jeg ved ikke hvad der videre skete, men jeg så dem ikke senere, da jeg valgte at slappe lidt af i biografen, men der gik kun kort tid før Milena med de store kunstige, men flotte nødder satte sig ved siden af mig og begyndte at pille lidt, så jernet vågnede op til dåd - og det benyttede hun sig hurtigt af og indledte et blow, men spurgte så heldigvis hurtigt, om vi skulle fortsætte i biografen eller om jeg ikke hellere ville på Zimmer - jo, tak, men det er sgu ikke sådan at spadsere ud forbi receptionen og op ad trapperne med et ordentligt jern på - det vidste hun jo godt og smilte lidt skælmsk, da hun gik foran mig op ad trappen, så jeg rigtig kunne nyde hendes vuggende velformede popo - det gjorde så heller ikke opstigningen nemmere ;-)

Bagefter trængte jeg til en længere pause og fik tid til at sludre med flere af pigerne, spise lidt mere mad og ellers hygge og se mig lidt mere om i klubben, som må have været en gammel mølle, da, der under bygningen løber et større vandløb, som de har illumineret med lidt lamper.

Jeg havde hele aftenen haft et godt øje til Mary, men jeg var jo slet ikke klar til mere sjov, men vi fik en sludder, hvor hun beklagede sig over at mændene altid sagde: "später", hvor de måske istedet burde have sagt at de ikke var interesserede i hende, hvor jeg så måtte forklare hende at det er svært at sige nej - og/eller at hun ikke lige er ens type. Der var heller ikke så mange kunder i butikken - lidt mærkeligt - jeg havde frygtet at netop en fredag aften ville der være rigelig kamp om pigerne, men de havde nu ikke meget at bestille og kedede sig bravt. Mary gik så igen en tur og jeg nævnte for Milena at jeg syntes Mary var lige min type - kort efter forsvandt Milena så også og må have fortalt dette videre til Mary, for der gik ikke lang tid, så var hun tilbage og over mig som en mis, jeg ikke kunne sige nej til, selvom det nok var lidt for tidligt jeg kom i aktion igen.

Så, da vi kom på Zimmer valgte jeg at tage det helt roligt og bare lade Mary pirre og lege lidt med jernet - og det endte med at jeg tog 3 x ½ time med hende + CIM, så da vi kom ned i garderoben tømte hun min pung, pånær en € 5 seddel, som hun trods alt ikke ville have i drikkepenge ;-)

Så var det også på tide at finde tilbage til gæstgiveriet og få en god nats søvn, så jeg kunne være klar til en tur til Dolce Vita næste dag sammen med Oralis. Inden jeg forlod stedet spurgte jeg dog receptionisten hvor mange ansatte der var, da jeg syntes, jeg havde bemærket en hel del personale, men det skyldtes bl.a. at maden får de fra et cateringfirma, som så sender folk med til at anrette maden og supplere op - ja måske også vaske op?

Fortsættelse følger  ;-)

 

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dejligt at høre lidt fra Harmony igen. Tak for det :-)

Nicole http://www.saunaclub-harmony.com/girls/nicole.html er jo mere eller mindre Harmonys ukronede dronning/prinsesse. For det første har hun været der stort siden starten, for det andet evner hun igen og igen at trække fyrene på zimmer. Og, som du vist også erfarede, så er hendes blow virkelig godt, og hun knepper som en drøm. Dejlig tøs.
De første gange jeg var der, startede jeg altid med hende - for at få lettet trykket.

Claudia http://www.saunaclub-harmony.com/girls/claudia.html og
Milena (du mener nok Melina http://www.saunaclub-harmony.com/girls/melina.html) kan jeg ikke helt fornemme, hvad du mener om. Du må gerne uddybe :-)

Mary http://www.saunaclub-harmony.com/girls/mary.html lyder det til, du fik den bedste tur med, og at blowet var i top. Hende må jeg vist have kontakt med i morgen :-).

Venligst
French

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dejligt at høre lidt fra Harmony igen. Tak for det :-)

Nicole http://www.saunaclub-harmony.com/girls/nicole.html er jo mere eller mindre Harmonys ukronede dronning/prinsesse. For det første har hun været der stort siden starten, for det andet evner hun igen og igen at trække fyrene på zimmer. Og, som du vist også erfarede, så er hendes blow virkelig godt, og hun knepper som en drøm. Dejlig tøs.
De første gange jeg var der, startede jeg altid med hende - for at få lettet trykket.

Claudia http://www.saunaclub-harmony.com/girls/claudia.html og
Milena (du mener nok Melina http://www.saunaclub-harmony.com/girls/melina.html) kan jeg ikke helt fornemme, hvad du mener om. Du må gerne uddybe :-)

Mary http://www.saunaclub-harmony.com/girls/mary.html lyder det til, du fik den bedste tur med, og at blowet var i top. Hende må jeg vist have kontakt med i morgen :-).

​Melina har desværre fået ordnet næsen af en amatør, så hun nu har et lidt mærkeligt, nærmest lidt for blegt og utryksløst ansigt - noget jeg især bemærkede på afstand, men når man lige får smilet frem, trods at overlæben går alt for langt op - måske pga. den fejlslagne operation? - virker hun meget sød og indtagende - og nem at snakke med.

Men du må hilse dem alle sammen :D

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralis voluptatem

Det er ikke så mærkelig at der er færre gæster end normalt, det er sidst på måneden.

​Det var fredag d. 17/4 så det var vel mere midt på måneden.:lol: Harmony har i et stykke tid kørt med et tilbud på nedsat pris på indgangen. Dette tilbud var netop ophørt måske dette også kunne spille lidt ind på antallet af lokale gæster.

 

Vedr. Harmonys ukronede dronning/prinsesse Så har Nicole også været mit første valg tidligere, men hun er nu blevet væltet af tronen af http://www.saunaclub-harmony.com/girls/helena.html De to piger yder begge en kanon god service. Men når alt kommet alt, så har det vel også meget at sige om den enkle pige er ens type og om man sammen har kemi.

Del dette indlæg


Link til indlæg

​Det var fredag d. 17/4 så det var vel mere midt på måneden.:lol: Harmony har i et stykke tid kørt med et tilbud på nedsat pris på indgangen. Dette tilbud var netop ophørt måske dette også kunne spille lidt ind på antallet af lokale gæster.

​Syntes også nok jeg havde læst at entreen kun var € 40,-, men tænkte at det nok ikke gjaldt om fredagen - så de få gæster undrede mig endnu mere. Da jeg gik omkring kl. 0030, snakkede de endda om at lukke tidligt, men da begyndte der da ligesom at komme et par nye gæster ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralis voluptatem

Jeg tror ikke 20€ i entre-rabat har meget at sige når man bruger flere hundrede € på pigerne...

​Nille det kan godt være du brugere flere hundrede € på piger hver gang du er på klub. Men det gør den lokale Tysker ikke. På Harmony er der mænd som kommer der flere gange om ugen og kun går med 1 pige pr. gang.

Pigerne har også fortalt om at nogle gæster bare kommer for at slappe af og slet ikke går med en pige, men mere bruger stedet som et wellness / spa hotel.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja jeg ved godt at de lokale kommer tit og booker en pige, måske den samme pige hver gang :P

Jeg har en set en ældre mand komme på Samya hverdag, så er han fri for at lave og købe ind, fri mad og drikke, sauna, bad og wc er incl., måske bor han i en beskeden bolig, samt han er ensom, så går han på klub for at få lidt socialt samvær...

Lad os sige kan kommer 20 dage pr. mdr. det koster 1000€ + 20 gange x 30min i rummet=1000€ Total. ca 2000€/mdr. det er ikke så galt med danske øjne... jeg tror jeg ville gøre det samme i min alderdom :lol: dog ikke hver dag - det bliver trivielt.

Tager man på Aca eller Aca Gold, bliver regnestykket endnu billigere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

​Nille det kan godt være du brugere flere hundrede € på piger hver gang du er på klub. Men det gør den lokale Tysker ikke. På Harmony er der mænd som kommer der flere gange om ugen og kun går med 1 pige pr. gang.

Pigerne har også fortalt om at nogle gæster bare kommer for at slappe af og slet ikke går med en pige, men mere bruger stedet som et wellness / spa hotel.

​Mary og Melina fortalte også at de undrede/ærgrede sig over at nogle mænd sad i biografen og selv spillede den af :blink:

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, lørdag havde jeg aftalt at mødes med Oralis lige hvor motorvejen deler sig sydvest for Hamburg - her er der nemlig et stort havecenter, masser af P-pladser og det er nemt og hurtigt at komme til og fra motorvejene.

Vi var i god tid og tog det stille og roligt, så vi også kunne få tid til at snakke på vejen til:

Dolce Vita:

http://www.partytreff-dolcevita.com/

hvortil vi ankom i god tid og ventede lidt udenfor indtil de åbnede.

Når man så lige kommer indenfor og ser udvalget af piger, havde jeg mest lyst til fordufte igen, men Oralis havde jo sagt god for klubben og jeg tænkte at jeg måtte prøve at få det bedste ud af det - jeg havde jo ligesom også bemærket at der var enkelte lyspunkter mellem pigerne og jeg havde bemærket en lille mørkhåret pige, der ved første øjekast ikke virkede bekendt, men hun lignede lidt Mona Lisa.

Nå, vi gik i kælderen og fik klædt om til blå-ternet skottehabit, tog et bad og Oralis viste mig lidt omkring i klubben, hvorefter vi stillede os i baren og bestilte en cola. Vi fik dog ikke lov at stå ret længe før pigerne begyndte at stille sig i kø. Jeg blev først opsøgt af Fernanda fra Spanien, som jeg talte lidt spansk med og som egentlig så OK ud, men da hun kort efter ville have mig med på Zimmer, måtte jeg dog melde fra, da der endnu ikke var det mindste uro i jernet.

Det blev dog ikke bedre da Julia, som Oralis påstod vi tidligere havde mødt på Love Toxic:

Kom og stillede sig op et helt hoved højere ved siden af mig. Jeg kunne dog ikke erindre hende og jernet viste heller ikke interesse.

Snart efter kom dog hende den lille mørkhårede sag og smøg sig ved min side, smilte og nu kunne jeg se det var Gloria fra Fantasy Lounge/Optasia:

og som jeg tidligere har taget flere ture med, selvom hun godt kan være lidt bossy.

Nu vågnede jernet lidt op, men jeg skulle nok ikke været gået med til at det skulle foregå på GangBang podiet lige bag baren, for nu kom der en anden tung og kraftig pige og blandede sig. Jeg bad hende faktisk efter et stykke tid om at lade mig være alene med Gloria, da jeg følte mig lidt voldtaget, men så talte hun med Gloria om at få lov til at blive - og det endte da også med at jeg tabte lysten og fik lov at kravle ned igen.

Jeg havde bemærket en moden, attraktiv og velholdt blondine, som havde det med at stå for enden af baren og putte læbestift på, mens hun lavede kyssemund og så sig selv i barspejlet. Hun havde hestehale og var iført noget frækt corsageoutfit og jeg havde lidt øjenkontakt med hende, men der skete så meget andet vi skulle holde øje med og jeg var heller ikke helt kommet i stemning - på et tidspunkt på vej ud i køkkenet for at spise, gik jeg dog tæt forbi hende og lod ligesom tilfældigt min hånd berøre hendes frække popo - lidt efter kom hun også ud i køkkenet for at spise og hun smilte lidt frækt til mig.

Da jeg var færdig med at spise, gik jeg over til hende at sagde at når hun var færdig med at spise, måtte hun gerne komme hen til mig - og den var hun helt med på, så da hun senere igen kom over til baren, hvor jeg ellers stod og måtte takke nej til et frækt tilbud fra en noget mere moden glædespige, der lignede Ulla Terkildsen og som Oralis senere forsvandt sammen med til et intimt interview, kom hun over til mig og vi blev enige om at finde et roligt værelse.

Her har jeg dog aldrig oplevet en mere emsig glædespige - især mht. kondomer - ikke engang et HandJob ville hun give uden kondom, da hun havde et lille sår på den ene finger og var bange for at smitte hele klubben. Men hun gav da et udmærket blowjob og jeg fik hende også kneppet godt igennem liggende på siden - det endte dog med at jeg selv fik lov til at spille den af, men først da jeg fik hende placeret, så jeg rigtig kunne mærke hendes flotte modne bryster på mine spændte nosser og jeg overlod det til hende at tage de sidste tag, kom jeg med et ordentligt skud direkte i munden på hende med kondom på. Men sød - det var hun :P

Senere så jeg hende til GangBang med den største iver og fornøjelse sutte og spille den ene fyr af efter den anden - uden kondom - så er der ligesom no´et a et forstor.

Nåh, men der var jo andre fisk i farvandet - dvs. af og til følte jeg måske at jeg var fisken, der skulle hives i land og jeg blev bl.a. shanghajet til et GangBang af Fernanda, som jeg syntes jeg skyldte en omgang, men så kom der en velvoksen pige, der snakkede tysk med hollandsk accent og overtog afsutningen, hvorefter jeg af Fernanda fik monteret et kondom på en finger, så jeg kunne pille hende i fissen, mens hun velvilligt præsenterede mig for sine struttende brystvorter, jeg dog ikke måtte kramme eller slikke alt for hårdt, da hun netop havde fået lavet brysterne. Jeg bliver bare for ukoncentreret, når jeg skal underholde 2 piger på en gang, så da begejstringen gik af Skt. Gertrud, hoppede de hurtigt videre til en anden fyr.

Der var GangBang hver anden time, hvor alle pigerne åbenbart skulle være med og gøre deres bedste for at ondulere så mange mænd så hurtigt som muligt - og var der ikke GangBang, var der hen på aftenen optræden af en pornostjerne, som vi ikke syntes var så meget pornostjerne eller så videre attraktiv ud, men alle mændene blev kaldt frem for at se showet: "Alle Männer nach Vorne" - og så sad der pludselig en snes mænd i blåternet skottehabit rundt om podiet og begejstret betragtede showet - og så alligevel forsøgte at undgå at blive lokket med op på podiet til showet.

Flere valgte istedet at gå i separé med nogle af de faste piger og pludselig var Gloria fra før der igen og ville nu have mig med på Zimmer alene, hvor hun spurgte om jeg havde lyst til at slikke hende - og det fik jeg nu lov til i lang tid, hvorpå hun begyndte at spjætte og sluttede af med at presse mit hoved godt fast mellem lårene - men da det så blev min tur, var det ligesom hun fik travlt med at afslutte, da de åbenbart ikke må blive for længe på Zimmer med enkelte gæster, men hun ville dog gerne at jeg selv spillede den af og afsluttede med hendes hjælp i munden på hende.

Senere på dagen  blev køkkenet spærret af, mens der blev stillet en større buffet an med 4 - 5 store fade med forskelligt slags velsmagende kødretter - der var alt lige fra græske frikadeller til store koteletter og div. salater - ja, jeg syntes næsten, der var alt for megen mad, men så var der nok også til natmad. Man skulle så enten spise i køkkenet eller i et lille tilstødende lokale, så der kunne af og til være lidt trangt, men det gik, hvis man lige forstod at afvente til der blev ledige pladser.

I baren kunne man bestille forskellige former for alkoholfrie drinks - sikkert også med alkohol, men man skulle selv gå ud i køkkenet og hente is i en ismaskine, hvilket jeg syntes var lidt besværligt og noget som jeg først fandt ud af hen på aftenen efter at have stået hele dagen og spyttet i lunken Cola og Apfelschorle, hvis jeg ikke fik en kop kaffe. Under baren havde pigerne deres eget lille depot, hvor de kunne sætte deres drinks og andre ting - på bardisken kunne man ihvertfald ikke lade et glas stå ret længe, før den blev ryddet væk og man måtte bestile påny.

Mændenes bruserum med 6 brusere havde desværre kun 2 underdimensionerede afløb, så så snart der var bare et par stykker, der tog bad samtidigt, stod man og sjoppede i vand op ad fødderne, hvilket ikke virkede så lækkert, men der var nogen gode armaturer, som man kunne indstille på forskellig vis - om man ville have strålen fra oven eller lige ud på maven - man kunne også være heldig at finde ud af at stille om til en håndbruser - dog var der ingen termostater, så man skulle bruge lidt tid  på indstille den rette temperatur - og det er lidt trælst, når man som jeg godt kan lide at starte med at det er koldt, indtil termostaten finder den rette temperatur og man så lige kan overbruse hele kroppen, holde pause og sæbe sig ind, uden igen at skulle bruge tid på indstilling af temperaturen. Når jeg så har fået sæben vasket af, ynder jeg langsomt efterhånden som jeg skyller af længere og længere nede ad kroppen at skrue mere og mere ned for temperaturen, for at afslutte med helt iskoldt vand til kalorius, så han kan være frisk til en ny omgang ;-)

Efter afskylning måtte man så desværre stå ude på gangen og tørre sig, da der dels ikke var plads til det i bruserummet og dels, så var det som regel oversvømmet.

Gik man en halv etage ned fra det store fællesrum var der  et større wellnessområde med en mindre swimmingpool med iskoldt vand - noget koldere end på Atmos. Jeg forsøgte at svømme en enkelt tur men nåede ikke meget mere end en ½ længde før jeg måtte op igen - så var det godt at der var en behagelig varm sauna, hvorfra der var udsigt til flere podier, hvor folk hyggede sig - især bemærkede jeg en meget slank lyshåret pige, der med stor energi og elegance red en fyr, medens andre mere generte trak nogle flytbare vægge for, for at få lidt mere intim hygge - men der var hele tiden nok at se på og pigerne havde ligesom deres favoritbollepladser - må sige det er en club, hvor der er gang i sagerne.

Sidst på aftenen havde jeg forsøgt at gøre lidt kur til en anden moden, lille men sej, velproportioneret blondine med en fræk og dyr frisure. Men hun havde det med at forsvinde eller sætte sig hos en anden fyr, såsnart jeg nærmede mig, men nu skulle der være optræden igen af hende pornostjernen og jeg havde besluttet at forsøge mig endnu engang hos blondinen eller hoppe op på podiet til pornostjernen, som jeg kort forinden havde haft en lille hyggelig snak med ved baren og hvor hun havde givet udtryk for at hun syntes det var lidt hårdt at være eneste pige deroppe og hun gerne ville sætte lidt mere fut i sagerne - derfor ville jeg gerne have haft den seje blondine med, men hun ville kun på Zimmer. Men her var det: "læg dig" og som som hun forklarede: "Zagzag", hvor hun bare ville starte med at sutte mig af - og jeg kunne slet ikke få hende med på en noget mere avanceret og rolig opstart, så jeg afbryd, tog en hurtig beslutning, et hurtigt bad og var snart efter oppe på podiet hos pornostjernen ;-) 

Pornostjernen prøvede forgæves at puste liv i en anden mand, der bare lå der og lod hende gøre alt arbejdet, men endelig gik han og jeg fik nu hendes fulde opmærksomhed, et smil, der straks gjorde hende noget kønnere - og det gik lige i jernet og jeg rejste mig nu op, så jeg kunne stå op foran hende og hun rigtig kunne sidde og sutte mig, men hun valgte istedet at gagge mig - og det er jeg ikke altid helt med på - især ikke, når de gør det  så hårdt at pikken presses bagud og ned i pungen - så jeg tog hårdt fat i hendes hår og tvang hendes hoved tilbage - og den var hun helt med på og satte sig nu med armene bagud og jeg tillod hende nu kun af og til at slikke min pik af og til, hvis hun kunne nå den med tungen helt ude eller jeg mundkneppede hende ganske let, men hun ville stadig gerne gagge, så jeg valgte at drille hende lidt mere ved at svinge pikken lidt fra side til side, mens jeg let strejfede hendes fugtige læber og lod hende forsøge at fange min slippepind. Spillede den også lidt af til hendes store fornøjelse og hun sagde at jeg gerne måtte sprøjte hvor jeg ville, men det kunne jeg mærke at jeg ikke havde krudt nok til efter en hel dag på stedet og flere piger end jeg her har beskrevet - istedet fik jeg hende til at ligge sig helt tilbage på ryggen og jeg kneppede hende nu rigtigt i munden - kunne dog mærke at mine kræfter var ved at ebbe ud og jeg måtte fortælle hende at jeg ikke kunne komme - hun hviskede dog med et smørret grin at: "das var Geeeeil" og jeg kneppede hende nu lidt mere i munden, simulerede at jeg kom og væltede om på siden, hvorpå hun hurtigt tog sig kærligt af en ny fyr.

Da jeg sprang ned fra podiet sad der 3 begejstrede japanere med blåternede telte og sagde. "Weitermachen" 

Oralis den bandit, havde set mit show og nu mente han, vi vist hellere måtte vende næsen hjemad ;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralis voluptatem

Tager I til DV og hjem igen på en dag?

Ja man kan godt nå ned og hjem samme dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jern, jeg er heller ikke begejstret for Dolce Vita, der var i denne klub jeg/vi fik brække skabet op og jeg mistede 2 mobiles+kontanter, samt pigerne generelt var trætte og ikke særlig attraktive.

​Nej, jeg brød mig heller ikke om at skabene var i kælderen og nærmest uden opsyn - på Harmony var der dels en emsig opsynsmand - og dels kom pigerne og deres kunder også hele tiden derud. Da jeg netop var ankommet og hørte danske stemmer og jeg faldt lidt i snak med dem, mens mit skab stod åbnet, var opsynsmandenen, som vist ikke var tysker, noget bestyrtet over at der stod et skab åbnet, selvom vi kun stod 2 meter derfra og talte sammen.

Gloria fortalte ellers at det var et år siden hun havde været på Fantasy, hvor hun syntes der var "zu viel Stress", men at her på Dolce Vita tjente hun noget mere. Også pornostjernen fortalte at aflønningen på Dolce var noget bedre end andre steder - og siden de begge nærmest uopfordret fortalte om det, tror jeg den må være markant bedre ;-)

Men jeg syntes pigerne virkede rimeligt aktive og opsøgende - og man kan sige - der var noget for enhver smag: tykke, tynde, høje, lave, unge, ældre, flotte, søde, rare, frække, sure, tætte, kraftige, lyse, mørke, solbrændte, krølhårede, glathårede, korthårede, med hestehale, osv. - så lidt for enhver fantasi og man kunne blive betjent eller fornøje sig med den ene type, mens man kiggede en helt modsat type ud ;-) 

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...