Hop til indhold
sexplorer

Prisniveauet pr sexdate på sugardaters.dk (SD)

Recommended Posts

For dem der har prøvet "belønningshungerende" piger på SD, hvad betaler I typisk for en intim aftale? Jeg oplever at der forventes/forlanges en "belønning" mellem 4000 til 6000 per date. Det er særligt gruppen af unge mellem 19-24 år.Gruppen mellem 25-35: 2000 til 3500 pr date.

 

Må jeg lige høre jeres tilbagmeldinger ;)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

jeg giver dem mellem 1500 og 2000 DKK - en enkelt ville have 3000 DKK - hun er også dejlig..

5000 DKK for en overnatning, med en smuk model/eventpige..

 

og mht. alder - mine sugarbabes skal ikke være ældre end 20-21 år..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mindes med glæde mine faste aftaler til 1.000 pr aften med en flot velskabt ung universitets studine. Det blev til mange gode aftener.

Til de nuværende priser i fortæller om, foretrækker jeg nok klinik.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg giver mellem 1000 og 1500 kr ( + 30 år ), og ja jeg mister mange aftaler fordi jeg ikke vil betale mere.

 

Det kan være ganske underholdende at læse nogle af tøsernes profiler, tjek lige disse:  :)

 

Eftertragtet ung kvinde søger seriøs rig SUGARdaddy.. :)
 
Lad os være ærlige - :)
 
Rige mænd elsker smukke kvinder, - og smukke kvinder elsker rige mænd… :) Sådan har det altid været, -vi kvinder tænder nemlig på en stærk mand som nedlægger byttet (også selvom byttet idag er en en stor pose penge) det giver velstand, -og mænd med velstand er eftertragtet blandt kvinder - sådan er det bare.. Med penge har man det sjovere. ;)
 
Jeg søger mig en dejlig sugardaddy i mit liv - Jeg har prøvet det der med kærlighed og kildevand… og gæt hvad - det gjorde mig på ingen måde lykkelig. :) Nu hvor jeg så er single har jeg besluttet mig for, at nu hvor jeg igen gerne vil ha en mand i mit liv, - ja så kan jeg jo ligeså godt tage en med penge… En jeg kan hygge mig helt vildt med og som kan gi ham og jeg nogle fantastiske oplevelser og stunder sammen, og som kan berige mit liv, så det bliver meget sjovere… Jeg trænger noget så forfærdeligt til at blive forkælet. og ha en mand som kan tage sig lidt af mig, - og jeg af ham. ;) 
 
Jeg er meget ligeud og har nemt ved at snakke med de fleste.. Jeg er som person meget glad og har let til smil.. Jeg elsker at grine og jeg lever meget i nuet. Jeg ved hvad der er godt og hvad jeg vil ha, Og nu savner jeg altså at ha en mand som jeg kan overøse med alt det kærlighed, nærvær og begær som bare ophober sig inde i mig.. Og som han omvendt kan overøse med forkælelse og luksus i mit liv.. Jeg er en meget kærlig og hengiven person som elsker at gi ligeså meget som jeg elsker at få. Jeg sætter pris på luksus, som CHANEL tasker og Christian Louboutin sko og ja- jeg er nok noget af en livsnyder. Så det ville klart være smart hvis du også er det.. ;) Jeg gør meget ud af at gøre mig lækker for min fyr, og jeg er altid velplejet. - jeg forventer selvfølgelig det samme den anden vej. 
 
Alder betyder ikke så meget for mig, bare den følelse du som mand skal kunne få mig til at føle.
 
Jeg savner en jeg kan hygge, putte, nusse og kysse med - og som vil -og har midlerne til at forkæle mig som en sand gudinde. ;) 
 
Jeg ved hvordan man forkæler en mand - Ved du hvordan man forkæler en kvinde?
 
P.s Skriver du til mig - så please vær sød at sørge for at jeg kan se et billede af dig. :)
 
---
 
***HVOR ER I FYR KEDELIG OG TØR HERINDE***
 
Velkommen til Sugardaddys ;) 
 
Jeg er kvinde på 37 år, er single, er brasiliansk født ( São Paulo, Santos ). En kvinde med ben i næsen 
ved hvad jeg vil ha , er meget feminin jeg kan lide at passe på mig selv og kan lide at se godt ud. Jeg kan begive mig fra slumkvarter til bonede gulve og er en meget nem pige at ha med at gøre!! :) 
 
Jeg er her for en ting og det er for at søge DIG sugardaddy! Jeg søger nærvær, tryghed, bekendtskab, passion og sex osv... Jeg er meget kræsen og tager ikke noget bare for at taget noget!! Som jeg skrevet før, jeg ved hvad jeg vil ha og hvad tænder mig!.. Efter mange år med fast forhold, børn og familie liv har jeg brug for at møde en som har lyst og tid til at nyde livet, føle glæde, ha nogle gode oplevelser, bliv forkælet og nyde hinanden når man er sammen. Det er vigtig at du er afklare med hvad du ville og hvad du har lyst til og har lyst til at dele det med mig!! ;) SØGER IKKE ET KÆRESTE FORHOLD...
 
Du er altid være velkommen til at skrive hvis du har nogen spørgsmål..men LÆSE lige profil før du stiller spørgsmål! 
Billeder er kunne TILGÆNGELIG til dem som SELV har billeder på deres profil og en lille 
POINTERING har du billeder ud et ansigt eller med solbriller har du ingen afgang. 
 
P.S 
Lad være med at spille smart eller playboy..jeg gider jer ikke, med et klik er i blokerer og køen går videre!!
 
---
 
Ung og attraktiv kvinde med styr på livet, karrieren, boligen osv. Jeg søger en mand der er interesseret i at sponsorere tøj, beauty-behandlinger, gaver osv. på regelmæssig basis.
Jeg er i balance med mig selv og kender mit eget værd - og det gør du også!
Jeg er relativt kræsen og matcher selv det jeg søger.
 
Hvis du er uærlig, en fattigrøv eller på anden måde ikke gearet til den her platform, så er jeg ikke interesseret. Du ved selv om du falder ind under nævnte kategori. Hav selvindsigt!
 
Jeg er ikke interesseret i at se hvad du har mellem benene med mindre jeg selv efterspørger det, så lad være med at sende billeder af den!
 
Mvh. 
---
 
Hey dig....... ja dig, måske faktisk lige præcis dig :-)...
 
Du vil nok gerne vide lidt om mig, før du gider bruge dine sugardaddy evner på mig ... Jeg er her af simple grunde, at jeg er meget nysgerrig, synes at konceptet er super dragende, og så finder jeg mødet med nye mennesker vildt sjovt og underholdende ...
 
Jeg søger dig der har en stresset og ansvarlig dagligdag, hvor jeg kan være din " virkelighedsflugt"... lige præcis dig, som finder det udfordrende og dragende, at date en kvinde, som kan andet en give lækker dyrisk sex... 
 
Og hvorfor så sådan en mand, hmmmmmm....... fordi jeg er god til en rigtig mand, fordi jeg ikke er snobbet, fordi jeg er helt nede på jorden, fordi jeg har en spændende livshistorie, ganske enkelt fordi jeg bare er min egen..
Jeg har ingen bagtanker med denne form for dates, det kan være gentagne gange, eller bare en enkelt gang, who knows.. Jeg er et meget selvstændigt menneske, og ja jeg er også stædig, og med stor selvrespekt efterhånden, jeg har fået de knubs i livet jeg behøver, men de har også formet mig til den jeg er idag. 
 
Nu ved jeg jo ikke hvad lige præcis du sidder og tænker, enten det er GAAAB, eller TUDEFJÆS, eller noget 3, men tag endelig ikke fejl af mig, for hvis du skal vægge min interesse, skal du være mere end den efterhånden gennemsnitslige mand, og det tillader jeg mig at skrive, da jeg det meste af mit liv, kun har arbejdet med mænd, og det er sku efterhånden ned af bakke :-(... 
 
Mænd i jakkesæt udstråler overblik, stil, pli, gentleman, etik, mystik, mand, sex, kontrol, og det savner jeg ved en mand, så hvis du har det i dit klædeskab, er det et stort plus, det tænder noget i vi kvinder, uhmmmm.... 
 
Hvad angår sex, så er jeg til the real deal, jeg har ikke et behov for at tage fastelavnstøj på, og derefter spille teater, eller have en pose liggende ved siden af, med ekstra t........
Du er klart den dominerende, men på en intim og fræk måde, du ved hvad du vil have, og kan tænde mig diskret i mængden, du er ikke bange for at vise ud af til, at jeg er dit " legetøj", ja, jeg kan super godt li rå og dyrisk sex, men render ikke og dyrker det til højre og venstre... 
Hvis du nu sidder og tænker, ja, hun er da lige mig, hende vil jeg gerne se mere af, og får adgang til mine billeder, og derefter ikke høre fra dig, så skal du ikke tage det personligt, at jeg spærre dem igen, for der er et par billede, med lidt mindre tøj på...
 
Til sidst skal det siges, at jeg har en meget sort og skæv humor, især selvironien er stor, men jeg er med garanti et festligt indslag ;-)Jeg er også fuldt ud klar over, at jeg ikke er en man vender sig om efter på gaden, men jeg er ægte ;-) ;-)
 
 
---
 
Hej,
 
Jeg er en kvinde i min bedste og smukkeste alder :-) da jeg har prøvet andre datingsider og talt med for mange useriøse mænd som ikke har kunnet stå ved og udtrykke lige ud hvad det er de søger prøver jeg nu dette fora. Tanken om at kunne afstemme med det samme om hvad man ønsker tiltaler mig meget, så man ikke spilder hinandens tid. Ærlighed og diskretion udviser jeg og forventer selvfølgelig også det samme af dig og alle der ser min profil. 
 
På kort sigt søger jeg godt selskab og hyggelige oplevelser, voksent samvær mm med en mand som forstår ordet gentleman både i opførsel men også af sind. Jeg er opdraget med de gamle dyder og selvom jeg er en stærk kvinde, savner jeg en mand der hviler i sig selv og sætter en dyd i at være gentleman så jeg kan få lov til at være den bløde, dejlige, følsomme, sårbare og givende kvinde jeg er. 
 
Som person er jeg sød, sårbar, empatisk, stærk, feminin, ærlig, menneskelig intelligent, positiv, til tider for sød og givende, har utrolig dårlig sort humor :-) og kan tit grine ad mig selv, elsker at grine af de skæve ting og mener at hvis du ikke har selvironi, humor og en til tider naiv glæde for livet og de små ting, kan du ligeså godt gå på pension. Jeg kan godt lide de fleste former for musik og teater, elsker at eksperimenter med sunde opskrifter som dog ikke altid lykkedes :-), er i stand til at være ekstrovert og nyder hyggeligt selvskab mm, smalltalk er fint men i længden keder det mig, er i virkeligheden introvert på den gode måde og glad for mit eget selskab med en masse bøger og stilhed engang imellem, ellers bliver jeg en surmule :-) . Dybe samtaler alt efter hvem man er sammen med er at foretrække men jeg kan også det andet hvis det bare skal være hyggeligt selskab. 
 
På lang sigt søger jeg en tålmodig, rolig, mand i ordets bedste forstand men ikke mandschauvanist :-), menneskelig intelligent, empatisk, ligeværdig men stærkere i sind end mig :-) ( gentleman ) som kan kommunikere og som også ønsker at stifte familie og som værdsætter sin egen familie ligesom jeg værdsætter min. Du må gerne være lidt opmærksom på dig selv og dit udseende men ikke mere end mig ;-) 
 
Hvis du har mod, tid og lyst til at lære mig nærmere at kende så send en besked.
 
Hvis du anmoder om at se mine billeder så vil jeg også se dine ellers skal du ikke bede om det.
 
PS. Alle der tilbyder mig penge for sex bliver indberettet til admin.
PPS. Jeg søger ikke en affære men godt selskab, så hvis du ikke er single skal du ikke kontakte mig. ( sagt i al pænhed ) ja det er lidt moralens vogter men der er allerede mange useriøse der har henvendt sig siden jeg oprettede min profil og det ønsker jeg helst at undgå forståeligt nok. 
PPPS. Hvis du er en af dem der har bar overkrop billeder er du ikke noget for mig men sikkert for andre.
 
---
 
 
Søger det eksklusive liv..
Hemmeligheder, magt, penge og rigtige mænd.. 
Ser mig selv som en rigtig sugar ;-)
 
Tålmodighed er altid godt! Modtager mange beskeder herinde så det kan godt være en smule svært at holde styr på!
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var en pige fra Århus der tog kontakt til mig på SD, ville høre hvad jeg var til. Kemien var der fra start og efter en 20 beskeder faldt snakken på hvornår hun kom på besøg.

 

To uger efter var hun på besøg i to dage, hvilket hun ville have 3000 for (inkl. rejsen herned) - så ca. 63 kr. / timen, hvis man kan li' det sort-på-hvidt :wink:

 

Det blev til to dage fyldt med alt fra kærestelig-ømhed, til submissiv/dominant leg i den lidt hårdere ende.

Krydret med besøg på xxdark for at vise vores ekshibitionistiske træk - de rigtig vakse kan nok endda findes vores par-profil derinde ;)

 

Hun benytter sig nu af mit hybel som et springbræt til at møde fyre i Kbh.

Så hun har en ven, base og sikkerhedsnet på Sjælland, og jeg har en 20-noget årig veninde-med-fordele som varmer sengen de dage på måneden hun vælger at pleje de Københavnske daddies med sit væsen.

 

Win-win? You decide! :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har haft 6 dates indtil videre og der har jeg givet fra 1000 kr til 3000 kr - det har været for hel dag + nat 2 gange og ellers en hel aften. Og det har været med lækre piger og kvinder ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Det kan være ganske underholdende at læse nogle af tøsernes profiler

 

Ja, men også deprimerende fordi man ikke kan tilbyde pigerne det de efterspørger - og derfor ikke kan nyde godt af det de tilbyder.

 

Men jeg forstår dem og synes det er godt, at de er så gode til at beskrive deres ønsker, at jeg på forhånd hurtigt springer videre - men der er jo heldigvis piger for enhver smag og pengepung derinde  :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er noget for noget og jeg synes profilerne er direkte frastødende! Me, myself and I, jeg er bare så pokkers interessant og mit liv kører på skinner ...

 

Og alle de krav! Nej tak! Tager sgu hellere the real deal med en kvinde, som står ved det hun er, enten hun tager penge for det eller ej! Har 100 gange mere respekt for en pige på escortguide, her er der klare spilleregler og jeg skal ikke leve op til en masse bullshit! Hun foregiver ikke noget og jeg foregiver heller ingenting! Og hvis jeg ønsker en kvinde, så tager jeg da bare en tur i byen.

 

Fantastiske profiler, som hverken kan stave, sætte kommaer eller formulere sig - jeg gider ikke bruge to minutter af mit liv i selskab med mennesker, som tror verden defineres gennem ting! Brækker mig!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har haft omkring 15 aftaler med med 4-5 piger.....

Nogle har jeg givet 1500 for første møde derefter 500-1000kr

Andre har jeg givet 500 for første møde og ned til 200kr for en quicky.

Min erfaring er jo yngre og jo mere lækker pigen er jo dyrere er det.....og faktisk er min oplevelse jo ringere er sexen.....

På SD behøver pris og kvalitet ikke hænge sammen :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har samme erfaring som Maxxx - de bedste dates og sex har helt klart været med de lidt ældre. Nu er jeg selv i slut 30'erne og synes de unge på 18-20 har for høje tanker om deres formåen seksuelt - det er dog frækt engang imellem at benytte sig af muligheden :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralkaj

MIne faste 2-3000 ------- for mellem 6 timer og overnatning

 

louise2300  =  2000,- for 2 timer.......intet kæleri eller kys  men en stor lækker røv og særdeles stram fisse

 

cille29    =   1500,- for 1,5t så 500 pr halve time (virker prof med fast skema) --- endte med at sige nej tak

 

MissA$AP mistede interessen da mit forslag lød på 2000,- for et par timer

 

Brown Sugarbaby er prof. Kan ikke huske hendes pris - sagde pænt nej tak

 

Beautidool = 2000,-  aftalt for 2 timer------ endte med knapt 1,5t fordi hendes roommate kom hjem

 

Kristineklar = 3000,- for et par timer --- sagde pænt nej tak

 

Jeg kan desværre ikke huske de andres profilnavne men gav 1500 - 2000 for et par timer - uanset alder.

Redigeret af Oralkaj

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

MIne faste 2-3000 ------- for mellem 6 timer og overnatning

 

louise2300  =  2000,- for 2 timer.......intet kæleri eller kys  men en stor lækker røv og særdeles stram fisse

 

cille29    =   1500,- for 1,5t så 500 pr halve time (virker prof med fast skema) --- endte med at sige nej tak

 

MissA$AP mistede interessen da mit forslag lød på 2000,- for et par timer

 

Brown Sugarbaby er prof. Kan ikke huske hendes pris - sagde pænt nej tak

 

Beautidool = 2000,-  aftalt for 2 timer------ endte med knapt 1,5t fordi hendes roommate kom hjem

 

Kristineklar = 3000,- for et par timer --- sagde pænt nej tak

 

Jeg kan desværre ikke huske de andres profilnavne men gav 1500 - 2000 for et par timer - uanset alder.

 

Username på SD: Sexy Jasmin, er også pro (og findes også herinde).

 

Redigeret af PrinceCharming

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg gav mellem 1000 og 2000 kr for 2 timer generelt men 1500 for ca en time ved 2, som jeg regner for prof.

 

Der var også en enkelt, som jeg datede et par måneder uden at skulle betale. Hun havde dog fået betaling fra andre.

 

Der er meget stor forskel på de proffesionelle og amatørerne, og jeg foretrækker sidstnævnte

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var en pige fra Århus der tog kontakt til mig på SD, ville høre hvad jeg var til. Kemien var der fra start og efter en 20 beskeder faldt snakken på hvornår hun kom på besøg.

 

To uger efter var hun på besøg i to dage, hvilket hun ville have 3000 for (inkl. rejsen herned) - så ca. 63 kr. / timen, hvis man kan li' det sort-på-hvidt :wink:

 

Det blev til to dage fyldt med alt fra kærestelig-ømhed, til submissiv/dominant leg i den lidt hårdere ende.

Krydret med besøg på xxdark for at vise vores ekshibitionistiske træk - de rigtig vakse kan nok endda findes vores par-profil derinde ;)

 

Hun benytter sig nu af mit hybel som et springbræt til at møde fyre i Kbh.

Så hun har en ven, base og sikkerhedsnet på Sjælland, og jeg har en 20-noget årig veninde-med-fordele som varmer sengen de dage på måneden hun vælger at pleje de Københavnske daddies med sit væsen.

 

Win-win? You decide! :D

Kan du sige noget om hvad denne dejlige piger hedder til os fra Aarhus? :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan du sige noget om hvad denne dejlige piger hedder til os fra Aarhus? :)

 

Spurgte pigebarnet om hun var frisk på at jeg reklamerede for hende, men hun frabad mig at hjælpe hendes lille sidebeskæftigelse i så offentligt et fora som vores :)

Du må finde hende ved egne midler buddy, beklager :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Helt ærligt kan jeg ikke se forskellen på en Escort pige og en sugar pige, begge er betalings piger.......

 

Der er heller ikke den store forskel mere, da flere pro piger (Bl.a. herinde fra) (efter min mening) ødelægger konceptet ved at oprette sig som "sugarpiger" på fx sugardaters.dk.

 

Men når der er penge med i legen, så er folk jo villige til at gøre meget for at få kunder :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er heller ikke den store forskel mere, da flere pro piger (Bl.a. herinde fra) (efter min mening) ødelægger konceptet ved at oprette sig som "sugarpiger" på fx sugardaters.dk.

Men når der er penge med i legen, så er folk jo villige til at gøre meget for at få kunder :)

Mener nu nogen mænd er ligeså meget med til at "ødelægge" konceptet ved at forlange korte sexmøder fremfor GFE med mere end kun sex.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er heller ikke den store forskel mere, da flere pro piger (Bl.a. herinde fra) (efter min mening) ødelægger konceptet ved at oprette sig som "sugarpiger" på fx sugardaters.dk.

Nå ja, for en 'pro pige' kan jo ikke ha behov eller lyst til lidt tættere og længerevarende relationer ;)

Når det er sagt, så er der vel ikke den store forskel, begge grupper tager penge for sex. Hvornår er man pro? Hvor længe kan man være amatør?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Der er heller ikke den store forskel mere, da flere pro piger (Bl.a. herinde fra) (efter min mening) ødelægger konceptet ved at oprette sig som "sugarpiger" på fx sugardaters.dk.

 

Men når der er penge med i legen, så er folk jo villige til at gøre meget for at få kunder :)

 

Hej PC :)

 

Jeg er meget enig med dig, men jeg vil lige gøre dig opmærksom på at sugardaters.dk ifølge regelsættet ikke tillader at GPs bruger platformen til at annoncere.

Dette står i følgende passus i betingelserne. 

Sugardaters er ikke en escortservice og tager afstand fra sådanne aktiviteter. Sugardaters vil på ingen måde hjælpe formidle eller bistå escortservices eller prostitution, som måtte forsøge at udnytte Sugardaters til promovering af egne sådanne services. Profiler, der mistænkes for misbrug vil blive undersøgt, blokeret og udelukket fra Sugardaters.

Enhver form for aktivitet, der kan formodes at involvere escortservices, prostitution eller lignende virksomhed er ikke tilladt på Sugardaters og vil resultere i øjeblikkelig lukning af profilen uden varsel.

EDIT: tilføjet afsnit og link til bruger betingelser

 

Jeg må dog være dig svar skyldig med hensyn til om reglen bliver håndhævet eller ej. En ting er at have en regel, men der findes altid rige muligheder for at omgå den!

Jeg er pt. i kontakt med en SB, som virker til at have et meget professionelt koncept. Hun kom relativt tidligt i kommunikationen ind på pris, og faktisk helt uopfordret endda. Jeg skulle give 2000 kroner for 1 time og der blev også nævnt at anal kostede en plovmand ekstra. Der var vist ingen tvivl om at hun var professionel.

Redigeret af titman

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Mener nu nogen mænd er ligeså meget med til at "ødelægge" konceptet ved at forlange korte sexmøder fremfor GFE med mere end kun sex.

 

Da jeg først åbnede en profil derinde kontaktede jeg, tæt på alle, de piger som kom op i søgeresultaterne.

Målet var at skabe en længerevarende relation, hvor pigen fik penge, mærkevarer eller andet hun ønskede og jeg hygge, selskab og sex.

Næsten alle besvarede min besked med, at de kun solgte sex på time/dagsbasis og andre igen sendte mig endda deres menukort :shock: Sugerbabes <-- Nej vel? :)

 

Nå ja, for en 'pro pige' kan jo ikke ha behov eller lyst til lidt tættere og længerevarende relationer ;)

Når det er sagt, så er der vel ikke den store forskel, begge grupper tager penge for sex. Hvornår er man pro? Hvor længe kan man være amatør?

 

Læs min kommentar ovenover + De få piger som virkelig ville mødes og have en længere relation, opfattede jeg ikke som propiger, men jeg kan da tage fejl.

Og jo, jeg mener der er stor forskel på en GP og en SB. En af forskellene er i hvert fald, at SB IKKE sender mig sit menukort og begynder at køre priser af på ydelser ;)

 

Hej PC :)

 

Jeg er meget enig med dig, men jeg vil lige gøre dig opmærksom på at sugardaters.dk ifølge regelsættet ikke tillader at GPs bruger platformen til at annoncere.

Dette står i følgende passus i betingelserne. 

 

Jeg må dog være dig svar skyldig med hensyn til om reglen bliver håndhævet eller ej. En ting er at have en regel, men der findes altid rige muligheder for at omgå den!

Jeg er pt. i kontakt med en SB, som virker til at have et meget professionelt koncept. Hun kom relativt tidligt i kommunikationen ind på pris, og faktisk helt uopfordret endda. Jeg skulle give 2000 kroner for 1 time og der blev også nævnt at anal kostede en plovmand ekstra. Der var vist ingen tvivl om at hun var professionel. 

 

Jeg var faktisk ikke klar over, at GPs ikke må annoncere på SD - Jeg tvivler dog på, at det bliver håndhævet, og spørgsmålet er om de tager en henvendelse omkring emnet seriøst.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mener nu nogen mænd er ligeså meget med til at "ødelægge" konceptet ved at forlange korte sexmøder fremfor GFE med mere end kun sex.

Præcis det, har jeg også tænkt mange gange... Bare et enkelt eksempel er dette:

Det har jo intet at gøre med den klassiske forstand af et sugarbabe/sugerdad-forhold. :huh:

Faktisk bevæger det sig væk fra konceptet bare ved, at i skriver om det herinde og anbefaler og anmelder de her piger - præcis som var det glædespiger.

Der skal knaldes så mange så muligt for så få penge som muligt... Bare prisen er lav, så er det pludselig ikke samme koncept som traditionelle glædespiger. Doh!

Der er vitterlig ikke den store forskel mere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...