Hop til indhold
Guest Liderligfyr

LF´s Flatrate rating

Recommended Posts

Guest Liderligfyr

Her kommer min Subjektive vurdering af flatrateklubber jeg har prøvet. Bruger 5 Stjerne systemmet, hvor der til den enkelte Stjerne er mulighed for at give en +. Er lidt hård i min Rating, så for at opnå 5 stjerner kræver det klubben spiller max på alle mine Parametre, hvilket jeg ikke har oplevet endnu :smile: Nogle klubber har jeg kun besøgt 1 gang, så svært at vurdere om næste besøg bliver lige godt/skidt

Har naturligvis givet Rating udfra hvad jeg selv vægter og Parameterne er som følgende:

Stor vægt på:

Stemningen: Gider Pigerne snakke. Sidder de og Surmuler? Er der liv og glade dage i klubben?

Antal Piger: Jo højere jo bedre! Der er altid nogle stykker man ikke rigtig gider. Det er skidt, hvis der kun er 5 Piger.

Tilgængelighed: Er det til at komme i Rummene med Pigerne? eller er de optaget eller på anden måde ikke disponibel.

Rummene: Er det en hurtig blasen/ficken eller kan rummene få en snært af FKK service, hvor man hygger lidt med pigen

Indretning virker den hyggelig, er klubben stor nok til antal mennesker, er der dør indtil rum, er der hyggekroge, virker klubben fabrikshalagtig eller indbyder den til man gider være der

Meget vægt på:

Visuelt: Min Drømmepige har langt mørkt glat hår, en hvepsetalge. Huden ligger jeg ligeledes meget vægt på. Så en korthåret Blondine som Justina på Optasia vægter jeg ikke så højt, selvom må erkende hendes krop er lækker! Jeg har ligeledes en svaghed for buttede piger med nogle ordentlige bryster, hvor det hele sidder godt, men har valgt ikke at give dem høje karakterer for at strømline karakteren lidt.

Hjemmeside: kan man få et overblik over pigerne? hvem er på vagt etc

Faciliteter: Er der faciliteter sauna etc, er Sauna varm? er spa varm?

Buffeen: Kan jeg få noget at spise?

Pris: Føler jeg prisen passer i forhold til det leverede? har intet imod at betale 130 euro! Men tingene skal være derefter! Jeg har ikke transportprisen med i, skyldes vi ikke bor samme sted allesammen.

Vægt på:

Kaffespecialiteter drikkevarer generelt

Virker brusere etc, virker stedet slidt bliver der fyldt håndklæder op

service i bar etc

Ligger ikke vægt på:

Belligenhed. For at Guiden er brugbar har jeg valgt belligenhed ikke har noget at sige! En fra KBH synes ikke nødvendigvis at samme klub har en god belligenhed som en fra Esbjerg :smile:

Klubber:

4+ totalclub osnabruck

4 Partytreff Bremen

3+ Dolce Vita ( meget vægt på gruppesex, skal man kunne lide for at give denne rating)

3 Totalclub Hannover

3 Partytreff Deese (Hannover)

2+ Optasia/fantasy lounge

2+ Aphrodite

2 Love Toxic

2 Chateu Gøttingen

Absolut Girls er desværre lukket

Vil løbende komme med nærmere beskrivelser af Klubberne :-)

Redigeret af Liderligfyr

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super initiativ :-)

En lille ting: Kunne godt bruge, at du i næste version skriver stednavn efter alle klubnavnene :-)

Venligst

French

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Love Toxic (Enger) 2 stjerne…… kun 1 besøg

 

http://www.lovetoxic.de

 

Klubben er en hyggelig "familie" Flatrate liggende ude på Lars Tyndskids Jordlodder ("nær" Bielefeld) Lidt slidt udseende og ikke mulighed for privatrum. Arealmæssig er den fin nok, der er sauna spa og billiard bord. Sauna og spa var velfungerende! billiardbordet…. tjo det var der da :smile: Pigerne vil meget gerne sælge Champagne/Sekt. Mængden af Piger er rigelig til antal Mænd. Udseende standard Flatrate piger. Erindrer der var 7 eller 8 piger på en Fredag, ok i forhold til Aphrodite, men nok lidt nok i forhold til mange andre steder. Buffeen var ret dumt placeret ovenpå.

 

positive ting

 

-spa, sauna (dog ret lille sauna)

- nok piger til antal mænd

- holder 100 euro også i weekend

- ok spiselig buffet 

- sød/behagelig barpige

- super hjemmeside, hvor man kan se hvilke piger som er Anwesend og hvad de tilbyder. At deres ydelser ikke helt holder er en anden snak :-)

negative ting

 

- Flaskesalget…. da vi ankom kl 14, var der en pige som var igang med Vodkaen. Der lykkedes Pigerne at få solgt en del ekstra flasker, hvilket gjorde stemningen var lidt høj. Jeg er ikke så meget til druk i sexklubber! det passer sig bedre ind andre steder :smile:

- Bardamen havde ligeledes fået hendes mængde Alkohol, hvilket medførte Musikken til tider blev sindsyg høj. Ja ikke lige min musiksmag, så meget af tiden var jeg fortrængt fra Barområdet.

- B-kunde… ja jeg købte ikke disse Flasker Sekt til Pigerne, hvilket gjorde man godt kunne føle sig som en B-kunde. På et Tidspunkt ville jeg gerne med en mørk Pige der hed Carolina og hun havde også lagt op nogle gange. Men en Tysk Mand havde købt en flaske Sekt til hende, så det lå ligesom i luften at hun ligesom var hans. Hun valgte også at sende mig væk og blive ved den Tyske Mand

- bollerumene ingen dør og kun et tyndt gardin imellem de forskellige senge.

 

Alt ialt synes jeg ikke klubben var så god, specielt ikke efter jeg har prøvet så mange bedre steder efterhånden :smile:

 

 

 

Redigeret af Liderligfyr

Del dette indlæg


Link til indlæg

Udemærket ide, jeg går ud fra den er lettere indspireret af Frejs FFK ratings... ;)

 

Jeg synes dog, du er lidt hård i din bedømmelse. I det mindste har du skrevet, hvad du lægger vægt på, men om pigen er lyshåret eller mørkhåret..., come on, det er flatrate! Det samme gælder kaffespecialiteter. Hvis man vil have det, kan man tage på cafe, der er chancen for sex bare knap så stor :D. Men resten kan jeg udemærket følge.

 

Jeg synes også, at forsøg på mersalg eller opsalg ikke hører til på en flatrate. Der kan jeg godt lide Pauschalclubs motto: Når du har betalt entreen, bliver der ikke talt om penge igen. De går endda så langt, som til at garantere pengene tilbage, hvis det skulle ske alligevel (gjorde de i hvert fald den gang jeg var der). Så hvis det er sådan som du beskriver på Lovetoxic, er det i hvert fald strøget af min liste.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for initiativet, det er en god ide.

Man må dog holde sig for øje at det er flatrate, det er synonym med billig. Derfor kan man ikke forlange kaffespecialiteter ol. jeg er selv lidt kaffefan.

Man må huske at går man på flatrate er det normalt billigt og man får tildels hvad man betaler for. Der findes dog perler ind i mellem.

Du siger at Justina ikke er din type, fint med mig, så er der en konkurrent mindre.  :-P  Hun er min favoritpige.

Hvad pigerne angår er det ikke FKK. standard man finder, man får hvad man betaler for; men ofte er der rigtig god stemning og god tid.

Buffet, igen man betaler ikke alverden og må tage det som der kommer, evt kan man bestille pizza ol. udefra.

Det kunne være skønt om nogen ville prøve at lave en luksus flatrate. Entre 300€ bedre forhold, flottere piger bedre buffet.

Jeg håber at jeg render på dig ved lejlighed LF. vi har en fælles hobby.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

vil man have rigtig god kaffe går man på Kaffebar

 

vil man have rigtig god mad, går man på en højtrated Michelin Restaurant

 

vil man nyde en dag i wellnessens tegn, tager man i et bedre Wellnesscenter

 

Vil man have drømmesex med Fotomodeller tager man på FKK

 

Flatrate er lidt af det hele uden det på enkelt parametre kan konkurrere med noget af det ovenstående. Men der er nu ret stor forskel på "servicen" fra Klub til klub. Der er Flatrateklubber der har kaffespecialiteter! Hvor det er en sand fornøjelse at side og nyde en kop kaffe imellem de dejlige Piger. Som i ser vægter jeg jo ikke Kaffen alverden fremfor eksempelvis stemningen i Klubben. Samme med buffet o.l men det har trods alt noget at sige på helhedsindtrykket, når man har opholdt sig i klubben 6-12 timer. 

 

Jeg har skitseret hvilke Parametre der spiller ind på min Subjektive Rating, så godt som jeg kan. Hvor meget de enkelte ting vægter etc. Så må folk gøre brug af det eller lade være :smile: Jeg har selv haft stor nytte af Frejs FKK rating til trods for, jeg ikke vil rate alle klubberne ens med ham. 

 

@ Gungner ja det har hidtil aldrig kunnet lade sig gøre :smile:

 

 

 

Redigeret af Liderligfyr

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Chateau Göttingen (Göttingen) 2 stjerner 1 besøg af 2 timer

 

79 euro for 2 timer/119 hele dagen. En Flatrate i den dyrere ende. Og må bare sige, den lever slet slet ikke op til Prisen i forhold til andre klubber jeg har prøvet i samme prisklasse. Ja faktisk er det nok den ringeste Flatrateklub jeg har prøvet.

 

positive ting

 

- almindelig udseende flatrate klub

 

-pigerne var til at få fat i, sådan da, når de havde lyst.

 

negative ting

 

Stemningen i klubben var temmelig kedelig. Der var Poletsystemmet hvilket nogle gange kan være en fordel, da det holder Pigerne til ilden. Her var det en ulempe, du kunne nærmest ikke blive smidt ud af rummet hurtig nok.

 

Buffeen noget bønnegryde fuldstændig uspiselig sammenkogt et eller andet og det var så det eneste. Har vitterlig aldrig prøvet noget så ringe, Optasia var en Kongebuffet sammenlignet med.

 

Rummene: relativ dårlige senge nogle rum kun med forhæng for. 

 

slidt udseende klub. 

 

Jeg var der kun 2 timer, så fik ikke prøvet faciliteterne af. Nåede kun at opleve de "flade" rum og ugidelige piger, som trods alt gik med for ellers fik hun ingen Penge. Ja så var Maden virkelig ringe. Fandt heldigvis en Pige jeg klikkede med, hvor det normalt ville have udviklet sig til gode rum, men ikke her hun ville ligeså have det overstået på max 15 min. Ja må erkende jeg havde forventet meget mere af en klub, som trods alt er dyrere end det almindelige prisleje

 

Redigeret af Liderligfyr

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har indtryk af, at en del flatrates har til huse i tidligere swingerklubber. Dette kan muligvis forklare det med kun at have et forhæng, frem for en rigtig dør. Jeg ser det nu ikke som den store ulempe.

 

119 EUR for en dag vil jeg ikke kalde for den dyre ende, men snarere en middelpris (derfor kan det godt være for meget for Göttingen). Pauschalklub kører med 150 EUR for en dag.

 

Gungner, jeg tror ikke 300 EUR for en dag ville flyve, specielt ikke oppe nordpå. Jeg tror det ville sortere for mange lokale fra, og man vil også spørge sig selv, om man lige så godt kunne tage på FKK. Så skulle man kunne variere pris og faciliteter på en eller anden måde, men så ryger hele flatrate-ideen lidt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Røde, det med de 300 € var en strøtanke, jeg ved godt at det vil være svært.

Det jeg egentlig tænkte var en slags flatrate Fkk.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Totalclub Osnabruck (osnabruck)

4+ stjerne nogle besøg

 

http://www.totalclub-osnabrueck.com

 

En Flatrate i den lidt dyre ende 119 euro dags vip. Her får man virkelig value for money. I ViP billetten får du badekåbe, drinks, Øl, Adgang til Privatrum med Pigen, kaffespecialiteter. Yderligere har klubben en ganske stor hyggelig gårdhave med Svømmepool. Sauna dog ingen Spa. 

 

Positive ting:

 

- De fleste gange jeg har været der, har der været 1-2 Piger som nærmest var for smukke til Flatrate. Mummsss

 

- Typisk 9-12 piger hvilket er rigtig fin af flatrate

 

- Rigtig fed hjemmeside. Hvor du kan se hvilke piger som er i klubben den næste uge. Hvilken service de tilbyder.Yderligere en gæstebog hvor du kan høre ad hvornår favoritpigen kommer igen.

 

- Jeg har ofte oplevet Pigerne gerne vil lidt mere end bare Blasen/Ficken her. 

 

- Hvis der ikke er Run på pigerne og rummene kan du ofte få en lidt længere tur i høet med Pigen

 

- Stemningen er hyggelig og ganske fin. Måske ikke helt samme niveau som Absolut var

 

- Selvom der til tider kan være mange Mænd, kommer du alligevel meget i rummet.

 

- Haven den bedste af de klubber jeg har besøgt. Pigerne kan finde på at tage med og lege i svømmepoolen

 

- Buffeen som regel ganske fin af Flatrate. Nogengange ekstraordinær god f.eks i forbindelse med Fodboldkampe

 

- Kaffespecialiteter

 

Negative ting

 

- Fredag/Lørdag aften kan du i perioder opleve for mange Mænd, men da mange køber 3 timers kort, bliver der tynget ud i dem igen.

 

- Kan være ventetid på rummene…. men hey du sidder med en Pige, så det går :-)

 

- Ved mange Mænd bliver rummene naturligvis nogle hurtige Blasen, Ficken und Fertig. Forståelig, men det andet er jo hyggeligere

 

- Poletsystem så pigerne tager som udgangspunkt ikke med i Sauna… dog morer de sig til tider ude i Poolen, hvor du er velkommen til at joine.

 

- nogle af Pigerne har været der en uendelighed. Kunne godt sende dem videre til nogle af deres Søsterklubber

 

Alt i alt den bedste Flatrateklub jeg har prøvet til Dato. Besøger klubben hvergang jeg kommer i den retning :-)

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralis voluptatem

Hej LF

 

Syntes du slap lidt let, med din anmeldelse af TCO.

 

Jeg vil gerne tilføje lidt til positivlisten.

 

Bar og garderobe pigerne er tyske og snakker derfor et rigtig godt tysk som er til at forstå. Flere af dem taler også ok engelsk.

 

Flere af pigerne taler også engelsk.

 

Nogle gange er der en kvindelig massør i klubben. Hun giver en blid massage. (Dog ikke på niveau med en uddannet sportsmassør) Der er mulighed for BJ og en finger i rumpen hvis man er til den slags. Massagen er med i entreen.

 

Kommer man på en af de stille dage (søndag til torsdag) Så kan man godt få 2 piger med i rummet på samme tid. Og flere hvis man er villig til at lege i den store seng i fællesbollerummet.

 

Er man til GB´s så holder klubben nogle temadage hvor GB er i højsædet. Hvor der også er op til 4 tyske pornostjerner.

 

 

 

 

Af negative ting. Så kan der på dage med mange gæster godt virke lidt sammen klemt og småt i klubben. Og der opstår også hurtigt kø til bad og toilet.

 

 

 

 

 

Redigeret af Oralis voluptatem

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Røde, det med de 300 € var en strøtanke, jeg ved godt at det vil være svært.

Det jeg egentlig tænkte var en slags flatrate Fkk.

 

Det skulle ikke undre mig at de findes - men nok mere i privat/vip regi, kun for særligt indbudte gæster og udvalgte piger  :wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Partytreff Deese (Hannover) 3 stjerner 1 besøg af 3 timer

 

http://www.deesse-partytreff-hannover.de/

 

Da TCH var overfyldt sidst jeg var der, skiftede jeg klub til denne klub. Ville prøve sådan en 80 euro/ hel dag klub. Vil lige gøre opmærksom på, grundet de kun 80 Euro var mine forventninger ikke særlig store. Blev faktisk ganske positiv overrasket over denne Klub. Der er Sauna og Spa men var der en VARM sommerdag, så var ikke tændt. Godt det samme, for Wellness var ovenpå, og der var i forvejen ulidelig varmt (af samme grund opholdte folk sig nedenunder) Buffeen var brugbar, ikke noget særlig, men trods alt brugbar. Overetagen med Wellness virkede rigtig hyggelig, så kunne nok godt spendere nogle timer der på en almindelig dag. Pigerne var som Aphrodite, lidt den lave ende, selv for en flatrate. Stemningen var forbavsende god. En Pige som ikke var på arbejde, kom alligevel hen og legede med Wingmann og fik gejlet ham op, for derefter at smutte igen :-P

 

Positive ting

 

- Stemningen var god

- selv ved stille perioder satte Pigerne sig ikke bare til at snakke sammen, de kom hen til de Mænd der nu engang var der.

- De ville gerne med i rummet

- Pigerne var "varme" i rummet uden at kunne følge eksempelvis Absolut girls

- dør indtil rum

- åbningstider

 

Negative ting

 

- brusere under al kritik og for få

- visuelt var Pigerne til den lave side

- kun 6 piger hvad jeg erindrer

- 2 af disse Piger var ganske negative

 

Alt i alt kommer jeg nok tilbage en dag, var egentlig ganske tilfreds

-

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralis voluptatem

Hvor ligger Deese i forhold til TCH? Er det i nærheden, eller et helt andet sted?

Du kan gå fra TCH til Deese på under 10 min.

 

Ok jeg må lige rette mit indlæg. I følge Google maps er der 1 km mellem de to klubber og det vil tage 12 min at gå. Sorry :oops:

 

https://goo.gl/maps/qMBmP

Redigeret af Oralis voluptatem

Del dette indlæg


Link til indlæg

OK, det vil sige lige i nærheden. Faktisk er jeg kommet ind fra motorvejen fra den side, de par gange jeg har været i TCH. Så der må jeg være kørt næsten lige forbi.

 

Det var i øvrigt ren dovenskab og en lille smule tidsnød, at jeg ikke bare selv slog adresserne op på Google Maps... ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralis voluptatem

Ja du er kørt lige forbi. Indgangen til klubben ligger på den modsatte side af huset, så du skal ind på sidevejen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@ LF: Tak for en god tråd og de mange indlæg.

 

La Vita Wallenhorst

 

http://www.partytreff-lavita.de/

 

4+ stjerner – flere besøg.

LF - du kan jo teste om du er enig i min vurdering.

 

Klubben ligger i en lille by i nærheden af Osnabrück. 100 EUR for 5 timer / 130 EUR for en hel dag. Ja, det er i den dyre ende. I prisen er der indbefattet badekåbe, buffet, pigerne selvfølgelig, men alle drikkevarer koster ekstra. Jeg er aldrig blevet opkrævet mere end 5 EUR for en hel, dag så det ikke noget problem. Der er sauna, tv-rum, men ingen spa eller pøl. Klubben anvender poletsystem, men jeg har ikke følt at besøg i rummet var en gang hurtig ind og ud.

Har været der for nylig.

 

Og ja - jeg er en stor fan af Justina / Justyna. Jeg kender hende fra Hamborg og det blev til en god gang gensynssex af flere omgange inkl. GFE og massage. Jeg skulle hilse fra hende og sige, at danskere er meget velkommen.

 

@ Gugner: Hun er min, men jeg deler gerne J.

 

Positive ting:

Stort udvalg af forskellige piger. Nogle af dem har FKK klasse. De er hyggelige at snakke med og giver en god service.

 

Mellem 10 – 12 piger til stede hver dag.

 

God hjemmeside hvor man kan se hvilke piger, der er til stede. Nogle gange er der flere piger til stede end der er angivet. Jeg har ikke oplevet, at de piger, der

ifølge hjemmesiden skulle være der, ikke var til stede.

 

Fine badeforhold – med 10 – 12 brusere. Pigerne bruger dem også. Dog ikke termostatblandingsbatterier.

 

God stemning – mange lokale tyske stamgæster

 

God buffet med brød og pålæg og varm ret til aften.

 

Festlig bardame.

 

Rent og rydeligt. Barrummet er fornylig blevet renoveret.

 

 

Negative ting:

 

6 rum – 4 af dem kun med forhæng for døråbningen – ingen dør.

 

Fredag / lørdag kan der være en del mænd i overskud.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Vi har snakket om klubben flere gange Spirillen!! Men har stadig ikke besøgt den :-) Efter hvad jeg har hørt om klubben, så kommer jeg til at give den en høj Rating.. Om det kan række til 4+ vil tiden vise 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Da blandingsbatterier tydeligvis er et hot(eller koldt) emne vil jeg sige at jeg foretrækker et almindeligt batteri frem for et dårligt termostatbatteri.

Et langsomtvirkende batteri er virkeligt irreterende.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvilken flatrate bør man besøge hvis man vil have en hurtig tur med håndbaggage fra Københavns lufthavn og tilbage (dvs uden bil)? TotalClub Osnabrück vil blive et problem så, men hvor er der en rimelig balance mellem kvalitet og logistik?

Del dette indlæg


Link til indlæg

@gent

Caligula eller King george i berlin er et godt bud.

Husk nu at flatrate er knep så meget du kan koncept. Så dame kvaliteten er derefter.

Dog kan du stadig støde på perler ind imellem. God tur og happy fucking ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...