Hop til indhold
advokat

Marilyn hos Escort Fantasy

Recommended Posts

Jeg har aldrig haft besøg af hende. Men de gange jeg har forsøgt mig med EF så henvises der til hende. Jeg synes selv hun er ret attraktiv. Men ift hendes billeder, havde jeg regnet med hun tilbød the pornstar experience. Men hun er en GF type, så jeg har aldrig sprunget på.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg havde besøg af Marilyn (Der nu hedder Marie på EF) for omkring et halvt år siden. Hun er sød, nem at tale med og udseendet/krop fejler absolut ingenting. Dog spillede besøget ikke 100 % for mig. Jeg havde en akavet fornemmelse under det meste af sexakten, og følte ikke at jeg rigtig kunne få hende med. Da jeg kun har haft besøg af hende en enkelt gang, kan jeg selvfølgelig ikke udelukke at det var et spørgsmål om at kemien manglede under selve sexen, Jeg har før oplevet at have en fed kontakt til en GP, hvor sexen så af mærkelige årsager ikke helt fungerer.
What the heck, hun virker til at hygge sig under et besøg, og jeg er sikker på at der findes andre derude der har formået at have lækker sex med hende. Det var bare ikke tilfældet med mig. 

 

Young 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...