Hop til indhold
Jernsvinet

Hamburg - Berlin - Hamburg

Recommended Posts

Jeg kører til Berlin over Hamburg i morgen tirsdag tidlig og kan evt. medtage passagerer fra midtjylland - (send pb) - bliver i Berlin til lørdag eller søndag.

 

Nærmere program for Berlin er ikke helt fastlagt, men fleksibelt efter om der er nogen at mødes med.

 

Men hovedsageligt vil jeg besøge: http://www.anni-porsche.de/

 

Erlebniswohnung og FKK Artemis 

 

+ div. alm. turistseværdigheder.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg overvejer selv Berlin i weekenden - og er helt ny i "klub" besøg - men anni porsche ser fristende ud... Så vidt jeg kan se er der ikke nogle herinde der har erfaringer med stedet?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg overvejer selv Berlin i weekenden - og er helt ny i "klub" besøg - men anni porsche ser fristende ud... Så vidt jeg kan se er der ikke nogle herinde der har erfaringer med stedet?

 

Der er nogle enkelte der har besøgt stedet lige før lukketid - og så er det jo umuligt nogen steder at få nogen gode oplevelser - nej jeg regner med at ankomme tidligt på dagen og give mig god til til at hygge mig med pigerne.

 

På vej derned i morgen har jeg kraftigt overvejet at besøge 

 

http://www.puppenhaus-norderstedt-aktiv.de/40582.html

 

men de skriver at man skal medbringe en "Geschenk" på mellem 160 og 200 Euro for 1½ times 

 

http://www.puppenhaus-norderstedt-aktiv.de/44801.html

 

- nok afhængig af om det skal være med 1 eller 2 piger

 

eller om jeg skal køre direkte til 

 

http://www.club57-lauenburg.de/

 

hvortil jeg har udprintet en side, så jeg får sex med seks piger til ½ pris -  ca. kr. 375,-  :) - og de åbner allerede kl. 1200 - lidt spændt på om den holder - og om pigerne er interessante? - kunne så godt finde på at tage dem igen på hjemvejen (må vist hellere printe et par ekstra sider  :idea: )

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jeg kan anbefale Zwiespalt hvis man har god tid. Det er en swingerclub hvor der også kommer alm. piger og par, hvis man er heldig. 
Den ligger i det sydlige Berlin omkring 1km vest for U/S-bahn Hermannstrasse (ikke at forveksle med Hermannsplatz)
Om onsdagen har de Mega Gang Bang hvor der er suppleret op med nogle prof piger.
Det er dog ikke sådan at der kneppes hele tiden. De prof piger indtager puderummet ca. en gang i timen hvorefter der er vildt gang i den med tre-fire piger i rummet og måske 10 mænd.
Der er mulighed for også at kigge gennem nogle kighuller, eller bare være i puderummet og kigge på.
Du skal således mindst afsætte 2-4 timer hvis du skal have action nogle gange.
Ind imellem slapper man af i baren hvor man kan kigge på nogle usexede hollywood plastic pornofilm eller i saunaen eller i boblebadet. 
Hvis man er meget social kan man snakke med pigerne og de andre, eller man kan bare og drikke øl og spise peanuts :)
Pigerne er ca. 25-35 år, alm.pæne piger, nogle endda ret flotte efter min smag.
 
Oberlandstr. 1, 12099 Berlin
Mittwoch, 04.06.2014
Mega Gang Bang Party
DIE BESTE UND BELIEBTESTE GANG BANG PARTY DER STADT
60-70 EUR 
 
 
Redigeret af nylonlover

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nå, valgte at køre over Bad Segeberg direkte til Lauenburg og Club 57

 

http://www.club57-lauenburg.de/club

 

som er indrettet i en stor gammel villa. Værtinden har ofret en del på stedet - bl.a. var der i baren og flere af de andre rum i stueetagen laklofter - jeg troede i første omgang det var store spejle, der var sat op i loftet, men det var noget med at male det med 80 grader varmt lak - finishen fejlede absolut ikke noget og jeg må indrømme jeg ikke forstod, hvordan det kunne komme til at være så fint og glat som et spejl - havde vist også kostet € 15.000,- for 4 rum. Også andre steder i huset kunne jeg se, der var ofret formuer med bl.a. et stort grønt spabad opmuret midt i baderummet, en speciel lækker luksussuite med en rund seng midt på gulvet og pejsestuen med kaminhygge og spilleautomater - vil absolut sige at stedet virkede lidt eksklusivt.

 

Stedet er ret nemt at finde - jeg fulgte bare efter en politibil - politistationen ligger vist lige i nærheden ;)  men Bea, værtinden eller Mami, som pigerne kaldte hende havde da alligevel haft de sædvanlige problemer med fulderikker og udlændinge, der ikke kan forstå tysk. Da jeg ankom holdt der kun en anden bil der - en varevogn med motoren igang - det var vist bare en, der var inde at trække en pakke cigaretter - ellers var jeg eneste gæst hele eftermiddagen og jeg kom ind til ½ pris, fordi jeg havde printet en side fra hjemmesiden ud - så begejstringen over at have solgt en pakke cigaretter var stor  :roll:

 

Efter at have taget et bad og iført mig en rød badekåbe - ja der var et mindre udvalg, men ingen hvide og badekåberne var meget bløde og lækre, entrede jeg baren og blev straks tilbud en barstol af pigerne, men jeg valgte nu at blive stående, da jeg havde siddet ned og kørt bil i flere timer.

 

Pigen til venstre for mig - kaldet Diana - en meget lille storbrystet sag begyndte dog ret hurtigt at tigge om jeg skulle købe en piccolo til € 30,- til hende eller champagne til alle 4 piger, så jeg valgte at ignorere hende lidt og fik istedet lidt kontakt med den rødhårede Gaby, som inviterede mig ud at danse - og det gjorde hun meget godt, for hendes lårkorte kjole gled hele tiden op, så man kunne se hendes frække lille røv i spejlet og hun bemærkede min åbenlyse begejstring - så hun endte med at forføre mig med op ovenpå, hvor jeg snart blev klemt op ad væggen og hun trængte sin stramme fisse ind  over min stenhårde pik og roterede røven rundt og rundt så det var heldigt, jeg havde væggen at støtte mig til. Som den eneste af pigerne kyssede hun og viste lidt indlevelse. Samtidig med at hun også var sjov og munter. Hun havde måske ikke de flotteste bryster - faktisk var de ret små og barnet havde "spist" af dem som hun sagde, men hun tog til gengæld kegler på et flot smil, strålende øjne, sin flotte krop og ikke mindst sin indlevelse - som godt kunne få mig til at besøge stedet igen - og så udnytte deres pinsetilbud   :D

 

Hun havde arbejdet som bl.a. rengøringskone i Italien og vha. mit spanske lykkedes det at få snakket en del med hende - og jeg kunne forstå at hun tilsidst ikke havde kunnet finde arbejde i Italien, havde stået uden "soldi" [penge/løn] og havde måttet tage tilbage til Bulgarien - og hvad skulle hun som enlig mor så gøre? 

 

Må absolut sige, hun var dagens bedste oplevelse, selvom hun også efterfølgende flere gange tiggede om en piccolo - men efterhånden fandt pigerne vist ud af jeg ikke var til fals og tiggeriet ophørte mere eller mindre.

 

Nu ville jeg egentlig have været en tur ovenpå med Lisa, en yngre mørkhåret pige, med lidt for bred røv, men rigtig flotte sutteklare bryster, men hun skulle så absolut ryge og virkede lidt utilnærmelig, så jeg kontaktede istedet Dania - en ca. 35 - 40 årig slank blondine med de flotteste ungpigebryster, som nærmest havde siddet på spring hele tiden.

 

Ovenpå ville hun dog nærmest gerne have det overstået på nul komma fem, indtil jeg begyndte at slikke hende og det nød hun så hun blev helt afslappet, så da jeg bagefter ville jeg så kneppe hende, kom der ikke så meget ud af og hun ville have hentet en anden pige til at overtage nedlæggelsen af jernet, idet tiden også var ved at være udløbet.

 

Jeg valgte dog at tage et bad, før jeg gik ned i baren og henvendte mig til den unge Lisa,

 

6_lisa_02.jpg

 

som nu straks var med på at skulle med ovenpå, men hun virkede nu noget professionel og kort for hovedet, så jeg gad ikke at slikke hende, så efter hun havde monteret kondom og slikket mig lidt med stram mund, hoppede jeg på hende og hun var da også dejlig stram, så jeg nød bare stille og roligt at køre hende godt igennem, inden jeg kom helt oppe i hende og drømte at det var "lille søde Sofie fra Herning" jeg var igang med. Jeg fik nu lov til at ligge og slappe lidt af mens hun tog et bad - da hun kom tilbage, fik jeg lov at nyde synet, mens hun indsmurte sin lyse hud med bodylotion  :wink:

 

Ja, der skulle jo have været 6 piger, men der var nu kun 4 og jeg ville jo ligesom ikke gøre forskel, selvom jeg nu mest havde lyst til endnu en tur med Gaby, så den lille Diana skulle da ikke snydes og jeg hørte heller ikke mere plageri om nogen piccolo champagne - og jeg havde jo også snydt lidt med "fathers little helper" - så jeg måtte på den igen og love at være meget forsigtig - så forsigtig at jeg tilsidst måtte strække våben og selv spille den af til sidst, mens Diana beundrende så til - hun påstod hun ikke før oplevet en pik, der var så stor.

 

Eftermiddagen var nu ved at være gået og jeg skulle jo også videre til Berlin - fortsættelse følger  :)

 

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin beretning Jernsvin om et sted, som jeg efter din beretning absolut ikke har lyst til at besøge.

 

Gider ikke bar op-salg, og så kan alle rabatter og tilbud være helt lige meget.

 

Bedre held i Berlin, glæder mig til fortsættelsen.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin beretning Jernsvin om et sted, som jeg efter din beretning absolut ikke har lyst til at besøge.

 

Gider ikke bar op-salg, og så kan alle rabatter og tilbud være helt lige meget.

 

Bedre held i Berlin, glæder mig til fortsættelsen.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

Ja, det er heller ikke noget, der tiltaler mig - for det til at trække koldt op og ned ad ryggen og minde om de gange jeg i Hamburg og Paris, har været nødt til bare at stikke af fra en påtvungen og alt for stor regning for champagne, jeg ikke havde bestilt.

 

Og jeg er også sikker på at plageriet ikke havde stoppet ved den første flaske! Men det er da en effektiv måde at skræmme kunderne væk på - eller så de ikke kommer igen. Men jeg er da sikker på at der nok af og til skal komme kunder, der ikke har noget imod at spendere og som på den konto også får en ekstra god service - min og din pengepung er bare ikke til den slags optrækkeri.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@jern

Herlig beretning. Fedt af følge din fest gennem Tyskland. Glæder mig til næste afsnit.

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ankom til Berlin på de sidste dampe i tanken - og det var selvfølgelig ikke til at finde en tankstation, så jeg måtte liste igennem flere tunneller, inden jeg kunne dreje fra og komme ned at en sidevej, hvor benzinen på den første den bedste tank, selvfølgelig kostede ca. 75 øre mere end alle andre steder, så jeg tankede kun 10 ltr. - næste gang skal jeg nok huske at tanke helt op bevor der Bundesgrenz og lægge de dyre skattekroner i Danmark  :idea:

 

Jeg havde hjemmefra booket et hotel gennem Mrjet

 

http://www.mrjet.dk/

 

som var noget billigere end 

 

http://www.booking.com/

 

Faktisk fik jeg 4 dage for kun kr. 1000,- - og hotellet

 

http://www.agon-lichtburg.de/

 

ligger kun nogle få gader fra Kurfürstendamm - men det var vist meget godt jeg bookede hjemmefra - men jeg skulle nok have booket en dag eller 2 mere, for der er karneval i byen

 

http://www.karneval-berlin.de/de/

 

- og nu er alt booket op, men jeg troede ikke helt på at hotellet kunne være så billigt og så alligevel så godt.

 

Men her er hvad der skal være: åben hele døgnet med receptionist, et roligt værelse med eget bad og toilet, stor dobbeltseng og rimelig trådløs internetforbindelse - nogle villle så mangle lidt kvindeligt selskab, men jeg besøgte

 

http://www.anni-porsche.de/

 

hele eftermiddagen og selvom det nok, var noget mere kedeligt end jeg havde regnet med, er det ikke mere liv i jernet for idag.

 

Ankom lidt over kl. 11 og jeg var noget skuffet over, der kun var 2 piger tilstede og så værtinden. Men det fungerer på den måde at nok annonceres der med f.eks. 11 piger, men de er kun tilstede 2 - 3 stykker i 2 - 3 timer ad gangen, så man kan ikke tale om udnyttelse :)   I de ca. 7 timer jeg var der var der en gennemgang af ca. 8 piger og jeg var kun aktivt sammen med 3 af dem med begrænset succes. 

 

Den første Alicia, var netop blevet piercet i læben, som så var hævet og hun kunne derfor ikke sutte. Kneppe ville hun heller ikke rigtigt og satte hånden for, så jeg knapt kunne få pikhovedet indenfor. Hun tog da også hjem kort efter og den eneste pige Cecil med de kunstige patter, flotte slanke figur og maleriske ansigt, som ellers var der, havde allermest travlt med bare at snakke, før hun også forsvandt - måske hen på Artemis, hvor hun nok nærmere hørte hjemme - og så skete der ikke rigtig noget i laaaaang tid, selvom der blev ved med at komme flere mænd - måske ca. 20, som kom og gik i løbet af den tid jeg var der. Enkelte fik vist kun en enkelt tur, mens andre var på flere gange - en ung italiensk fyr lagde sig dog bare ind at sove på en seng  :roll: 

 

Den næste Elisa var ellers rigtig god til svensk, men bange for jeg ville sprøjte hende i munden og henviste mig til Monika, som ellers er fuld af sjov og til Spritz im Mund und Anal total, men hun var igang med at blive gennempulet bagfra af en anden fyr - så det blev ikke til noget - men det var ellers ikke fordi hun lå på den lade side - eller var det måske netop det hun gjorde  :P

 

Den tredie Christin, som jeg startede med at give lidt massage, ville kun blæse med ryggen til og da hun ville have jeg skulle poppe hende, blev jernet sgu ked af det og hun måtte bruge lang tid på at trække skind, men det gjorde hun nu også så jeg sprøjtede ud over min egen mave.

 

Der var ellers et rimeligt udvalg af mad og friske frugter, gratis øl, sodavand, kaffe og slik i rigelige mængder - så jeg sparede da maden, men ellers synes jeg ikke stedet, pigerne eller stemningen helt levede op til det jeg forventede  :cry: Lokalerne var da pæne og velmøblerede - men baderummet lignede noget, der var under sanering med et stort hul i væggen og flere forskellige slags fliser. Der var dog også et pænt rum med spa-bad, men det blev ikke benyttet til hverken det ene eller det andet.

 

Stedet er ellers ikke særlig stort, men med et rimeligt stort bollerum, et lidt mindre hygge og buffetrum, hvor der på en storskærm kørte lidt billeder af pigerne mm., et lidt trangt barrum, et rum med spa-bad, omklædningsgang, baderum, toilet- og vaskemaskinerum, rygerum, massagerum og et depotrum, hvor pigerne klædte om, virkede stedet ikke trangt som sådan.

 

Her til aften gik jeg så en lang tur op og ned at Kurfürstendamm med alle de dyre butikker: Dolche & Cabana, Bulgari, Armani, Chanel, Yves Saint Laurent, Lois Vuitton, Cartier og jeg skal komme efter dig. Valgte så at drikke aftenkaffen på:

 

http://ampelmann.de/html/shops.html

 

Som en remisens, der har overlevet og udviklet sig siden genforeningen.

 

Fortsættelse følger - og måske går jeg under jorden i morgen eller bliver helt surrealistisk  :wink:

 

 

 

 

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øv for Anni Porsche

Herligt ned et godt hotel til billige penge :-), og ikke så pokkers lang gåtur til S-bahn til Artemis :-)

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øv for Anni Porsche

Herligt ned et godt hotel til billige penge :smile:, og ikke så pokkers lang gåtur til S-bahn til Artemis :smile:

Venligst

French

 

Min GPS/smartphone, siger at der kun er 2.1 km til fods og at det vil tage under ½ time til fods - så jeg tror ikke jeg sparer ret meget tid ved at tage S-banen en station, skifte og så en station igen - og jeg skal jo også gå et par hundrede meter for at komme ned til S-bane stationen på Adenauer Platz - købe billet, vente på toget osv. Ved at gå, kan jeg også gå endnu en tur på Ku-damm - og den del jeg ikke har set så meget endnu.

 

Jeg kunne også tage bilen - det ville tage 8 min, men den holder 1 gade væk - og om jeg kan finde en P-plads lige ved Artemis og når jeg kommer tilbage igen, er et stort spørgsmål. Parkeringskulturen hernede er helt sydlandsk med folk, der bare smider bilen på gadehjørnerne, så oversigtsforholdene er lig nul og man må liste sig frem. Bystyret burde fordoble bødetaktsterne for ulovlig parkering - især på gadehjørner og ved fodgængerovergange - og så gøre noget ved de arbejdsløse  :wink:

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mener nu ikke jeg plejer at skifte tog når jeg tager s-bahn fra linjen der løber langs KuDam.

Men halv time er jo perfekt til en gåtur. Og så sparer du togbilletten :-)

Mht p-plads har jeg aldrig set dem fuldt optaget på pladsen foran Artemis. Men du vil helt sikkert få problemer med at finde en ved hotellet :-)

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

Gik i dag under jorden og besøgte først

 

http://www.story-of-berlin.de/

 

hvor man kan få en rundvisning i en af Berlins 10 store atomkrigsbeskyttelsebunkere, som hver er indrettet til at kunne beskytte ca. 3.600 mennesker i ca. 2 uger - dvs. at ud af en befolkning på 3.6 mio ville kun ca. 1% overleve - så bunkerne er idag forældede og man har lavet forslag til andre anvendeles muligheder - bla. parkeringskældre, som bunkeren ved Ku-damm faktisk er forberedt til.

 

Herefter var jeg egentlig på jagt efter et billigt spisested, men da jeg kom ud fra arkaden ned til Story of Berlin, så jeg at den første den bedste fortovsrestaurant på Ku-damm tilbød suppe og svinemedaljoner til € 10,-, så der gik lige lidt "Rejse" i mig og jeg fik løst til at sidde og indtage dette sammen med en mørk "Körlizter" øl og samtidigt se på alle de skønne piger, der passerede forbi.

 

Herefter besøgte jeg:

 

http://www.ddr-museum.de/

 

som jeg dog fandt noget skuffende - jeg savnede måske lidt lugten af brunkul, grænsevagter i uniform, lugten af totaktsos, lyden af en trabi mv. - udstillingen var ellers meget interaktiv, med låger man skulle lukke op og læse hvad der stod på indenfor. Der var også en lang beskrivelse af hvorfor FKK (Freie Körper Kultur) var så udbredt i DDR - men jeg savnede lige det der ekstra "pust"  :wink:

 

Museet ligger ikke så langt fra Museumsøen, så valgte også lige at se Pergamonmuseet

 

http://www.smb.museum/en/museums-and-institutions/pergamonmuseum/home.html

 

inden jeg kørte helt ud til Karl-Marx-Strasse 155 og op på 1. sal, for at opleve det berømte:

 

http://www.erlebniswohnung.com/de/

 

Da jeg kom fik jeg ellers at vide, at der ikke var så mange gæster og at der ikke havde været så meget gang i den, men så skulle pigerne have et kvarters pause og i mellemtiden væltede det ind med gæster  :cry:

 

Ellers er princippet det at for at komme til pigerne, gælder det om at være fræk, mænge sig foran og rykke længere og længere ind på lagnet, efterhånden som der bliver ledigt - pigerne griber bare ud efter den første den bedste pik, der kommer i nærheden af dem, bare den er stiv og kigger ikke - eller sjældent nærmere på hvem den tilhører - sjældent har jeg oplevet piger, der kiggede en så lidt i øjnene. Jeg fik dog et par gode oplevelser, men jeg kan altså ikke holde potensen, når en pige ikke ligesom viser interesse, men bare lukker øjnene og lader tingene ske.

 

Stedet er nok lidt større end hos 

 

http://www.anni-porsche.de/

 

og der var gjort noget mere ud af maden - og så var der venlig selvbetjening i køleskabet med alkoholfrie øl :D  - de måtte nemlig ikke udskænke alkohol - men pigerne måtte gerne drikke sekt  :roll:  - en termostatbruser har jeg bare ikke set nogen steder endnu  :cry:  Der var dog lysdæmpere, men hver gang jeg forsøgte at skrue bare lidt op for lyset, sprang pigerne op fra lagnerne og styrtede hen for at skrue det ned igen - så det var næsten ikke til at blive opstemt i halvmørket.

 

Jeg har forsøgt at finde ud af hvilke piger der var i aktion, men det er umuligt ud fra billederne på hjemmesiden og der var ingen af pigerne der blev annonceret eller fortalte hvad de hed - må så indrømme at jeg heller ikke spurgte - det var der ligesom ikke lejlighed til og der var heller ikke nogen af pigerne, der brugte tid på at sætte sig ind og hygge med mændene mellem seancerne.

 

Men den første pige jeg var på var en sød lille slank rød krølhåret sag med knaldhårde kunstige bryster - hun var nu meget god og forstod at give den gas.

 

Den næste var en køn slank lidt orientalsk udseende pige med mørkt hår og et frækt smil, som jeg var på i 2 omgange men begge gange uden den store succes, da hun var lidt vanskelig - men absolut en flot pige med små frække bryster.

 

Den 3. havde tatoveringer og piercinger i begge bryster, men eller pæn og slank - hun var rigtig fræk og forstod at gøre mændene færdige, så hun på et tidspunkt klagede over at være "Arbeitslos" - det skulle hun dog ikke sige mere end en gang, før 2 nye fyre sprang til. Men da jeg kom til var hun efterhånden blevet træt i begge ender og stoppede så - heldigvis lå hun så, som den eneste og sludrede lidt bagefter.

 

Den 4. havde en lang lys flettet hestehale, pæn ung slang pige, med slank figur og rimelig store naturlige bryster - jeg havde set hende i aktion tidligere og troede hun var gået, men lige da jeg skulle til at gå, så jeg at hun kun var ved at blive slikket af en enkelt fyr på 2 meter i højden og omkreds, så jeg meldte mig lige på banen og gjorde mig lidt klar, før hun tog over og gav mig en god lang intensiverende suttetur, som hun med vilje afsluttede med at tage mig i munden, dog uden på noget tidspunkt at se mig i øjnene - heller ikke senere, da jeg på vej ud mødte hende på gangen.

 

Da jeg havde pakket og skulle til at gå, spurgte værtinden om det havde været OK - og jeg kommenterede det med at pigerne ikke ville se en i øjnene - men de var der frivilligt, så det var deres egen sag, sagde hun - ja Ok, men jeg gider bare ikke komme steder, hvor jeg ikke føler at pigerne er helt OK med det de laver og jeg ligesom kun er tålt, fordi jeg har betalt.

 

Længes godt nok allerede tilbage til de flirtende piger i Hamburg eller Gaby i Lauenburg  :wink: - må se om jeg ikke får tid til at kigge indenfor - eller evt. på Absolute Girls på vejen hjem, hvis jeg kan finde noget billig overnatning - her er der helt udsolgt pga. pinsen og karneval.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mener nu ikke jeg plejer at skifte tog når jeg tager s-bahn fra linjen der løber langs KuDam.

Men halv time er jo perfekt til en gåtur. Og så sparer du togbilletten :smile:

Mht p-plads har jeg aldrig set dem fuldt optaget på pladsen foran Artemis. Men du vil helt sikkert få problemer med at finde en ved hotellet :smile:

 

Fandt lang om længe en P-plads i aftes da jeg kom tilbage til hotellet, men så skulle den flyttes inden kl. 900 - kørte så ned ad den første sidegade og var heldig at en famlie i en ny fiat 500 var på vej til at køre, men det tager jo altså lidt tid at få børnene om bag i sådan en skrabebil - så jeg måtte først køre ind i en indkørsel og vente, bakkede så tilbage og kom til at spærre for endnu en - inden det lod sig gøre.

 

Man kan også leje cykler til € 12,-/dag her på hotellet  :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hahaha.... Måtte grine der hvor du skrev at du savnede det der ekstra 'pust'. Det var der nok ikke meget af på fkk dengang :-)

Dejligt at læse dine indtryk fra Anni Porsche og Erlebniswohnung. De bidrager ikke til min lyst til at besøge de to steder, så pt. er de strøget af min To Do liste.

Mon du snart skal til Artemis :-)

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg
Det kommer ikke helt bag på mig. Som jeg skrev tidligere om Anni Porsche
"Konklusion: Lille og nedslidt sted. Man skal ikke forvente alle annoncerede piger samtidigt. Hvis man kommer sent er gassen gået af ballonen. Muligvis er det bedre hvis man kommer før på dagen. "
Men det lyder som om gassen er gået af ballonen hele dagen :)
 
Erlebniswohnung har jeg været i en gang, men det er meget maskinelt. Og pigerne er lidt for magre og tatoverede efte min smag. Jeg kom dog en 2. gang, de havde et søndagstilbud på hjemmesiden med lidt lavere pris inden 17 eller noget i den stil. Jeg var kommet helt ind i omklædningsrummet og skulle til at betale, men så ville de have normalpris og jeg benyttede lejligheden til at sige at det ville jeg ikke give og gik igen.
 
Istedet kan jeg anbefale dette hyggelige bordel med superservice fra 30 EUR få hundrede m fra erlebniswohnung.
Flere piger bliver præsenteret, man får kaffe og føler sig som en konge. 30 EUR er 20 min med fransk og dansk - god tid til mig. for 250 kr. :)
Normalt 4-8 piger til stede, De ser normalt alle godt ud på hver sin måde. 
 
Som nævnt ovenfor er 
værd at prøve, specielt på gang bang onsdag. Her er gang i den og pæne alm. piger (også tyske) og hyggelig stemning ved baren
Og mulighed for "amatører" også, men ellers som nævnt prof piger på gang bang dage. (og måske også andre dage)
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, forskellige mennesker - forskellige oplevelser... de fleste vil jo vide at jeg elsker ErW, og har haft en masse fede oplevelser med en masse forskellige piger.

 

Men trist at du ikke fik en god oplevelse ud af det. Men det lyder som om du er bedre tjent med FKK, hvor pigerne sværmer om dig, og du får opmærksomhed - i ErW skal man selv gøre noget for det, og arbejde lidt for sagen. Men så kan man også få en masse dejlige og tilmed intime oplevelser fra tid til anden. Personligt oplever jeg masser af øjenkontakt og har nok også kysset med omkring 10 forskellige piger - og flere gange oplevet lange seancer hvor jeg havde pigen for sig selv.

 

Man skal huske på at de her piger jo oplever rigtig mange mænd i løbet af en dag, og hvis man intet siger eller gør for at "nærme" sig pigen, så er man altså bare et ansigt i mængden, og så skal man nok ikke regne med den helt store respons fra pigen... "you get what you give". Nille og jeg bruger rigtig meget tid på at socialisere med pigerne, snakke pjatte og generelt bare have det sjovt - og det giver altså bonus.

 

Rødtoppen du var sammen med er Mandy - en af mine absolutte favoritter ( som faktisk selv tog initiativ til at kysse mig, mens hun red en anden mand), utroligt sød og smilende og altid dejlig sex.

 

Den eksotiske skønhed kan næsten kun være Zara - smuk tyrkisk pige med en rigtig lækker slank krop,  men som du nævner lidt kold attitude - hun kan dog varmes op, og så er hun faktisk rigtig sød og dejlig.

 

Pigen der var "arbeitslos" er jeg næsten sikker på er Lea (hun har en stor tattoo af en sommerfugl i profil på den ene side af ryggen). hun er pt. min favoritpige i ErW - lækker tøs, fed personlig og fantastisk sex, og det bliver kun bedre når man lige får sig charmet ind på hende.

 

Blondinen med fletningen er jeg ikke sikker på hvem er, men der kommer jo også hele tiden nye piger til.

 

Jeg håber du får nogle bedre oplevelser på resten af din tur. Nu har du prøvet ErW, og konkluderet at det ikke lige var noget for dig.

 

 

Redigeret af Montezi

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Jern

 

Nåede du slet ikke til den 'artige mis'?
Eller fik de kørt svinet helt i bund? :-)

 

Venter spændt på dine oplevelser derfra :-)

 

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man skal huske på at de her piger jo oplever rigtig mange mænd i løbet af en dag, og hvis man intet siger eller gør for at "nærme" sig pigen, så er man altså bare et ansigt i mængden, og så skal man nok ikke regne med den helt store respons fra pigen... "you get what you give". Nille og jeg bruger rigtig meget tid på at socialisere med pigerne, snakke pjatte og generelt bare have det sjovt - og det giver altså bonus.

 

Nu spillede de så højt musik at det næsten var umuligt at samtale i bollerummene og værtinden skruede heller ikke ned for musikken selvom jeg bad hende om det - så det indbød jo heller ikke til den store socialisering, men jeg oplevede flere gange at fyre, som pigerne åbenbart kendte i forvejen, knapt behøvede at komme ind i rummet, før de blev inviteret til at komme på med det samme og/eller på anden måde få særbehandling  :cry:

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Jern

 

Nåede du slet ikke til den 'artige mis'?

Eller fik de kørt svinet helt i bund? :smile:

 

Venter spændt på dine oplevelser derfra :smile:

 

Var der hele dagen igår - og må indrømme de fik svinet og pengepungen kørt totalt i bund - så jeg skal lige have tid til at samle mig, før der kommer en fyldig beretning.

 

Men jeg mødte et par andre hyggelige danskere, som også læser med herinde og vi udvekslede lidt erfaringer om pigerne og piger indbyrdes  :)  - og så fandt jeg ud at at pengeautomaten, de har stående i forhallen, forlanger 6,99% i valutaomregningsgebyr  :cry: - så næste gang vil jeg nok dække mig lidt mere rigeligt ind med Euros.

Del dette indlæg


Link til indlæg

men jeg oplevede flere gange at fyre, som pigerne åbenbart kendte i forvejen, knapt behøvede at komme ind i rummet, før de blev inviteret til at komme på med det samme og/eller på anden måde få særbehandling  :cry:

 

Det er nu helt naturligt at pigerne har bedre "kemi" med nogle fyre/mænd end andre,

Jeg har besøgt ERW gennem flere år og kender mange af pigerne, også mere personligt, så jeg vil ikke udelukke jeg får særbehandling. Montezi er også godt med i "gamet" efter en del besøg hos pigerne. Vores "Danish sandwich" var en unik oplevelse, det var kun os som fik æren og fornøjelsen :D

 

Jeg kan kun råde dig til at besøge ERW oftere for at opbygge kendskab til pigerne, som Montezi også var inde på, kræver det en personlig indsats og være socialt. Man kommer ikke bare ind fra gaden og kræver at pigerne sværmer om en som på Artemis.

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...