Hop til indhold
Gæst

Dionysos og tonen generelt

Recommended Posts

Gæst

Dionysos er ikke længere på forummet grundet at han skrev indlæg bare for at provokere og til tider i en nedværdigende stil. Han har fået henstillinger fra ledelsen men ignoreret disse.

 

I går fik jeg en pm fra en person, som jeg og de fleste andre sætter stor pris på herinde, og som på alle måder bidrager positivt til forummet altid. Han skrev hvordan vi i ledelsen kunne holde det ud, ikke kun fra Dionysos, men fra flere andre aktive brugere også. Efterhånden må jeg også sige at grænsen er ved at være nået nu, også af hensyn til forummet og dens udvikling.

 

Derudover så har flere bedt om en hårdere linje, også af de aktive. Der er også visse aktive brugere herinde der har et medansvar for hvordan debatterne udvikler sig, også i uheldig retning. Det gælder bestemt ikke kun i debatter om/med Dionysos men i alle mulige andre debatter.

 

Administrator har skrevet at vi strammer lidt op. Det gør vi så overfor alle som en herinde, uden undtagelse. Desværre erfarer vi, at når vi så strammer lidt op overfor nogle af de aktive brugere herinde f.eks. via pms, kan vi blive mødt af flabetheder og underlødige angreb. Det kan ikke være meningen, bare fordi man er uenig med ledelsen ! Der er enkelte aktive herinde der simpelthen ikke tåler kritik, men det bliver de nød til at vende sig til også, når de træder ved siden af.

 

Vi erfarerer at når en fra ledelsen beder om at holde en efterlysning, debat, eller anmeldelse på sporet, så ignorerer folk dette nogle gange. Det kan heller ikke være meningen.

 

Vi erfarer at nogle mener at de gerne må begå personangreb fordi en anden har angrebet dem først personligt eller fordi de er aktive herinde og bidrager med så meget andet. Ingen personangreb er tilladt uanset årsagen.

 

Da Dionysos ikke længere er her, er det dårlig stil at svine ham til eller komme med mobbende kommentar på en person der ikke længere er her. Derfor undlad dette og kom videre.

 

Da Administrator sidst skrev en holdning fra ledelsen, endte det med at den streng også blev kørt helt af sporet og folk ignorerede hvad han ønskede. Det udviklede sig helt vildt i rene personangreb, ligegyldige kommentarer, ordkløveri og meget andet. ( '?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>> )

 

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at denne streng vil gøre det samme. Vi i ledelsen vil have ro nu, derfor er denne streng låst. Så må folk altså komme videre nu.

 

Til slut, vi i ledelsen er ikke sure, vi opfordrer bare folk til at komme videre nu. Eftersom Dionysos ikke længere er her, kan ingen fremover give ham skylden for hvad der i fremtiden sker på Eroguide. Det ansvar har de tilbageværende nu.

 

Derudover vil der stadig være højt til loftet på Eroguide, og den midlertidige skærpelse er kun indtil der er faldet ro over forummet.

 

Ha en god aften alle :) Vi håber nu at forummet igen bliver hyggeligt og morsomt at være på, og et forum hvor man respekterer og accepterer hinanden, selvom man udtrykker sig på forskellig måde eller er uenige med hinanden. :)

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Denne tråd er lukket for yderligere kommentarer.

×
×
  • Create New...