Hop til indhold
McLovin

Maya **FIRST TIME IN KBH**

Recommended Posts

Nu har jeg tidligere skrevet en mindre positiv anmeldelse af pigen Barbara  og Mina og Nadja har også fået svingene anmeldelser her inde. Disse piger er jo værd at sammenligne da de bor sammen og deres annoncer er stort set identiske. 

 

Jeg har længe skrevet frem og tilbage med Maya. Det er dog aldrig blevet til noget. Men da jeg slås med at komme over en pige privat, tænkte jeg igår aftes at måske vil det hjælpe at få på afstand ved at have sex med en anden og kneppe smerten væk. Så jeg fik lavet en aftale med Maya. Hun har altid virket sød og imødekommende de gange jeg har skrevet med hende og det var hun også nu. Vi lavede en aftale en time efter.

 

Hun var et kvarter forsinket. Og som med Barbara så var det samme chauffør og dermed gik han også med hende op. Hold kæft, jeg betalte gerne igen for at få ham her hjem for at give ham nogen flade. Det er da grænseløst irriterende at han følger med op. Det er både cock-blocker agtigt, da jeg ikke gider glo på en anden fyr, når jeg er opstemt til at have sex med pigen jeg har bestilt. Også synes jeg også det er utrygende at jeg skal måles og vejes og sagt god for. Denne gang var han dog lidt mere smilende og imødekommende, men stadig irriterende. Og nu er det heller ikke ham som skal bedømmes.

 

Maya ser ud som på billederne. Dog faldt min tanker lidt hen på at det kunne være en jeg havde fundet i punker/ungdomshus miljøet, mest på grund af hendes påklædning. Det er nok et minus for nogen, men jeg er typen som godt kan lide at tilføje typer til min checkliste. Jeg havde ikke wauw oplevelsen ift. hendes udseende og jeg var heller ikke ligefrem ved at kaste op. Mit største problem var at jeg synes hun var for spinkel og hendes krop var for slap. Uden at lyde som en af jer som bliver pladask forelsket i de escort piger i bestiller, så hvor jeg ikke synes hun havde i udseendet havde hun tilgengæld personligheden. Hun var meget mere imødekommende end tilfældet var med Barbara. Hun var smilende, glad og til at tale med. Som hun sagde var det også lettere, nu hvor jeg er "young, handsome and clean as a baby" :D Komplimenter giver altid bonus point. Hun indrømmede dog at når hun kom ud til en som var gammel og mindre attraktiv, så slog autopiloten også til. Så se det som en servicemeddelse. Hvis alderen er begyndt at trykke og udseendet var noget der hørte ungdommen til, så er det nok heller ikke lige hende her, du skal bruge penge på, med mindre du gerne vil ha samme negative oplevelse som man kan være uheldig at få med Barbara, Nadja og Mina. 

 

Nå efter lidt snak og udveskling af det som hun kom for, så begyndte hun at rykke tættere på og kysse. Hun er ikke nogen mester kysser, ingen tunge. Men kunne smage at hun ryger, så det passede mig også fint. Derefter kom den bedste del at det. Blowjobet!!! Altså jeg er ret gennemsnitlig i størrelsen, men det var meget frækt at se hende tage den helt til roden og stadig kunne få tungen ud og slikke bollerne imens. Samt det var varieret.

 

Derefter gik vi over til missionæren. Hun var åbenbart ikke naturlig fugtig. Der kom i hvert fald en god klat vaseline ud på kondommet. Og jeg var ikke lige i humør til at gå ned imellem og smage efter for at hjælpe fugten lidt på vej. Hun indlevede sig, stønnede og hænderne kørte rundt på min krop. Og i kampens hede, kyssede vi også med tunge. Herfra tog vi den i doggy. (Hvis jeg skal tilføje noget til hendes spinkle udseende, er det at både hendes bryster og numse, virker meget slappe, atlså ikke fordi at det hænger, men sådan vat agtigt) Hvorefter jeg fik lov til at komme ud over hendes bryster.

 

Der var kun gået et kvarter-tyve minutter. Og jeg havde betalt for en time. :/

Hun lånte et bad og kom efterfølgende ind at satte sig. Og her hvor det kunne blive en lang akavet stilhed, kom momentet som faktatisk var bedre end sex'en. Ikke at jeg nogensinde ville betale en pige, for at sidde og snakke. Men hun var helt åben omkring sin situation her i landet. Hun synes faktisk at det er ret fedt at være her, påtrods af hun er ensom til tider. Hun overvejer at studere videre her i landet. Hendes liv er totalt det modsatte i hjemmelandet, hun er kreativ, skriver for aviser og pige magasiner, maler. Hun var ikke tvunget hertil, hun sagde bare det var sindsyg hurtige penge. Hun arbejde 20 dage på en måned og tog langt fra alle dem som kontaktet hende. Jeg troede ikke hun havde noget at lave hver dag, men hendes telefon ringede 4 gange imens hun var hos mig og som hun sagde, hvis hun skulle tag alle sammen så kunne hun ikke lave andet, så hun gav sig lov til at afkoble. Så hun tog kun 1-2 kunder på en dag. 

 

Lidt morsomt med de andre pigers negative anmeldelser, fortalte hun også at de kendte ikke hinanden og slet ikke før de kom til landet. De drak kaffe sammen i 5-10 minutter i lejligheden og så, så ikke mere til hinanden. De har et totalt andet livssyn end hende og hvis det ikke var fordi hun var "tvunget" vil hun aldrig ha haft noget med dem at gøre. Ligeledes var hun heller ikke fan af chaufføren og kunne se det for kundernes synspunkt, at det nok ikke var det fedeste at starte med. Det var dog ligemeget hvor meget hun fortalte ham at hun godt kunne klare sig selv, så kom han stadig med op. Dog kører hun normalt med en anden, som hun siger er diskret og holder sig på afstand. Hvis der bliver en tredje gang, så er det måske lykkens gang, så jeg slipper for at se på den store idiot.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Ironman

Jeg har prøvet Mina for et godt stykke tid siden, der kom der intet muskelbundt med?
Måske var det også den "diskrete" chauffør..
På den anden side er det mindre mistænkeligt (set fra naboernes synspunkt) hvis der ringer en mand og
en kvinde på ens dør i stedet for en kvinde i en lille kjole og stiletter :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, og manden kommer alene ned på gaden et minut efter, og sidder så i bilen (som har ungarske eller rumænske nummerplader) og ryger smøger og tjekker mobil i en time i alle naboers påsyn, indtil pigen kommer ned. Det kan være helt vildt diskret. For slet ikke at tale om, hvis pigen synes det er hyggeligt og trækker tiden ud - for så at ende i et højrøstet skænderi på gaden neden for, i hjemlandets tungemål. Så kan end ikke evnesvage naboer være det mindste i tvivl.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Med hensyn til "muskelbundtet", så har jeg ikke haft fornøjelsen - heldigvis. Ham i kalder "den diskrete" må være ham, som kørte Nadja, den ene gang jeg havde besøg af hende. Han er en ung, tilforladelig fyr, som fordufter i samme sekund han kan se at pigen og kunden har fundet hinanden. Men giver dog horn, når pigen synes det er hyggeligt og er længe om at komme ud af døren  :oops:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes, hun lyder lidt spændende! Passer højden? 1.78 m er ret høj for mig :-/ Jeg har været sammen med Nadja et par gange og hun var lavere end annonceret...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hmm jeg stod ikke med målebund. Jeg er i hvert fald ifølge mit pass 1.72 og hun var højere end mig. 

 

Ok, tak for svar! :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...