Hop til indhold
Rejsenetværk

Min tur til Randers

Recommended Posts

Denne beretning har egentlig den bagtanke at jeg gerne vil se om nogle, måske singler som jeg har lyst til at vi tager på små kulturelle og kulinariske ture rundt i Danmark sammen?

Til sommer påtænker jeg en tur til Ebeltoft og Århus for at se Fregatten Jylland, Den gamle by i Århus og Aros - måske Mariager Saltcenter med?

Også gerne en tur til Hjerl hede.

-------

Jeg havde fornylig en tråd om en påtænt tur til Randers, nu har jeg været på tur til Randers :)

Randers tirsdag den 4 marts - torsdag den 6 marts

Først jeg var ikke på bordel - det var ikke formålet med turen!

Havde købt en orange tur retur billet med lyntog uden skift for 376 kr, ankom Randers kl 11 19, hvorefter turen gik til fods til:

Håndværksmuseet

http://www.visitranders.dk/danmark/haandvaerksmuseet-gdk604992

Her tilbragte jeg 3,5 interessante timer med at studere de levendegjorte værksteder, læste de udførlige beskrivelser og lyttede med interesse til de engagerede pensionerede håndværkere der arbejdede i og demonstrerede de gamle håndværk for gæsterne.

Fandt vejen til Bed & Breakfast, nød kaffe og kage indtil jeg skulle mødes med ejeren kl 16 30 for udlevering af nøgle.

Præcis på slaget indfandt han sig og jeg indlogerede mig her:

Bed & Breakfast

- Randers

http://bedbreakfastranders.dk/

I hvad anledning I end skulle få et ærinde i Randers kan jeg varmt anbefale denne 3 v lejlighed.

Den ligger i en lidet charmerende boligblok, men diskret og anonymt, måske bortset fra hvis de kan genere at der er kamera i opgange og på gange, men det er jo blot som tryghed for beboerne.

For 650 kr uden morgenmad var jeg heldig at have hele lejligheden for mig selv i 2 dage, men jeg havde lejet det ene af to værelser, hvor man er fælles om et dejligt toilet med badekar/brus, en stor stue der går i et med køkkenet.

Det koster 1000 kr i døgnet at leje hele lejligheden, hvilket synes jeg er et godt alternativ til hotel, er ens budget i dette leje.

Hvilke aftaler I kan træffe om betaling ved jeg ikke, jeg indbetalte lejen over netbank, straks jeg reserverede.

Lejligheden bærer præg af, tør jeg godt antage den feminine halvdel af parret der ejer stedet, dette ment absolut rosende.

Lejligheden er lys, rummelig og luftig, hyggelig og rart indrettet. Samtlige vinduer kan blændes med rulle gardiner, der er flotte billeder i rammer på væggene, atmosfære i form af flotte nips og grønne planter.

Der er slå-om tæpper til at sidde med.

Køkkenet er særdeles veludstyret til at kunne kokkerere selv, der er et spisestuebord til 4 personer, hvorpå står en sød bakke med høje kværne til salt og peber, glas med fyrfadslys og tændstikker.

Der er fri kaffe, Instant og rigtig kaffe, kakao og te - te udgøres af et udvalg af udsøgte, velduftende og velsmagende blade, samt tebreve, hertil hugget brunt sukker og sødetabletter.

Der er fri trådløst internet til ens egen bærbare pc.

Rundt hjørnet ligger Føtex, busterminalen, taxi holdeplads og lige i nærheden ligger også et stort parkeringshus.

Læs gerne på:

Visit Randers

http://www.visitranders.dk/danmark/visitranders

Pakkede ud og slappede lidt af inden at det var tid til aftensmad.

Det var nu tid til at findet et godt sted at spise, havde hjemmefra udset mig:

Restaurant Mad og Vin

http://www.restaurantmadogvin.dk/

http://www.visitranders.dk/danmark/restaurant-mad-og-vin-gdk605045

Har en god appetit, elsker carvery, store pommesfrites, kartofler, Madagascapeber sauce, Bernaise sauce, laks, rejer og godt brød, desserter og oste.

Sådan en buffet har restauranten hver dag, forventningsfuldt entrerede jeg kl ca 19.

Blev venligt modtaget fik anvist et bord, udleveret kortet, valgte buffeten, men drikkekortet var uden alkoholfrit udvalg, måtte spørge efter en dansk vand som jeg straks fik.

Nød en solid velsmagende buffet, som jeg vil anbefale i Randers.

Gode oste og skøn chokolade mousse, der var også en en Penna Cotta.

Betjeningen var ungt, engageret og effektiv, jeg bad om kortet for at bestille et enkelt godt glas rødvin til osten.

Her spurgte jeg til hvorfor der ikke er alkoholfrie drikkevarer på kortet, fik svaret at det er der til frokost, men ikke til aften, men jeg kan sagtens få sodavand sagde hun.

Her er det så at jeg synes, nok er det forståeligt at man satser på at tjene på drikkevarerne når prisen er god for gæsterne for maden, men en politik om at ikke at have alkoholfrie varer på aften kortet er i min optik lidt dårlig stil - bare på det ene punkt, helhedsindtrykket var meget positivt.

Der var i øvrigt flere rigtig gode andre menu tilbud på kortet end min buffet.

Drog mæt tilbage til lejligheden, hvor jeg hang ud på Eroguide nogen tid. Der er en fastnet PC som der ikke reklameres med, den er brugbar, men har et problematisk tastatur.

Herefter var det sengetid ved 23 30 tiden.

Jeg valgte at spise morgenmad og alle øvrige måltider ude.

Et helt igennem sublimt valg udgør:

Tanjas Deli Café

http://tanjasdelicafe.dk/

På Google maps

https://www.google.dk/maps/place/Rådhustorvet+7/@56.4611444,10.0359323,17z/data=!4m2!3m1!1s0x464c1cda9c5e4a45:0x60ae031bcc3de627

Spiste begge morgner kl 08 stedets store morgenmads tallerken, der udgjorde et delikat udvalg af sand velsmag, også for øjet, betjeningen er hyggelig og stedet har en helt særlig charmerede historisk atmosfære.

Nyd også den farverige smukke kunst, på væggene af:

Karen Bjørn

- billederne kan købes

http://www.maleribasen.dk/visprofil.asp?id=3559

Efter morgenmaden onsdag gik dagen med et besøg i Kulturhuset, der rummer ØstJyllands museum, Randers Kunstmuseum og Bibliotek:

 

Kulturhuset

http://www.visitranders.dk/danmark/kulturhuset-gdk605009

Museum Østjylland

- fri entre

http://museumoj.randers.dk/FrontEnd.aspx?id=22459

http://www.visitranders.dk/danmark/museum-ostjylland---randers-gdk605043

Randers Kunstmuseum

- fri entre/særudstilling 50 kr

http://www.randerskunstmuseum.dk/FrontEnd.aspx?id=1899

http://www.visitranders.dk/danmark/randers-kunstmuseum-gdk604985

Museum Østjyllands forskellige temaudstillinger var visuelt flot opstillede, lærerigt og pædagogsik formidlede - et bsøg værd i Randers.

Jeg skal her undlade at give mig af med nogen dybere kunstkritik, men vil overlade det til læseren at lade sig informere på Randers Kunstmuseums hjemmeside.

Men interessant var det at studere en rig variation af genrer samlet på et museum, nogle værker sublime i mine øjne, andre et udtryk for at trods at jeg ikke er Rindalist, der er det min opfattelse at Rindal ikke har levet forgæves, at han havde et vægtigt budskab, når man som gæst står overfor en lort på dåse i en montre på et museum for kunst.

Et værk overvældede mig i en grad så jeg næsten blev bange for at træde ind i kunstværkets Rum:

Det Kosmiske Rum af kunstner Tróndur Patursson

- fundet på en blog

http://www.slagtenhelligko.dk/2011/02/12/kosmisk-rum/

Jeg tog skridtet ind i rummet - gør det, det er en overvældende fornemmelse af at kunne falde i dybet hvad øjeblik det skal være.

Efterr 5,5 timer brugte jeg en del tid på det store veludstyrede bibliotek, gik på nettet for at bliver opdateret med verdenssituationen.

Herefter var der dømt afslapning i lejligheden, hvor jeg de dage jeg var der nød udsigten i mørke til kulhavnen og kraftværket.

I mine øjne udgjorde helheden af et kulbjerg, kulkran, kraftværk og en skorsten oplyst skiftende i pink og blåt udspyende hvid røg et kæmpemæssigt maskulint fuldblods kunstværk - smukt.

Ved 18 tiden tog jeg en taxi 141 kr til:

Graceland Randers

- restaurant Highway 51 diner

http://www.gracelandranders.dk/

http://www.visitranders.dk/danmark/graceland-randers-gdk622747

Ikke fordi jeg er særligt interesseret i Elvis Presley, men fordi jeg er imponeret af at en mand med en passion ville, kunne og evnede at omsætte en vision til virkelighed i form af Graceland Randers.

Graceland Randers

- stifter Henrik Knudsen

Man mødes af Elvis Presleyes musik allerede i indkørslen udenfor, indenfor betalte jeg 99 kr i entre til museet i kælderen, fik en printet guide hvor jeg hvis jeg havde en smartphone, hvad jeg ikke har, kunne downloade yderligere information,lyd og billede klip om genstande i flere af montrene.

Flot var der, men min interesse var ikke dedikeret, så jeg søgte efter en halv times tid mod restauranten Highway 51 diner.

Denne var i gennemført amerikansk syden stil ned i mindste detalje, også den kvindelige tjeners blå kjole.

Hun var imponerende, alene kvinde klarede hun en 2/3 fyldt restaurant til ug. Da det var min tur bestilte jeg den dyreste burger på kortet, den smagte godt, det gjorde desserten en kagebund med vanilje softice og karamel sauce også, drak Elvis Presleyes foretrukne søde sodavand - det gør jeg ikke igen, men skal det være så skal det være :)

Kom af med 247 kr for det gode måltid, bad tjeneren bestille en taxi tilbage til byen, den kostede 130 kr.

Måske I andre bør overveje at finde ud af hvilken bus der går, men op til jer.

Fandt en cafe på Torvegade, nød her 1 glas rødvin, fandt turen hjem, hvor jeg hang ud på nettet og så nyheder på DR2 - lå under dynen kl ca 23 30.

Torsdag morgen som den forrige, op kl ca 07, bad og en kop te, 8 minutters gang til Tanjas Deli for morgenmad, herefter rundede jeg lejligheden.

Kl ca 10 gik turen til:

Randers Regnskov

http://www.regnskoven.dk/

http://www.visitranders.dk/danmark/randers-regnskov-gdk604991

- entre 190 kr

En helt igennem storslået oplevelse, som jeg trods læsning af en del information undervejs kun formåede at bruge ca 1,5 timer på - følte at jeg havde fået det hele med.

Det er i høj grad en mor far og børn seværdighed, men skabt så imponerende livagtigt at det er en oplevelse for alle voksne at besøge Randers Regnskov.

Gik nu tilbage til byen hvor jeg opsøgte:

GAIA Museum Outsider Art

http://www.gaiamuseum.dk/

- fri entre

På Google maps

https://www.google.dk/maps/place/Lene+Bredahls+Gade+7/@56.462261,10.045838,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x464c1cdc69531d19:0x9bd95b73204869e7?hl=da

Læs meget gerne på hjemmesiden om alt hvad Gaia står for og repræsenterer som et tilbud til unge udviklingshæmmede, og besøg herefter stedet som et must hvis I kommer til Randers.

Blev modtaget i særudstillingen af en smilende ung pige, der straks tilbød mig en rundvisning i hele huset, rundt på værksteder, cafe og udstillinger, overalt hjertevarme og tydelig livskvalitet.

I egne tanker beså jeg herefter huset, nød kage og kaffe i cafeen - fyldt med positive indtryk af et projekt der fortjener støtte af alle gode kræfter.

Efter at have iagtaget hvilket talent der hvilede over flere af de værker udviklingshæmmede og psykisk syge havde skabt, sad jeg tilbage med oplevelsen af en ægthed og autenticitet i de forskellige værker der overgår meget af alt den kunst der handles til skyhøje priser, som jeg ellers har set på førende kunstmuseer.

Nogle kunstnere har jo i virkeligheden isenesat sig til en zeleber status, i mine øjne nogen gange uden afsæt i virkelig kvalitet og talent.

I modsætning til:

Marie Boesen Søndergård

http://rullemarie.com/

OM MARIE

Selvom et menneske ikke kan leve af kunst, kan kunsten gøre et liv værd at leve. Den gør sulten værd at udholde. Den gør bekymringer, den gør sorger, den gør et liv, der ville være blottet for indhold, til at holde ud. Den puster liv i livet. / John Sloan

Marie fik som lille en hjerneskade som følge af en udiagnosticeret stofskiftesygdom. Hun sidder i kørestol og kan kun bruge sin venstre hånd. Hun kan ikke læse og ser derfor kun danske film, som hun til gengæld ser rigtig mange af. Hun er specielt glad for gamle danske film og de gamle, afdøde skuespillere er ofte til inspiration for hende. Specielt Dirch Passer har en stor plads i hendes hjerte og hendes billeder.

Marie hilste jeg på og talte med under den rundvisning jeg fik - nød det seneste billede af Egon Olsen som hun var ifærd med at skabe med sin ene hånd hun kan bruge.

Opfordring

Sidder I nogle virksomheds ejere og medlemmer af kunstforeninger, overvej at købe det næste værk af Gaia Museum Outside Art, eller et af Marie Boesen Søndergårds billeder.

For mig at se repræsenterer deres arbejde både en egentlig kvalitet og en historie der i langt højere grad fortjener at blive værdiansat, købt og udstillet i sin helt egen ret, end tilfældet har været til nu.

Ved at Randers virksomheder har set det og støtter op - jeg vil her gerne fremme interessen for Gaia over hele Danmark.

Ved 15 tiden var jeg mæt af indtryk og forlod gladere end længe et kunstmuseum - Gaia i Randers :!:

Brugte herefter nogen tid på nettet på Biblioteket, fandt vejen hjem og fik pakket, soigneret lidt og gik på nettet med en kop te.

Rundt hjørnet på cafeen overfor Føtex spiste jeg tidlig aftensmad, en dejlig madpandekage med ris og salat.

Kl 19 15 forlod jeg lejligheden, låste døren og dumpede nøglen i postkassen.

Tog en taxi for 95 kr til banegården - kl 19 48 afgang til København, hvor jeg efter en afslappende rejse ankom Københavns Hovedbanegård kl 23 22 - herefter resten af vejen med bussen.

Hjemkommet - en tur på EG og under dynen kl 00 30, efter 2 rigtig gode dage i Randers.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

For h... Rejse. Jeg er såååå dybt misundelig på din evne til at opleve, suge viden til dig og nyde nuet. Virkeligt og helt uforbeholdende. Jeg er selv en nyder, men du er toppen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder som en spændende tur :smile:

Der var nogle seværdigheder som jeg ikke lige umiddelbart kendte til.

 

Du kender så nogen andre mere spændende seværdigheder nede i Laksegade  :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejse, det var en god, solid rejseberetning som vi desværre ser for sjældent fra din hånd.

Det lyder til du har nydt turen selvom sex var udeladt (ja sex er ikke alt, men rart at få :P )

 

Jeg sætter også meget pris på kultur- og madoplevelse på mine rejser, om aften bliver der dog altid plads til lidt fest og ballade :D

 

Rejse, da du var i Randers Regnskov kunne du finde vores ven Bonobo, som er forsvundet ? :D

Hvis du finder ham må du gerne sige hej :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

hvor er det en fed beretning Rejse... og tak for al infoen... den er super godt sat op og lækkert præsenteret.. 

 

jeg er rigtig imponereret og glad for at du havde sådan en god tur... du har virkelig evne til at få meget ud af lidt... hatten af 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du kender så nogen andre mere spændende seværdigheder nede i Laksegade :D

Jeg har været rundt om blokken et par gange :D

Og der er et kælderværtshus tæt på...Har dog ikke været dernede...

Men Ja, nr. 12, 1.tv. er mit "Main attraction" :D

Redigeret af holstebronx

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejse, det var en god, solid rejseberetning som vi desværre ser for sjældent fra din hånd.

Det lyder til du har nydt turen selvom sex var udeladt (ja sex er ikke alt, men rart at få :P )

Jeg sætter også meget pris på kultur- og madoplevelse på mine rejser, om aften bliver der dog altid plads til lidt fest og ballade :D

Rejse, da du var i Randers Regnskov kunne du finde vores ven Bonobo, som er forsvundet ? :D

Hvis du finder ham må du gerne sige hej :P

Bobonos fætre løber frit rundt derinde :D

Nogle små hurtige sataner :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Fantastisk rejseberetning med rigtig mange nyttige info, krydret med fine og personlige betragtninger. Der skal lyde stor ros og respekt herfra.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse

Sikke en fin beretning, jeg har boet i byen i mange år, men må tilstå at du på to dage har oplevet mere end jeg har i rigtig mange år, faktisk er det kun Graceland jeg har besøgt. Men du har faktisk givet mig inspiration til at opleve byen, især Gaia har jeg lyst til.

Du burde sende din beretning til Turistrådet, de ville blive glade, jeg er i hvert fald glad for du har oplevet byen på den måde som du har, vi har jo et noget blakket ry, ikke uden grund.

God søndag.

Redigeret af Bing

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Bing for at du kan lide min beretning.

Et blakket ry er desværre ofte selvforstærkende og længerevarende end der er baggrund for.

Her har medierne som jeg ser det også en opgave i at se igennem et blakket ry, for at finde ind til alle de positive kræfter der som regel også altid findes, foreksempel i en by eller et lokalt samfund.

Så når aviserne har tjent på Rocker historier kunne de jo senere skrive om Gaia og Tanja's Deli - også landsaviserne og ikke kun Randers Amtsavis.

Jeg tror ikke at turistrådet vil blive særlig begejstret for at skulle referere til en historie på Eroguide.dk, men de er da velkomne til at blive inspireret af at læse med her.

Tip

Østjyllands museum har for øjeblikket en historisk fotoudstilling om Randers, hvor det der gjorde mest indtryk på mig var den grænseløse slum arbejderne boede i parallelt med udviklingen af Randers kendte store industrier.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bed & Breakfast

For 650 kr uden morgenmad var jeg heldig at have hele lejligheden for mig selv i 2 dage, men jeg havde lejet det ene af to værelser, hvor man er fælles om et dejligt toilet med badekar/brus, en stor stue der går i et med køkkenet.

Det koster 1000 kr i døgnet at leje hele lejligheden, hvilket synes jeg er et godt alternativ til hotel, er ens budget i dette leje.

 

 

Tak for en udførlig og fin beretning med inspirerende info om bl.a. Graceland og Randers Regnskov samt overnatnings- og spisesteder :!::)

 

Apropos din overnatning på "Bed and Breakfast" har jeg undret mig lidt over, at man kan leje de 2 værelser i et døgn for hhv. 2 x 300 kr. eller 400 kr. + 300 kr. (altså 600-700 kr. ialt), men hvis man lejer HELE lejligheden - altså begge de 2 værelser - så er prisen 1.000 kroner i døgnet...??!

Det synes altså at være billigere at leje de 2 værelser med adgang til lejlighedens faciliteter end at leje hele lejligheden samlet - eller har jeg misforstået noget?

Var såmænd kort inde på hjemmesiden for at se, om den gav svaret, men det gjorde den ikke... :o

Havde du fx. haft en kammerat med på turen, så kunne I have lejet hver sit værelse for kr. 300 pr. stk. pr. døgn med adgang til hele lejligheden eller...?!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Thorshammer du stiller nogle særdeles logiske spørgsmål som ejerne af lejligheden måske bare ikke har tænkt over - bare tænkt at 1000 kr er sådan et nemt rundt beløb.

Vil du skrive til dem og spørge om der kan komme en pris på hjemmesiden for hele lejligheden, der gør det attraktivt at leje hele lejligheden ene person, i stedet for begge værelser samtidig til en person?

Om prisen er til forhandling, eksempelvis ved leje i flere dage ved jeg ikke, men lejligheden ejes af et par der er fraflyttet den og som bare venter på at kunne sælge den dyrere end prisen i markedet for øjeblikket.

Des mere de kan få lejligheden udlejet des gladere er de derfor selvklart.

I øvrigt oplevede jeg dem som særdeles fleksible, jeg fik nøglerne kl 16 30, men selvom man normalt skal forlade lejligheden kl senest 16 på afrejsedagen fik jeg lov at blive til kl 18 30.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Thorshammer du stiller nogle særdeles logiske spørgsmål som ejerne af lejligheden måske bare ikke har tænkt over - bare tænkt at 1000 kr er sådan et nemt rundt beløb.

Vil du skrive til dem og spørge om der kan komme en pris på hjemmesiden for hele lejligheden, der gør det attraktivt at leje hele lejligheden ene person, i stedet for begge værelser samtidig til en person?

Om prisen er til forhandling, eksempelvis ved leje i flere dage ved jeg ikke, men lejligheden ejes af et par der er fraflyttet den og som bare venter på at kunne sælge den dyrere end prisen i markedet for øjeblikket.

Des mere de kan få lejligheden udlejet des gladere er de derfor selvklart.

I øvrigt oplevede jeg dem som særdeles fleksible, jeg fik nøglerne kl 16 30, men selvom man normalt skal forlade lejligheden kl senest 16 på afrejsedagen fik jeg lov at blive til kl 18 30.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

Tak for det Rejse - beroligende at jeg stadig kan ræsonnere og regne sådan nogenlunde.... :wink:

Prispolitikken hos B&B i Randers fik mig til at tænke på en "vittighed", som nu afdøde finansmand og milliardær Alex Brask Thomsen engang luftede på TV, da han skulle forklare, hvorledes han grundlagde sin store formue:

Som barn solgte han blomsterbuketter til 75 øre stykket på Nørrebrogade, og ofte stod han og råbte på gaden: "køb blomster - 1 buket 75 øre, 3 buketter kun 2½ krone(!)".

En del mennesker kunne ikke regne og købte 3 buketter for 2½ krone, hvilket indbragte en "gratis" 25-øre, hvilket var mange penge i hans barndom :cool:

Mht. B&B i Randers har jeg overvejet den mulighed, at enhedsprisen på de 1.000 kroner måske kan hænge sammen med, at man får et antal ekstra opredninger oveni således, at hvis man fx. er 2 forældrepar med hver 3 eller 4 børn, så vil man kunne huse alle 10 eller 12 personer for de 1.000 kroner...

Og så begynder prisen på de 1.000 kr. selvfølgelig at være rimelig nok sammenlignet med, at 2 voksne betaler 600 kroner i døgnet for de samme 2 værelser :idea:

Men jeg kan da godt prøve at sende B&B i Randers en email og bede dem forklare for alle eventualiteters skyld :)

 

Redigeret af ThorsHammer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så kom der svar fra Bed and Breakfast i Randers på spørgsmålet o. de 1.000 kroner, og svaret lyder:

 

"Det med de 1000kr. Er en fejl.

2 Pers. Kan leje hele lejligheden for 600kr.
 Derudover +100kr.  Pr. Person 
50kr. Pr. Pers.  For opredning: Sengelinned stor og lille håndklæde, kan tilvælges"
 
Så fik vi det opklaret, og det blev tilbuddet jo for de fleste kun bedre af :idea::)
Redigeret af ThorsHammer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tusind tak ThorsHammmer

Jeg håber virkelig at I herinde, piger og mænd herefter giver stedet en solid omsætning :)

Det fortjener parret der ejer lejligheden, så de bedre kan vente med at sælge til bedre tider.

Hvis I kan leve med kameraer i opgange og gange, så er det et knaldgodt alternativ til hotel i Randers.

Særligt de fleksible ankomst og afrejse tider synes jeg er et stort aktiv som lejer.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aros

Politikens Turen går til.... er gode rejsebøger som jeg selv bruger når jeg er på ferie.

Nu har jeg først i dag læst denne anmeldelse af Rejsenetværks tur til Randers.

Jeg er godt nok overrasket, hold da op hvor er det en god beretning. Forsæt Rejse, med beretninger fra dine ture, uanset om det er til Randers eller Club 18 ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak for rosen Aros

 

Nu er jeg ham eneboeren på tredje, der ikke lige i eget netværk har selskabet til ture, om det så er Randers eller FKK :)

 

Heldigvis kender man efterhånden nogle pragtfulde mennesker herinde fra, som jeg både har rejst med til FKK, som jeg mødes med privat, i chattens brunch klub eller når jeg er sammen med min meget anonyme kammerat herfra i Operaen eller DR's koncerthus.

 

Nu har jeg sat mig for de kommende år at komme lidt rundt for at opleve mit elskede fædreland Danmark, inden at vores nationale egenart søges udraderet af hele dette ulykkelige projekt med at gøre os allesammen til Homo European's :evil::(

 

Jeg vil derfor sætte stor pris på, hvis nogle, måske enlige lidt nogle originaler som jeg selv, kunne have lyst til at gøre mig selskab landet rundt hen af vejen :)

 

Gerne med DSB orange eller i delebil.

 

Til sommer vil jeg gerne over et par dage besøge Fregatten Jylland i Ebeltoft, Den gamle by og Aros i Århus + Mariager Saltcenter.

 

Hjerl Hede står også højt på ønskelisten.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejse gik i Elvis' fodspor...

Jeg er gået i Rejses fodspor :D

ok, jeg er ikke fuld, jeg kan bare ikke dreje billedet...

Redigeret af holstebronx

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...