Hop til indhold
anderjensen

Spanish Lola - Opfyldning på tidligere anmeldelse

Recommended Posts

Hej alle

Hvis i har læst mit tidligere opslag, kan i læse at jeg har brokket mig over Lola, der har brændt mig af ved at ignorere vores aftale. Jeg gav det dog et skud mere og aftalte en ny tid med hende. Noget jeg abslout ikke fortryder og planlægger allerede mit næste besøg hos hende.

Nu til oplevelsen: 
Jeg kommer ind af døren, hvor jeg møder en smilende, venligt og utrolig fræk kvinde i sort undertøj. Hun tager i mod mig med kindkys og tilbyder et bad. Da jeg kommer ud af badet, trækker hun mig hen mod kanten af sengen, hvor hun sætter mig ned og placere sig selv stående mellem mine ben. Jeg får hurtigt taget armene omkring hende og får ret hurtigt udforsket hendes utrolig frække krop. Hun bevæger sig længere ned og her er det at magien virkelig begynder. Hun sutter pik som en drøm og kaster rundt med det store krøllede hår, mens hun kigger mig dybt i øjnene. Flere gange tager hun den helt til roden og hun har intet i mod man tager fat i nakken på hende og presser den i bund.

Vi slutter af med 2-3 stillinger og jeg slutter af med et bad og smaltalk, hvor hun igen undskylder for at hun brændte mig af ved vores første aftale. Hun tilbyder endda at slå 100kr. af den aftale pris, hvilket jeg dog afviser og betaler hende det aftale beløb.

Pigen: 10/10

Sted: 7/10 fin og rent sted. Dog ikke så diskret.

Gentagelsesfaktor: 10/10

Link til pigen: https://escortguide.dk/P/lola-spanish-sex-boom-reals-pics-100--66664.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har selv besøgt hende et par gange.

Stedet er en klar -2 ud af 10 for mig. Hvis du kender stedet, kender du stedet, uden at uddybe mere. Mange glædespiger holder / har holdt til der. 
Det er selvfølgelig ikke rummet jeg har skulle ha haft sex med, men jeg synes en god sensuel atmosfære kan gøre meget.  
 
Hvad der har gjort at gentagelsesfaktoren har været aktuelt for mig, er at hun har et super fantastisk krop og udseende. Også selvom jeg oplevede en hvis form for distancering. Måske spillede kemien bare ikke superliga. Men hendes krop og udseende er top tier for mig. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
slapman skrev, for 23 timer siden:

Ligner hun billederne eller er vægten plus moms? Tak 

Hun ligner billederne og står super skarp. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...