Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/paaske-tilbud-fra-nu-til-1.april.-b2b-erotisk-hot-massage-30min-600-bedst-forever-68507.html

 

De fleste af os kender den der skuffelse når pigen ikke lever op til billederne, jeg har svært ved at se det som andet end en kortsigtet strategi, men ankommer man til pigen og bliver positivt overrasket og faktisk synes hun er pænere end forventet ud fra billederne, så er det en rigtig god start og det var lige præcis sådan det startede hos Bella. (Jeg startede på at skrive dette review før hun fik nye billeder, de nye billeder kan jeg bedre lide og de giver efter min mening et bedre indtryk af hvad man møder)

Jeg havde egentlig bare sat mig for at blive hygget lidt om til en god pris, snublende over Bellas påsketilbud med 30 minutters erotisk B2B til 600 og tænkte det lige var hvad jeg søgte og at Bella så fin ud, men da jeg mødte hende må jeg indrømme at hun var meget mere min type end forventet og så er hun virkelig behagelig at være i selskab med.

Bella svarede hurtigt og på godt dansk på SMS, det var meget let at få en aftale i stand.

På værelset spurgte Bella mig om jeg havde prøvet B2B før, det svarede jeg ja til og så sagde hun godt, for så vidste jeg jo hvad det gik ud på, men der måtte jeg være uenig, de B2B jeg har prøvet har været vidt forskellige, nogle bruger det meste af tiden på halv kedelig massage og gir lidt B2B til slut, med en eventuel afslutning oveni, andre bruger kroppen mere, men faktisk varierer det virkelig meget fra gang til gang synes jeg og det kunne Bella godt se nok var meget rigtigt. Hun bad mig smide tøjet og hoppe op på briksen, så op med mig liggende på maven og så smed Bella den smule tøj hun havde på.

Det startede ud med at Bella stille og roligt smurte mig ind i olie, og jeg forsøgte at dreje hovedet og smugkigge lidt mens hun smurte sine smukke bryster og resten af sin flotte krop ind, inden begyndte at glide lidt rundt på mig med sin silkebløde hud, jeg blev godt tændt og heldigvis varede det ikke alt for længe før hun bad mig vende mig om, jeg blev smurt lidt ind og så fortsatte hun, hun var over det hele og spildte ikke tiden, hun leverer det jeg altid håber på når jeg søger B2B, erotisk, kærlig, sensuel massage fra start til slut, hun er helt nøgen og holder sig ikke tilbage med alt hvad man kan håbe på, Bella leverede den skønneste pussyslide undervejs, det krævede alt hvad jeg havde i mig for ikke at skyde den af før tid, det var også tilladt at kramme og kæle hende undervejs og man er ikke i tvivl om at hun virkelig nyder god behandling og hendes super smukke bryster er yderst berørings og kysse venlige hvilket også tænder hende meget.

Jeg ved ikke hvor lang tid der var gået, men jeg var så meget I himmelen at jeg ikke ville afslutte for hurtigt, så jeg spurgte om ikke vi kunne lægge 30 minutter mere oveni og det var ikke et problem hun havde mere ledig tid, så den virkelig gode behandling fortsatte 30 minutter mere.

Hun tog mig så meget med storm at jeg besøgte hende til en lignende seance igen dagen efter og det var lige så skønt, jeg kan selvfølgelig kun anbefale Bella på det kraftigste, hun er en diamant som bare venter på at blive fundet <3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også haft en øje til Bella, men venter til jeg ser hvor hun flytter hen efter København . Bella var før i Odense med en aktiv AL der sagde hun var på ferie til midten af April. Tænker/håber hun kommer stiller op i Odense igen. 
Har tur til Odense et par gange om ugen. Det er lidt nemmere end København. 
https://annoncelight.dk/showad/394209
 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gammel rotte skrev, den 8.4.2024 at 17:46:

Er hun norsk?

Hov, jeg ved ikke hvorfor jeg aldrig fik svaret dig, men ja hun har boet mange år i Norge.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er næsten sikker på at hun i en periode for nylig var i Næstved? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har selv været forbi idag. Jeg vågnede i morges med øm ryg men også i et lummert humør. Så jeg tænkte oven på de positive anmeldelser af Bella, kunne hun sikkert klare begge dele. Bestilt 60 min sports massage. 

De få erfaringer jeg har med thai massage og især thai massage hvor der også ydes de lidt lumre ydelser, er at massagen ofte er sekundær. Men Bella er åbentbart skelne de to ting rigtig fint ad. Ellers havde vi bare ikke kemi til mere. Blev godt æltede igennem, men knæk og bræk diverse steder i kroppen. Men uden på noget tidspunkt tilnærmelser eller berøring af seksuel karakter. 
 

Nu bliver det lidt en dobbelt anmeldelse. For jeg var stadig lummer. Så jeg tog direkte fra Bella og over til Nat omkring Adelgade. 
Jeg har tidligere besøgt hende også med henblik på massage. Men hvor dillerdjævsen lige fik et klem ude på håndklædet uden det førte til mere. Om ikke andet tænkte jeg hun var den rigtige at besøge med denne tidligere “tilnærmelse” i tankerne. 
Fangede hende så på en af hendes dårlige dage. Eller hun havde tømmermænd fra aftenen før. Og jeg synes det var en lidt øv oplevelse at hun ikke blot havde været ærlig fra start af og meldt dette ud. Så kunne vi begge ha’ lavet noget som vi hver især synes var rarere. 
Efter at ha spurgt om vi ikke skulle droppe det da hun var igang med benene, blev det til vi gik fra de aftalte 60 min til 30 min. 
Afslutningsvis fik jeg et handjob som mersalg. Dog uden at der havde været nogen tilnærmelser undervejs.   
 
Overordnet set. God solid sports massage af Bella. Men rimelig intetsigende massage og handjob af Nat 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...