Hop til indhold

Recommended Posts

Skrevet (edited)

https://escortguide.dk/P/im-back-no-extras-cim-real-gfe-cash-revolut-caribbean-girl--62732.html

https://nympho.dk/n6843/2507/sexy-girl-in-your-city-megafransk-caribbean-girl-real-gfe-no-extra/

Har lige besøgt denne smukke og frække chokolade skønhed :) :) :) Hold kæft hvor er hun bare lækker!  Og har den dejligste røv wow... Og hendes silikone bryster er nok de flotteste jeg har set længe, de er virkelig flot lavet.Tænker billederne taler for sig selv, som er 100% retvisende hvis man skulle være i tvivl, jeg blev i hvert fald meget fristet af dem og hun meget smukkere irl efter min mening. Blev også fristet af at hun ikke har ekstras, da alt er inklusivt som hun også pænt beskriver på sin profil. Så jeg bestilte 45 dejlige minutter sammen med hende. Og alt blev leveret som beskrevet, så ville bestemt mene man får noget for pengene hos hende. Hun er en super charmerende og monster fræk latina babe, der har hele pakken og leverer en super lækker oplevelse med masser af kys, tunge, nærvær og siger mange frække lyde under agten uden det bliver mekanisk og overdrevet. Skulle selvfølgelig også smage hende forneden og det var satme lækkert mums.

Sexen er virkelig fræk og hun virkede til at nyde det også uden tvivl, og masser af forskellige stillinger undervejs også. Hendes bj er meget pirrende på en god, stille og rolig måde. Og hun giver den altså også gas på pungen med masser af tunge og slik :)Da man selv kunne vælge hvordan man afsluttede, blev det altså til to gange cim for mit vedkommende :D Det skulle virkelig udnyttes da det var inkluderet og hvilket syn det var hehe. Man kan også sagtens føre en fin samtale med hende, da hendes engelsk ikke fejler noget overhovedet, og hun er super nem at snakke med også når først hun kom i gang. Fik indtrykket af hun var en smule tilbageholdende i starten ish, men når man først fik åbnet lidt op for hende, snakkede vi helt fint. Kan da kun anbefale den lille chokolade babe, hun virkelig lige til at spise haha :)

Redigeret af Crabman

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)

Og glemte lige en lille detalje som måske er relevant for nogen, der var ingen glidecreme i spil overhovedet. Der var nu heller ikke brug for det faktisk da hun var ret våd. Men det var faktisk første gang jeg har oplevet, at det ikke var i brug hos en GP. Egentlig meget rart nu når jeg tænker over det.

Redigeret af Crabman

Del dette indlæg


Link til indlæg

Enig!! Besøgte hende i eftermiddags (1 vidunderlig time). Samme gode service som sidst, næsten helt perfekt GFE. Dejligt at hun er tilbage!! Hun bliver i to uger mere.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Crabman skrev, den 4.3.2024 at 22:03:

Blev også fristet af at hun ikke har ekstras, da alt er inklusivt som hun også pænt beskriver på sin profil

Jeg skrev lidt med hende på et tidspunkt sidste år, for jeg havde også læst at det var all inclusive. Men da jeg fik svar fra hende skulle hun have ekstra for ydelserne som SF og MF. Så jeg droppede hende og kom hende i bunken med upålidelige GP.

Om hun bare havde nok at lave  eller var træt aner jeg ikke. Og fedt at læse at hun rent faktisk yder hvad hun skriver, når solen skinner eller hvad der nu er årsagen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
frddblk skrev, 1 time siden:

Escribí un poco con ella en algún momento del año pasado, porque también había leído que era todo incluido. Pero cuando recibí una respuesta de ella, debería tener beneficios adicionales como SF y MF. Así que la dejé y la puse en el montón de médicos de cabecera poco fiables.

Si tenía suficiente que hacer o si estaba cansada, no tengo idea. Y es genial leer que ella realmente entrega lo que escribe cuando brilla el sol o cualquiera que sea el motivo. 

Hello! 
I think you have the wrong girl.
I never charge extras my love! 
I like to have fun without thinking about extras! 
If you want to write me and let's meet. We will have a good time. I am a nice girl
Lots of kisses sweetheart! :x

Del dette indlæg


Link til indlæg
frddblk skrev, for 1 time siden:

Jeg skrev lidt med hende på et tidspunkt sidste år, for jeg havde også læst at det var all inclusive. Men da jeg fik svar fra hende skulle hun have ekstra for ydelserne som SF og MF.

Jeg er enig med hende selv. Du er nok ude i en forveksling eller i en misforståelse i kommunikationen. Hun har aldrig taget ekstra. Har du din sms/WhatsApp stadig?

Del dette indlæg


Link til indlæg
frddblk skrev, for 6 timer siden:

 Så jeg droppede hende og kom hende i bunken med upålidelige GP.

Det er der ingen grund til. Det må være en anden Alicia.

Hende her er meget imødekommende og giver fin GFE

/B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, jeg kan godt se at det virker underligt. Jeg blev også selv vildt overrasket over at svaret ikke matchede annoncen. Havde sat næsen op efter at møde hende, da jeg er ret glad for lidt mørklødede kvinder. 

Så jeg kan godt læse på jeres og Alicias svar, at jeg da nok kommer til at få planlagt et besøg hos hende. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bebop skrev, den 6.3.2024 at 14:51:

Hun har aldrig taget ekstra. Har du din sms/WhatsApp stadig

Nope, sletter gerne mine beskeder efter endt kommunikation. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har lige været forbi for anden gang, og det var mindst ligeså godt som første. Den her gang havde jeg spurgt om hun ikke kunne tage et outfit på hehe :) Det gjorde hun så, og jeg blev mødt af en fræk lille stuepige :D Havde bestilt 45 min igen men havde dsv kun et skud i bøssen i aften.. sådan kan det jo gå haha. Igen kan jeg kun anbefale hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg
sean4321 skrev, for 9 timer siden:

Vil I vurdere hendes underliv som stram? 

Nej, men meget behagelig alligevel. Nu er jeg ikke den største, men bliver da stimuleret helt fint :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja okay tak,

jeg var desværre så uheldig, at da jeg havde parkeret hos hende var hun nødsaget til af aflyse grundet manglende vand i hendes bolig - sagde hun :(. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
sean4321 skrev, for 37 minutter siden:

Ja okay tak,

jeg var desværre så uheldig, at da jeg havde parkeret hos hende var hun nødsaget til af aflyse grundet manglende vand i hendes bolig - sagde hun :(. 

Damn det er satme også nederen. :sad: 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...