Hop til indhold
Rejuvenation

Har i oplevelser med en terapeutisk tilgang til sex?

Recommended Posts

Som terapeut har jeg altid set et stort potentiale i at kombinere seksualitet og terapi. For tiden arbejder jeg sammen med Maria som er en af kvinderne i mit liv og har udviklet nogle metoder som jeg bruger til at hjælpe både mænd, kvinder og par med seksuelle problemer. Jeg fik lyst til at dele en af dem i dette forum og er nysgerrig på at høre jeres kommentarer og høre om der er nogle der har lyst til at dele deres erfaring med en terapeutisk tilgang til sex. Her mener jeg en tilgang der virker healende, løser et problem eller som resulterer i en positiv følelsesmæssig eller seksuel udvikling. 

 

En af vores seneste klienter var en fyr på 34 år som jeg i det følgende vil kalde for Jesper.
”For nogle år siden havde jeg et dramatisk brud med en kæreste,” forklarede Jesper imens vi satte os sammen i min stue og fik kaffe. ”Det gav mig et hak i selvværdet og siden da har jeg ikke kunne få rejsning når jeg var sammen med en kvinde.”
   ”Kan du tænde hvis du er alene og tilfredsstiller dig selv?” spurgte jeg. 
   ”Ja,” sagde han, ”men forsøger jeg at være sammen med en kvinde får jeg ikke rejsning – også selv om jeg finder hende supertiltrækkende.” 
   ”Ok,” sagde jeg. ”Hvordan vil du beskrive din seksuelle profil?” 
   ”Jeg er heteroseksuel…,” sagde han og tænkte lidt, ”og er lidt af en pleaser når det gælder sex. Jeg tænder meget på en kvinde nydelse. Ser hun at jeg ikke får rejsning går hun dog altid kold og nu er det 2 år siden at jeg har forsøgt at have sex. Sidste år brugte jeg en formue på at gå til en sexolog, men det hjalp ikke.” 
   ”Det er ikke nok at snakke om problemet,” sagde jeg. ”Du er nødt til at arbejde med din krop, din seksualitet og dine sanser og det kan du gøre med en surrogatpartner.” 
   ”En surrogatpartner?!” udbrød han. ”Hvad er det?”
   ”En person der har terapeutisk sex med dig for at hjælpe dig i din seksuelle udvikling,” sagde jeg. ”Jeg har ofte fungeret som surrogatpartner for kvinder, men da du og jeg er heteroseksuelle får vi brug for en kvinde.”
   ”Ok,” sagde han. ”Hvor finder vi sådan en kvinde?” 
   ”Vi kan spørge min kæreste Maria,” sagde jeg. ”Hvis hun kan lide dig, vil hun uden tvivl gerne hjælpe.”
Efter at have kaldt på Maria, satte jeg hende ind i situationen. Herefter satte hun sig snakkede lidt med Jesper inden hun sagde at hun gerne ville hjælpe. 
   ”Du ser fantastisk ud,” sagde Jesper til Maria, ”men jeg kommer helt sikkert til at skuffe dig.” 
   ”I rollen som din surrogatpartner bliver Maria ikke skuffet,” sagde jeg. ”Hun fungerer jo som din terapeut og vil derfor ikke bruge din rejsning som et selvværdsbarometer. Det eneste du og Maria skal gøre er at følge de regler jeg sætter op for jer.”
   ”Det er jeg åben for,” sagde Jesper, ”men hvad er reglerne?” 
   ”De fleste mænd er alt for afhængige af deres pik når de har sex,” forklarede jeg. ”To lesbiske kvinder kan jo havde fantastisk sex – også selv om ingen af dem har en pik. Som første led i din behandling vil jeg derfor bede dig om at have sex med Maria i en halv time uden at bruge din pik. Du kan altså kun røre, massere, kysse, nusse, slikke og bruge sexlegetøj. Maria kan også gøre hvad hun har lyst til, men må ikke give din pik opmærksomhed – uanset om den står eller ej. Kan I klare det?” 
   ”Det lyder interessant,” sagde Maria og kiggede på Jesper som nikkede. 
   ”De næste 30 minutter kan i gå ind i soveværelset og lukke døren og starte behandlingen,” sagde jeg. ”Inden i starter sætter Maria alarmen på sin telefon til at ringe efter 30 minutter og når alarmen lyder, ringer hun efter mig.” 
Imens de forsvandt ind i soveværelset, var de tydeligvis begge spændt på processen. Maria var allerede i færd med at finde sin vibrator frem og forklare Jesper hvordan han skulle holde den og i hvilken vinkel.
Da de lukkede døren, gik jeg en tur, men efter 30 minutter hørte jeg ikke fra Maria. Det slog mig at de måske havde brug for lidt mere tid og derfor ventede jeg 15 minutter mere. Da min telefon stadig ikke ringede, gik jeg tilbage til soveværelset og bankede på døren men der blev ikke svaret. På den anden side af døren kunne jeg dog høre at både Maria og Jesper larmede højlydt og da jeg gik ind, blev det hurtigt klart at behandlingen var gået i vasken. På sengen lå Maria på alle fire imens Jesper – i bedste gorillastil – var i færd med at tage hende bagfra. Da de så mig, stoppede de og var tydeligvis skuffede over at blive afbrudt. 
   ”Jeg er ked af at jeg ikke ringede,” sagde Maria, ”men da alarmen lød, var Jesper stenhård. Det var tydeligt at han var meget trængende så jeg fandt et kondom og foreslog at vi havde sex.” 
   ”Det var meget mærkeligt!” sagde Jesper og smilede imens han fik pusten igen. ”Fordi Maria var ligeglad med min rejsning tændte jeg helt vildt. Det er svært at forstå at løsningen kunne være så simpel.” 
   ”Løsningen er ikke HELT så simpel,” forklarede jeg. ”At du kan få rejsning med en surrogatpartner, betyder ikke at du kan få rejsning med en rigtig partner. En potentiel partner er ikke helt så let at lave forventningsafstemning med.” 
   ”Det må du undskylde,” sagde Maria imens Jesper nikkede. ”Jeg troede at han allerede var helbredt.” 
   ”Der er KUN tale om en overfladisk helbredelse i et kunstigt opstillet scenarie,” forklarede jeg. ”I bliver nødt til at starte forfra på behandlingen og denne gang bliver jeg og holder øje med jer så I ikke glemmer reglerne.” 

I de næste 30 minutter sad jeg i en lænestol og læste imens Maria gennemførte behandlingen uden at bryde reglerne. 
   ”Jeg har aldrig haft sex imens der var en anden mand i lokalet,” sagde Jesper da vi bagefter satte os for at evaluere. ”Det tænder mig ikke, men når jeg holdt fokus på Marias nydelse, fik jeg alligevel rejsning.” 
   ”Jeg fik nogle fantastiske orgasmer,” sagde Maria og kiggede på mig, ”men tror du at Jesper er klar til at have sex med en kvinde der ikke er hans terapeut nu?” 
   ”Nej,” sagde jeg. ”Han får brug for flere behandlinger inden han er klar.” 
  ”Det lyder godt,” sagde Maria imens Jesper smilede over hele hovedet. 

DEN VIDERE BEHANDLING
Næste gang Jesper var i behandling bad jeg ham give Maria en oliemassage inden han sluttede af med at give hende en orgasme. Da han ankom til tredje behandling, viste jeg ham hvordan han kunne dominere Maria både verbalt og fysisk uden at han behøvede at smide bukserne. Under fjerde behandling skulle Jesper varme Maria op i 20 minutter hvorpå hun instruerede ham i at give hende en sprøjte orgasme. Bagefter kunne jeg mærke at Jesper var begyndt at slappe helt af uden hverken han eller Maria overvejede om han havde rejsning. Derfor var det tid til at vende dynamikken. Næste gang vi mødtes var det Marias tur til at give Jesper en fuldkropsmassage og slutte af med at få ham til at komme. Ved næste behandling så Jesper porno imens Maria tilfredsstillede ham og til den afsluttende eksamen havde de sex i en time uden at der var regler. Jesper bestod eksamenen uden problemer hvorpå han skulle finde en elskerinde og gøre sig nogle erfaringer inden han rapporterede tilbage til Maria og mig. 

Godt og vel 6 uger senere fik jeg følgende mail fra Jesper:  

Hej igen
Efter vores proces gik jeg på dates med flere kvinder men der var ikke den rette kemi før jeg mødte Lene. Hun og jeg havde tydeligvis en særlig forbindelse og efter vores andet møde tog vi hjem til hende. Da vi begyndte at kysse, fik jeg ikke rejsning og blev temmelig nervøs. For at give mig selv noget plads fortalte jeg hende at jeg er en pleaser som primært tænder på en kvindes nydelse. Den tilgang til sex var hun åben for og derfor fik jeg mulighed for at give hende massage og tilfredsstille hende uden at jeg var nøgen. Da hun og jeg på den måde fokuserede på hendes nydelse fik jeg til sidst rejsning og havde ingen problemer med at holde den da hun og jeg herefter havde sex. 
Nu har jeg været sammen med Lene nogle gange og det ser ud til at udvikle sig til et fast forhold. Jeg har derfor lagt kortene på bordet og fortalt hende at jeg i en periode ikke har været i stand til at få rejsning. Skulle problemet opstå igen er hun villig til at hjælpe mig på samme måde som Maria gjorde, men lige nu føles det ikke som om det bliver nødvendigt. Jeg er meget taknemmelig for den proces jeg havde med Maria og dig. Den kom til, fuldstændigt, at ændre mit liv.   

Mange kærlige hilsener 
Jesper.  

Mere om vores måde at arbejde på. 
https://annoncelight.dk/showad/394281
 

  • Synes godt om 1
  • Tak 1
  • Haha 3
  • Forvirret 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt reklamefremstød. Det taler lige til mænds lille hjerne der sidder i pikken. :lol:

Læser man annoncen så ser man at alt er lavet til at lokke mænd, med fine beskrivelser hvordan "terapien" forgår. Hvis man er kvinde og vil vide hvordan terapien til kvinder ser ud, og hvis man vil vide mere om hvordan de "laver kurser eller arbejder med par og kvinder er du velkommen til at henvende dig og få mere information." :D:D:D  Yeah, right. :D:D:P

Og... han er meget ædel og økonomisk uafhængig, så terapi-pengene går til hans kæreste Maria som er terapi surrogatpartner og levende sexdukke. Sjovt at hun ikke er økonomisk uafhængig nu når hun er hans kæreste. :rolleyes:  Det virker ikke som Maria har en del af sin kærestes økonomiske uafhængighed. Men det er heldigt for os andre at den terapi han tilbyder, og den tid han bruger, nærmest er gratis velgørenhed fra hans side. :D
 

Redigeret af Rushton
tastefejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er da storartet, og hvis det udgør et behov for nogle og det fungerer efter hensigten for nogle.

Så er det da bare at klø på som et tilbud til dem der har behovet.

Men jeg er nu mere interesseret i galleriet af piger, og i at skære hele terapi delen fra.

For at skære det ind til benet at det drejer sig om at vi kan dyrke sex med de piger.

Pigerne enkeltvis eller flere af dem til nogle sammenkomster hvor de deltager.

Så hvis tråd starter kan og vil, og hans fine netværk af piger også vil være med.

Så tror jeg at der er mere potentiale i sex vinklen end terapi vinklen hos målgruppen her på Eroguide.dk

Uanset held og lykke med det hele :)

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Du er dygtig manipulere må man sige, når det er sagt, så skriger det til himlen af plat og svindel :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hmm... 

"Har i oplevelser med en terapeutisk tilgang til sex?"
JA! :D 

Jeg har ikke læst hele beskrivelsen i trådens første indlæg. 
Så mit svar her handler mere om en terapeutisk tilgang til sex generelt og overskriften. 

Da jeg tog min uddannelse for ret mange år siden til praktisk seksualterapeut, som er en amerikansk uddannelse til sexolog hvor man har praktiske øvelser og ofte hudkontakt og underviser klienten i nærhed og evt. øvelser og teknikker der ikke er penetreringssex, oralsex eller lign., da lærte vi bl.a. hvordan man netop med en terapeutisk tilgang til nærhed, intimitet, sexuel identitet og velvære generelt kan komme meget længere meget hurtigere når det ikke blot er samtaleterapi. 
Når man praktiserer nærhed med klienten og har samtaler imens man f.eks. "putter" - typisk ligger man i ske hvor terapeuten ligger bagerst - så kommer der meget hurtigt gennembrud og en tryghed der bl.a. handler om at man er "mere nøgen" også i overført betydning, og evt. også rent faktisk nøgen helt eller delvist. 
Når jeg har klienter til dette som sexolog, har jeg også par hvor jeg ligesom sætter rammerne og nudger parret i den rigtige retning. Sommetider hænder det at de i det intime øjeblik får en slags "brændpunkt" hvorfra de kan komme videre. Der bliver sagt ting på en måde og i et tempo og en tone som parret ofte oplever har været et skænderi når de selv har forsøgt. Man lytter på en anden måde - både til sig selv og til sin partner (eller terapeut) når man er i en tilstand der instinktivt føles og mærkes som intimitet med seksuelle over- eller undertoner. 
Det hænder også at jeg lige "går i køkkenet" så de kan have lidt alenetid med hinanden umiddelbart efter et positivt gennembrud. Bliver jeg væk længe nok, så hænder det også relativt ofte at de har sex med hinanden. Og har de ikke "hos mig på kontoret" så har de det ofte når de kommer hjem. Ikke altid, naturligvis. 

Terapeutisk sex kan helt sikkert noget. 
Som Tantrika vil jeg mene at rigtig meget sex i det hele taget har en terapeutisk effekt. Sex med sig selv kan jo også i nogen grad være en slags frikvarter eller pause fra hverdagen hvor man forkæler sig selv og fordyber sig i nu'et. Måske endda sådan lidt "ej nu må jeg ha' de tanker ekspederet og handlet af så jeg kan komme videre med dagens program". Lidt ligesom folk der mediterer, men med seksuelt boost. 
Når man blander velværehormoner sammen med samtaleterapi kommer man ofte meget længere på kortere tid med udviklingen. Det går ganske enkelt hurtigere med at få afdækket behovet og pille lagene af for at komme ind til kernen når man helt eller delvist trykker på den knap i hjernen (i overført betydning) der aktiverer seksualdriften. 
Jeg siger sommetider til de mænd jeg har som klienter, hvis de har svært ved at finde hoved og hale i deres følelser og reaktioner: 
"Pikken lyver aldrig. Lyt til den" som naturligvis er lidt forenklet. At være i (bedre) kontakt med sin indre hulemand (symboliseret af Pikken) er det min erfaring at især skandinavisk opdragede mænd ganske enkelt formår at være mere ærlige overfor især sig selv, når de har indre dialoger og når de taler med mig som terapeut. 

Som terapeut (både sexolog og praktisk seksualterapeut) har jeg ikke selv sex med mine klienter. Jeg beholder også trusserne på, og der er ikke noget for mig "liderligt" i samværet. 
Det er vel sådan cirka "Rule no. 1" som terapeut. 
At andre gør det anderledes, er jo bare herligt, hvis det virker. 
Som Tantrika er en af de ting jeg gentager oftest: 
"Der findes ikke rigtigt og forkert - der findes kun NU"

Så JA! Jeg har og har haft ret mange oplevelser med en terapeutisk tilgang til sex. Dog ikke ret ofte som aktiv deltager :wub:
Det hænder dog at det omvendte også sker. Kyssebolle-aftaler der går hen og bliver semi-terapeutiske når vi kommer til pillowtalk f.eks. ;) 

Som privatperson praktiserer jeg Tantra til husbehov. Da er sex vel nærmest terapeutisk hver gang jeg dyrker tantrisk sex, vil jeg mene. 
Det er vist mere en "Hønen og Ægget" debat - hvad (og hvem? ;) ) kom først?!

Go' søndag! 

Kærligst, Eva <3
 

PS: Nu fik jeg læst hele oplægget i trådens første indlæg. 
Jeg er lidt forvirret... er Marias (kærestens) rolle som submissiv surrogat partner noget du som terapeut har lært er en god idé at blande sammen med en privat relation? Det undrer mig. Det er jeg aldrig stødt på som i overhovedet aldrig - medmindre det her blot er en seksuel fantasi der er beskrevet som en slags "vi maler udenfor stregerne" fantasi eller genfortælling af et pars seksuelle eskapader. Umiddelbart ville jeg mene at det er "Jesper" der er en slags rekvisit i parrets sexliv, i hvert fald som det er beskrevet. At "Jesper" måske tænder på netop dette gør det jo ikke til terapi. 
At der er brugt ord som "helbredt" gør også at kæden hopper lidt af for mig. Ingen terapeut ville bruge ordet helbredt om en klient. Helbredelse er noget læger og sundhedspersonale har held med ind imellem. Der er jo ingenlunde tale om en syg mand. 
Anyways... det er jo skønt at Jesper har det bedre og er kommet videre med sit liv, og alle er glade :) 
Jeg måtte lige meditere lidt over "Der findes ikke rigtigt og forkert - der findes kun NU" et par gange før jeg skrev dette PS, for ikke at (for)dømme. 
Tak for fortællingen @Rejuvenation og for at du deler ud af dine erfaringer... ;)

Redigeret af Eva Nadine

Del dette indlæg


Link til indlæg
Eva Nadine skrev, for 13 timer siden:

Som privatperson praktiserer jeg Tantra til husbehov. Da er sex vel nærmest terapeutisk hver gang jeg dyrker tantrisk sex, vil jeg mene. 
Det er vist mere en "Hønen og Ægget" debat - hvad (og hvem? ;) ) kom først?!

Go' søndag! 

Kærligst, Eva <3

Tak for det og meget spændende at læse. Det er ikke svært at mærke at du har udviklet en stor erfaring inden for det område og at du har meget at give. Der er flere ting der giver stof til eftertanke. Specielt når du skriver om at ligge i ske og skabe et rum der sætter en grundtone i samtalen. Jeg har ofte følt at sexologi blev for teoretisk og måske får man talt om alle de rigtige ting, men holder samtidig en for stor en afstand til de dele af bevidstheden som har brug for transformation, mere frihed og fornyelse.  

Omkring ”helbredt” har du helt ret. Det er hendes lidt impulsive måde at se det på og heller ikke en del af mit univers. 

For mig personligt har det tage mange år at finde ind til en tilstand hvor jeg kan stole på hvad min pik fortæller mig. For 20 år siden ledte min pik mig derfor ofte på afveje og fik mig til at indgå i forhold der var temmelig destruktive. Der har været tale om en proces der minder om at lære kroppen at fortælle hvad man skal og ikke skal spise så man i sidste ende kommer til at kunne stole på sin sult. Der kræves en særlig kontakt indad. 

Mødet med Jesper var sommeren sidste år og vi mødte ham igennem Scor. Så der var ikke tale om noget professionelt, men en udforskning for alle.

Jeg har læst en del af dine tekster på forskellige sites  og føler mig beriget hvergang. Tak for din kommentar. Den er i høj grad værdsat. 
 

Del dette indlæg


Link til indlæg
AlfaN skrev, den 26.1.2024 at 22:17:

Der skal sgu mere til for at jeg er overbevist om ægtheden af det her. 

Helt ok at være skeptiske over for vores tilgang.... Har man det sådan er man dog velkommen til at få et cam call på whatsapp eller snap og det koster ikke noget. 

I sidste uge lavede vi en workshop som jeg ser at nogle af jer også har kommenteret på. Vi havde inviteret 4 men fik et afbud i sidste øjeblik. 

En af deltagerne har skrevet sit indtryk af vores møde her. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...