Hop til indhold

Recommended Posts

Time For Massage . Vangede Bygade 39 , Gentofte

 

var forbi lige inden jul havde aftalt 800 kr for massaghe og blow en halv time med ejeren som ses på billerne

efte jeg havde betalt kommer så en meget overvægtig kvinde ind jeg spørger efter den anden men hun siger bare noget jeg ikke kan forstå og går i gang

Meget skidt massagde i 15 min så om på ryggen okay blow men varer kun 2 min før hun tager mit condom af og giver hj til jeg kommer 

Bagefter er jeg ikke tilfreds og vil tale med ejeren men da hun ikke er at se nogen stedet må jeg forlade stedet godt indebrændt

skriver til dem bagefter hvor jeg bare for flabede svar om jeg skal holde mig væk føler jeg er blevet totalt snydt så hold jer væk 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan godt forstå du er skuffet Hingsten.   Ejeren burde meddele dig det er hende du får i stedet for sig selv inden betaling.   Hende den tykke er meget lidt lækker og jeg har selv sagt nej tak til hende et par gange hvor jeg har fået tilbudt hende.   Hun er den eneste på stedet der tilbyder mere end en håndtrold.  Hun tilbyder hele pakken.  

Ejeren har jeg ikke prøvet,  men den 3. kvinde har jeg prøvet nogle gange,  hun er  er stille og sød og giver god massage -  men er kun til håndjob.

Del dette indlæg


Link til indlæg
hingsten 39 skrev, for 4 timer siden:

efte jeg havde betalt kommer så en meget overvægtig kvinde ind

Har også selv bestilt en omgang massage i den tro, at det skulle være med ejeren. Særligt når det også var hende, der tog imod, da jeg ankom. Det blev så også i mit tilfælde til hende, som du nok også blev betjent af. Jeg husker dog ikke massagen som helt så ringe, som du beskriver den, og håndjobbet var nogenlunde godkendt, men der var lidt for meget autopilot over seancen som helhed, og jeg gik ikke derfra med en følelse af, at vejen skal forbi den klinik igen en anden gang. Så hellere besøge Jiwsuk 100 meter derfra ,https://escortguide.dk/P/-jiwsuk-wellness-open-for-business-fra-kl-9.30-til-21.00.-56082.html), hvis man er i Vangede og får lyster.

Retfærdigvis havde jeg (modsat dig åbenbart?) ikke specifikt bedt om ejeren, så man kan ikke rigtigt klandre stedet for, at de valgte hvem, der skulle udføre servicen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest DDR

Mine oplevelser er helt anderledes, men kan godt følge noget af det I skriver.

Det er ikke OK at sælge en vare, og levere en anden; mamasan er OK lækker, men hvis man regner med at have købt hendes tid og får en anden er det ikke OK. Jeg har på fornemmelsen at hun måske selv kun deltager i løjerne undtagelsesvist.

Den 3. som i kalder hende har jeg kun indtryk af som 4.-hånds deltager, rigtigt at hun er sød, men lidt tilbageholdende.

Og så den tykke, som I respektløst kalder hende; jo, der er mave, babser og bagdel for alle pengene, men også et sødt ansigt, jeg tror ikke hun er så gammel som man umiddelbart gætter hende til. Massagen ok uden at være prangende, men godt med lir og tilbud om mersalg. Og går man den vej, mersalg, fyres raketten af, mave, babser og bagdel over det hele og initiativ til og deltagelse i alt muligt sjovt og frækt.

Jeg kom fordi der var lukket og slukket hos Amy og Rita i Jiwsuk, men jeg kommer igen til "den tykke" når Amy og Rita også har fået en tur en dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...