Hop til indhold
Dillermand Junior

Randers den frække liderlige tøs er klar

Recommended Posts

Kan ligeså godt starte med nej der er ingen link for annoncen på annoncelight var taget af men kommer op fra tid til anden når hun er aktiv men er ikke til at tage fejl af annoncen hedder Den frække liderlige tøs er klar i aften / til morgen. 

Jeg bor i København så første anmeldelse under Jyllands anmeldelserne og var en uge i Randers. 

Havde skimmet annoncelight og Escortguide mfl. af nysgerrighed men kun en annonce fangede mig den 23 åriges annonce den fortale hun er bundet og klar til fri leg i alle hendes huller og den med en kvinde bundet slavepige klar til leg med alle huller man går ind gør hvad man har lyst til og smutter igen bagefter er en fetish og kinky leg der har været på min bucket list længe men det skulle helst være med en Dansk GP der virkelig tændte på den slags. 

Jeg kom lidt væk fra annoncen igen dels fordi det også skulle passe ind i programmet mens jeg var der og jeg bedst kunne snige mig væk om aftenen og hun i starten annoncerede med morgen møder men så kom @Eventyrmanden til i en anden tråd at nævne at han godt kunne anbefale en i Randers og så fik jeg den samme annonce igen i PM med hans anbefaling og den annoncerede nu hun var klar om aftenen.

Jeg tog kontakt det foregår med en ven til pigen på mail først for at høre om hun var aktiv den uge hvor jeg var der og det var hun. Derefter kontakt igen efter jeg var landet i Randers og bedre kendte mit program de dage om hun kunne onsdag sent aften det kunne hun. Om onsdagen fik jeg en aflysning en time før og kun fordi der blev undskyldt meget og fordi Eventyr havde anbefalet og sagt god for hende samt at jeg fik aflysning en time før så jeg ikke nåede ud i regnen lavede jeg en ny aftale torsdag. 

Landede så torsdag ordnede betalingen  gik i badeværelset mens han fik hende blindfoldet og klar han gik ind i et andet værelse og jeg gik ind i  hvor hun var klar. blond, 23 år (passer sikkert), dejlig rund smuk røv vendt mod mig / døren da jeg kommer ind, små struttende naturlige bryster hun står på alle fire blindfolded, mundgagget, med sort lak korset, sorte trusser og lange sorte lakstøvler. på alle fire. 

På magisk vis faldt mit tøj af kroppen på mig, eller jeg fik det af i en helvedes fart en af delene kan ikke lige huske det. 

og så startede en hæsblæsende halv time. røven blev kærtegnet og taget på, korsettet blev lynet ned og brysterne kysset og slikket. så røg korsettet af. Trusserne blev trukket ned til knæene og røv, lår og fissen blev nu nusset og berørt blidt på skift hun var på alle fire så hun måtte lige om på ryggen så trusserne kunne komme af. de fik lige en tur op til næsen inden de røg over på en af sofaerne. 

Så lå hun der på ryggen kun iført blindfold, mundgag, lakstøvler og en buttplug i røven og så dejlig ud. Jeg røg ned mellem benene på hende og kyssede og slikkede lår skamlæber og til sidst fissen og klitten. Da hun var godt våd trak jeg buttpluggen ud slikkede hende igen dybt i fissen og fedtede tungen ind i hendes safter og så gik tungen på opdagelse i røvhullet det kunne hun også lide og vejrtrækningen blev mere intens. Der røg babyolie på en finger og så erstattede den tungen i røven, lidt tid fik hun to fingre op og efter lidt mere tid spurgte jeg om hun var klar til min pik det var hun. Hurtig kondom på godt med babyolie igen på pikken og lidt på fingrene , hun kom fra sofaen ned på gulvet på knæ mens hun bøjede sig indover sofaen jeg røg om bag hende og gav hende først fingrene igen derop og kort efter røg de ud og nu fik hun min pik derop stille og roligt lidt efter lidt ind til den var helt i bund så holdt jeg den der fik hende til at bøje sig bagover igen så hun ikke lå ind over sofaen men stod på knæ oprejst mig på knæ bag hende stadig med pikken i bund i røven men nu kunne jeg mens hun havde pikken i bund i røven nå forsiden af hendes krop med den anden hånd ikke den med røvfingrene (Hygiejnen er vigtig børn husk det) :P den hånd tog turen over brysternened af maven og ned mellem benene nu først cirklede de rundt langs skamlæberne så lige kort op og hilse på Fru Klit tilbage langs skamlæberne og så forsvandt de to af dem op i hende så hun nu fik finger hvor finger roden ramte klitten mens fingerspidserne blev bøjet så de ramte indersiden af skedevæggen der hvor det dejlige G punkt er. 

Mens mine fingre arbejdede med klit og G punkt begyndte jeg også langsomt at køre min pik ind og ud og kneppe hende i røven. 

Dejligt frækt og lidderligt, jeg var meget tændt og pumpede løs i røven på hende, hun var godt tændt og siger “Jeg er så våd nu” og jeg tænker No shit sherlock mens min fingre er våde af hendes safter og efterhånden kører rundt i fissen  som en bil på glatføre bane lidt ude af min kontrol efterhånden :lol: 

Det fortsætter et stykke tid endnu og så spørger jeg om hun vil have noget pik i den våde fisse og det mente hun også at hun skulle have så hun røg op på sofaen igen på ryggen røv kondomet røg af og et nyt kondom røg på  så fik hun lige en slikketur i fissen igen fordi jeg ikke kan lade værd ;) og så røg pikken op i hende og jeg spurgte om hun ville have den blidt eller gennemkneppes stadig godt våd mente hun hun skulle gennemkneppes så det blev hun kaninkneppede hende det bedste jeg har lært. 

Efter et stykke tid tænker jeg at den halve time nok sakker mod enden og måske burde jeg selv komme bare en gang så jeg spørger om hun vil have min sæd udover brysterne og den er hun med på surprise surprise der er jo ikke noget hun ikke har været med på endnu på det her tidspunkt.

Hun bliver vendt på sofaen så hun ligger på langs på den jeg hopper over og smider babyolie på pikken til lidt olie svensk placerer jeg mig med et knæ på hver side sidende på knæ lige ovenover maven fører jeg hendes hånd op til min pik hun er jo stadig blindfolded og hun begynder sin olie svensk, undervejs beslutter jeg mig så for at give hende finger igen imens så klit og G punkt får en tur mere det er dog lettere distraherende så et par gange får det hende til helt at stoppe med sit handjob inden hun igen husker hvad hun havde gang i og fortsætter. 

til sidst tænker jeg det er osse feje tricks at distrahere hende på den måde så jeg fjerner hendes hånd igen og begynder selv at onanere mens jeg stadig giver hende finger og mens hun igen klimakser og får orgasme igen og vrider sig lidt under mig så kommer jeg selv udover hendes bryster på samme tid. 

Efter en aftørring spørger jeg om hun vil slikkes igen og det vil hun gerne så hun får finger igen imens jeg slikker fisse samtidigt indtil der bliver banket på døren og indikeret at tiden er gået. 

Efter tøjet kommer på igen takker jeg hende for en fræk og lækker oplevelse og hun vil have jeg lover at komme igen,  jeg svarer at det bliver måske svært da jeg bor i København og kun kommer forbi Randers en gang om året højst hvorefter hun kækt med et sødt smil svarer at så må hun jo komme til københavn. 

Der er nok lidt spil for galleriet i det men det er stadig en rar måde at slutte besøget på. 

Kommer jeg igen, hvis hun er aktiv igen næste gang jeg rammer Randers så helt sikkert hun har lagt sig lige i baghjulet på andenpladsen efter min favorit GP fra Sjælland den dejlige Julie @SweetKisses 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nåh ja glemte hun kysser og tungekysser grådigt det skete mange gange undervejs både mens hun fik pik i fissen, analt og en masse andre gange undervejs men pæcis hvornår mundgaggen var ude og vi kyssede og hvonår mundgaggen røg i igen det fortaber sig lidt i tågerne men det skete ofte undervejs

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dillermand Junior skrev, 1 time siden:

Bor man i Randers eller omegn så slå til når annoncen er oppe

Nu begynder det for alvor at blive utroværdigt. Ikke at hun ikke kan være et spændende bekendtskab men det stinker 4 km væk af et salgsfremstød og dermed falsk reklame!

Redigeret af KJ735

Del dette indlæg


Link til indlæg
KJ735 skrev, for 3 minutter siden:

Nu begynder det for alvor at blive utroværdigt. Ikke at hun ikke kan være et spændende bekendtskab men det stinker 4 km væk af et salgsfremstød og dermed falsk reklame!

Jamen hvis du syntes det så bliver du da bare væk jeg havde nu en gang en en super oplevelse  :P :lol: og tænkte jeg ville dele oplevelsen  inden jeg vender retur til København. 

Det er nu ikke noget falsk reklame som jeg skrev fik jeg anbefalingen fra en anden bruger herinde

Del dette indlæg


Link til indlæg
KJ735 skrev, for 9 minutter siden:

Nu begynder det for alvor at blive utroværdigt. Ikke at hun ikke kan være et spændende bekendtskab men det stinker 4 km væk af et salgsfremstød og dermed falsk reklame!

i øvrigt pudsig konklusion af en bruger med færre indlæg end mig ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
KJ735 skrev, for 48 minutter siden:

Nu begynder det for alvor at blive utroværdigt. Ikke at hun ikke kan være et spændende bekendtskab men det stinker 4 km væk af et salgsfremstød og dermed falsk reklame!

Jeg kender ikke pigen - men jeg har mødt dillermand til fredagsbar og derfra ved jeg han bor i kbh. Jeg ved også han er i Randers denne uge. Så jeg betvivler ikke hans anmeldelse - blot at han er en som ønsker de piger han besøger og som han kan lide det bedste - også i deres forretning :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er godt at læse at min anmeldelse alligevel endte som en god oplevelse for dig. :D Så er jeg jo stadig lidt troværdig :P

KJ735 skrev, for 4 timer siden:

Nu begynder det for alvor at blive utroværdigt. Ikke at hun ikke kan være et spændende bekendtskab men det stinker 4 km væk af et salgsfremstød og dermed falsk reklame!

Du kan tro hvad du vil, det betyder bare at der er flere tider ledigt til mig. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan kun give dillermand ret, har selv besøgt hende og det var en oplevelse der slår det meste jeg har prøvet. Hun er sød og dejlig og hun virker helt reelt som om hun virkelig selv tænder på konceptet. Skal i hvertfald selv forbi igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Eventyrmanden skrev, 1 time siden:

Det er godt at læse at min anmeldelse alligevel endte som en god oplevelse for dig. :D Så er jeg jo stadig lidt troværdig :P

Nej nej du er også bare en del af en falsk reklame for pigen her som Mester detektiven @KJ735 med sine 21 indlæg på forum nu er ved at afsløre :lol: :P ;) 

Men derudover tak for skubbet @Eventyrmanden det var en vild, fræk og energisk omgang sex jeg ikke lige glemmer foreløbig og fedt at få strøget den fantasi af sin buckett liste. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bosse1910 skrev, for 49 minutter siden:

. Skal i hvertfald selv forbi igen.

Kan jeg godt forstå hvis jeg selv boede tættere på ville den stå på genbesøg herfra også det er helt sikkert og længere tid end den halve time

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dillermand Junior skrev, for 3 timer siden:

Kan jeg godt forstå hvis jeg selv boede tættere på ville den stå på genbesøg herfra også det er helt sikkert og længere tid end den halve time

For øvrigt tillykke med at du fik givet hende mindst 58 orgasmer på 30 min. Intet mindre end imponerende. Jeg er ihvertfald imponeret. Har du for øvrigt været skribent på Ugens Rapport? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
KJ735 skrev, for 3 minutter siden:

For øvrigt tillykke med at du fik givet hende mindst 58 orgasmer på 30 min. Intet mindre end imponerende. Jeg er ihvertfald imponeret. Har du for øvrigt været skribent på Ugens Rapport? 

Hverken tælle eller læse kan du finde ud af heller. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dillermand Junior skrev, for 6 minutter siden:

Hverken tælle eller læse kan du finde ud af heller. 

Hahaha jamen dejligt at høre fra troværdige medlemmer at hun er et besøg værd. Det er præcis det man gerne vil høre fremfor en laaaaaaang historie der primært handler om at fortælle hvor fantastisk du selv mener, du er på et lagen. Du manglede kun at nævne du har en pik på 30 cm en 10-12 gange, men med dit brugernavn vil det jo falde lidt til jorden. Ps flot med dine mange indlæg. Men vi er nogen der har et liv udenfor dette forum så jeg har andet at lave.

Redigeret af KJ735
Fejl

Del dette indlæg


Link til indlæg
KJ735 skrev, for 2 minutter siden:

Hahaha jamen dejligt at høre fra troværdige medlemmer at hun er et dejligt besøg værd. Det er præcis det man gerne vil høre fremfor en laaaaaaang historie der primært handler om at fortælle hvor fantastisk du selv du er på et lagen. Du manglede kun at nævne du har en pik på 30 cm en 10-12 gange men med dit brugernavn vil det falde lidt til jorden. 

Misundelse er en grim ting 

Del dette indlæg


Link til indlæg
KJ735 skrev, for 6 minutter siden:

Hahahaha uden tvivl 

Syntes du skal trille videre du har intet konstruktivt at byde ind med andet end vilde påstande som du ikke underbygger med fakta

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dillermand Junior skrev, 1 time siden:

Syntes du skal trille videre du har intet konstruktivt at byde ind med andet end vilde påstande som du ikke underbygger med fakta

Hold da op du er klog hahaha, har dit ego taget skade af at jeg ikke bliver imponeret af dine løgnehistorier ? Måske du burde trille videre? Fx kunne du opsøge en der kan hjælpe dig med dit lave selvværd. Det er kun typer som dig der har brug for at fabrikere historier med sig selv i centrum i et forum som dette. Go get help

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Æ tømrer

Kan vi ikke holde alt det her støj udenfor? Hvem det hsr den største diller, og hvem der har ret er sq lidt ligegyldigt… jeg vil gerne tilbage til hvordan hun præsterer… Eller er det kun mig?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Æ tømrer skrev, for 14 minutter siden:

Kan vi ikke holde alt det her støj udenfor? Hvem det hsr den største diller, og hvem der har ret er sq lidt ligegyldigt… jeg vil gerne tilbage til hvordan hun præsterer… Eller er det kun mig?

Jeg syntes hun præsterede på et højt niveau der var intet hun ikke var frisk på undervejs. Ingen begrænsninger. 

Alt blev taget imod med et smil og en masse frække opmuntringer undervejs

Hendes krop og udstråling generelt var virkelig 10 ud af 10 kun deciderede babsomaner ville værre skuffede med de små struttende bryster der kunne være i mine hænder.

 

Hun virker oprigtigt til at nyde det hun laver og synes at det er et frækt koncept hun tænder på det er jeg overbevist om. 

 

Hun er lige meget på de blide lege som når hun bliver taget hårdt og hurtigt

 

hvis der er noget andet så spørg endelig :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dillermand Junior skrev, for 6 timer siden:

Men derudover tak for skubbet @Eventyrmanden det var en vild, fræk og energisk omgang sex jeg ikke lige glemmer foreløbig og fedt at få strøget den fantasi af sin buckett liste. 

Velbekomme :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...