Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/pinkkisses-playful-trans-66606.html

Jeg har besøgt hende her. 

Pigen er 9/10 udseende. Meget ung, feminin og sød. Billede 1 med brillerne ligner hende absolut mest. Hun havde også briller på da jeg kom men tog dem af under akten. Jeg synes hun var vildt smuk og lignede virkelig en pige. Hendes pik er meget lille og feminin. 
 

Sted er 9/10. Meget diskret i et industrikvarter i sydhavn. Man får den rigtige adresse med det samme. Der er dog kameraovervågning. Pænt rent sted men mange forskellige piger der. 
 

Sexen var nok 6/10. Hun var god til at sutte uden kondom men på et tidspunkt tog hun et kondom på og ville give BJ med. Derudover tog hun den pænt i røven efter hun havde varmet op. Ingen fingre i numsen og hun er heller ikke så glad for at blive slikket bagi. Hun kysser lidt genert til at starte med men da jeg kneppede hende blev hun vild og ville gerne tungekysse voldsomt.

Tid: En positiv ting synes jeg var at hun satte et stopur, på den aftalte tid, og stopuret startede hun først efter jeg havde badet. Så det er effektiv tid man får. Jeg var ude efter 20 min men det var min egen skyld da jeg kom af hun red mig. 

Aktiv/passiv: Hun kan både være aktiv og passiv fortalte hun og vi havde aftalt at hun skulle komme, men det kunne hun ikke. Desværre. Jeg besøgte også sent på aftenen, så havde måske været en lang dag.

Engelsk: Hendes engelsk er dårligt og hun kan kun nogle få gloser, men kan du spansk, er det godt. Hun er fra Columbia. 

Kommunikation: Fungerede ikke så godt via sms, bedst via whatsapp. Der var desuden lidt problemer med hun ikke svarede fordi (forklarede hun) at hun ventede på svar fra en anden kunde, men det endte med at lykkes selvom jeg egentlig havde opgivet. Det er jo egentlig reelt nok, at hun  ikke ville booke to kunder samtidig. 

Gentagelsesrisiko: Måske, ikke udelukket, men jeg foretrækker klart Alana, Emily eller Nadie. Så hvis de er her, bliver det et nej.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt at vide at sms ikke er det store hit. Måske derfor hun ikke har reageret på min henvendelse. Og så må man vist hurtigt få opbygget lidt spansk kundskaber :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Asger87 skrev, for 16 timer siden:

De var sgu fine nok. Perfekte til mig

Jeg går ud fra at det er størrelsen du hentyder til der. Jeg er også interesseret i hvordan de ser ud, og om de er hårde eller bløde?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Asger87 skrev, den 12.2.2023 at 20:52:

Hendes pik er meget lille og feminin. 

En af jer skal ha et målebånd eller briller

Jeg spurgte hvor mange cm jeg kunne forvente, hvortil jeg fik svar tilbage: 18 cm

Det lyder ikke som en helt lille størrelse. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var forbi, og den korte meldinge er, at hun er sød, lækker, fræk, og har fantastiske bryster. Billederne er 100% og hun beholdt brillerne på. Steder er ikke diskret, og lidt udselt. Hendes pik er ikke i nærheden af 18 cm, men en pæn lille tøssepik, der bliver pænt stiv. Jeg ville have det hele med gummi, og det var ikke noget problem. Jeg kunne godt finde på at besøge hende igen. Prisen er lidt højere end notmalt. ca. 200 kr., men jeg syntes bestmt hun var det værd. Meget GFE og slet ikke professionel i hendes væremåde. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...