Hop til indhold
Cato Slavehund

Slavehundens vidunderlige træning hos Lady Cherie

Recommended Posts

Slavehundens første vidunderlige træning hos Lady Cherie:

Lige siden jeg var en ung teenager, har jeg haft en forbudt fantasi om at blive holdt som lænkehund af en smuk, dominerende Kvinde. Senere i livet har jeg fundet ud af, at der findes meget erotisk kunst med det tema, ligesom der findes en del pornofilm på nettet med samme handling. Så jeg er ikke alene med min fetich, men den er stadig tabuiseret og derfor svær at få lov til at udleve.

 I mange år opsøgte jeg derfor professionelle Dominaer, der indvilgede i at træne mig som deres lænkehund. Men jeg følte ofte, at Kvinderne i virkeligheden syntes, min fetich var lidt fjollet, men at De da godt kunne dressere og dominere mig lidt, hvis det var det, som tændte mig.

Derfor havde jeg næsten opgivet nogensinde at opleve den unikke, ægte følelse af at blive holdt som hund af en skøn, dominerende Herskerinde. Men så ville skæbnen heldigvis, at jeg fandt Lady Cheries  hjemmeside på nettet, og Hun indvilgede heldigvis i at træne mig som sin hund.   

I taknemmelighed, skrev jeg og spurgte, om jeg måtte forære Lady Cherie en lille gave i form af noget flot, sort undertøj, når jeg skulle trænes af Hende for første gang.  Jeg fik omgående følgende svar: 
”Hej Slavehund, Allerførst, så køber jeg mit undertøj selv. Bestikkelse kan fremme en mere nådig tilgang til tingene, men ikke når det gælder opdragelse af en slavehund!! Slavehunden må forstå, at han trænger til en fast hånd, og det vil han opleve. Hvis Slavehunden vil købe bestikkelse kan han bede om en ønskeseddel, ikke selv opfinde en.”
Allerede dér var jeg fuldkommen solgt! Instinktivt vidste jeg bare, at jeg endelig havde mødt den Herskerinde, som jeg havde drømt om hele mit liv men aldrig havde været så heldig at møde.

Vi aftalte – på mail – at jeg skulle møde på Lady Cheries klinik en tirsdag kl. 13.00 præcis!
Da dagen oprandt ringede jeg på døren til klinikken med bankende hjerte. Efter nogle lange sekunder blev den åbnet af Lady Cherie.

 Det første jeg så, var Hendes utroligt smukke øjne. Med det stærkeste, lysende blik, jeg nogensinde har set. Det var som om Lady Cheries blik fikserede mig på stedet.  ”Kom”, sagde Herskerinden blot og gik ned ad trappen til kælderen. Jeg fulgte efter Hende – nærmest hypnotiseret. Først nu lagde jeg for alvor mærke til Hendes yderst veldrejede krop skjult bag en flot læderkjole og lange, sorte nylonstrømper, som forsvandt ned i et par lange, sorte læderstøvler.
Lady Cherie er en vidunderlig, moden Kvinde med en ung Kvindes smukke krop og med den modne Herskerindes udstråling, så slaven helt naturligt adlyder Herskerindens  korte kommandoer fra det øjeblik han træder ind ad døren. Da vi var kommet ned i kælderen, satte Lady Cherie sig på en stol og pegede på flisegulvet foran sig. Jeg forstod instinktivt, at jeg skulle ned på knæ.

”Har hunden det aftalte honorar med?” Jeg nikkede og fandt min tegnebog frem og afleverede pengene. ”Klæd dig af!”, sagde Ladyen.  Lettere ydmyget måtte jeg stå foran Lady Cherie og klæde mig af. Jeg smed mine Levi´s på gulvet. ”Ikke sådan. Læg dem pænt!”  Jeg følte mig irettesat som en skoledreng,  samtidig med  at jeg var enormt nervøs. Jeg lagde bukserne pænt sammen – og derefter skjorten. Så stod jeg nøgen foran Lady Cherie. ”Knæbeskytterne”, sagde Hun blot. Jeg havde næsten glemt, at jeg havde fået lov til at tage knæbeskyttere på – hvilket jeg var meget taknemmelig for, da gulvet var et hårdt flisegulv! Så gav Lady Cherie mig en halslænke på, som Hun låste fast med en lille hængelås. ”Nu er du slavehunden, Cato!”, sagde Hun ildevarslende roligt. (Det betød, at jeg ikke måtte sige et ord!) ”Og nu skal du i bad!”                   Så satte Lady Cherie en læderrem i mit halbånd og gik langsomt fremad…Jeg kravlede bagefter Hende og nød synet af Herskerindens flotte ben - og numse skjult bag læderkjolen. Jeg kravlede med besvær op ad den stejle, flisebelagte trappe til badeværelset – og følte mig allerede som Lady Cheries hund! Jeg fik lov til at rejse mig op i badeværelset og fik et håndklæde. Jeg tog et hurtigt brusebad – da jeg var helt ren og nyvasket -  og tørrede mig og tog knæbeskytterne på igen og lagde mig ned på alle fire og ventede på, at Lady Cherie skulle åbne døren til badeværelset. Håndklædet lod jeg ligge på gulvet. Lady Cherie åbnede kort efter døren og sagde uden at hæve stemmen det mindste: ”Apport!” Et kort øjeblik tænkte jeg som en rasende: Hvad mener min Herskerinde, jeg skal apportere?!  Alene tanken om at være tvunget til dét var ydmygende. Så pegede Lady Cherie på håndklædet på gulvet og gentog roligt kommandoen: ”Apport!” NU forstod jeg, hvad jeg skulle og satte med besvær tænderne i håndklædet og samlede det så godt jeg kunne og ”rakte det” op til min Herskerinde – og følte mig en lille smule mere som Lady Cheries hund! Herskerinden tog håndklædet, og førte mig ned i kælderen igen.

Og så begyndte den egentlige træning. Herskerinden gav en kort korte kommando: ”På plads!” Ved hjælp af  halvhårde ryk i lædersnoren til mit halsbånd fik Herskerinden hurtigt gjort mig klart, at ”På plads!” var præcis ud for Lady Cheries venstre lår! Når jeg så stod der, lød kommandoen: ”Sit!” Jeg adlød! ”Dæk!” Jeg adlød og gjorde mig så flad som muligt. ”Sit!” – ”Dæk!” Kommandoerne blev gentaget flere gange, og jeg adlød så hurtigt jeg kunne. Lady Cherie havde tidligere skrevet til mig, at hunde skulle have korte kommandoer – ”Ellers bliver de bare forvirrede og jeg skal gentage mig selv, og det orker jeg ikke!” 
(Hvor frækt! Og lige præcist en af mine feticher!)


”Halse!”, sagde Lady Cherie pludselig, og jeg kom i tanker om, at Hun tidligere havde skrevet, at det var kommandoen, som betød: Gø! Det har i min fantasi altid været totalt ydmygende at være tvunget til at gø som en hund, og jeg havde aldrig gjort det før! Men min vidunderlige Herskerinde havde allerede ”tvistet” min psyke, så jeg nu var Hendes slavehund, og jeg ville ikke skuffe Hende. ”Wouuw! Woouw! Wouuw! Woouw!” Jeg var selv overrasket over, hvor højt jeg gøede, og hvor let det faldt mig at gøre det! ”Ja tak! Stille! Du skal jo ikke forstyrre hele huset! ”, sagde Lady Cherie. Hvor nederdrægtigt! Og derfor enormt frækt i mit univers.

 Så fortsatte Herskerinden sin gang rundt på flisegulvet , og Hendes slavehund, Cato,  forsøgte at gå pænt ”på plads” ud for Hendes venstre lår. Pludselig sagde Lady Cherie:  ”Stå!” Og jeg forstod, jeg skulle stå som en hund på en hundeudstilling; så rank og præsentabel som muligt. Nu sagde Herskerinden roligt med sin dybe stemme: ”Der var noget med noget undertøj, som jeg ikke havde bedt dig om at købe. En slavehund skal gøre, som han får besked på – hverken mere eller mindre”, sagde Lady Cherie. (Frækt i mit univers!)

WACK! Slaget med pisken kom fuldkommen bag på mig, og en svidende smerte bredte sig straks på mine balder. ”Jeg tror jeg takserer forseelsen til ti slag. Gø for hvert slag!” sagde Herskerinden roligt. Umiddelbart efter faldt det andet slag – betydeligt hårdere end det første! WACK!! - ”Woouuw!” gøede slavehunden. Der gik lang tid før det næste slag faldt – det var næppe mere end 10 sekunder, men det føltes som lang tid, en tid hvor jeg kun kunne vente på det uafvendelige... WACK!!  Det næste slag var endnu hårdere, og jeg gøede højt af smerte: ”Waaauuh!”, og tænkte samtidig, at 10 slag med den styrke kunne blive en prøvelse. Næste slag var heldigvis lidt mildere! I det hele taget er Lady Cherie en sand mester i at administrere piske-slag med varierende styrke. Ikke to slag var lige smertefulde - ligesom pauserne imellem dem varierede. Jeg huskede at gø efter hver slag – som jeg talte! Og da vi nåede til otte, tænkte jeg: Det her klarer jeg! Lady Cherie slår heldigvis ikke uudholdeligt hårdt. Og kort efter ramte det niende og tiende slag min ryg og mine balder, og jeg åndede lettet op! Så faldt det 11. slag fuldkommen overraskende og ret hårdt!  Og jeg tænkte: ”Åh nej, måske har Lady Cherie ombestemt sig og besluttet sig for at give mig tyve slag i stedet!  Så sagde Herskerinden roligt og uden at hæve stemmen: ”Du glemte at gø!” (Hvor ydmygende og derfor frækt!) ”Woouuw”, gøede jeg højt. ”Hvor mange slag var det?”, spurgte Lady Cherie. Men slavehunden var klog nok til ikke at svare! ”Det var 11”, sagde Herskerinden blot.  

Så kommanderede Herskerinden: ”Sid pænt!” Jeg var lidt forvirret, for hvad betød dét? Jeg satte mig med balderne hvilende på fodsålerne, som hvis Lady Cherie havde kommanderet; ”Sit!” – ”Sid pænt! Op med poterne!”, sagde Herskerinden. Slavehunden adlød omgående. Så tog Lady Cherie en af de skumfiduser (Marsh Mallows), som jeg havde taget med og holdt den ca. 30 cm over mit hoved. ”Værs´go!”, sagde min Herskerinde og jeg rejste mig omgående lidt på knæ og snuppede forsigtigt skumfidusen og tyggede den med stor nydelse, inden jeg sank godbidden.

Og nu skete noget vidunderligt. Lady Cherie lynede langsomt sin læderkjole ned foran og tog den af. Slavehunden nød synet af Herskerindens flotte fyldige bryster og de velproportionerede lår i de lange, sorte strømper, hofteholderen og de pikante trusser, som skjulte Herskerindens skød. Så tog Lady Cherie trusserne af, og jeg nåede lige at få et glimt af Hendes smukke, trimmede skød, inden Herskerinden vendte sig om og lagde sig på knæ på en stol og eksponerede sin ualmindeligt flotte parisernumse. Slavehunden tænkte, at det var et af de flotteste, mest erotiske syn han havde set. Og nu faldt den korte kommando, som slavehunden knapt havde turdet håbe på: ”Slik!”, sagde Lady Cherie blot uden at hæve stemmen det mindste. Slavehunden adlød omgående og begyndte forsigtigt at slikke Herskerindens silkebløde, velduftende rosét!  Slavehunden var nærmest i himlen og takkede ordløst sin skønne Herskerinde for at lade ham kærtegne Hende på et så intimt sted.  
 

Lady Cherie lod slavehunden slikke hendes numse dejligt længe, før Hun kommanderede: ”Stop!”  Slavehunden trak modvilligt hovedet til sig og var stærkt ophidset af det skønne syn af Herskerindens utroligt velskabte balder, som han kyssede forsigtigt. Men det blev kun til ét lille kys. ”Stop!”, sagde jeg. Lady Cheries kommando fik slaven til at forstå, at han havde fået sin vidunderlige belønning, og han var taknemmelig for, at Herskerinden havde tilladt ham at slikke sin smukke numses centrum.

Lady Cherie rejste sig fra stolen og sagde: ”Du kan tage et bad nu – og onanere, hvis du har brug for det!”

Jeg vidste, at jeg ikke kunne forvente, at min Herskerinde ville bruge tid og energi på at give sin slavehund en udløsning med hånden. Det ville Lady Cherie jo heller aldrig gøre med sin store hanhund derhjemme.

Jeg takkede ja til badet men nej til at onanere. Her tre døgn efter mit første vidunderlige møde med Lady Cherie har jeg stadig ikke onaneret, for jeg vil gerne forblive svævende på den skønne, erotiske sky, Lady Cherie har sendt mig op på, lidt endnu! 

Efter hundetræningen bød Lady Cherie på et glas Cola og en dejlig snak om Hendes fremtidige forventninger til sin nye slavehund.

Slavehunden håber, at Lady Cherie allerede i næste uge vil modtage ham til en ny omgang lydighedstræning. Slavehunden Cato har endelig fundet hjem! Tusind tak for at være den De er, vidunderlige Lady Cherie!

***Lady Cherie*** - Heks af Guds Nåde!!!

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

He, he... Ja Ladyen ved jo nok hvordan man behandler sine hunde ^_^

Jeg kan bestemt godt genkende Cheries ekspertise og erfaring. Der er ikke nogen kære mor her... og dog for hun er en mester i at føle hvor din grænse går og om du lige kan tåle (og i legen nyde) det 11. slag, for grænsen går ikke nødvendigvis der hvor man har aftalt, den kan være højere, lavere eller anderledes - og Cherie ved det på dagen.

Fræk, sexet og kontant.

Jeg er dog glad for at jeg ikke er en hund i Ladyens spil kegler, for jeg vil gerne også nyde hendes ekspertise i form af en seksuel afslutning ;)

Jeg glæder mig til at høre hvordan opdragelsen forløber.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg takkede ja til badet men nej til at onanere. Her tre døgn efter mit første vidunderlige møde med Lady Cherie har jeg stadig ikke onaneret, for jeg vil gerne forblive svævende på den skønne, erotiske sky, Lady Cherie har sendt mig op på, lidt endnu! 

 

Ja ja Cato Slavehund:P

tror du skal passe på at Ladyen ikke lukker din pik ind i et bur og så må du jo drømme til Ladyen igen har tid til at se hunden :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...