Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har i et stykke tid ledt efter god sensuel massage. Men udbudet er jo ikke så stort, så da jeg så Lemongrass Lingam måtte dette jo prøves. En PM her på kanalen, fik jeg hurtigt booket en besøgsaftale hos mig. 

Nu er anmeldelser ikke noget jeg boltre mig i, men denne gang var noget helt særligt.

Eva er meget sød 40-årig pige, der efter et knus straks anbragte den medbragte massagebriks på mit gulv. Vi aftalte at jeg kunne gå i bad mens hun gjorde sig klar.

De sædvanlige luksusmassage "formaninger" om hvad der måtte og ikke måtte røres var overstået, var tiden kommet til at ligge sig tilrette på briksen. Jeg havde booket en hel time, så der var også tid til at varme op med en del dejlig massage af ryggen.
Hun bad mig nu om vende pandekagen, da det nu var tid til at få forside bragt i spil. Eva har en virkelig dejlig krop, der med lange sensuelle strøj på indersiden af benene ender i ubeskrivelig stimulation af kalorius mens jeg stryger Eva blidt på de dejlige lår. Efter nogen tid er jeg så tændt at junior kommer i kaskader.

Top forkælelse. Stor sandsynlighed for gentagelse.   
 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er der tale om en velværemassage, en tantrisk massage eller en fysiologisk massage inden lingam tages under behandling..?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)
Thomsen skrev, den 7.5.2021 at 09:46:

Er der tale om en velværemassage, en tantrisk massage eller en fysiologisk massage inden lingam tages under behandling..?

Tjah ... godt spørgsmål. Der er ikke tale om B2B eller egentlig fysiurgisk. Så velvære eller luksusmassage er vel det bedst beskrivende ord.

Redigeret af MrBodyLover

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

Jeg besøgte Eva i sidste uge. Jeg blev godt modtaget, Eva er en almindelig dejlig kvinde som hurtigt fik mig til st slappe af, jeg syntes jeg fik en personlig massage som ikke virkede unaturlig, men meget behagelig. Jeg vil gerne besøge Eva igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...