Lemongrass Lingam

, Kvinde, 43 år
Hovedstadsområdet
 
d. 18/9 12:00-17:00
Lingam Massør

LINGAM MASSAGE - læs venligst hele annoncen så vi kan få forventningsafstemt ordentligt før du bruger dine penge på en session med mig.
Alle bookinger foregår pr. telefon enten via opkald eller sms. Det er ok at ringe fra hemmeligt nummer.

Ønsker du at få en sms når der er nyheder, tilbud og andet godt, kan du tilmelde dig min sms-tjeneste ved at sende følgende besked:
LGLM NYT
til nummeret 1272
Når du tilmelder dig sms-tjenesten får du 100kr. i rabat på dit næste besøg.

Pæredansk Kvinde på 43 år.

Uddannet massør.
Tilbyder velværemassage inkl. Lingam massage med eller uden "happy ending"/udløsning alt efter dit ønske. Jeg foretrækker klart MED udløsning.
Massagen har til formål at "vække hele kroppen" og komplimenterer blot Lingam massagen. Jeg starter tidligt med at "hilse på din Lingam" og vender løbende tilbage til den i løbet af hele massagen startende med lette berøringer og langsom optrapning til klimaks.

Jeg beholder trusserne på under behandlingen som foregår på en massagebriks.
Der er badeværelse til rådighed. Bad før er et krav. Bad efter er et tilbud. Håndklæde og sæbe inkl.
Intet koster ekstra, da der ikke kan tilkøbes "extras". Dvs. Ingen fransk eller spansk afslutning, trusseløs eller lign.
Drikkepenge/tips er velkomne, men gives først bagefter, så ingen af os er i tvivl om hvorvidt du har betalt for noget jeg ikke tilbyder.

Jeg bruger opvarmet kokosolie uden duft.
Har du ønsker til andre olier er du velkommen til at medbringe selv, dog skal det være rene olier, økologisk og uden parfume eller tilsætningsstoffer af hensyn til min egen hud og sundhed.
Mandelolie er et godt alternativ hvis du ikke bryder dig om kokosolie. Babyolie er også fint. Det kan købes i alle helsekostbutikker, matas og mange dagligvarebutikker.

KONTAKT:
Ring eller send en sms til:
(+45) 42 94 02 25
Det er min mødebooker/sekretær Conni der passer telefonen, da jeg ganske enkelt ikke har tid til at være ved telefonen selv i større omfang da jeg har mange bookinger og almindeligt liv ved siden af.
Du kan trygt ringe/skrive til Conni. Hun er ovenud fantastisk og ved alt! Hun svarer dig så hurtigt hun kan. Det hænder at hun sover, går i netto eller har andre opkald.
OBS! ALLE BOOKINGER OG SPØRGSMÅL OM LEDIGE TIDER FOREGÅR VIA TELEFON VIA SMS ELLER OPKALD. JEG LÆSER IKKE EMAILS ELLER PRIVATE BESKEDER HERINDE I LØBET AF DAGEN.

TIDER:
Der kan bookes tid de fleste dage kl. 12-17.
Det er dog et hobby-job, så jeg prioriterer også andre ting, og tager ikke flere bookinger end at jeg bliver ved med at synes det er sjovt og skønt.
Der er langt flere der gerne vil til end jeg har tid og lyst til. Blot til orientering hvis du synes det er svært at få en tid.
Det er sjældent der er tid samme dag, men det hænder at nogen melder afbud, så du er naturligvis velkommen til at prøve hvis du ikke har mulighed for at planlægge det i god tid.
Ring eller send en sms til Conni. Alle bookinger går gennem hende og det er hende der har styr på kalenderen

PRISER:
30 minutter - 700 kr. (plus badetid)
45 minutter - 800 kr. (plus badetid)
60 minutter - 900 kr. (plus badetid)
Jeg anbefaler altid at booke en time. Viser det sig at "det magiske øjeblik" falder før den time er gået, så giver jeg helt uden omsvøb blot hhv. 100 eller 200 kr. tilbage. Det er vigtigt at der ikke går taxameter og minut-ur i oplevelsen. Jeg plejer at lægge dem i den ene sko imens der bades efter, helt uden at spørge

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev via min sms-tjeneste hvis du ønsker at få en (lødig) besked når der er nyt, hvornår jeg er på ferie og hjemme igen, får nye billeder, laver tilbud, holder events og foredrag, har en dag med 4-hånds Lingam med en kollega, eller andet nyt i det hele taget.

RABATTER:
* EROGUIDE MEDLEMS RABAT -200kr
EROGUIDE RABATTEN UDLØBER I SEPTEMBER.
Skriv en privat besked (ikke email) da det vil lette det en del for mig, idet folks fup-navne pr. email er meget meget ens, og det er svært at huske den ene Kasper, Jesper, Jonathan, Peter, Thomas, Ole og Knud fra den anden pr. email med så mange henvendelser. Så får du Eroguide.dk medlems-rabat.
Jeg vil blive glad for en kommentar fra dig på en af de eksisterende anmeldelser, eller du kan skrive en ny. Dette er dog intet krav, men blot et ønske.

* Længerevarende forløb ifm. rejsningsproblemer, for tidlig sædafgang eller anden seksualterapeutisk behandling kan vi tale om prisen på efter første gang. Husk at der skal afsættes ekstra tid til at tale om tingene, og du skal derfor booke som absolut minimum en hel time så vi også har tid til at tale om dine behov og mål for behandlingen i et langtidsforløb.
Ved seksualterapeutiske behandlingsforløb vil der blive tale om at jeg giver "rabat" på tid, men ikke på pris. Det vil altid være minimum en time du betaler for pr. session. Mine faglige kompetencer som seksualterapeut kan du også høre mere om efter første behandling, da jeg ikke ønsker at offentliggøre det her, idet det er irrelevant for de fleste.

PROSTATA MASSAGE:
Som udgangspunkt er prostatamassage kun "udenpå" medmindre du specifikt ønsker andet. Gør du det, så skal du vide at det kun vil være i kort tid af behandlingen, og som en naturlig del af sessionen. Det koster heller ikke ekstra, men du skal booke en hel time så der stadig er tid til resten af behandlingen også.
Ønsker du "indenbords" prostata massage bruger jeg handsker og/eller kondom på fingeren der skal indenbords. Ønsker du dette, så oplys det venligst når du booker.
Der skal ikke "gå så meget røv i den" at det ender med blot et billigt alternativ til "græsk til dig" som jeg ikke tilbyder. Jeg bruger ej heller redskaber, men har du en plug du er vant til at bruge er du velkommen til at tage den med.

Jeg annoncerer på annoncelight.dk og opdaterer profilen herinde i ny og næ hvis der kommer ændringer.

Anmeldelser er meget velkomne, men nævn aldrig lokation nærmere end "Frederiksberg C" af diskretionshensyn.

Jeg glæder mig til at se dig og give dig en god kompetent behandling, og til at hilse på netop DIN Lingam.

Hvis det betyder noget for dig hvordan jeg ser ud har du misforstået konceptet. Mine data kan du læse her i profilen.
Jeg har ikke berøringsangst, og du er meget velkommen til at lægge din hånd på min krop og nusse lidt den anden vej undervejs eller når det er tid til udløsning/afslutning.
Det er dog ikke gramse-behandling, og jeg skal kunne bevæge mig frit uden at blive forstyrret af dine hænder det meste af tiden.
Det er Hokus Pokus Dig og din Lingam i fokus

Kærligst,
Eva

OBS! Jeg er i gang med at flytte briksen fra katastrofe-klinikken i Herlev til et privat hjem (dog ikke mit) på Frederiksberg nær Forum.
Jeg kan derfor desværre ikke bookes i disse dage, da jeg er "hjemløs" indtil flytningen er overstået og det nye sted står klart nok til at få besøg.
Hold øje med annoncen her, eller tilmeld dig mit nyhedsbrev hvis du ønsker at få en sms når det sker.

14 følgere

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
42 94 02 25
Beskeder via SMS
Frederiksberg C
Om Lemongrass Lingam
Vægt 82 kg
Højde 172 cm
   
Tilbyder escort Ja
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Ja
Modtager udlændinge Ja
Modtager transkønnede Ja
   
Kropsbygning Kraftig
Øjenfarve Blå
Etnicitet Kaukasisk(hvid)
Hårfarve Andet (naturlig)
BH størrelse F
Brysttype Naturlig
Kønsbehåring Trimmet
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
Taler engelsk Ja
   
Er ryger Ja
Har tatovering Nej
Mine priser
30 min. Lingam Massage kr. 700,-
45 min. Lingam Massage kr. 800,-
1 hel times Lingam Massage kr. 900,-
Bad før er et krav. Bad efter er et tilbud. Der er håndklæde og parfume-fri bodyshampoo til rådighed kr. 0,-
+ EROGUIDE RABAT til medlemmer - Send mig en privat besked herinde (ikke e-mail) og bed om rabatten. OBS! UDLØBER I SEPTEMBER kr. -200,-
Min faste vagtplan