Lemongrass Lingam

, Kvinde, 42 år
Hovedstadsområdet
 
14:00-20:00
Lingam Massør

LINGAM MASSAGE - læs venligst hele annoncen så vi kan få forventningsafstemt ordentligt før du bruger dine penge på en session med mig.

FERIE FERIE FERIE...
Jeg er tilbage i slutningen af maj efter pinse.
God maj!

Kærligst,
Eva
- - - - - - - - - -

Kvinde på 42 år.

Uddannet massør.
Tilbyder velværemassage inkl. Lingam massage med eller uden "happy ending"/udløsning alt efter dit ønske. Jeg foretrækker klart MED udløsning.
Massagen har til formål at "vække hele kroppen" og komplimenterer blot Lingam massagen. Jeg starter tidligt med at "hilse på din Lingam" og vender løbende tilbage til den i løbet af hele massagen startende med lette berøringer og langsom optrapning til klimaks.

Jeg beholder trusserne på under behandlingen som foregår på en massagebriks.
Vi er alene på stedet. Sommetider med min personlige assistent og mødebooker, hvis det er en dag med rigtigt mange bookinger lige efter hinanden.
Der er badeværelse til rådighed. Bad før er et krav. Bad efter er et tilbud. Håndklæde og sæbe inkl.
Intet koster ekstra.
Drikkepenge/tips er velkomne, men frivilligt og betales altid først bagefter, så ingen af os er i tvivl om hvorvidt du har betalt for noget jeg ikke tilbyder.
Der er ingen "extras". Ingen fransk eller spansk afslutning. Kun svensk, eller norsk (gør-det-selv) hvis du foretrækker dette og altid UDEN kondom og UDEN handsker.

Jeg bruger opvarmet kokosolie uden duft.
Har du ønsker til andre olier er du velkommen til at medbringe selv, dog skal det være rene olier, økologisk og uden parfume eller tilsætningsstoffer af hensyn til min egen hud og sundhed.
Mandelolie er et godt alternativ hvis du ikke bryder dig om kokosolie. Det kan købes i alle helsekostbutikker og matas.

Priserne er ikke til forhandling.
Tilbud om elevbehandling er slut, da jeg er færdig med uddannelse og træning.

TIDER:
De få dage om måneden hvor jeg lejer mig ind og laver svingdørs-dage med bookinger lige i rap er ganske få.
Jeg har ikke så ofte tid til at afsætte hele eller halve dage til det, og priserne for leje af en hel lejlighed er ret høje, og jeg har også brug for en chauffør til at hente og bringe mig og min briks, håndklæder og udstyr op.
Du kan skrive en email til [email protected] hvis du ønsker at få et nyhedsbrev når jeg holder "svingdørs-dage" et sted i København eller når jeg er på ferie, får nye billeder, laver tilbud, holder events og foredrag, har en dag med 4-hånds Lingam med en kollega, eller andet nyt i det hele taget.
Et "rigtigt" nyhedsbrev og en SMS-nyhedstjeneste er på vej, og forventes at virke engang i juni. Måske før. Jeg pusler videre med det når jeg er kommet hjem fra ferie i slutningen af maj.

PRISER "hos mig" (pt. i Brønshøj/Husum):
30 minutter - 700 kr. (plus badetid)
45 minutter - 800 kr. (plus badetid)
60 minutter - 900 kr. (plus badetid) 60 minutter ikke muligt på "svingdørs-dage" da jeg har brug for en kort pause mellem gæsterne/klienterne, og bookinger ligger med en times mellemrum.

PRISER "hos dig"
1.300 kr. som inkluderer en times behandling og udkørsels tillæg til chaufføren på 400 kr (i København)
Chaufføren skal kunne bære massagebriksen op/ind, og vil derfor evt. komme til at møde dig. Han/hun er også min sikkerhed ved udkørsel, men venter naturligvis i bilen hvis du ønsker dette.
Jeg kan besøge og behandle dig på hotel, på kontor, på værksted, i sommerhuset, på din arbejdsplads eller hjemme hos dig selv. Der SKAL være badefaciliteter og du må selv sørge for håndklæde og sæbe til dit bad før, og evt. efter.
Nummer og adresse skal kunne slåes op og passe sammen, ellers kræver det forudbetaling via mobilepay.
Udenfor Storkøbenhavn - spørg min mødebooker hvis nummer du får når du har skrevet en email.
Udkørsel er altid minimum en time. Forlængelser koster 100 kr (til chaufføren i ventepenge) og ellers 200kr. pr. påbegyndte halve time som vanligt.

KONTAKT:
Ring eller send en sms til:
(+45) 50348104
Det er min mødebooker/sekretær Conni der passer telefonen, da jeg ganske enkelt ikke har tid til at være ved telefonen selv i større omfang.
Du kan trygt ringe/skrive til Conni. Hun er ovenud fantastisk og ved alt! Hun svarer dig så hurtigt hun kan. Det hænder at hun sover, går i netto eller har andre opkald. Der er ingen grund til at rykke for svar pr. email hvis du ikke kan komme igennem med det samme.
OBS!!! - Conni kan ikke besvare sms'er fra ikke-danske numre, og kan ej heller ringe dig op.
Den eneste mulighed for kontakt hvis dit nummer ikke starter med +45 er et opkald FRA dig TIL telefonnummeret angivet her i annoncen/profilen.
Vi får skiftet SIM-kortet og telefonnummeret når jeg er hjemme fra ferie i slutningen af maj, men lige nu må det være lidt bøvlet for ikke-danske numre. På forhånd tak for forståelsen.

RABATTER:
* EROGUIDE MEDLEMS RABAT -200kr
Skriv en privat besked (ikke email) da det vil lette det en del for mig, idet folks fup-navne pr. email er meget meget ens, og det er svært at huske den ene Kasper, Jesper, Jonathan, Peter, Thomas, Ole og Prøve-Knud fra den anden pr. email med så mange henvendelser. Så får du Eroguide.dk medlems-rabat og kan måske endda springe nogle pladser i køen over. Er du ikke medlem her på Eroguide.dk kan du ikke få rabatten. Skriver du som "guest" betaler du fuld pris også selvom du har set annoncen her og ikke andre steder. Så bliv medlem først... det er gratis.
* Elevbehandlingerne er slut prut. Så ingen "Prøve-Knud"-sessioner tilbage. Ikke en eneste
* Du kan købe et 5-turs klippekort EFTER første gang hvis jeg synes vi har god kemi og gerne vil se dig igen. Det er med 25% rabat på alle 5 behandlinger hvis der forudbetales - plus evt. udgift og tillæg til chauffør hvis det ikke er på "svingdørs-dage" og "hos mig".
* Længerevarende forløb ifm. rejsningsproblemer, for tidlig sædafgang eller anden seksualterapeutisk behandling kan vi tale om prisen på efter første gang. Husk at der skal afsættes ekstra tid til at tale om tingene, og du skal derfor booke som absolut minimum en hel time så vi også har tid til at tale om dine behov og mål for behandlingen til et langtidsforløb.
Ved seksualterapeutiske behandlingsforløb vil der blive tale om at jeg giver "rabat" på tid, men ikke på pris. Det vil altid være minimum en time du betaler for pr. session. Mine faglige kompetencer som seksualterapeut kan du også høre mere om efter første behandling, da jeg ikke ønsker at offentliggøre det her, idet det er irrelevant for de fleste.
* Rabatterne kan sagtens kombineres. Dvs. at du kan købe både "klippekort" og få rabat på tid til seksualterapeutiske langtidsforløb. Her er ingen smalle steder
* Er I flere som kunne tænke jer en sjov aften "med drengene" - eller som et kreativt og velvære-sexet alternativ til strippere på en Polterabend eller lign. skal det være hos jer eller på hotel eller lign. og vi kan tale om at lave et par quickies i træk med lidt samlerabat eller et festligt indslag, eller måske to kvinder. Der vil dog ikke være mulighed for at fravige konceptet med "extras" ej heller til et sådant arrangement.

PROSTATA MASSAGE:
Som udgangspunkt er prostatamassage kun "udenpå" medmindre du specifikt ønsker andet. Gør du det, så skal du vide at det kun vil være i kort tid af behandlingen, og som en naturlig del af sessionen. Det koster heller ikke ekstra, men du skal booke en hel time så der stadig er tid til resten af behandlingen også.
Ønsker du "indenbords" prostata massage bruger jeg handsker og/eller kondom på fingeren der skal indenbords. Ønsker du dette, så oplys det venligst når du booker.
Der skal ikke "gå så meget røv i den" at det ender med blot et billigt alternativ til "græsk til dig" som jeg ikke tilbyder. Jeg bruger ej heller redskaber. Jeg må gentage: Det vil i så fald være en naturlig del af behandlingen, og det er i øvrigt ikke noget du kan bestille første gang du booker. Jeg skal have været i din intimsfære "uden røv" før jeg kan vurdere om det er noget jeg har lyst til at tilbyde til netop dig.
Derfor er der heller ingen grund til at "der går røv i den" i din samtale med min mødebooker Conni. Hun er sekretær, er ovenud fantastisk men er ikke interesseret i at høre om eller se billeder af din pik eller din røv. Det må du skrive en email til mig dersom du har spørgsmål til dette eller andet. Det er kun mig der har adgang til emails sendt til [email protected]
Det samme gælder for private beskeder sendt her til min medlemsprofil på Eroguide: eroguide.dk/forum/profile/55104-lemongrass-lingam/
Vurderer Conni at du er mere interesseret i flirten eller andet, så kommer du ganske enkelt ikke videre i processen. Vis respekt, og giver hun dig en god service i telefonen, så er du også velkommen til at give Conni drikkepenge. Husk at sig det hvis du gør det, så skriv det gerne til Conni i en sms, så vi kan holde styr på hvilke drikkepenge der går til hvem.
Conni er rent provisionslønnet og får kun 100kr pr. booking som hun betaler skat af.

TIP:
Du kan med fordel skrive lidt om dig selv i din email, for at "komme foran i køen". Som en slags ansøgning kan man måske sige, med fare for at jeg fremstår som arrogant hvilket jeg bestemt ikke er, men jeg får ekstreeeemt mange emails, og har svært ved at plukke folk ud til JA og NEJ og MÅSKE-bunken uden at vide lidt mere end "Hej hvornår kan du?"
Skriv gerne:
* Alder
* Navn (må gerne være fup-navn)
* Telefonnummer (hvis du har særlige ønsker om diskretion i den forbindelse, så skriv også det)
* Højde
* Vægt
* Hvorfor ønsker du Lingam massage? Hvorfor hos mig?
* Har du prøvet det før?
* Er der andet jeg kan have glæde af at vide? F.eks. for tidlig udløsning, rejsningsproblemer, sukkersyge eller andet jeg ikke vidste jeg skulle spørge om uden at kende svaret

Der vil engang i fremtiden være dage hvor jeg tilbyder 4-hands Lingam massage med den ene af mine lærerinder, eller en af mine kolleger som også er uddannet massør.
Dette tilbydes dog kun til klienter der allerede har besøgt enten mig eller lærerinden i forvejen. Altså til "gengangere".

Jeg annoncerer på annoncelight.dk og opdaterer profilen herinde i ny og næ hvis der kommer ændringer.

Anmeldelser er velkomne, men nævn aldrig lokation nærmere end bydel, af diskretionshensyn.

Jeg glæder mig til at se dig og give dig en god kompetent behandling, og til at hilse på netop DIN Lingam.

Jeg sender ikke billeder af mig selv, men det kan være jeg løbende tager "modelbilleder" når vi er to massører så der er en amatør-fotograf til rådighed.

Du må gerne tage selfies til eget brug når du får en session. Jeg skal dog have din telefon i hænderne og slette de billeder jeg ikke kan godkende.
Det koster heller ikke ekstra.

Hvis det betyder noget for dig hvordan jeg ser ud har du misforstået konceptet. Mine data kan du læse her i profilen.
Jeg har ikke berøringsangst, og du er meget velkommen til at lægge din hånd på min krop og nusse lidt den anden vej undervejs eller når det er tid til udløsning/afslutning.
Det er dog ikke gramse-behandling, og jeg skal kunne bevæge mig frit uden at blive forstyrret af dine hænder det meste af tiden.
Det er Hokus Pokus Dig og din Lingam i fokus

Kærligst,
Eva

PS: Lokation "hos mig" varierer desværre, da jeg bruger dagleje af en lejlighed rundt omkring i byen "under the radar".
Desværre er der ingen klinik fællesskaber med time- eller dagleje indenfor alternativ behandling og massage, der ønsker at samarbejde med en massør der giver Lingam massage.
Som oftest lejer jeg mig derfor ind i en privat bolig hos en god ven i Brønshøj mellem Husum Torv og Husum station. Det hænder også at jeg lejer en AirBnB lejlighed eller en hotel lejlighed med god gulvplads til massagebriksen.
Kender du til et klinik fællesskab der har det fint med "happy endings" i Købemhavn/Frederiksberg, eller et gæsteværelse hos en vært/værtinde som er interesseret i at udleje til mig i ny og næ på timebasis, så hører jeg rigtigt gerne fra dig.

3 følgere

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
50 34 81 04
Beskeder via SMS
2700 Brønshøj
Om Lemongrass Lingam
Vægt 82 kg
Højde 172 cm
   
Tilbyder escort Ja
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Ja
Modtager udlændinge Ja
Modtager transkønnede Ja
   
Kropsbygning Kraftig
Øjenfarve Blå
Etnicitet Kaukasisk(hvid)
Hårfarve Andet (naturlig)
BH størrelse F
Brysttype Naturlig
Kønsbehåring Trimmet
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
Taler engelsk Ja
   
Er ryger Ja
Har tatovering Nej
Mine priser
30-35 min. Lingam Massage kr. 700,-
45-50 min. Lingam Massage kr. 800,-
1 hel times Lingam Massage kr. 900,-
Pr. halve ekstra time herefter kr. 200,-
TIPS/drikkepenge modtages med glæde! Det er frivilligt og gives altid EFTER endt behandling kr. 0,-
Bad før er et krav. Bad efter er et tilbud. Der er håndklæde og parfume-fri bodyshampoo til rådighed kr. 0,-
Første gang kan du max. booke en time da jeg har brug for at være i din privatsfære førend jeg ved om der er kemi og/eller behov for en langtids-session kr. 0,-
+ KAN IKKE LÆNGERE BOOKES (30-45 min. ELEVBEHANDLING Lingam Massage) kr. 500,-
+ EROGUIDE RABAT til medlemmer - Send mig en privat besked herinde (ikke e-mail) og husk at nævne i telefonen når du booker at du har læst annoncen på EROGUIDE og oplys dit brugernavn kr. -200,-
Min faste vagtplan