Lemongrass Lingam

, Kvinde, 43 år
Lingam Massør

NYT NYT NYT:
Har langt om længe fået gang i 4-hånds Lingam med en flok skæppeskønne "håndplukkede" kvinder.. Læs mere her om hvem/hvad/hvordan/hvornår/hvor meget:
PROFIL: annoncelight.dk/profile/4-hands+Lemongrass+Lingam
ANNONCE: annoncelight.dk/showad/342006

OBS!
Planlagt første sommerferie til de varme lande, fra ca. 20. juNi til ca. 4. juLi 2022

- - - - -

LINGAM MASSAGE - læs venligst hele annoncen så vi kan få forventningsafstemt ordentligt før du bruger dine penge på en session med mig.
Alle bookinger foregår pr. telefon enten via opkald eller sms. Det er ok at ringe fra hemmeligt nummer.

En Lemongrass Lingam massage er en velafbalanceret Oxytocin/Serotonin/Dopamin/Endorfin cocktail som sanseligt og sensuelt serveres af Eva.

Pæredansk Kvinde på 43 år.

Uddannet massør.
Tilbyder velværemassage inkl. Lingam massage med happy ending.
Massagen har til formål at "vække hele kroppen" og komplimenterer blot Lingam massagen. Jeg starter tidligt med at "hilse på din Lingam" og vender løbende tilbage til den i løbet af hele massagen startende med lette berøringer og langsom optrapning til klimaks.

Jeg beholder trusserne på under behandlingen som foregår på en massagebriks.
Der er badeværelse til rådighed. Bad før er et krav. Bad efter er et tilbud. Håndklæde og sæbe inkl.
Intet koster ekstra, da der ikke kan tilkøbes "extras". Dvs. Ingen fransk eller spansk afslutning, trusseløs eller lign.
Drikkepenge/tips er velkomne, men gives først bagefter, så ingen af os er i tvivl om hvorvidt du har betalt for noget jeg ikke tilbyder.

Jeg bruger opvarmet kokosolie uden duft.
Har du ønsker til andre olier er du velkommen til at medbringe selv, dog skal det være rene olier, økologisk og uden parfume eller tilsætningsstoffer af hensyn til min egen hud og sundhed.
Mandelolie er et godt alternativ hvis du ikke bryder dig om kokosolie. Babyolie er også fint. Det kan købes i alle helsekostbutikker, matas og mange dagligvarebutikker.

KONTAKT:
Ring eller send en sms til:
(+45) 42 94 02 25
ALLE BOOKINGER OG SPØRGSMÅL OM LEDIGE TIDER FOREGÅR VIA TELEFON VIA SMS ELLER OPKALD. JEG LÆSER IKKE EMAILS ELLER PRIVATE BESKEDER HERINDE I LØBET AF DAGEN.

TIDER:
Der kan for tiden kun bookes tid tirsdage, onsdage og torsdage kl. 12-16.
Det er et hobby-job, og der er langt flere der gerne vil til end jeg har tid og lyst til. Blot til orientering hvis du synes det er svært at få en tid.

PRIS:
45-60 min. Lingam Massage kr. 800,- (plus badetid)
Det er svært at spå om præcis hvor længe det tager at optrappe nydelsen til "det magiske øjeblik" for netop dig på netop den dag.
Derfor har jeg valgt at have pris pr. besøg, da det er vigtigt at vi begge er fri for en oplevelse af taxameter.

RABATTER:
* Længerevarende forløb ifm. rejsningsproblemer, for tidlig sædafgang eller anden seksualterapeutisk behandling kan vi tale om prisen på efter første gang. Husk at der skal afsættes ekstra tid til at tale om tingene, og du skal derfor booke som absolut minimum en hel time så vi også har tid til at tale om dine behov og mål for behandlingen i et langtidsforløb.
Ved seksualterapeutiske behandlingsforløb kan vi forhandle lidt om prisen hvis du kommer fast og ofte. Mine faglige kompetencer som seksualterapeut kan du også høre mere om efter første behandling, da jeg ikke ønsker at offentliggøre det her, idet det er irrelevant for de fleste.

PROSTATA MASSAGE:
Prostatamassage kun "udenbords".

Jeg annoncerer lejlighedsvist på annoncelight.dk når og opdaterer profilen herinde i ny og næ hvis der kommer ændringer.

Anmeldelser er meget velkomne, men nævn aldrig lokation nærmere end "Frederiksberg C" af diskretionshensyn.

Jeg glæder mig til at se dig og give dig en god kompetent behandling, og til at hilse på netop DIN Lingam.

Hvis det betyder noget for dig hvordan jeg ser ud har du måske misforstået konceptet. Mine data kan du læse her i profilen og der er et enkelt billede af mig.
Jeg har ikke berøringsangst, og du er meget velkommen til at lægge din hånd på min krop og nusse lidt den anden vej undervejs eller når det er tid til udløsning/afslutning.
Det er dog ikke gramse-behandling, og jeg skal kunne bevæge mig frit uden at blive forstyrret af dine hænder det meste af tiden.
Det er Hokus Pokus Dig og din Lingam i fokus

Kærligst,
Eva

OBS! Briksen er på Frederiksberg. Det er et privat hjem (dog ikke mit) hvor jeg "låner et hjørne af stuen" efter aftale hos en veninde. Du og jeg vil altid være alene i lejligheden og der er en skøn hjemlig stemning og et stort badeværelse. Adgangsforholdene er lidt bøvlede, men det er til gengæld lige så diskret som hvis du blot besøgte mig privat.
Det ligger i et helt almindeligt beboelseskvarter nær Forum st. og der kan parkeres gratis i op til 2 timer i området. Vejnavn får du når du booker, og detaljerne når du bekræfter på selve dagen senest 2 timer før din aftale. Jeg glæder mig til at tage imod besøg og give behandlinger i private, rolige og hyggelige omgivelser.


PS: Har langt om længe fået gang i 4-hånds Lingam med en flok skæppeskønne "håndplukkede" kvinder.. Læs mere her om hvem/hvad/hvordan/hvornår/hvor meget:
PROFIL: annoncelight.dk/profile/4-hands+Lemongrass+Lingam
ANNONCE: annoncelight.dk/showad/342006

13 følgere

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
42 94 02 25
Beskeder via SMS
Frederiksberg C
Om Lemongrass Lingam
Vægt 82 kg
Højde 172 cm
   
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Ja
Modtager udlændinge Ja
Modtager transkønnede Ja
   
Kropsbygning Kraftig
Øjenfarve Blå
Etnicitet Kaukasisk(hvid)
Hårfarve Andet (naturlig)
BH størrelse F
Brysttype Naturlig
Kønsbehåring Trimmet
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
Taler engelsk Ja
   
Er ryger Ja
Har tatovering Nej
Mine priser
45-60 min. Lingam Massage (plus badetid) kr. 800,-
Bad før er et krav. Bad efter er et tilbud. Der er håndklæde og parfume-fri bodyshampoo til rådighed kr. 0,-
Min vagtplan
  I dag