Hop til indhold
DenSidsteKavaler

Magnolie, du kom med alt det der var dig

Recommended Posts

D’herrer og De damer, dette indlæg er mit første her på EG. Jeg har længe fulgt med på sidelinjen og måtte sande, at i dette øjeblik faldt det mig – for første gang - naturligt ind, at oprette en bruger her. Indlægget er dedikeret til den uforglemmelige stund, jeg delte med en meget smuk, meget videbegærlig og vidunderlig kvinde: Magnolie. 

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Tantra/

D’herrer og De damer, jeg håber at mine ord vil vække glæde, begejstring og nysgerrighed for Magnolie, samt at I vil nyde at læse indlægget med samme fornøjelse, som jeg har haft ved at føre pennen.

MØDET MED MAGNOLIE
Det er søndag. Det er en kold novemberaften. Mørket har sænket sig over hovedstadens bygninger, så lyset fra bilerne, tankstationerne og gadelygterne får lov at gløde som små stjerner tæt på os mennesker. Luften omkring mig emmer af min parfume. Den er frisk, let og smigrende.

Jeg er klædt i en nystrøget, hvid skjorte med mørkerødt slips, der har små broderinger, sorte sko man kan spejle sig i og en lang frakke, der holder mig varm. De sorte handsker er trukket godt op over fingrene og mine hænder. I disse holder jeg en stor buket mørkerøde roser, 20 styks, et fødselsdagskort med en personlig hilsen og en pakke chokolade. Magnolie har haft fødselsdag nogle dage forinden, så naturligvis skal hun have en gave.

De sorte gardiner trækkes fra. Døren går op. En meget smuk kvinde træder ud og byder mig velkommen. Hun har det sødeste og varmeste smil, der gør mig blød i knæene og straks tager mig tilbage til det øjeblik, hvor jeg som en lyslokket ung og genert knægt oplever min første store kærlighed smile sødt til mig. ”Hej og velkommen”, siger hun. Hun har fortryllet mig ind i en lykkelig rus, som kun mine drømme evner.

Vi kommer ind Magnolies værelse. 

Der er gjort klar til lidenskab. Der er gjort klar til elskov. Værelset er rummeligt og moderne dog med et hjemligt touch. Værelset er rent og ryddeligt. Med tilføjelse af diskrete og friskduftende olier og parfumer har Magnolie gjort værelset til et romantisk paradis. Små stearinlys er tændt i den ene side. De gløder og kaster skygger på de hvide vægge. Der er halvmørkt i værelset. Det er frækt og det tænder mig. Der er en stemning af, at noget lidenskabeligt og ”forbudt” snart skal udfolde sig i værelset. 

Magnolie er en kreativ sjæl. Indretningen i rummet fremstår feminint og romantisk, hjemligt og hyggeligt. 

Rummet afspejler Magnolie, som hun er og hvor er jeg helt igennem lykkelig for det.

Jeg snuser luften i rummet til mig. Mit hjerte banker. Jeg forvilder mig i duftene. Det smiler Magnolie over. Hun griner sødt over det. Luften emmer diskret og frisk af olier og parfume. Magnolie har dannet den perfekte ramme om lidenskabelig elskov.

På et lille bord, står Magnolies egne olier, der dufter så vidunderligt fortryllende som blomsterhaverne på Egeskov slot og Gavnø slot. Så mange forskellige og helt vidunderlige dufte. Dufte der gør dig glad. Dufte der gør dig opstemt. Dufte der minder dig om, at der også findes noget godt her i livet. Duftene vækker mit begær, og drager mig tættere og tættere på Magnolie.

Vi sætter os sammen i hendes sofa, hvor snakken netop forbliver interessant, fængende og mindeværdig. Hun er høflig og åbenhjertet. Magnolie er en kvinde, der er velsignet med en høj intelligens, en dygtig evne for at reflektere over holdninger og en beundringsværdig evne til at ville bidrage aktivt til, at samtalen flyder som om vi har kendt hinanden i tyve år, eller mere. Som om vi er gamle venner og endelig har genset hinanden efter mange år. Hvert sekund, hvert minut er jeg i hendes vidunderlige selskab, hvor jeg føler mig fri, afslappet, aktivt deltagende i fantastiske samtaler og samtidigt føler jeg mig hjemme, som i netop at føle sig ”hjemme”. Hun er feminin og hun hviler stolt i sig selv. Det gør hende lidenskabelig og elskværdig. Beruselsen flyder igennem mine åre og i mit sind.

Hun smiler meget til mig mens vi snakker. Hendes læber, der er smukt beklædt med en flot rød læbestift, fortrænges af og til på sødeste vis af hendes hvide smil. Et smil, der lokker dig tættere og tættere på hende.  

Intet virker kunstigt. Intet virker påtaget. Alt hvad hun gør og siger virker så hjertefyldt og ærligt. Hun taler sig hurtigt ind i hjertekulen på mig, og jeg fornemmer at hun nyder mit ydmyge bidrag til samtalen og mit bidrag til stemningen, kemien og den stigende interesse for os og mellem os.

Safterne stiger, så jeg afklædes mit tøj og går derefter ud og tager et dejligt, varmt bad. Da jeg kommer ud fra badet, og føler mig fyldt med energi, kommer Magnolie hen til mig. Jeg er klar. Hun er klar. Vi er klar til at gå tilbage til hendes værelse. Hun tager mig blidt i hånden, som kun en lidenskabelig elskerinde kan gøre det og føre mig roligt tilbage til hendes værelse. Jeg får lidt præstationsangst, ”mon jeg nu kan gøre det godt for hende”. Hun er beæret over at jeg også tænker hendes nydelse ind i min oplevelse. Vi er enige om, at ”Vi hjælpes ad, om at gøre det rigtig godt for hinanden, så vi begge nyder hele vores tid sammen”.

Håndklædet omkring falder på gulvet. Vi står og krammer og kysser lidenskabeligt hinanden. Læberne mødes igen og igen, og min læber kysser blidt hendes hals. Jeg står nøgen. Hun er iført en elegant mørkegrøn kjole, der afslører hendes smukke, feminine kropslige træk. Magnolies kjole er så fin og fremhæver alle de mange smukke træk ved hende. Det er så jeg hører hjerteklang og englesang. Jeg vækker blikket mod hendes øjne, for hendes øjne er smukke og betagende. Der står jeg, og føler mig attrået i hendes selskab.

Hendes øjne er som dråbeformet smaragder, der gør hendes kjole store ære. Blikket i hendes øjne og øjenbrynenes bevægelser er på magisk vis dragende for mig. Jeg kan slet ikke lade være med at kigge hende i øjnene, så smukke, så feminine og så elegante er de. 

Synet kan bedst beskrives som et smukt maleri, der kan vække så stærke følelser i dig at du må græde af lykke og benovelse over at overvære maleriet. Som et mageløst maleri af Hyancinthe Rigaud, der pryder de smukke sale på Schloss Charlottenburg.

Lidt efter lidt vender hun sig langsomt om, med ryggen mod mig, og spørger sødt og uskyldigt, om ikke jeg vil hjælpe hende kjolen af. Lidt befippet, får jeg sagt at det vil jeg gerne. Langsomt og gelinde fører jeg kjolen op ad, indtil den ikke længere klæder hendes meget smukke krop. Hendes nøgne ryg hviler på mit bryst og hun tager mine hænder og lader dem langsomt føre fra hendes lår op til hendes barm. 

Alt ved Magnolie er så smukt. Som Venus’ fødsel af Botticelli.

Efter vores ”seance”, hvor jeg gispende forsøger at få pusten og konsumere alle de fantastiske følelser som Magnolier har givet mig undervejs, fortsætter snakken, der i ny og næ afbrydes af latternes milde toner og glædens rus, hænder der fletter sig sammen, benene der fletter sig sammen, og kys, der bliver dybere og mere lidenskabelige. Våde, frække blikke i Magnolies øjne, der kalder på mig. De kalder mig hen til hende. De kalder mig tættere på hende. Tiden går, og vi afslutter vores arrangement. Ingen stress. Ingen skynden på. Det hele foregår i et roligt, afslappet og venligt tempo, som er ganske særligt.  

Hele vejen ud af lejligheden er et stort kysseri, der ikke kan slippes af os begge.

Jeg bliver ikke ked af det, for jeg føler mig overordentlig glad. Alligevel er det som om at tårene banker lidt forsigtigt på, og øjnene dukkes i aftenmørkets skær. 

Jeg får straks et savn til hende, men jeg må bare glæde mig over, at hun er her og at jeg gerne må komme på besøg en anden gang.  

Da jeg har forladt Magnolie og går for mig selv nede på gaden, nynner jeg de fortryllende toner og indimellem teksten fra Serenaden fra ”Der Var Engang” af Drachmann og Lange-Müller. Den er så smuk, så smuk som Magnolie.

Pludselig får jeg en besked fra Magnolie, om at jeg har glemt noget. Jeg skynder mig tilbage til hende. Hun åbner døren og jeg får flere kys fra hende end jeg kan tælle. Benovet og rød i ansigtet over den fornemme gestus fra Magnolie, får jeg taget mig sammen til at sige på gensyn.

Hele vejen ud til min bil nynner jeg Serenaden, som i afslutningsscenen i filmen Det Forsømte Forår, hvor vores tre ”helte” går ned langs den smukke allé til tonerne af Serenaden. Hele turen hjem i bilen, lader jeg tonerne af Serenaden tage mig tilbage til Magnolie, og min helt vidunderlige stund sammen med hende.

Kære Magnolie, lige nogle ord til dig: Vielen Dank. Jeg har ikke følt mig så levende i lang tid, som jeg føler mig nu og det er takket være dig. Mange tak for en vidunderlig erotisk oplevelse med dig. Jeg glæder mig meget til at få lov til at udforske tantra-delen sammen med dig. Du har hermed fået dig en ny beundrer. 
Du er vidunderlig. 

Magnolie, ”In an endless garden of flowers, I will always pick you.” 

Med inspiration fra en af Walt Disneys personlige favoritter:
Magnolie, du er lige så dejlig som dit navn
Magnolie, du er en smuk solnedgang i en ramme
Du er klædt i elegante kjoler
Du bærer en kærlig duft
Enhver kan se en trone ville være dit rette sted
Magnolie, hvis du giver dit hjerte en chance
Vil hjertet føre dig til romancens rige
Der vil du se dine drømme udfolde sig
Magnolie, du er den sødeste solstråle i en tid opslugt af mørke 

 
Min største hengivenhed
Din "DenSidsteKavaler".

Del dette indlæg


Link til indlæg

@DenSidsteKavaler,,, hold da op et flot skriv, men lige et lille spørgsmål,,, hvad havde du glemt siden hun kaldte dig tilbage endog til hendes dejlige passioneret kys m.m. måske glemte du at sætte de roser i vand for hende?  Bare et forsigtigt gæt, ;):)

Igen tusinde tak for et rigtig fedt skriv så indlevende så originalt 

Velkommen hertil EG som skribent , and keep up the very good work buddy :)

Venligst Hunter 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej @DenSidsteKavaler. Jeg besøgte Magnolie i dag, og kan fuldt ud tilslutte mig din beskrivelse af hende. Jeg er stadig for opslugt af oplevelsen til at kunne sammensætte mit eget skriv endnu. Det skal lige bundfælde sig lidt. Hun har vist en ting for gentlemen, og talte varmt om dig da jeg spurgte til buketten der stadig stod på bordet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg må sige at nogen lægger mere i et besøg hos en betalingskvinde end andre. Tænk hvis den energi blev brugt på en kvinde uden penge imellem. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvorfor har det bare ikke flasket sig for UT, at få besøgt denne vidunderlige kvinde - tak for endnu en beretning, der om nogen igen igen igen, bekræfter min fornemmelse om at hun er noget ganske særligt - 

Forventningens glæde, stiger til uanede højder - 

Tak for inspiration

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kommer aldrig til at forstå, at nogen vil give blomster og andre tilfælde gaver til GP'ere. Det virker, i mine øjne, en anelse desperat og på en måde patetisk, hvis jeg skal være ærlig. 

Nu har jeg været i 3 længerevarende forhold, og jeg kan tælle på ėn hånd, hvor mange gange jeg har givet en kæreste roser, og du giver en (random) pige 20 roser, som du i øvrigt også betaler for sex. Enten er det mig, den er gal med, eller også er det dig. 

Nå, jeg skal ikke tage din glæde fra dig, da vi alle har hver vores måde at gøre tingene på, og en GP vil da helt sikkert hellere have besøg af dig end mig.

Du må være det, man betegner som en vaskeægte gentleman (modsat mig selv), og det bærer din meget fine anmeldelse også tydeligt præg af. Tja, vi alle kunne vel i mere eller mindre grad lære lidt af de manér, du udviser.

Meget velskrevet og smuk læsning. Tak for den :)

Redigeret af KindKiddo

Del dette indlæg


Link til indlæg
KindKiddo skrev, for 6 timer siden:

Jeg kommer aldrig til at forstå, at nogen vil give blomster og andre tilfælde gaver til GP'ere. Det

Hun havde jo lige haft fødselsdag :)

Der er vel intet at forstå udover at respektere og værdsætte at der stadigvæk findes gentlemen derude også fra den lidt gamle skole måske, men som udgangspunkt så er det vel bare at respektere ALLE GP'ere og især dem /  os  som vælger at forkæle Kvinderne lidt ekstra, der behøver jo ikke at ligge en bagtanke bag ved deres gaver. Vi er jo alle forskellige og det er også helt fint, men ingen burde være eller føle sig underkuet eller højere hævet end andre,, 

Personligt har jeg da også selv købt et par ting også (mere personlige gaver) nævner i flæng , blomster, vin / champagne, god chokolade, fin parfume, lidt mad fx. pizza slice, sågar Mac D. mad :) udover dette selvfølgelig kontanter til min. 1 times besøg hvis kemien lige er der så er det ikke sjovt at gå hjem igen med uforrettet sag, jeg taler lidt af erfaring med at jeg godt kan være lidt en slow starter, og først vil lære og finde kemien inden selve akten, noget som godt kan koste lidt tid på den korte bane fx 20-25 min. men giver så meget tilbage på den lange ved genbesøgene.

Jeg synes ikke selv at jeg har svært ved at "score" IRL, men når jeg en sjældnere gang tager på jagt så skal det sku også gøres med stil, og for mig er det bare god stil og respekt for kvinden som jeg nu besøger med en lille personlig gave, og jeg har ikke nødvendigvis givet de samme ting i mit privatliv til koner og eller kærester, de får hellere en lille skideballe ;) JEG er jo heller ikke perfekt :D, nok her mit "frirum" træder i karakterer 

Det er IKKE prisen på gaven tingen man medbringer mere at man er glad og fyldt med god energi og karma når nu man opsøger dette købesex univers

undskylder for evt. afsporing, med TS flotte skriv og beretning, men følte bare lige en større træng til at forklare mit synspunkt, at andre sikkert har deres andet respekteres jo også fuldt ud, så nu er @Tantra sat på min umulige todo liste helt oppe i toppen :wub:

BH. Hunter

 

 

Redigeret af Hunting for beaver
Tilføjet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hunting for beaver skrev, for 9 timer siden:

@DenSidsteKavaler,,, hold da op et flot skriv, men lige et lille spørgsmål,,, hvad havde du glemt siden hun kaldte dig tilbage endog til hendes dejlige passioneret kys m.m. måske glemte du at sætte de roser i vand for hende?  Bare et forsigtigt gæt, ;):)

Igen tusinde tak for et rigtig fedt skriv så indlevende så originalt 

Velkommen hertil EG som skribent , and keep up the very good work buddy :)

Venligst Hunter 

Tusind tak for den flotte respons. Det varmer.

Ja, du har ret - jeg fik ikke sat blomsterne i vand for hende. Den husker jeg til en anden gang, hehe.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lauersen skrev, for 9 timer siden:

Hej @DenSidsteKavaler. Jeg besøgte Magnolie i dag, og kan fuldt ud tilslutte mig din beskrivelse af hende. Jeg er stadig for opslugt af oplevelsen til at kunne sammensætte mit eget skriv endnu. Det skal lige bundfælde sig lidt. Hun har vist en ting for gentlemen, og talte varmt om dig da jeg spurgte til buketten der stadig stod på bordet.

Helt fantastisk! Ja, der skulle også gå lidt tid før jeg kunne sammensætte mit skriv. Jeg følte mig i beruselsens vinger oven på min uforglemmelig stund med Magnolie. 
I øvrigt mange tak for ordene omkring buketten. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
KindKiddo skrev, for 8 timer siden:

Jeg kommer aldrig til at forstå, at nogen vil give blomster og andre tilfælde gaver til GP'ere. Det virker, i mine øjne, en anelse desperat og på en måde patetisk, hvis jeg skal være 

I can assure you that @DenSidsteKavaleris not at all desperate. Total opposite - he is a young, very self-confident man, a great gentleman,
he knows what he wants.<3 He also had high expectations of me regarding the reception, my cloakroom, etc. and informed me of this beforehand via text message.
It is a shame that they see his beautiful gesture of bringing me flowers (beautiful and wonderfully adorable flowers<3) as an act of desperation. The opposite is the case<3.

Del dette indlæg


Link til indlæg
DenSidsteKavaler skrev, for 12 timer siden:

D’herrer og De damer, dette indlæg er mit første her på EG. Jeg har længe fulgt med på sidelinjen og måtte sande, at i dette øjeblik faldt det mig – for første gang - naturligt ind, at oprette en bruger her. Indlægget er dedikeret til den uforglemmelige stund, jeg delte med en meget smuk, meget videbegærlig og vidunderlig kvinde: Magnolie. 

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Tantra/

D’herrer og De damer, jeg håber at mine ord vil vække glæde, begejstring og nysgerrighed for Magnolie, samt at I vil nyde at læse indlægget med samme fornøjelse, som jeg har haft ved at føre pennen.

MØDET MED MAGNOLIE
Det er søndag. Det er en kold novemberaften. Mørket har sænket sig over hovedstadens bygninger, så lyset fra bilerne, tankstationerne og gadelygterne får lov at gløde som små stjerner tæt på os mennesker. Luften omkring mig emmer af min parfume. Den er frisk, let og smigrende.

Jeg er klædt i en nystrøget, hvid skjorte med mørkerødt slips, der har små broderinger, sorte sko man kan spejle sig i og en lang frakke, der holder mig varm. De sorte handsker er trukket godt op over fingrene og mine hænder. I disse holder jeg en stor buket mørkerøde roser, 20 styks, et fødselsdagskort med en personlig hilsen og en pakke chokolade. Magnolie har haft fødselsdag nogle dage forinden, så naturligvis skal hun have en gave.

De sorte gardiner trækkes fra. Døren går op. En meget smuk kvinde træder ud og byder mig velkommen. Hun har det sødeste og varmeste smil, der gør mig blød i knæene og straks tager mig tilbage til det øjeblik, hvor jeg som en lyslokket ung og genert knægt oplever min første store kærlighed smile sødt til mig. ”Hej og velkommen”, siger hun. Hun har fortryllet mig ind i en lykkelig rus, som kun mine drømme evner.

Vi kommer ind Magnolies værelse. 

Der er gjort klar til lidenskab. Der er gjort klar til elskov. Værelset er rummeligt og moderne dog med et hjemligt touch. Værelset er rent og ryddeligt. Med tilføjelse af diskrete og friskduftende olier og parfumer har Magnolie gjort værelset til et romantisk paradis. Små stearinlys er tændt i den ene side. De gløder og kaster skygger på de hvide vægge. Der er halvmørkt i værelset. Det er frækt og det tænder mig. Der er en stemning af, at noget lidenskabeligt og ”forbudt” snart skal udfolde sig i værelset. 

Magnolie er en kreativ sjæl. Indretningen i rummet fremstår feminint og romantisk, hjemligt og hyggeligt. 

Rummet afspejler Magnolie, som hun er og hvor er jeg helt igennem lykkelig for det.

Jeg snuser luften i rummet til mig. Mit hjerte banker. Jeg forvilder mig i duftene. Det smiler Magnolie over. Hun griner sødt over det. Luften emmer diskret og frisk af olier og parfume. Magnolie har dannet den perfekte ramme om lidenskabelig elskov.

På et lille bord, står Magnolies egne olier, der dufter så vidunderligt fortryllende som blomsterhaverne på Egeskov slot og Gavnø slot. Så mange forskellige og helt vidunderlige dufte. Dufte der gør dig glad. Dufte der gør dig opstemt. Dufte der minder dig om, at der også findes noget godt her i livet. Duftene vækker mit begær, og drager mig tættere og tættere på Magnolie.

Vi sætter os sammen i hendes sofa, hvor snakken netop forbliver interessant, fængende og mindeværdig. Hun er høflig og åbenhjertet. Magnolie er en kvinde, der er velsignet med en høj intelligens, en dygtig evne for at reflektere over holdninger og en beundringsværdig evne til at ville bidrage aktivt til, at samtalen flyder som om vi har kendt hinanden i tyve år, eller mere. Som om vi er gamle venner og endelig har genset hinanden efter mange år. Hvert sekund, hvert minut er jeg i hendes vidunderlige selskab, hvor jeg føler mig fri, afslappet, aktivt deltagende i fantastiske samtaler og samtidigt føler jeg mig hjemme, som i netop at føle sig ”hjemme”. Hun er feminin og hun hviler stolt i sig selv. Det gør hende lidenskabelig og elskværdig. Beruselsen flyder igennem mine åre og i mit sind.

Hun smiler meget til mig mens vi snakker. Hendes læber, der er smukt beklædt med en flot rød læbestift, fortrænges af og til på sødeste vis af hendes hvide smil. Et smil, der lokker dig tættere og tættere på hende.  

Intet virker kunstigt. Intet virker påtaget. Alt hvad hun gør og siger virker så hjertefyldt og ærligt. Hun taler sig hurtigt ind i hjertekulen på mig, og jeg fornemmer at hun nyder mit ydmyge bidrag til samtalen og mit bidrag til stemningen, kemien og den stigende interesse for os og mellem os.

Safterne stiger, så jeg afklædes mit tøj og går derefter ud og tager et dejligt, varmt bad. Da jeg kommer ud fra badet, og føler mig fyldt med energi, kommer Magnolie hen til mig. Jeg er klar. Hun er klar. Vi er klar til at gå tilbage til hendes værelse. Hun tager mig blidt i hånden, som kun en lidenskabelig elskerinde kan gøre det og føre mig roligt tilbage til hendes værelse. Jeg får lidt præstationsangst, ”mon jeg nu kan gøre det godt for hende”. Hun er beæret over at jeg også tænker hendes nydelse ind i min oplevelse. Vi er enige om, at ”Vi hjælpes ad, om at gøre det rigtig godt for hinanden, så vi begge nyder hele vores tid sammen”.

Håndklædet omkring falder på gulvet. Vi står og krammer og kysser lidenskabeligt hinanden. Læberne mødes igen og igen, og min læber kysser blidt hendes hals. Jeg står nøgen. Hun er iført en elegant mørkegrøn kjole, der afslører hendes smukke, feminine kropslige træk. Magnolies kjole er så fin og fremhæver alle de mange smukke træk ved hende. Det er så jeg hører hjerteklang og englesang. Jeg vækker blikket mod hendes øjne, for hendes øjne er smukke og betagende. Der står jeg, og føler mig attrået i hendes selskab.

Hendes øjne er som dråbeformet smaragder, der gør hendes kjole store ære. Blikket i hendes øjne og øjenbrynenes bevægelser er på magisk vis dragende for mig. Jeg kan slet ikke lade være med at kigge hende i øjnene, så smukke, så feminine og så elegante er de. 

Synet kan bedst beskrives som et smukt maleri, der kan vække så stærke følelser i dig at du må græde af lykke og benovelse over at overvære maleriet. Som et mageløst maleri af Hyancinthe Rigaud, der pryder de smukke sale på Schloss Charlottenburg.

Lidt efter lidt vender hun sig langsomt om, med ryggen mod mig, og spørger sødt og uskyldigt, om ikke jeg vil hjælpe hende kjolen af. Lidt befippet, får jeg sagt at det vil jeg gerne. Langsomt og gelinde fører jeg kjolen op ad, indtil den ikke længere klæder hendes meget smukke krop. Hendes nøgne ryg hviler på mit bryst og hun tager mine hænder og lader dem langsomt føre fra hendes lår op til hendes barm. 

Alt ved Magnolie er så smukt. Som Venus’ fødsel af Botticelli.

Efter vores ”seance”, hvor jeg gispende forsøger at få pusten og konsumere alle de fantastiske følelser som Magnolier har givet mig undervejs, fortsætter snakken, der i ny og næ afbrydes af latternes milde toner og glædens rus, hænder der fletter sig sammen, benene der fletter sig sammen, og kys, der bliver dybere og mere lidenskabelige. Våde, frække blikke i Magnolies øjne, der kalder på mig. De kalder mig hen til hende. De kalder mig tættere på hende. Tiden går, og vi afslutter vores arrangement. Ingen stress. Ingen skynden på. Det hele foregår i et roligt, afslappet og venligt tempo, som er ganske særligt.  

Hele vejen ud af lejligheden er et stort kysseri, der ikke kan slippes af os begge.

Jeg bliver ikke ked af det, for jeg føler mig overordentlig glad. Alligevel er det som om at tårene banker lidt forsigtigt på, og øjnene dukkes i aftenmørkets skær. 

Jeg får straks et savn til hende, men jeg må bare glæde mig over, at hun er her og at jeg gerne må komme på besøg en anden gang.  

Da jeg har forladt Magnolie og går for mig selv nede på gaden, nynner jeg de fortryllende toner og indimellem teksten fra Serenaden fra ”Der Var Engang” af Drachmann og Lange-Müller. Den er så smuk, så smuk som Magnolie.

Pludselig får jeg en besked fra Magnolie, om at jeg har glemt noget. Jeg skynder mig tilbage til hende. Hun åbner døren og jeg får flere kys fra hende end jeg kan tælle. Benovet og rød i ansigtet over den fornemme gestus fra Magnolie, får jeg taget mig sammen til at sige på gensyn.

Hele vejen ud til min bil nynner jeg Serenaden, som i afslutningsscenen i filmen Det Forsømte Forår, hvor vores tre ”helte” går ned langs den smukke allé til tonerne af Serenaden. Hele turen hjem i bilen, lader jeg tonerne af Serenaden tage mig tilbage til Magnolie, og min helt vidunderlige stund sammen med hende.

Kære Magnolie, lige nogle ord til dig: Vielen Dank. Jeg har ikke følt mig så levende i lang tid, som jeg føler mig nu og det er takket være dig. Mange tak for en vidunderlig erotisk oplevelse med dig. Jeg glæder mig meget til at få lov til at udforske tantra-delen sammen med dig. Du har hermed fået dig en ny beundrer. 
Du er vidunderlig. 

Magnolie, ”In an endless garden of flowers, I will always pick you.” 

Med inspiration fra en af Walt Disneys personlige favoritter:
Magnolie, du er lige så dejlig som dit navn
Magnolie, du er en smuk solnedgang i en ramme
Du er klædt i elegante kjoler
Du bærer en kærlig duft
Enhver kan se en trone ville være dit rette sted
Magnolie, hvis du giver dit hjerte en chance
Vil hjertet føre dig til romancens rige
Der vil du se dine drømme udfolde sig
Magnolie, du er den sødeste solstråle i en tid opslugt af mørke 

 
Min største hengivenhed
Din "DenSidsteKavaler".

Dear @DenSidsteKavaler, an ocean of compliments<3 ... I don't know if I can find the right words to say thank you.
Thank you so much for the beautiful words you found for me, for your poetry<3
Thank you for letting me meet you, for letting me share some magical moments with you<3 ... just a few moments that will remain unforgettable ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Magnolie har fundet sin egen High End niche i GP showet , det er der få andre der også har. Det der kendetegner disse High End piger er et fantastisk udseende og gode evner til at få kunden til at føle sig som værende noget særligt og godt tilpas.De fysiske rammer er som regel også smagfuldt indrettet. Stor respekt for dette.

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej @DenSidsteKavaler

Åbenbart din profil navn afspejler dig, sådan er kavaler som dig det er sjældent at find i dag og respekt for det , men skal behandle kvinder som du gjorde, 

Tak for din fine fortælling om din oplevelse,så må jeg glæder sig til Magnolie kommer tilbage til mørke Jylland ;)

Venlig hilsen Sebmus 

 

Redigeret af Sebmus

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sebmus skrev, den 11.11.2020 at 18:16:

Hej @DenSidsteKavaler

Åbenbart din profil navn afspejler dig, sådan er kavaler som dig det er sjældent at find i dag og respekt for det , men skal behandle kvinder som du gjorde, 

Tak for din fine fortælling om din oplevelse,så må jeg glæder sig til Magnolie kommer tilbage til mørke Jylland ;)

Venlig hilsen Sebmus 

 

Tusind tak Sebmus for de pæne ord. Dem værdsætter jeg.

Jeg er meget glad ved, at mit indlæg er modtaget med vældig god respons. Det værdsætter jeg bestemt.

/ DenSidsteKavaler

Del dette indlæg


Link til indlæg
King Dingeling skrev, for 1 time siden:

@DenSidsteKavaler Dit første indlæg er godt nok i en klasse for sig. Fantastisk skrevet. Jeg ser frem til at læse dine anmeldelser fremover. 

Kære King Dingeling

Tusind tak for de pæne ord og komplimentet. Det er meget værdsat. 

Rigtig godt nytår!

/ DenSidsteKavaler

Del dette indlæg


Link til indlæg
DenSidsteKavaler skrev, den 10.11.2020 at 21:26:

D’herrer og De damer, dette indlæg er mit første her på EG. Jeg har længe fulgt med på sidelinjen og måtte sande, at i dette øjeblik faldt det mig – for første gang - naturligt ind, at oprette en bruger her. Indlægget er dedikeret til den uforglemmelige stund, jeg delte med en meget smuk, meget videbegærlig og vidunderlig kvinde: Magnolie. 

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Tantra/

D’herrer og De damer, jeg håber at mine ord vil vække glæde, begejstring og nysgerrighed for Magnolie, samt at I vil nyde at læse indlægget med samme fornøjelse, som jeg har haft ved at føre pennen.

MØDET MED MAGNOLIE
Det er søndag. Det er en kold novemberaften. Mørket har sænket sig over hovedstadens bygninger, så lyset fra bilerne, tankstationerne og gadelygterne får lov at gløde som små stjerner tæt på os mennesker. Luften omkring mig emmer af min parfume. Den er frisk, let og smigrende.

Jeg er klædt i en nystrøget, hvid skjorte med mørkerødt slips, der har små broderinger, sorte sko man kan spejle sig i og en lang frakke, der holder mig varm. De sorte handsker er trukket godt op over fingrene og mine hænder. I disse holder jeg en stor buket mørkerøde roser, 20 styks, et fødselsdagskort med en personlig hilsen og en pakke chokolade. Magnolie har haft fødselsdag nogle dage forinden, så naturligvis skal hun have en gave.

De sorte gardiner trækkes fra. Døren går op. En meget smuk kvinde træder ud og byder mig velkommen. Hun har det sødeste og varmeste smil, der gør mig blød i knæene og straks tager mig tilbage til det øjeblik, hvor jeg som en lyslokket ung og genert knægt oplever min første store kærlighed smile sødt til mig. ”Hej og velkommen”, siger hun. Hun har fortryllet mig ind i en lykkelig rus, som kun mine drømme evner.

Vi kommer ind Magnolies værelse. 

Der er gjort klar til lidenskab. Der er gjort klar til elskov. Værelset er rummeligt og moderne dog med et hjemligt touch. Værelset er rent og ryddeligt. Med tilføjelse af diskrete og friskduftende olier og parfumer har Magnolie gjort værelset til et romantisk paradis. Små stearinlys er tændt i den ene side. De gløder og kaster skygger på de hvide vægge. Der er halvmørkt i værelset. Det er frækt og det tænder mig. Der er en stemning af, at noget lidenskabeligt og ”forbudt” snart skal udfolde sig i værelset. 

Magnolie er en kreativ sjæl. Indretningen i rummet fremstår feminint og romantisk, hjemligt og hyggeligt. 

Rummet afspejler Magnolie, som hun er og hvor er jeg helt igennem lykkelig for det.

Jeg snuser luften i rummet til mig. Mit hjerte banker. Jeg forvilder mig i duftene. Det smiler Magnolie over. Hun griner sødt over det. Luften emmer diskret og frisk af olier og parfume. Magnolie har dannet den perfekte ramme om lidenskabelig elskov.

På et lille bord, står Magnolies egne olier, der dufter så vidunderligt fortryllende som blomsterhaverne på Egeskov slot og Gavnø slot. Så mange forskellige og helt vidunderlige dufte. Dufte der gør dig glad. Dufte der gør dig opstemt. Dufte der minder dig om, at der også findes noget godt her i livet. Duftene vækker mit begær, og drager mig tættere og tættere på Magnolie.

Vi sætter os sammen i hendes sofa, hvor snakken netop forbliver interessant, fængende og mindeværdig. Hun er høflig og åbenhjertet. Magnolie er en kvinde, der er velsignet med en høj intelligens, en dygtig evne for at reflektere over holdninger og en beundringsværdig evne til at ville bidrage aktivt til, at samtalen flyder som om vi har kendt hinanden i tyve år, eller mere. Som om vi er gamle venner og endelig har genset hinanden efter mange år. Hvert sekund, hvert minut er jeg i hendes vidunderlige selskab, hvor jeg føler mig fri, afslappet, aktivt deltagende i fantastiske samtaler og samtidigt føler jeg mig hjemme, som i netop at føle sig ”hjemme”. Hun er feminin og hun hviler stolt i sig selv. Det gør hende lidenskabelig og elskværdig. Beruselsen flyder igennem mine åre og i mit sind.

Hun smiler meget til mig mens vi snakker. Hendes læber, der er smukt beklædt med en flot rød læbestift, fortrænges af og til på sødeste vis af hendes hvide smil. Et smil, der lokker dig tættere og tættere på hende.  

Intet virker kunstigt. Intet virker påtaget. Alt hvad hun gør og siger virker så hjertefyldt og ærligt. Hun taler sig hurtigt ind i hjertekulen på mig, og jeg fornemmer at hun nyder mit ydmyge bidrag til samtalen og mit bidrag til stemningen, kemien og den stigende interesse for os og mellem os.

Safterne stiger, så jeg afklædes mit tøj og går derefter ud og tager et dejligt, varmt bad. Da jeg kommer ud fra badet, og føler mig fyldt med energi, kommer Magnolie hen til mig. Jeg er klar. Hun er klar. Vi er klar til at gå tilbage til hendes værelse. Hun tager mig blidt i hånden, som kun en lidenskabelig elskerinde kan gøre det og føre mig roligt tilbage til hendes værelse. Jeg får lidt præstationsangst, ”mon jeg nu kan gøre det godt for hende”. Hun er beæret over at jeg også tænker hendes nydelse ind i min oplevelse. Vi er enige om, at ”Vi hjælpes ad, om at gøre det rigtig godt for hinanden, så vi begge nyder hele vores tid sammen”.

Håndklædet omkring falder på gulvet. Vi står og krammer og kysser lidenskabeligt hinanden. Læberne mødes igen og igen, og min læber kysser blidt hendes hals. Jeg står nøgen. Hun er iført en elegant mørkegrøn kjole, der afslører hendes smukke, feminine kropslige træk. Magnolies kjole er så fin og fremhæver alle de mange smukke træk ved hende. Det er så jeg hører hjerteklang og englesang. Jeg vækker blikket mod hendes øjne, for hendes øjne er smukke og betagende. Der står jeg, og føler mig attrået i hendes selskab.

Hendes øjne er som dråbeformet smaragder, der gør hendes kjole store ære. Blikket i hendes øjne og øjenbrynenes bevægelser er på magisk vis dragende for mig. Jeg kan slet ikke lade være med at kigge hende i øjnene, så smukke, så feminine og så elegante er de. 

Synet kan bedst beskrives som et smukt maleri, der kan vække så stærke følelser i dig at du må græde af lykke og benovelse over at overvære maleriet. Som et mageløst maleri af Hyancinthe Rigaud, der pryder de smukke sale på Schloss Charlottenburg.

Lidt efter lidt vender hun sig langsomt om, med ryggen mod mig, og spørger sødt og uskyldigt, om ikke jeg vil hjælpe hende kjolen af. Lidt befippet, får jeg sagt at det vil jeg gerne. Langsomt og gelinde fører jeg kjolen op ad, indtil den ikke længere klæder hendes meget smukke krop. Hendes nøgne ryg hviler på mit bryst og hun tager mine hænder og lader dem langsomt føre fra hendes lår op til hendes barm. 

Alt ved Magnolie er så smukt. Som Venus’ fødsel af Botticelli.

Efter vores ”seance”, hvor jeg gispende forsøger at få pusten og konsumere alle de fantastiske følelser som Magnolier har givet mig undervejs, fortsætter snakken, der i ny og næ afbrydes af latternes milde toner og glædens rus, hænder der fletter sig sammen, benene der fletter sig sammen, og kys, der bliver dybere og mere lidenskabelige. Våde, frække blikke i Magnolies øjne, der kalder på mig. De kalder mig hen til hende. De kalder mig tættere på hende. Tiden går, og vi afslutter vores arrangement. Ingen stress. Ingen skynden på. Det hele foregår i et roligt, afslappet og venligt tempo, som er ganske særligt.  

Hele vejen ud af lejligheden er et stort kysseri, der ikke kan slippes af os begge.

Jeg bliver ikke ked af det, for jeg føler mig overordentlig glad. Alligevel er det som om at tårene banker lidt forsigtigt på, og øjnene dukkes i aftenmørkets skær. 

Jeg får straks et savn til hende, men jeg må bare glæde mig over, at hun er her og at jeg gerne må komme på besøg en anden gang.  

Da jeg har forladt Magnolie og går for mig selv nede på gaden, nynner jeg de fortryllende toner og indimellem teksten fra Serenaden fra ”Der Var Engang” af Drachmann og Lange-Müller. Den er så smuk, så smuk som Magnolie.

Pludselig får jeg en besked fra Magnolie, om at jeg har glemt noget. Jeg skynder mig tilbage til hende. Hun åbner døren og jeg får flere kys fra hende end jeg kan tælle. Benovet og rød i ansigtet over den fornemme gestus fra Magnolie, får jeg taget mig sammen til at sige på gensyn.

Hele vejen ud til min bil nynner jeg Serenaden, som i afslutningsscenen i filmen Det Forsømte Forår, hvor vores tre ”helte” går ned langs den smukke allé til tonerne af Serenaden. Hele turen hjem i bilen, lader jeg tonerne af Serenaden tage mig tilbage til Magnolie, og min helt vidunderlige stund sammen med hende.

Kære Magnolie, lige nogle ord til dig: Vielen Dank. Jeg har ikke følt mig så levende i lang tid, som jeg føler mig nu og det er takket være dig. Mange tak for en vidunderlig erotisk oplevelse med dig. Jeg glæder mig meget til at få lov til at udforske tantra-delen sammen med dig. Du har hermed fået dig en ny beundrer. 
Du er vidunderlig. 

Magnolie, ”In an endless garden of flowers, I will always pick you.” 

Med inspiration fra en af Walt Disneys personlige favoritter:
Magnolie, du er lige så dejlig som dit navn
Magnolie, du er en smuk solnedgang i en ramme
Du er klædt i elegante kjoler
Du bærer en kærlig duft
Enhver kan se en trone ville være dit rette sted
Magnolie, hvis du giver dit hjerte en chance
Vil hjertet føre dig til romancens rige
Der vil du se dine drømme udfolde sig
Magnolie, du er den sødeste solstråle i en tid opslugt af mørke 

 
Min største hengivenhed
Din "DenSidsteKavaler".

Jeg er på ingen måde enig i noget af det som er skrevet om Magnolie. Jeg besøgte hende sidste år. (havde bestilt en time Platinum)  Fik allerede skæld ud inden jeg mødte hende på sms, da jeg ikke havde skrevet og bekræftet mindst en time før mødet. 
Og da mødet skulle foregå var jeg blevet informeret om at vores møde var udsat 15 min. Jeg skrev da fra bilen 1 minuts gang fra hendes adresse,  at jeg nu var der ( 5 min. før aftalt tid.) Jeg skulle da havde først have skrevet da jeg stod ved hendes dør, da andet ikke kunne bruges til noget.

Blev vist op og fik en masse skæld ud, at hun var lige ved at blokere mig med mere, og fik så omsider et langt moderligt kram, hvilket virkede helt forkert. Da agendaen var sex og ikke omsorg.

Hendes krop er der ikke noget at klage på, men ansigtet var for mig ikke af de kønneste. undskyld og ret mig venligst. Det er ikke for at genere hende. Øjnene er meget tilbagetrukket.

Seancen var ikke vellykket, ikke at det var hendes skyld, men for mig blev det en dårlig oplevelse. Fik også skæld ud over at jeg rørte for meget ved hendes hår, kyssede for meget, og meget mere. 

På et tidspunkt kom der 2-3 piger meget højlydt ind i lejligheden, som langt om længe resulterede i at Magnolie røg ud af sengen og gav pigerne et møgfald (med åben dør hvor en af pigerne kiggede nysgerrigt ind til dagens gæst. 

 

Alt i alt var det en oplevelse som ikke behøver gentagelse, som tillige med var første gang for mig med en gp. 

Har siden besøgt flere andre gp'er og været meget tilfreds med de ydelser de har ydet. 

hilsen en skuffet gæst. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mr.Bigs skrev, for 34 minutter siden:

Jeg er på ingen måde enig i noget af det som er skrevet om Magnolie.

Ærgerligt hvis du mødte hende på en dårlig dag. Det kan jo sagtens være at hun har haft en masse "bøvl" med andre kunder og pigerne på stedet som lige kulminerede da du havde aftalen. Skønhed er selvfølgelig subjektivt, men jeg har oplevet hende som en virkelig smuk kvinde, og hendes øjne udstrålede en masse varme til mig. Hun tog også initiativet til at kysse mig på hendes helt specielle måde som jeg ikke har prøvet fra andre, og det var ikke noget der blev sparet på.

Hun er forholdsvis lang tid ad gangen på stedet i København, og de andre værelser bruges vist mest af piger der bare er der få dage. Hun går meget op i at der er rent og pænt, og det er muligt det er grunden til konflikten hvis de andre piger ikke har hendes standard.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mr.Bigs skrev, for 8 timer siden:

Jeg er på ingen måde enig i noget af det som er skrevet om Magnolie. Jeg besøgte hende sidste år. (havde bestilt en time Platinum)  Fik allerede skæld ud inden jeg mødte hende på sms, da jeg ikke havde skrevet og bekræftet mindst en time før mødet. 
Og da mødet skulle foregå var jeg blevet informeret om at vores møde var udsat 15 min. Jeg skrev da fra bilen 1 minuts gang fra hendes adresse,  at jeg nu var der ( 5 min. før aftalt tid.) Jeg skulle da havde først have skrevet da jeg stod ved hendes dør, da andet ikke kunne bruges til noget.

 

Well, the premises I'm renting in Copenhagen only opened in July 2020, so I don't even know where you visited me a year ago ...
I plan my appointments in advance and prepare for each appointment individually. When I make an appointment, I inform every gentleman that the appointment must be confirmed 60 minutes in advance so that I have enough time (at least 60 minutes) to take a shower, make the bed fresh, and put on fresh make-up ... if an appointment is not confirmed in time, I have too little time to prepare for the meeting - this leads to the appointment being canceled by myself and the number being blocked. It has to do with mutual respect. I like to meet a great gentleman on an equal footing
and with MUTUAL respect. In exceptional cases (if there was a valid reason for the late confirmation) I can still accept an appointment confirmation that is 15 minutes late with a time difference (meeting 60 minutes after confirmation) - this has absolutely nothing to do with whether the customer is at the originally agreed one , however LATE confirmed time at the address may or may not be. This is also about mutual respect.
I'm sorry you didn't like my  - why did you even stay? I turn down customers who I don't like.
To be honest, I don't even know if we actually met, I usually know every one of my customers, but I am not aware of the situation described above as shown above. Possibly I terminated the agreement after belated confirmation (?) ... or here the meeting was actually described very differently than it actually happened ...
Nevertheless, should we actually have met, I am sorry that you did not like me and the sex with me.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lauersen skrev, for 9 timer siden:

Ærgerligt hvis du mødte hende på en dårlig dag. Det kan jo sagtens være at hun har haft en masse "bøvl" med andre kunder og pigerne på stedet som lige kulminerede da du havde aftalen. Skønhed er selvfølgelig subjektivt, men jeg har oplevet hende som en virkelig smuk kvinde, og hendes øjne udstrålede en masse varme til mig. Hun tog også initiativet til at kysse mig på hendes helt specielle måde som jeg ikke har prøvet fra andre, og det var ikke noget der blev sparet på.

Hun er forholdsvis lang tid ad gangen på stedet i København, og de andre værelser bruges vist mest af piger der bare er der få dage. Hun går meget op i at der er rent og pænt, og det er muligt det er grunden til konflikten hvis de andre piger ikke har hendes standard.

Vi må håbe at det var en enestående oplevelse, jeg havde. Det virker som om alle har haft en rigtig god en af slagsen med Magnolie. 

Tænkte bare at min oplevelse skulle med også.

God vind derude. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Tantra skrev, for 2 timer siden:

Well, the premises I'm renting in Copenhagen only opened in July 2020, so I don't even know where you visited me a year ago ...
I plan my appointments in advance and prepare for each appointment individually. When I make an appointment, I inform every gentleman that the appointment must be confirmed 60 minutes in advance so that I have enough time (at least 60 minutes) to take a shower, make the bed fresh, and put on fresh make-up ... if an appointment is not confirmed in time, I have too little time to prepare for the meeting - this leads to the appointment being canceled by myself and the number being blocked. It has to do with mutual respect. I like to meet a great gentleman on an equal footing
and with MUTUAL respect. In exceptional cases (if there was a valid reason for the late confirmation) I can still accept an appointment confirmation that is 15 minutes late with a time difference (meeting 60 minutes after confirmation) - this has absolutely nothing to do with whether the customer is at the originally agreed one , however LATE confirmed time at the address may or may not be. This is also about mutual respect.
I'm sorry you didn't like my  - why did you even stay? I turn down customers who I don't like.
To be honest, I don't even know if we actually met, I usually know every one of my customers, but I am not aware of the situation described above as shown above. Possibly I terminated the agreement after belated confirmation (?) ... or here the meeting was actually described very differently than it actually happened ...
Nevertheless, should we actually have met, I am sorry that you did not like me and the sex with me.

Jeg kunne ikke drømme om at skrive en anmeldelse om en oplevelse jeg ikke har haft. Længere er den ikke. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mr.Bigs skrev, 1 time siden:

Jeg kunne ikke drømme om at skrive en anmeldelse om en oplevelse jeg ikke har haft. Længere er den ikke. 

I do not know your dreams and I also do not know the situation you are describing! In my life, the exact situation you describe never happened, so in your story - either things were invented or there was no meeting at all! I'm always open to constructive criticism - but I don't like it when you twist the facts, add things to things or even invent complete stories.However, I suspect that there was contact and an appointment between us, but you did not confirm in time ...
As I can see from your above letter, you have little understanding for the fact that an agreed appointment is confirmed in good time, because as a customer and gentleman you respect the fact that a lady needs enough time to prepare for a date with him. In my case, the appointments will be confirmed 60 minutes in advance. My customers appreciate my approach, that I prepare myself exclusively for him - they are great gentlemen - each and every one of you.
I have great doubts that you wast ever be my customer, because I absolutely cannot confirm the story you portrayed...

Hug<3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...