Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg var sammen med Ava Pia for næsten en uge siden, og jeg er stadig uheldig over effekten af at møde hende. Og jeg er ked af den meget sene anmeldelse. Jeg overvejede, om jeg skulle gøre det eller ej. Fordi jeg ville have mindet helt for mig selv. Men dette er et stort og romantisk øjeblik, som jeg følte, at verden havde brug for at vide om. Men oplevelsen - bare uforklarligt. Så bære med mig, fordi det er ret langt

Efter et møde med nogen har jeg for vane at registrere min oplevelse i min personlige dagbog, og det var ikke anderledes denne gang. Jeg gør det samme dag, så jeg kan registrere så mange detaljer, som jeg kan huske fra mit minde. Jeg skriver aldrig anmeldelser her. Men med Ava overvejede jeg det i løbet af de sidste par dage og oprettede endda en eroguide-konto. Jeg har været tilbageholdende og tænkt siden da, om jeg skulle skrive denne anmeldelse eller ej. Også fordi Ava har rigtige mange anmeldelser her - men efter min mening tror jeg ikke, at antallet af anmeldelser, der allerede er skrevet, gør hende nok retfærdig. Og enhver, der har været sammen med hende mindst en gang, vil helt sikkert være enig med mig 100% i indholdet af den anmeldelse, som jeg har skrevet. Hvis du på et eller andet tidspunkt begynder at undre dig over livagtighed i detaljer, skyldes det, at det er en ‘kopiere og indsætte’ fra min dagbog.

til at begynde med var det så let at lave aftalen. Hun taler anstændigt og forståeligt engelsk. Det var mere end hvad jeg havde forventet for en pige, der er fra Østeuropa. Lejligheden og stedet er diskret og ligger på en næsten øde gade. Men meget tæt på offentlig transport. Jeg kom der til tiden, og hun inviterede mig ind i et sort lingerie, der forstærkede hendes kurver endnu mere. det fik mig tændt med det samme. penge skiftede hænder og hurtigt brusebad blev tilbudt, og jeg kom tilbage ind i lokalet med Ava og hun ventede nøgen og klar til mig.

Det startede med at Ava kyssede mig meget langsomt. Det var dybe og våde kys som en ægte GFE. Forestil dig med masser af tunge brug (jeg bad ikke om det, men jeg vil ikke klage :)). Hun lod mig også løbe mine hænder gennem hendes hår (jeg kender ikke mange piger, der tillader dette, mens de kysser), og så begyndte hun at kysse endnu dybere. det fik mig til at føle, at jeg var hendes rigtige kæreste. sandeste dybe våde tunge kys til en GFE - aflever de bedste 'GFE' kys i min levetid. Mens hendes hånd havde travlt med den lille mand og hans venner;)

videre til bj. Det startede langsomt, pænt og let. Derefter begyndte bevægelsen at blive mere intens, og jeg kunne føle tungen bevæge sig omkring den lille mand på umulige måder. det var vådt og sjusket. hun ‘deep throated’ så meget som hun kunne tage ind, men jeg kunne mærke enden på hendes hals, og der var ingen ‘gag’. Den lille mand i hendes mund drypper våd fra spids til kugler ud. Og jeg holdt håret op for at se hendes læber viklet rundt om den lille mand. Jeg så også, hvor dedikeret hun var med den lille mand, og hun lavede disse poppende lyde, der underligt gjorde mig mere liderlig. Blowjob blev også blandet med lidt handjob. det blev efterfulgt af 69 - dejligt stønn og følelsen af Ava’s varme mælkebærere på min kolde mave var fantastisk. så var den måde, hvorpå hun spurgte - 'do you want sex' så sød, og den ikke så lille mand ønskede ikke at vente mere.

Kondom på og Ava på toppen, og den ikke så lille mand gik så let ind - ingen smøring, ingen olie, ingen spyt. Jeg kunne mærke fugtigheden og varmen, selv med kondomet på - uforklarlig følelse. med Ava på toppen, der kørte mig, og mælkebærerne, der dinglede foran mine øjne, var et syn, jeg aldrig kunne glemme i min levetid - tak Ava :). Ava kan virkelig godt lide og nyder den opmærksomhed, brysterne og brystvorterne får - jo mere du slikker dem, desto mere intens får jamret. et par minutter inde, og jeg beder om ‘doggy’, men hun sagde 'you on top'. Jeg vidste ikke årsagen til det indtil et par minutter senere. med mig på toppen og jeg glider så let ind igen. På dette tidspunkt var jeg langt fra hendes ansigt, men da jeg fortsatte med at bevæge mig, blev hun mere og mere ophidset. Hun viklede benene om mine hofter tæt og hænderne rundt om min nakke, og hun trak mig tættere på ansigtet. Med den ene hånd på min nakkefast begyndte hun at lege med læberne med den anden hånd. Jeg fornemmede, at hun nød det så meget, fordi hendes ansigt og bryster var så RØDE og VARME. og hun så vred ud (måske er det i mit sind), da jeg stoppede et øjeblik. hvis jeg kunne læse tanker, ville hendes sind have sagt - 'why the fuck did you stop now'. Og mine venner, det tændte mig endnu meree. så det var nødt til at stoppe, så jeg ikke eksploderede lige der. Jeg sked Ava, og hun leger igen med sig selv så hårdt, mens jeg kører på hende - hun kunne ikke få nok af det. Så jeg besluttede at give Ava det, hun ønskede.

Jeg satte Ava på ryggen, og jeg begynder at slikke - hun var lidt tilbageholdende, men hun gav efter. og jeg kunne føle og høre, at hun begyndte at nyde det så meget. hun så igen på ansigtet, at hun ville have det så meget og viklede begge hænder omkring mit hoved. begyndte derefter at løbe fingrene gennem mit hår. så begyndte hun at skubbe mit hoved så hårdt mod læberne og roteret hofterne op og ned for at bruge min tunge, som hun ville. Stønene var meget virkelige og blev virkelig intense med et par 'Oh my god' nu og da. Mens den ene hånd skubbede mit hoved ind, begyndte hun at lege med sit bryst på en speciel måde. Først begyndte hun at fnise med sin ene bryst og derefter klemte hendes brystvorter så hårdt. Så videre til det andet bryst - jiggle og klem brystvorterne hårdt. Hun gjorde alt dette, mens hun bider ned på sine underlæber og stønnede på samme tid. selvfølgelig måtte jeg tage pauser bare for at se på, hvad hun lavede, og det var ikke så let at gøre. På samme tid, da hun klemte mit hoved så hårdt mellem lårene - jeg kunne mærke nydelsen og rysten, der gik gennem hendes krop. Ikke engang en meget god skuespiller kan falske denne slags følelse. Hun løsnede sig bare - et syn at se og nyde. for dette fik jeg en lille hvid tåge af rigtig ‘grool’ eller ‘squirt’ - lidt salt men lækker. det var så klæbrig og så lækkert, jeg kan kun sige, at det smagte som Ava, og jeg kalder smagen - AVA PIA. og så forsøgte jeg at gå ind igen, og hun sagde - 'I finish'. Men det stoppede mig ikke, og jeg fortsatte lidt mere og igen - endnu en orgasme - fabelagtig.

Jeg er stadig hård på dette tidspunkt. Vi prøvede derefter ‘doggy’ i et par minutter. Skift til Ava på toppen igen, denne gang var endnu bedre end første gang. Kondom ud og videre til noget dejligt vådt blowjob og handjob igen med begge hænder - det fik mig til at krølle tæerne af spænding, men jeg var stadig nødt til at prøve meget hårdt for at holde det inde. De små kugler fik også god opmærksomhed denne gang. Det var rart og så længe jeg ville. Derefter trækker jeg hende ind til endnu en runde med varme våde kys, mens jeg presser, hvad mine hænder kunne få fat i. Så dinglede hun brysterne i mit ansigt som druer, og jeg gik på dem som et egern. Så kom et af højdepunkterne - jeg bad hende om at ‘grind me bareback’ og til min overraskelse sagde hun 'OK'. Følelsen af hendes våde læber på den lille mand var så himmelsk - den ‘grool’, der dækkede den lille mand, gjorde det endnu mere mindeværdigt. Jeg husker stadig fugtighed. Fortsatte med lidt flere kys med Ava på siden, mens hun strøg den lille mand.

kondom på og Ava på toppen og derefter mere missionær. Skift til ‘reverse cowgirl’, og udsigten til hendes bag at gå op og ned på den lille mand var et syn at se. Lidt mere missionær bagefter med benene viklet rundt om min talje og hænderne omkring min nakke. Værelset på dette tidspunkt var så varmt og dampende. Det blev efterfulgt af et dejligt slag blandet med en meget våd sjusket handjob. hun gav ikke op til slutningen - selv jeg kunne se, at hun var fysisk træt (den bedste kundeservice - det bedste af enhver pige her). tilbage til handlingen. den ikke så lille mand fik mere speciel behandling fra Ava’s tunge og hænder. Også hun bevægede sit hoved og tunge på måder, der ikke kan beskrives med ord. Men med enklere ord - det var bare tankegang. Og igen nogle kys, bareback slibning og mere blow og handjob. Og nu var det tid for den lille mand at gå hjem. jeg står op for at lege med den lille mand med Ava, der sidder på kanten af sengen. og til sidst eksploderede jeg på hendes smukke bryster. På et tidspunkt så jeg hende vække tungen vildt og få munden så tæt på manden for at få det i munden - en vild en. i sidste ende gjorde hun det ikke. et meget flot klimaks til det bedste GFE i mit liv.

Med Ava bad jeg om enhver stilling, og hun sagde altid 'let us try, but I’m not sure'. der var ingen 'nej' på hendes stillingsliste. Det sætter jeg virkelig pris på. Hvis du er blid og høflig over for Ava, får du det bedste ud af tiden med hende. Behandl hende forsigtigt og med respekt. Og også med nogle piger, hvor jeg bad om GFE, stoppede de normalt med at kysse efter et stykke tid. Jeg bliver ved med at vende tilbage til kyssene, fordi Ava kysser som en drøm som ingen anden. Ava er vild med at kysse, tror jeg efter min mening. Ikke en gang stoppede hun med at kysse mig, før jeg holdt op med at kysse hende og bad om noget andet. Og jeg kan ikke stoppe med at sige nok om det, og jeg kan stadig huske smagen af hendes læber - som mynte. For mig handlede det om GFE - jeg er ligeglad med udseendet. Hvad jeg mener at sige er, at Ava ikke er supermodeltypen, ligesom de andre anmeldelser her nævner, at hun er ‘The Girl next door type’.

Anmeldelsen dækker måske halvdelen af, hvad jeg kunne huske, skete. og rækkefølgen af begivenheder, er jeg 100% sikker på, også er blandet. Selvom jeg skrev det ned samme dag, kan jeg stadig ikke huske alle detaljerne i mødet. Jeg kunne også sætte ord på kun 1% af de følelser, jeg oplevede, og de sindsbevægelserne, som jeg gik igennem under mødet med Ava. En ting, hvorfor du ser mig forelsket i Ava er, at jeg ikke har været sammen med så mange piger som nogle af de mere erfarne drengene her. Og jeg har heller ikke været sammen med nogen så ung før.

For at afslutte anmeldelsen: Jeg var normalt en, der altid brugte forummet til at læse anmeldelser for at beslutte, om en pige skulle mødes. men Ava Pia har fået mig til at oprette en konto her. Bare så jeg kan fortælle min oplevelse her og gemme den i al evighed.

 

En virkelig minde blæser oplevelse.

 

Jeg er ikke sikker på, hvor brød jeg bliver i fremtiden, for jeg vil besøge hende igen og igen og igen helt sikkert.

Alting - 10/10 for mig

EN MEGET TILFREDS KUNDE

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mærkelig sprogbrug  - "mælkebærere" har jeg dog aldrig hørt eller set før ! Undtagen måske når nogen rent faktisk bærer en kande eller spand med mælk...

Og: "jeg fornemmede, at hun nød det så meget, fordi hendes ansigt og bryster var så RØDE og VARME. og hun så vred ud (måske er det i mit sind), da jeg stoppede et øjeblik. hvis jeg kunne læse tanker,..."

Somehow ligner det altså ikke rigtigt dansk.... Men kan selvfølgelig være skrevet af en herre med dansk som andetsprog - eller lidt brugtba PR for en i øvrigt højt anpris kvinde (også af mig selv) på falderebet inden hun går på pension.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
newpussyhunter2 skrev, for 20 minutter siden:

Mærkelig sprogbrug  - "mælkebærere" har jeg dog aldrig hørt eller set før ! Undtagen måske når nogen rent faktisk bærer en kande eller spand med mælk...

Og: "jeg fornemmede, at hun nød det så meget, fordi hendes ansigt og bryster var så RØDE og VARME. og hun så vred ud (måske er det i mit sind), da jeg stoppede et øjeblik. hvis jeg kunne læse tanker,..."

Somehow ligner det altså ikke rigtigt dansk.... Men kan selvfølgelig være skrevet af en herre med dansk som andetsprog - eller lidt brugtba PR for en i øvrigt højt anpris kvinde (også af mig selv) på falderebet inden hun går på pension.

 

Jeg har boet i Danmark bare i de sidste 6,5 år ca., og jeg forbedrer mig stadig. Og jeg brugte google translate til nogle engelske ord, hvis jeg er ærlig. Måske er det årsagen.

Redigeret af longman1995

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Onkel Reje
newpussyhunter2 skrev, 1 time siden:

fordi hendes ansigt og bryster var så RØDE og VARME

Blussede, kunne være et andet ord, primært ansigt.

https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=blusse

Tilbød hun Megafransk?

ups citerede forkerte bruger

Redigeret af Onkel Reje
citerede forkerte bruger

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har aldrig kunne forstå når folk skriver en hel " de grå sider roman om deres oplevelse med en GP pige "

Er det ikke nok at skrive om pigen er sød, smuk dejlig etc ?

Kunne godt tænke mig at høre trådstarter, hvorfor en detaljeret beskrivelse af din oplevelse ?

Måske giver det folk et kick ???

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rødovre skrev, for 1 time siden:

Har aldrig kunne forstå når folk skriver en hel " de grå sider roman om deres oplevelse med en GP pige "

Er det ikke nok at skrive om pigen er sød, smuk dejlig etc ?

Kunne godt tænke mig at høre trådstarter, hvorfor en detaljeret beskrivelse af din oplevelse ?

Måske giver det folk et kick ???

bestemt ikke for 'kick'. Hvad jeg betragter som sødt, er måske ikke sødt for en anden person. Alle har forskellige ønsker. Når jeg læste anmeldelser her før, sagde selv meget flinke anmeldelser - f.x. bj var god. Hvad jeg betragtede som en god bj, kunne være dårligt og kedeligt for andre. Så har jeg altid ønsket at vide, hvad pigen gjorde under bj. Så derfor skrev jeg det detaljeret, da jeg havde chancen. Måske forventede nogle, at Ava ville tilbyder 'pornstar bj'. Men for folk som mig, der læser denne anmeldelse, ved, hvad de kan forvente med Ava.

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

longman1995 skrev, for 10 timer siden:

Jeg sked Ava,

Det blev efterfulgt af et dejligt slag blandet med en meget våd sjusket handjob. 

 bareback slibning.

På et tidspunkt så jeg hende vække tungen vildt og få munden så tæt på manden for at få det i munden - en vild en.

En virkelig minde blæser oplevelse.

Jeg er ikke sikker på, hvor brød jeg bliver i fremtiden, for jeg vil besøge hende igen og igen og igen helt sikkert.

Google translate kan være OK, men heller ikke mere 

Der bliver bare mange sætninger, som overhovedet ikke giver mening. Jeg ville foretrække Engelsk, fremfor google dansk...

På trods af det, tak for anmeldelsen!

Dino

Del dette indlæg


Link til indlæg
longman1995 skrev, for 9 timer siden:

Jeg har boet i Danmark bare i de sidste 6,5 år ca., og jeg forbedrer mig stadig. Og jeg brugte google translate til nogle engelske ord, hvis jeg er ærlig. Måske er det årsagen.

Det anede mig, og jeg var meget tæt på at skrive, at det var formuleret meget Google-translate agtigt, men undlod for ikke at fjerne fokus fra den gode fortælling, og skræmme et ærligt nyt medlem væk! :-) Velkommen til.

Redigeret af Gammel rotte

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dinosdk69 skrev, 1 time siden:

 

Google translate kan være OK, men heller ikke mere 

Der bliver bare mange sætninger, som overhovedet ikke giver mening. Jeg ville foretrække Engelsk, fremfor google dansk...

På trods af det, tak for anmeldelsen!

Dino

Tak for det og jeg vil huske det til næste gang. Men hvis du vil have mig til det, kan jeg genindlægge det hele anmeldelsen på engelsk.

Del dette indlæg


Link til indlæg
longman1995 skrev, den 15.10.2020 at 11:46:

Hun taler anstændigt og forståeligt engelsk. Det var mere end hvad jeg havde forventet for en pige, der er fra Østeuropa.

Tak for en god anmeldelse @longman1995

Jeg elsker den ide, der ligger bag din dagbog. Simpelt hen at notere ned.

For at fastholde øjeblikket.

Hvordan var det? Og hvordan stemte det med det, jeg forestillede mig og drømte om? 

Din begejstring for Ava er forståelig, og at du har gjort dig den ulejlighed at sørge for,  at alting i din anmeldelse var på dansk med passende hjælp af google.translate er i mine øjne beundringsværdigt.

Mere af det.

Men ovenstående passus fra din anmeldelse nager mig alligevel. 

Ava er ganske rigtigt østeuropæer, men ud over at være et under af sødme og service, som du selv har oplevet det, er hun også vanvittigt skarp og begavet.

Tag endeligt ikke fejl her.

Og hun taler og skriver noget nært perfekt engelsk.

Jeg har ingen anelse om, hvorfor du bliver overrasket over, at piger fra østeuropa taler forståeligt engelsk.

Min erfaring er, at de østeuropæiske piger, der kommer til DK, i almindelighed ligger langt over gennemsnittet rent intellektuelt. Og skulle jeg tage fejl i den antagelse, er det ikke desto mindre og helt konkret tilfældet med hensyn til Ava.

Jeg tillader mig at antage, at du er ny i gamet og ikke har mødt så mange østeuropæiske GPere

Men jeg glæder mig til flere fede anmeldelser fra din hånd.

Og google-translate er i mine øjne helt i orden. Blot at du deler din dagbog med os :)

Cob

 

Redigeret af cobham

Del dette indlæg


Link til indlæg
cobham skrev, for 23 minutter siden:

Min erfaring er, at de østeuropæiske piger, der kommer til DK, i almindelighed ligger langt over gennemsnittet rent intellektuelt

Det er faktisk et kendt fænomen at de fleste østeuropæiske gp'er har fortid som læger og jurister. De vil bare hellere have sex for penge, eller noget:ph34r:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sweex2 skrev, for 15 minutter siden:

Det er faktisk et kendt fænomen at de fleste østeuropæiske gp'er har fortid som læger og jurister. De vil bare hellere have sex for penge, eller noget:ph34r:

Jeg er enig i, at de begavede østeuropæiske piger ikke er her, fordi de er forelskede i din (eller for den sags skyld min) laskede danske velfærdskrop, hvis det er det, du mener.

Cob

Redigeret af cobham

Del dette indlæg


Link til indlæg
cobham skrev, for 4 timer siden:

Jeg er enig i, at de begavede østeuropæiske piger ikke er her, fordi de er forelskede i din (eller for den sags skyld min) laskede danske velfærdskrop, hvis det er det, du mener.

Cob

Apropos læge, så har jeg en lille "skæg" sidebemærkning. 

En kendt og velanmeldt GP fra Ungarn, som ofte besøgte Danmark, stoppede i faget for et par år siden netop fordi hun blev færdiguddannet som læge, og jobbet som GP ikke længere var nødvendigt, da jobbet som læge ville være tilstrækkeligt rent økonomisk.

Der er ikke nogen dybere mening med min kommentar. Bare en interessant bemærkning/historie, synes jeg selv. 

Edit: Hov, det var Sweex, jeg skulle have citeret.

Redigeret af KindKiddo

Del dette indlæg


Link til indlæg
cobham skrev, for 9 timer siden:

Jeg er enig i, at de begavede østeuropæiske piger ikke er her, fordi de er forelskede i din (eller for den sags skyld min) laskede danske velfærdskrop, hvis det er det, du mener.

Cob

Det var det nu ikke Cob. 

Jeg syntes bare det er en vild påstand du kom med og ville lige sætte den på spidsen. De fleste piger jeg har mødt er søde og rare. De fleste også almindelig dannet. Men at påstå at de generelt er langt over gennemsnittet rent intellektuelt, der syntes jeg måske du overdriver en smule. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Flot anmeldelse. Hun ser rigtig godt ud og virker som en der skal besøges. 

Jeg kan ikke lide følgende fra hendes profil: " Præsenter dig først (dette er for min personlige sikkerhed); også besvarer jeg ikke opkald fra private eller hemmeligt nummer. Det kan indeholde detaljer som disse:
-Din alder
-Din etnicitet
-Udnævnelsens varighed
-Og datoen"

Det er som om at hun vælger kunder uden at skrive hvordan.  Det virker også for personligt at skulle oplyse disse ting. 

KindKiddo skriver: "En kendt og velanmeldt og velanmeldt GP fra Ungarn, som ofte besøgte Danmark, stoppede i faget for et par år siden netop fordi hun blev færdiguddannet som læge, og jobbet som GP ikke længere var nødvendigt, da jobbet som læge ville være tilstrækkeligt rent økonomisk." Der skete også noget tilsvarende men en fra Moldova. Jeg var hos hende flere gange. Hun virkede meget intelligent. 

Jeg er derfor enig i at der findes mange kloge østeuropæiske kvinder som bruger prostitution som forsørgelse mens de studerer. I 70'erne var der en del i avisen om danske kvinder der gjorte det samme. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
KindKiddo skrev, for 6 timer siden:

Apropos læge, så har jeg en lille "skæg" sidebemærkning. 

En kendt og velanmeldt GP fra Ungarn, som ofte besøgte Danmark, stoppede i faget for et par år siden netop fordi hun blev færdiguddannet som læge, og jobbet som GP ikke længere var nødvendigt, da jobbet som læge ville være tilstrækkeligt rent økonomisk.

Der er ikke nogen dybere mening med min kommentar. Bare en interessant bemærkning/historie, synes jeg selv. 

Edit: Hov, det var Sweex, jeg skulle have citeret.

Jeg mødte også en pige engang som læste cand. Merc. Aud på cbs. Det gjorde hun ihvertfald første gang. Anden gang læste hun cand. Polit. Og tredje gang ville hun bare gerne tjene penge nok til at kunne købe en gård, hvor hun ville have heste... Til sidst stoppede jeg bare at spørge ind til hende. 

En pige der jævnligt er her nu, er tilgengæld den sejeste pige jeg har mødt endnu. Hun er kosmetolog og en knokler, som bare vil tage sig af sine børn der hjemme. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
migmanden skrev, for 5 timer siden:

Det er som om at hun vælger kunder uden at skrive hvordan.  Det virker også for personligt at skulle oplyse disse ting. 

Er det "for pesonligt" at oplyse alder og etnicitet. Hvad er så ikke "for personligt"?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Advarsel skrev, for 1 time siden:

Er det "for pesonligt" at oplyse alder og etnicitet. Hvad er så ikke "for personligt"?

Du har fulstendig ret. Det er for personligt. Der er udtryk for diskrimination og forskelsbehandling på subjektive data. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Fun_for_me
migmanden skrev, for 31 minutter siden:

Du har fulstendig ret. Det er for personligt. Der er udtryk for diskrimination og forskelsbehandling på subjektive data. 

Tror du misforstår “Advarsel”s svar. 
Jeg kan da for øvrigt godt forstå hvis pigerne er lidt selektive. Især hvis der er kunder nok i butikken. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
migmanden skrev, for 50 minutter siden:

Du har fulstendig ret. Det er for personligt. Der er udtryk for diskrimination og forskelsbehandling på subjektive data. 

Well, if she has preferences with regards to which customers she wants to receive, that's her right isent it ?

When I asked to meet up with her I put all the information she wanted and got an appointment with no problems at all, she even thanked me for being thorough with my information.

And as @Fun_for_me says if a girl can "afford" to be selective, then why shouldent she ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...