Hop til indhold
Montezi

Atmos - one night in heaven - 11. maj 2013

Recommended Posts

Ja - så blev det endelig tid til et besøg på FKK Atmos i Hamburg. Jeg skulle til bryllup syd for Hannover om fredagen, og fik min kammerat til at sætte mig af ved Atmos på hjemvejen lørdag.

Jeg blev sat af kl. 13.30, og smuttede ind i klubben.

Jeg vil ikke sige at jeg var skuffet, men jeg havde faktisk forventet at stedet var lidt mere ekslusivt. Klubben fejler dog intet, og alt er rent og nydeligt, og på ca. samme niveau som FKK Samya (som er mit eneste reference punkt). Der var heller ikke så mange piger som jeg forventede - ca. 30 - til gengæld var standarden utroligt høj. Der var ikke én eneste pige, jeg ikke syntes var lækker, og kunne have knaldet dem allesammen... uden at føle at jeg måtte "nøjes".

Jeg havde taget en bog med - det er meget rart med noget til at koble af med, så man ikke bare sidder og glor ud i luften - og efter et bad, smuttede jeg op i loungen. Jeg sonderede "terrænet", og fik læst lidt, pigerne var søde, smilende og meget imødekommende, så det blev til lidt smalltalk, og et par tilbud, men jeg var slet ikke klar, og skulle lige se stedet og pigerne an.

Jeg havde fået indtryk af at pigerne i Atmos, godt kunne være lidt aggressive, og nogle blev sure, hvis man afviste dem.... men det oplevede jeg overhovedet ikke én eneste gang på en hel dag. Istedet var de smilende og flirtende, og nogle af dem kom selv og ville snakke/ præsentere sig, og andre ventede på at man selv viste interesse.

Efter et par timer var jeg et smut i baren, da "Jernsvinet" kom over og præsenterede sig, og vi fik en snak, bla. om hans besøg på Optasia. Jeg var ved at være klar til runde 1, og fandt en smuk sorthåret pige som jeg havde snakket lidt med tidligere.

Ina - 25 år - rumæner / 30 min + BJ u. gummi / 70€

Jeg vidste på forhånd at det ikke blev mindblowing GFE, men hun var sød og smuk, og jeg syntes hun var perfekt til åbne ballet med. Jeg havde lidt frygtet at hun ville være "all business" så snart døren blev lukket bag os, men det var hun på ingen måde, men heller ikke rigtigt indlevende. Sexen var udemærket, rigtig dejligt BJ, og fin øjenkontakt under samleje... og der var ikke noget med at få mig gjort færdig i en fart og sendt ud af døren . Men som sagt lidt distanceret - det var helt klart arbejde, så jeg valgte at spare lidt på krudtet, så vi knaldede i forskellige stillinger, til tiden var gået, uden at jeg kom.

Bagefter stødte jeg på Jernsvinet, og mens vi fik snakket om løst og fast, kom en smuk langbenet pige med sort hår over og satte sig, og præsenterede sig som Victoria. Hun kastede hurtigt sin "kærlighed" på Jernsvinet, og lidt efter smuttede de ovenpå, mens jeg smuttede op i loungen med min bog, og skiftevis læste lidt, og nød synet af alle de halvnøgne skønheder i "knep-mig-stilletter, vimse omkring - ikke det værste tidsfordriv. :D

Amira - 25 år - tysker / 30 min. BJ m. gummi / 50€

En times tid senere, og en masse "vielleicht später" til pigernes ellers dejlige tilbud, faldt jeg i snak med en smuk, slank sorthåret sag, som på en eller anden måde fortryllede mig, selvom jeg instinktivt vidste at, hun heller ikke ville levere aftenens højdepunkt. Men hun var sød og smuk, og jeg kunne sgu ikke rigtig stå for hende... og hendes fantastiske krop - slank, langbenet og med den fineste lille kuglerunde røv. På værelset, var det samme rutine som med Ina, men jeg var ved at være "geil", så jeg endte med at komme i hende i missionær. En udemærket session, uden at være fantastisk.

Leoni - 23 år - tysker/serber / 60 min. BJ u. gummi+fisseslik+tungekys / 160€

Jeg havde længe haft kig på denne lille fikse sag, som vimsede rundt topløs, med de smukkeste øjne, dejligste smil og en fantastisk udstråling. Hun kom over til mig, og vi fik snakket lidt frem og tilbage.

Hun var så sød og varm, at jeg totalt smeltede, og vi smuttede ovenpå. Leoni var intet mindre en fantastisk - total GFE, konstant øjenkontakt, dybe hede kys og totalt nærværende. Derudover et formiddabelt BJ, som lidt efter lidt blev til deepthroat. sex i forskellige stillinger - højdepunktet var doggy, med udsigt til hendes dejlige numse, og hænderne om hendes slanke talje. Hun var meget berøringsvenlig, og vi lå indimellem bare og kyssede, og kælede, inden vi genoptog knalderiet. Hun var fantastisk, og jeg var helt solgt. Jeg fik fuld valuta for aftenens største udskrivning, og hun var proffessionel i ordets mest positive forstand.

Victoria - 24 år - ungarer / 30 min. BJ u. gummi / 70€

Efter at have sundet mig, var jeg helt klar på en runde med Victoria, og efter lidt hurtig smalltalk, fandt vi et værelse. Hun var sgu rigtig dejlig... meget smilende og sjov. Vidunderligt BJ, og dejlig sex, med en rigtig smuk og sjov pige... Jeg elsker den slags sex, hvor det hele bare er skæg og ballade.

Leoni - 23 år - tysker/serber / 30 min. BJ u. gummi+tungekys / 90€

På trods af det, kunne jeg ikke rigtig slå Leoni ud af hovedet, men havde også set mig lun på en lille buttet trunte, med MEGET store naturlige babser - den eneste pige i klubben med store bryster - og et rigtig kønt ansigt. Jeg kunne dog ikke finde hende, så da Leoni dukkede op, fik jeg fat på hende, og hun var frisk men klokken var blevet over 01.00, og hun havde fri kl. 02.00, så det kunne kun blive 30 min. Vi fortsatte hvor vi slap et par timer tidligere, og denne omgang var ligeså skøn og intens, som første gang, hun gentog sit fantastiske BJ, og vi tog en laaaaang tur i missionær, krydret med dybe tungekys, og min leg med hendes dejlige b-skåls bryster. Denne gang fik jeg en dejlig intens udløsning oppe i hende, mens vi kyssede lidenskabeligt. Dén pige var bare fantastisk, og medlevende.

Efter afregning og et lækkert farvel kys, smuttede hun hjem, og jeg tog mig endnu et bad. Jeg fandt Jernsvinet i loungen, og vi fik lige opdateret hinanden. Jeg fik øje på den buttede skønhed, som lå dovent i en sofa og så lidt fjernsyn. På trods af at hun var buttet, var hun ikke lasket, alt på hende var fast og stramt, ikke noget der hang eller blævrede... jeg syntes bare hun var såååå fræk, og hende måtte jeg bare have. 8-)

Jeg satte mig hen og snakkede med hende. Hun skulle heldigvis først hjem kl. 04.00, så jeg sagde at jeg meget gerne ville lege med hende, men at jeg havde brug for mindst 30 min, før jeg var klar igen. Dét var hun helt med på, og vi aftalte at jeg fandt hende, når jeg var klar. Hun havde vist haft en sløv aften, og udsigten til lidt ekstra indtjening lige inden lukketid, fik hende - idet mindste på overfladen - til at virke meget interesseret... så var spørgsmålet bare hvordan hun var når døren smækkede, og pengene var hjemme.

Sonia - 25 år - spanier / 60 min. BJ u. gummi / 120€ + 10€

Sonia var intet mindre fantastisk - sød, varm og meget ivrig for at yde på mine betingelser. Allerede da hun gik på knæ og suttede min pik, først blidt og undersøgende men hurtig helt til roden, med hænderne på ryggen, vidste jeg hvor dette bar hen af.... dominans. 5 min senere da vi kravler op i sengen, og jeg bad hende lægge sig på ryggen, fik jeg mine anelser bekræftet; " I like the man on top - I like to be taken and fucked hard" BINGO!!! Vi var dårligt gået igang, før jeg besluttede mig for 1 time, og måtte afbryde legen, for at smutte ned at hæve penge (jeg ville være sikker på at jeg kunne betale - og havde kun 100€ tilbage), hvilket undrede hende meget, og fik hende til at grine af mig, da jeg kom tilbage... stadig med stiv pik :D

Herfra fik det vilde ridt, med alt hvad det indebærer. Først en gang missionær, mens jeg bed hende i brystvorterne, doggy med godt fat i håret og klask i den brede faste røv og hård leg med brystvorterne, missionær med godt fat om halsen - og masser af dirtytalk fra os begge... hun var en vulkan. Derefter fik jeg hende om på siden, hvor vi så kneppede stille og roligt liggende i ske i en 20 min. tid. De sidste 10 min lå vi bare og kælede og hyggesnakkede, mens hun spillede den blidt af på mig, og jeg legede med hendes fantastiske babser.

Jeg havde godt nok ikke forestillet mig at min favorit Leoni, skulle blive overgået - og slet ikke af den lille buttede spanier, men hold da kæft, hvor var hun bare fortryllende.... helt enestående.

Efter afregning incl. et 10€ tip og 3 gange farvelkys, smuttede jeg i bad, og bagefter fandt jeg Jernsvinet, og vi blev enige om at smutte. Klokken var 03.30 søndag morgen, og kl. 04.00 satte Jernsvinet mig af på Hamburg Hbf. Mit tog kørte 07.30, og jeg var monstertræt, havde kun sovet 4 timer siden fredag morgen kl. 05.30 - så jeg sov kort efter jeg havde sat mig i toget mod København.

Atmos var en succes, og hvis jeg alligevel kommer forbi Hamburg skal jeg helt sikkert besøge klubben igen. Jeg kunne rigtig godt lide at pigerne var kontaktsøgende, uden at være anmassende, og ingen blev fornærmede over en afvisning. Ligesom jeg ikke oplevede nogle sharks, eller piger som prøvede at sælge extras - de nøjedes med at nævne prisen, hvis man efterspurgte noget udover standardpakken.

Tak til Jernsvinet for godt selskab mellem seancerne med pigerne - dét og min bog gjorde at jeg ikke på noget tidspunkt kedede mig. Ellers kan tiden godt blive lidt lang mellem pigerne, når man er en hel dag (14 timer) i sådan en klub... specielt når der ikke er diskoteks stemning om aftenen.

Jeg kunne forstå på et par af pigerne at der plejede at være flere gæster og piger, og gang i den på en lørdag - men at det skyldtes at der var noget havnefestival eller lignende i Hamburg. Så de kedede sig lidt, og manglede vist også lidt business, ift. en normal lørdag.

Jeg kunne dog godt savne lidt af den feststemning som der var i FKK Samya, Atmos var mere loungestemning, til gengæld var der ikke så tilrøget, som disse klubber ellers har ry for - ikke engang i loungen, hvor pigerne måtte ryge.

Jeg har helt sikkert glemt nogle ting, og kronologien kan også godt være smuttet lidt. Hele tagen er indhyldet i en tåge af sex, liderlighed og lækre piger - og jeg har gået rundt som en zombie siden jeg kom hjem. Jeg er ved at vende tilbage til normal - men savner min lille spanier. ;)

Det blev en dyr dag, og endte med at koste mig 645€: Entré - 60€ / øl - 15€ / sex - 570€.... men det var det hele værd :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Også tak til Montezi herfra for hyggeligt selskab. Vi havde sms´et lidt sammen om at mødes i klubben og han havde fortalt hvordan han så ud - da jeg lige er kommet ind i klubben, kom der godt nok en fyr ned at trappen som svarede til beskrivelsen, men jeg tænkte at det bare ikke kunne passe at den første fyr jeg møder skulle være ham og jeg går så lidt rundt i klubben, men der var bare ikke andre der svarede til beskrivelsen, men nu var han i mellemtiden forsvundet op på et værelse sammen med Ina, som jeg tidligere havde været sammen i klubben fordi hun havde den flotteste figur, et kønt ansigt og allermest de flotteste babser man kan drømme om - sådan nogle uden brystvorter, men sådan nogle hvor brysterne nærmest fortsætter ud i nogle store pyramideformede lyserøde spidser.

Efter et stykke tid dukkede Montezi dog op i baren for at indtage lidt af den tabte vædske efter besøget hos Ina og vi hilste på hinanden, satte os senere ned ved bio-saunaen, hvor vi efter et stykke tid fik selskab af Victoria, som kom og snakkede i lang tid og gjorde sig til, medens hun af og til rullede opad med øjenene for at lokke mig med ovenpå - det var ikke så nemt for jeg havde netop set det mest vidunderlige kvindtøj gå forbi (mere om hende senere), men på et tidspunkt måtte jeg alligevel overgive mig og jeg havde da også en dejlig hyggestund med Victoria, hvor hun fik lov til at give mig et lækkert pirrende Handjob. Montezi var åbenbart også blevet lidt hug på hende - se hans egen beretning.

Pigerne fortalte at aftenen før havde været "russer aften", men i aften var vi nok 7 - 8 danskere, et par svenskere og en 4 - 5 tyrkere. Ellers nok en lidt stille aften pga. Hamburger Hafengeburtstag med besøg af flere fuldriggere og Queen Mary II, fyrværkeri og havnerundfarter. Jeg havde aftenen før været nede ved havnen, hvor der havde været fuld gang i den med tudehornskoncert fra nogle af de andre store krydstogtskibe. Hele havnen var fra Landungsbrücken til Cap san Diego omdannet til en lang gade med boder og udskænkningssteder, høj musik og fulde mennesker - da jeg kørte hjem til hotellet omkring kl. 0100, kørte alle politibiler og ambulancer dernedad med fuld udrykning :shock: Godt jeg var på vej hjem i seng :D

Senere fik jeg alligevel kontakt med kvindtøjet - Susie en superfræk, blondine Milf/kontordame/forretningskvindeagtig dame med korthåret rigtig frisure på måske 32 (opgave hun selv den til) - måske 42år, men absolut velholdt med flotte, tilpas store og velsiddende kunstige bryster i fri dressur, lækker figur og en uimodståelig bagdel indpakket i et par lækre trusser. Hun skilte sig lidt ud i forhold til alle de andre langbenende, langhårede modeller pga. sin alder og sin top-dollar stil - jeg var virkelig solgt og så var hun bare så nem at snakke med. Hun er lidt smal i ansigtet, med et flot gebis og en slank klassisk næse - hende måtte jeg bare have med ovenpå og det var så superfrækt at jeg bagefter måtte ned og køle lidt af i svømmepølen og gøre klar til endnu en tur med hende senere - som viste sig at blive endnu frækkere.

Først blev jeg sat til vægs, hvorpå hun bed tutten af et stykke gummi og monterede det omkring roden af min pik og nosser, så jeg nu var godt strammet op til videre behandling, så med ryggen mod muren og hende siddende på knæ foran mig, gik hun bare til den og jeg kunne se hun rigtig nød at gejle mig op. Så fik jeg besked på at ligge mig op på sengen - de fleste har nok set en guitarrist lave en solo med guitaren på ryggen - hende her kunne bare et endnu bedre trik - siddende på min mave med front mod mig, monterede hun uden bevær gummi på drengen med hænderne bag ryggen på sig selv :shock: , medens jeg var beskæftiget med at massere hendes dejlige nødder og så gik det ellers ud over stepperne. Da jeg ikke lige kom ved den behandling, som ellers blev vildere og vildere, gav hun sig til at bearbejde mit efterhånden noget medtagne organ med hånd, mund, tænder, læber og bryster på rigtig pornomaner, hurtigere og hurtigere, medens hun kiggede mig i øjnene, så jeg tilsidst måtte skyde den af i munden på hende og ud over mig selv. Bagefter havde vi en lang hyggelig snak og jeg syntes hun absolut fortjente lidt drikkepenge - så anden omgang kostede mig € 100,- (½ time € 50 + fransk uden € 20 + aufnahme € 20 + drikkepenge € 10,-). Ialt kostede besøget på Atmos mig med entre € 300,- for nogle oplevelser, som ellers ville have været ubetalelig herhjemme.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Gode beretninger, hvor stemning, indtryk og oplevelser kommer til levende udtryk af både Montezi og Jernsvinet.

I har været pænt udholdende begge 2, både så lang tid I opholdt jer på Atmos og så mange piger i evnede at være sammen med - 14 timer Montezi, tror selv jeg højst har været oppe på 12 timer i en FKK klub.

Ja kan man præstere mens tid er, er der ingen grund til at spare på skillingerne, nok var jeres besøg noget af en udskrivning, men ja som Jernsvinet skrev også ubetalig i det hjemlige marked.

Nogen der kan fortælle lidt om resultatet af den ombygning og opgradering som Atmos skulle have foretaget?

Atmos

http://www.atmos-saunaclub.de/main.html

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg bemærkede ikke nogen ombygninger fra siden, jeg var der for ca. 2 mdr. siden - måske på hjemmesiden?

Men de kunne godt isætte en åbning, så man kunne gå lige ud fra baren - her er nok den største årsag til de labyrintiske gange. Desuden synes jeg at 4 saunaer er lidt overkill - især når de næsten ikke benyttes - 1 - 2 stykker kunne ihvertfald godt indrettes til hyggeligt kontaktrum eller lign.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sig mig lige engang hvordan hel.... kan i holde 12 timer i en FKK og være sammen med 6-7 kvinder? Personligt er jeg smadret efter 1 session og forestiller mig at skulle bruge en hvis portion hviletid !! :D

Men jeg må jo tage det som en udfordring når jeg besøger Atmos til August ... ;) Haha

Hvordan er mulighederne for regulær massage ? Skal man bare henvende sig eller skrive sig op...?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sig mig lige engang hvordan hel.... kan i holde 12 timer i en FKK og være sammen med 6-7 kvinder? Personligt er jeg smadret efter 1 session og forestiller mig at skulle bruge en hvis portion hviletid !! :D

Men jeg må jo tage det som en udfordring når jeg besøger Atmos til August ... ;) Haha

Hvordan er mulighederne for regulær massage ? Skal man bare henvende sig eller skrive sig op...?

Der er et rimeligt stort svømmebassin med køligt vand og bruserne kan indstilles så man kan afvaske de nedere dele med helt koldt vand.

Der er både en kvindelig (kraftig med ditto kraftige tattoveringer og overarme) og en flot mandlig massør tilknyttet - de gange jeg har været der, har jeg ikke bemærket de har haft nogen under behandling, men første gang var der en anden dansker, som spurgte efter den kvindelige, da hun skulle være ret god - men da var hun netop gået hjem pga. mangel på kunder. Du skal betale ekstra for deres massage - lidt billigere end de flotte glædespigers erotiske massage - så må du jo se hvad du foretrækker :D

Imellem sessionerne er der også mulighed for at indtage lidt mad og drikke gratis (alkoholiske drikke koster ekstra), se fjernsyn og pornofilm, men bare det at betragte de lækre skår vimse rundt virker så inspirerende at du hurtigt mærker om du er klar igen - kommer selvfølgelig også an på modellen, men det er selvfølgelig en god ide at være i god fysisk form - så inden august, kan du jo passende nå at tabe et par kilo ved at cykle, svømme og løbe mv.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Okay tak for tips ;) Jeg ser også bare regulær massage som et eller andet at få tiden til at gå med. Men som en anden nævnte kunne man måske godt tage en bog med eller bare hænge ud :)

Den fysisk form fejler intet, jeg træner en del ;)

Det mere knalde formen der skal afprøves, er ikke vant til at skulle præstere 4-5 gange på en dag ! haha, men som sagt skal det da prøves..

Tror du har helt ret i at man hurtigt føler lysten tilbage når der vimser så mange fine kvinder rundt om én !!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Okay tak for tips ;) Jeg ser også bare regulær massage som et eller andet at få tiden til at gå med. Men som en anden nævnte kunne man måske godt tage en bog med eller bare hænge ud :)

Den fysisk form fejler intet, jeg træner en del ;)

Det mere knalde formen der skal afprøves, er ikke vant til at skulle præstere 4-5 gange på en dag ! haha, men som sagt skal det da prøves..

Tror du har helt ret i at man hurtigt føler lysten tilbage når der vimser så mange fine kvinder rundt om én !!

Glemte at fortælle at der i baren er et par spilleautomater, som nogle kunder og enkelte af modellerne fordriver tiden ved, men det gør det mere hyggeligt, hvis man er flere afsted og kan udveksle erfaringer og komplementere pigerne sammen med.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sig mig lige engang hvordan hel.... kan i holde 12 timer i en FKK og være sammen med 6-7 kvinder? Personligt er jeg smadret efter 1 session og forestiller mig at skulle bruge en hvis portion hviletid !! :D

Men jeg må jo tage det som en udfordring når jeg besøger Atmos til August ... ;) Haha

Hvordan er mulighederne for regulær massage ? Skal man bare henvende sig eller skrive sig op...?

Det kan lade sig gøre, lige nu er jeg på klub tur i Nrw jeg skriver fra hotellet nu, jeg opholder mig 12+ timer i klubberne og er sammen med en del piger, klubberne har gode faciliteter så der kan slappes af mellem sessionerne. Kunsten i at knalde mange piger er at man ikke kommer hver gang... Hyg jer derhjemme

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sig mig lige engang hvordan hel.... kan i holde 12 timer i en FKK og være sammen med 6-7 kvinder? Personligt er jeg smadret efter 1 session og forestiller mig at skulle bruge en hvis portion hviletid !! :D

Tjae... jeg er liderlig som en 17-årig handelskoleelev på speed og Viagra - så det går helt af sig selv :lol:

Det skal dog nok tilføjes at jeg kun fik udløsning 3 gange... ofte er jeg rigtig lang tid om at komme, så det sker kun sjældent ved 30 min sessions, og sidst på dagen kan det også knibe ;).

Men nu er jeg heller ikke særligt udløsnings fikseret, jeg kan bare godt lide at knalde 8-)

Men havde jeg haft ubegrænsede midler, havde jeg nok knaldet 2-3 piger mere.... der var sgu så mange dejlige ;)

Hvis du skal afsted alene, vil jeg kraftigt anbefale en bog, magasin el. lign., så du har lidt at fordrive tiden med... specielt hvis du ikke regner med at skulle ovenpå 4-5 gange eller mere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Noget af det mest fantastiske ved et besøg på en FKK klub, er at alene entreen udgør en billet til paradis.

Om så du er nok så lidt ydedygtig under et time langt besøg, så udgør besøget forskellen på en stille øl i det gode vejr i Nyhavn, eller en espresso på en udendørs strøgcafe, en isvaffel på bænken i parken.

Her klæder vi pigerne af med øjnene, men er henvist til en spiller hjemkommen, hvis vi ønsker forløsning herover, mens vi på FKK kan læne os mageligt tilbage i sofaen over kaffen, omgivet af et harem af nøgne unge skønheder, som vi i modsætning til nævnte hjemlige scenarier rent faktisk kan opnå sex med.

I sandhed en ganske anden vidunderlig oplevelse end at være henvist til en kop kaffe i enrum bag en lukket dør på et dansk bordel, mens man venter på at erlægge 1000 - 2000 kr for oplevelsen med dejligheden, oplevelsen som hele besøget står og falder på om besøget har været vellykket eller ej.

Som jeg ser det kan du har have haft nok så meget fiasko med at kunne yde under et FKK besøg, besøget kan alligevel have været mere vellykket end et besøg på et dansk bordel, sådan som et besøg her afvikles - alle de andre faktorer, synsindtryk, selskab af piger og øvrige gæster, omgivelserne, faciliteterne, baren, traktementet, ja fortsæt selv, det alt sammen udgør parametre for oplevelsen af det unikke tyske FKK købesex koncept :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

På FKK er det også dejligt at man ikke behøver jagte rundt efter pigerne og få nej gang på gang - her er det nærmest omvendt - pigerne jagter dig og du er desværre nødt til at være lidt afvisende og kan istedetfor nærmest vælge og vrage, men man er nok alligevel mest interesseret i dem, som viser interesse for dig og man kan snakke lidt med først.

Hvis man ikke lige er klar, evt. fordi man lige har præsteret, kan man sagtens lave en aftale senere med pigerne, hvis de så ikke lige bliver optaget i mellemtiden, men så må man jo vente lidt længere og håbe det så bare bliver endnu bedre - ellers er der nok en anden model, som tilbyder sig :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så går turen til Atmos næste uge, FKK præmiere for mit vedkommende !! Jeg er spændt som en flitsbue !! ;)

Er der nogen der kan anbefale bestemte kvinder jeg skal holde øje med på dagen ??

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så går turen til Atmos næste uge, FKK præmiere for mit vedkommende !! Jeg er spændt som en flitsbue !! ;)

Er der nogen der kan anbefale bestemte kvinder jeg skal holde øje med på dagen ??

Se starten af denne tråd med Montezis og mine beretninger, men start med at få en rundvisning som førstegangsbesøgende - du farer nok vild alligevel (både på den ene og den anden måde :lol: ) - men det er bare så lækkert at følge efter et par vuggende kvinde hofter :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så går turen til Atmos næste uge, FKK præmiere for mit vedkommende !! Jeg er spændt som en flitsbue !! ;)

Er der nogen der kan anbefale bestemte kvinder jeg skal holde øje med på dagen ??

Tag det med ro og vælge de rigtige piger, det er bedst du selv finder ud af hvem du svinger med fordi din smag kan være helt forskellig fra min smag til at give nogen anbefaling, samt pigerne kan være på ferie, flyttet eller stoppet...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så går turen til Atmos næste uge, FKK præmiere for mit vedkommende !! Jeg er spændt som en flitsbue !! ;)

Er der nogen der kan anbefale bestemte kvinder jeg skal holde øje med på dagen ??

Hej Proxy

Jeg regner med at besøge Atmos enten den 8 eller 9 august. Hvis du har planer om dit besøg en af disse dage kunne vi mødes i Atmos.

Det er også første gang jeg besøger Atmos, så jeg er spændt på om klubben er så god som diverse anmeldelser virkelig fortæller. Det bliver en dejlig dag, det er dog helt sikkert.

PL

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Proxy

Jeg regner med at besøge Atmos enten den 8 eller 9 august. Hvis du har planer om dit besøg en af disse dage kunne vi mødes i Atmos.

Det er også første gang jeg besøger Atmos, så jeg er spændt på om klubben er så god som diverse anmeldelser virkelig fortæller. Det bliver en dejlig dag, det er dog helt sikkert.

PL

Hej PL, jeg ved ikke lige helt hvilken dag det bliver endnu, men regner med sidst på ugen.

Du kan jo holde øje med om der skulle være en fyr i start 30'erne , slank og lettere skaldet ;)

God tur :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så går turen til Atmos næste uge, FKK præmiere for mit vedkommende !! Jeg er spændt som en flitsbue !! ;)

Er der nogen der kan anbefale bestemte kvinder jeg skal holde øje med på dagen ??

Tjae - du kan jo se i starten af denne tråd hvilke piger jeg var sammen med, og hvordan de var. Jeg ville ikke tøve med at prøve dem alle igen, men vil nok anbefale Ina (fordi hun er så smuk) og Leoni (fordi hun var så dejlig og lidenskabelig - selvom det var en professionel facade).

Sonia var min favorit, men hun tog hjem i starten af juni... men hun kommer tilbage til Tyskalnd med mellemrum for et par måneder af gangen.

Men som Nille skrev, så skifter lineúppet hele tiden, så de piger der var der i maj, er der nok ikke allesammen længere, og det varierer også fra vagt til vagt - så anbefalinger der er flere måneder gamle er ikke så meget værd.

Du må se udvalget an, og gøre dig dine egne erfaringer

Held og lykke - og rigtig god tur

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fik afprøvet Atmos idag og stillet min nysgerrighed. Jeg var i Hamborg området af andre årsager hvilket gav mig muligheden for et besøg.

Jeg ankom ved 14:30 og gik lidt rundt og lurede, der var nogle enkelte der sprang i øjnene , men også mange der slet ikke gjorde. Der var vel 15 piger til stede cirka.

Jeg tog en session med Francesca fra Rumænien som var sød og imødekommende. Nok lidt en botox-pige , men meget fræk og med flotte former.

30 min med naturfransk for 70 euro.

Sexen var så som så, det virkede som om hun havde ét mål og det var at få mig til at komme hurtigst muligt så hun kunne komme videre. Tog det ikke så nært, holdte mig og kneppede bare videre indtil jeg følte jeg havde fået noget tid ud af det .. Naturfransk, gensidig og så 3-4 stillinger. Højst 20 minutter vil jeg gætte på.

Konklusionen blev at FKK ikke lige er mig ! Så kan desværre ikke levere den helt store beretning, det beklager jeg. :?

Jeg har ikke noget dårligt indtryk af klubben som sådan, men fandt ud af at jeg personligt er mere til én session frem for flere på hinanden følgende.

Hele optakten med at finde pigen og fantasere om hvad der skal foregå osv osv tænder mig langt mere end session på session. Jeg vil hellere bruge 1 time på én end 3-4 X 30 minutter.

Derfor tror jeg ikke FKK kan tilbyde mig mere end jeg kan finde i Flensborg væsentligt tættere på.

Derudover tror jeg helt klart det er sjovere at følges med andre, end at traske alene rundt.

Mit besøg varede vel et par timer, jeg fik mig et knald og stillet nysgerrigheden, så har jeg også prøvet det ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, vi er jo allesammen forskellige, og tænder på forskellige ting. Men så fik du prøvet det og stillet din nysgerrighed.

Synd at du fik fat i en "kold" pige. Jeg synes ellers at fordelen ved FKK er at man kan se pigerne an, og bedre undgå de dårlige/ mekaniske piger... men det kan også smutte for os andre trods man gør sit forarbejde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fordelen ved fkk, er at man kan starte med 1/2 time og så forlænge, hvis pigen falder i ens smag - ellers er der andre piger på kajen.

Med hilsen fra fkk acapulco, hvor der var ca. 60 Piger at vælge imellem und frei bier.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Satser på at prøve atmos i næste uge!

Valget står mellem atmos eller harmony, men tror jeg på baggrund af anmeldelserne foretrækker atmos!

Optasia er helt ude med de kedelige anmeldelser der er kommet på det sidste

Nogle gode råd til atmos?

Får man udleveret badekåve, eller er det ekstra?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, du får udleveret badekåbe, håndklæde og badesandaler.

Hvis du skal være i klubben hele dagen (eller mange timer bare) og tager alene afsted, vil jeg anbefale noget læsestof. Tiden kan godt blive lang, hvis man bare sidder og kigger ud i luften mellem seancerne... også selvom der er lækre halvnøgne piger over det hele.

Tag dig god tid, inden du vælger din første pige. Se pigerne an, snak med et par stykker og gå lidt rundt og få et ordentligt indtryk af klubben og se hvordan pigerne agerer, inden du belsutter dig.

Håber du får en rigtig god tur.

Del dette indlæg


Link til indlæg

I garderoben deponerer du alt dit tøj + din pung og penge (har du kort, kan du hæve flere i entreen, så der er ikke nogen grund til at have mere end f.eks € 300,- + lidt dkr. med) og tager kun nøgle med og put den helst ikke i lommen på badekåben, da badekåberne kan forbyttes, medens man tager et brusebad :evil: .

Nu går du så rundt - evt. får du som førstegangsbesøgende tilbudt at få en rundvisning af en af de flotte modeller først - ellers spørg efter det - tyskerne kan godt lide at yde lidt ekstra service og pigerne elsker at flirte lidt :D - så finder du en pige - f.eks rundviseren, hvis hun faldt i din smag ;) - eller en pige finder dig :mrgreen: , så går i/hun i baren og får udleveret et lagen + helst et nyt håndklæde til dig, fortsætter op på værelset og hygger jer - f.eks en halv time - € 50,-. (min første rundviser fik jeg dog lokket med i biografen :lol: )

Bemærk at ekstra ydelser koster ekstra, men pigerne skal gøre opmærksom på prisen i så fald - ligeledes mht. extra tid, men det er slået op på væggen flere steder - ikke noget bondefangeri her. Efter seancen følges I ad til garderoben, hvor I ordner betalingen - pigerne er herunder ofte helt nøgne, fordi de herefter går direkte i bad.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...