Hop til indhold
Tjodalv

Sexy sweet Emily is back at Amager??

Recommended Posts

Jeg har mødtes med Emilly flere gange. Senest på Frederiksberg for et par uger siden.

Emilly er en fantastisk kvinde. Hun er petit med et dejligt smil og en flot krop. Hun har lækre spidse bryster, som er meget berøringsvenlige og helt naturlige. Jeg synes hun er lækrere i virkeligheden end på hendes billeder. I øvrigt er hendes billeder ægte.

Jeg oplever at hun er har et afslappet forhold til hendes arbejde som glædespige og at hun virker til at gøre det af glæde og nydelse. Jeg er forholdsvis ny, men der er intet akavet over mine besøg hos Emilly. Hun taler godt engelsk. Aftaler laves på sms og det går hurtigt og ment.

Sidste gang var vi i bad sammen inden vi sexede. Hun tog teten og sæbede mig ind, mens mine hænder gled rundt over hele hendes krop. Da sæben var skyllet af suttede hun pik, mens jeg holdt hendes hår. Efter badet gik vi ind på værelset og hyggede. Hun er god til at følge med i legen, når det er mig som styrer. Hvis jeg giver hende styringen, så tager hun den og forkæler mig. Uden at vi talte om det, passede min udløsning med at tiden var gået. Meget elegant styret :-) 

Jeg har ikke oplevet at hun tjekker telefon under vores møder. Det kunne andre piger lære af. 

Der er kun en gang hvor jeg er blevet skuffet. Jeg havde haft en skønt møde med hende og var slet ikke færdig med hende. Så to uger efter forsøgte jeg at lave en tidlig aftale kl 11:00. Emilly havde svaret dagen inden, at hun godt kan lide at sove længe, men at hun måske var oppe og klar kl.11. Jeg var helt klar flere timer før kl 11 og sendte flere sms'er, og kørte ud i nærheden, så jeg kunne være der kl 11. Men jeg hørte først fra hende ved 13 tiden. Og det havde hun jo advaret mig om, men jeg havde alligevel håbet... og havde kørt mine forventninger godt op. (Den dag endte det med at jeg lavede en aftale med en anden gp da jeg jo var gejlet godt op, men det var virkeligt en nitte.)
Kort tid efter var Emilly væk og så kom coronaen.

Da jeg så hun var tilbage igen, hvor coronaen var taget af, fik jeg lavet en ny aftale med hende på Amager og nød det i lige så høj grad som de første par gange.  Siden har jeg besøgt hende igen på Frederiksberg, hvor hun holder til nu. Hun er en virkelig perle i mine øjne. 

Et særkende ved Emilly er, at hun er meget hurtig til at smide tøjet. De første par gange vi mødtes kom hun nøgen tilbageefter hun havde været ude at lægge pengene. 
Hun er køn og bruger ikke makeup. Hun lugter hverken af røg, kaffe eller andet ubehageligt. Tværtimod så smager hun dejligt og dufter let parfumeret. Parfumen gør at det er en rigtigt god ide at tage et bade inden afskeden.

https://escortguide.dk/P/sexy-emilly-megaoffert-30-min-included-megafranch-just-500-last-week-41261.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var meget glad for mit besøg hos Emily, og har også skrevet en anmeldelse af besøget, som var positivt.
Men igen som du selv siger, så var det sidste år og har ikke været forbi igen, men kun fordi der lige nu er så mange andre dejlige valgmuligheder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var hos hende i midten af november. Og tidligere en gang i foråret. Begge gange gode men især den sidste.

Hun smiler og griner hele tiden og er meget charmerende. Kroppen er toplækker.

I november var heg der eftet arbejde. Kom op, tog et bad og hun var klar. Efter at have kælet for hendes krop et par minutter fik jeg hende om på ryggen og begyndte at slikke hende hvilket hun kunne lide straks. Jeg blev ved til hun spjættede, klemte lårene om mit hoved og hev mig i håret. Der efter bj til mig til jeg var ved at være der og hun spurgte are you ready to  fuck me? Om på ryggen igen hvor jeg tog hende til jeg kom. Tror jeg kommer igen så at sige

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...